• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Burda arkadaşların çoğu aynı sorunu yaşadılar.ağrın falan yoksa dinlenmekle,ilaçla geçiyor kanlı bölge.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilacta kullaniyorum canim.progestanin ignesini ve hapini kullaniyorum kiminin dokuz ay boyunca oluyormus inşallah saglicakla alırız kucagimiza bebislerimizi bu arada ikizlerim olacak allahin izniyle

Bende şubat ayı anne adayıyım inşallah :)
Adet geciktirici kullanmayı düşünürken tesadüfen kan testi yaptırmamla 2-3 haftalıkken çok erken öğrendik yavruyu :)
Şimdi 9. haftamızdayız şükür kalp atışımızı aldık, değerlerimiz güzel
Mide yanması ve şişkinliği saymazsak çok şükür mide bulantısı kokulara tiksinti falan duymuyorum şimdilik. Umarımda olmaz
Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıcam başlığı :49:

Hayırlı olsun. Erken öğrenmek de çok sıkıcı. Bende erken öğrendim hiç haftalar geçmiyor.şöyle 6-7 haftalıkken öğrenseydim.bu haftadan sonra mide bulantısı olmaz sanırım.

Off off Tam iftar saati tuvalette taharet alirken pembe açık renkli kan geldi peceteye cok korktuk moralim bozuldu apar topar acile gittik ebe ultrasonla bakti kesen yerinde bebek iyi gözüküyor kalp atışı da var bak dedi kuzum o sirada hopladi el kol oynarken gördüm bu cihazmi iiyiydi kuzum mu buyumus dört gunde bilmiyorum. Rahimde bisey var mi yok mu ben bilemem dedi drla irtibata gecti igne ve progestan hap verdi. Yarina dek surerse sabah muayeneye gel dedi. Geldigimizden beri hafif kahvemsi belli belirsz leke disinda gelen giden yok inşallah da olmaz. Zaten evham yapiyordum iyice gerildim :((
Canim o kahverengi leke bende 2 haftadır varr

Hic agir is de yapmadim kizimi bile kucaklamadim bugun tahris diyen olmus jel vb de kullanmıyorum birden niye boyle oldu ki simdi yuksellttim ayaklarimi dinleniyorum inşallah mühim bir sey degildir rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin

aysekonya arkadasi, sen de benzer durum yasamissin cok gecmis olsun sana da stres yapmamaya calisalim rabbim korur inşallah

slm hamis arkadalarim keyifler nasil bakalim?benim hic vaktim kalmadi bu aralar topigede bakamiyorum o yuzden pembe akintisi gelen arkadaslar olmus sakin korkmayn ilk kizimda 12 hafta dolana kadar kirmizi akintim geldi malesef ama genede doktorunuza danisin derim hamileligi guzel yasayin harika bir his heleki o tepikler baslasin disardanda gorulsun ozaman deymeyin keyfe :34: ruya goren varmi bebisi ile ilgili ben kizimda hep kiz bebek gordum kizim oldu simdide erkek bebis goruyorum hep acaba oglusummu olacak cok heyecanli:52:

canim benim acik renkli kan da geldi parlak kirmizi pembe kanama diye gittim zaten korkum ona smdi rengi kahveye dondu gibi lekelnme seklinde gelio peceteye

Ablaminda oldu kirmizi renkte kanamasi bisey olmadi ins bisey olmaz agrin felan varmi bende carsamba gttm doktora rahim agzin kapali dedi ikiz oldugu icin düşük tehlikesi daha fazla oluyor dedi

Hic agir is de yapmadim kizimi bile kucaklamadim bugun tahris diyen olmus jel vb de kullanmıyorum birden niye boyle oldu ki simdi yuksellttim ayaklarimi dinleniyorum inşallah mühim bir sey degildir rabbim hepimizin yavrusunu esirgesin

aysekonya arkadasi, sen de benzer durum yasamissin cok gecmis olsun sana da stres yapmamaya calisalim rabbim korur inşallah

Canım bebeklerimiz Allaha emanet bende doktordan geldiğimden beri yatıyorum ama çok tedirginim yarın başka doktora gideceğiz hiçbir şey soylemeyecegiz bakalım o doktor ne diyecek benim kanamam bir damla oldu bitti ama gene hâlâ telaşlıyim Allah yardımcımız olsun

Ilacta kullaniyorum canim.progestanin ignesini ve hapini kullaniyorum kiminin dokuz ay boyunca oluyormus inşallah saglicakla alırız kucagimiza bebislerimizi bu arada ikizlerim olacak allahin izniyle

