2015 Şubat Anneleri

Cnm ben jimere gidiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek deil 3500-4.000 civarı sezeryan. Ama muayene biraz pahalı iyi bi hastane ama medicabilinde iyi olduğunu duydum ancak doktor seçimin önemli tabi

normal dogum fıyatı sanırım cnm o ne bılıyım bne daha pahalı dıye duymustum. ve dedıgın gıbı muaynesıde pahalı. ben rentıptayım suan. medıkabılıde cok kalablık oldugu ıcın bıraktım. hayırlısı bakalım :)

3500-4000 mi yüksek değil =)) burda memorial da 1500 bile pahalı geliyor millete..gerçi burası diyarbakır,istanbulda 6000-7000 lerden bahsediyolardı..

jımer bursada canım. jımer ve acıbadem cok pahalı. onun dısındakılerde 1.500 tl cıvarı. degısıyor hastanelere gore. eger sgk anlasması yoksa cok pahalı oluyo gercekten

Sevgili ablalarım yineben. Dün biraz sıkıntıproblem yaşadım karnimin alt tarafında yani bebeğimin olduğu yerde ağrı oluştu daha çok sırt üstü yatınca oluyor. Ama kanamam yok çokşükür. 11+1 olduk bugün sizce bu haftalarda olurmuyoksa bi problemmi var ? Sıkıntıdediğimde 3 gündür deli danalar gbi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Dun aksam cok panik yaptim

Sevgili ablalarım yineben. Dün biraz sıkıntıproblem yaşadım karnimin alt tarafında yani bebeğimin olduğu yerde ağrı oluştu daha çok sırt üstü yatınca oluyor. Ama kanamam yok çokşükür. 11+1 olduk bugün sizce bu haftalarda olurmuyoksa bi problemmi var ? Sıkıntıdediğimde 3 gündür deli danalar gbi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Dun aksam cok panik yaptim

uzn süre sırt üstü yatınca gerilme oluyor.o da ağrı yapıyor.ben 9.haftadayım.düz yatınca hemen gerilip vuruyor.gece farkadiyorum.hemen yan dönüyorum.
tabi stres üzüntü de ağrıya neden oluyor.hayırdır neden bu kadar hıçkıra hıçkıra ağladın.hamilelik sıkıntısımı yordu yoksa başka meseleler mi

uzn süre sırt üstü yatınca gerilme oluyor.o da ağrı yapıyor.ben 9.haftadayım.düz yatınca hemen gerilip vuruyor.gece farkadiyorum.hemen yan dönüyorum.
tabi stres üzüntü de ağrıya neden oluyor.hayırdır neden bu kadar hıçkıra hıçkıra ağladın.hamilelik sıkıntısımı yordu yoksa başka meseleler mi
Başka meseleler ablam biz kocamla kavga ettik kaynanam annemi arayip bosicaz falan demiş vs.böyle şeyler. Biraz fazla Üzgünüm normalde hic böyle kavga yasamadik ben biraz anlayis beklerdim. Ama yokmuş ne yapalım

Merhaba arkadaslar bende inşallah mart annesi olacagim siz bizden daha tecrubelisiniz bayramda adanadan izmire gitmeyi dusunuyoruz arabamizla sizce bir sorun olurmu sizin doktorlariniz ne diyor nu konuya benim doktorum sorun olmaz dedi ama yine de korkuyorum cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim

cnm bende bayramda tatıle gıdecegım. doktor sıkıntı yok. yolculukta