Ne güzel.ne çok ikizi olacak hamile varmış.Benimde şartlarım müsait olsa ikiz isterdim.

slm hamis arkadalarim keyifler nasil bakalim?benim hic vaktim kalmadi bu aralar topigede bakamiyorum o yuzden pembe akintisi gelen arkadaslar olmus sakin korkmayn ilk kizimda 12 hafta dolana kadar kirmizi akintim geldi malesef ama genede doktorunuza danisin derim hamileligi guzel yasayin harika bir his heleki o tepikler baslasin disardanda gorulsun ozaman deymeyin keyfe :34: ruya goren varmi bebisi ile ilgili ben kizimda hep kiz bebek gordum kizim oldu simdide erkek bebis goruyorum hep acaba oglusummu olacak cok heyecanli:52:
Tesellin icin tskler canim allah razi olsun saglicakla kucagina al ins bebisini

canim benim acik renkli kan da geldi parlak kirmizi pembe kanama diye gittim zaten korkum ona smdi rengi kahveye dondu gibi lekelnme seklinde gelio peceteye

canim tecrubemi yazmak istiyorum bu konuda kirmizidan kahverengiye donduyse korkma icerde kanaman durmus ve eski kan geliyor demek bana oyle soylemisti doktor sol tarafina yat gobusunu tutarak ayetel kursi oku canim hic bisey olmaz alahin izniyle

Ablaminda oldu kirmizi renkte kanamasi bisey olmadi ins bisey olmaz agrin felan varmi bende carsamba gttm doktora rahim agzin kapali dedi ikiz oldugu icin düşük tehlikesi daha fazla oluyor dedi

Yani rutin bel agrim oldugu icin ekstra bir agri var mi ayirt edemiyorum kasik agrim yok şükür ebe ben o kadar anlmam dedi rahim agzina dair bisey demedi bana devam ederse yarin etmezse pzrtesi gelsin demis dr da

Yani rutin bel agrim oldugu icin ekstra bir agri var mi ayirt edemiyorum kasik agrim yok şükür ebe ben o kadar anlmam dedi rahim agzina dair bisey demedi bana devam ederse yarin etmezse pzrtesi gelsin demis dr da
canim zaten allah korusun dusecek olan her turlu dusuyor doktorlar bile birsey yapamiyor hakkimizda hayirlsi neyse olsun once Dua etmek sonra dinlenmekten baska birsey gelmez elden

Canım bebeklerimiz Allaha emanet bende doktordan geldiğimden beri yatıyorum ama çok tedirginim yarın başka doktora gideceğiz hiçbir şey soylemeyecegiz bakalım o doktor ne diyecek benim kanamam bir damla oldu bitti ama gene hâlâ telaşlıyim Allah yardımcımız olsun

Amin canim inşallah

canim tecrubemi yazmak istiyorum bu konuda kirmizidan kahverengiye donduyse korkma icerde kanaman durmus ve eski kan geliyor demek bana oyle soylemisti doktor sol tarafina yat gobusunu tutarak ayetel kursi oku canim hic bisey olmaz alahin izniyle

Ay gidene kadar okudum durdum zaten yine okurum rabbim esirgesin yeterki. Uzandim dinleniyorum inşallah dediğin gibidir canim sağolasın moral verdin

Başka yazıyı alıntı yapmışım konuyu üstteki yazıydı. Pardon şekerler :-)

Biraz da kişiden kişiye değişiyor demek ki ben de pimpirikli olduğum için açıkçası doktorumun gözetim altında tutmasını beklerim her şey Yaradandan ama önlem almayıp olacak olan olur demekte bana ters geliyor bende arkadaşla aynı hastaneye gidiyorum doktorum çok ilgili ve titiz by durum benim hoşuma gidiyor hiçte öyle sırf para almak için zorlamaz aksine ben bi önceli gebeliğinde operasyona girdiğimde bana hem destek oldu hemde kendi adına indirim bile yaptırdı hastane pahalı evet ama doktorumun ticari kaygısı yok her doktor aynı niyetle yapmıyordur diye düşünüyorum

Kızlar herkese merhaba hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun, rahatsız olanlara acil şifalar dilerim ben de 13 haftalık hamileyim şimdilik iyi gidiyoruz Allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet bayanlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız ben 2 kilo almış bulunuyorum ve bayağı karnım çıktı

Back
X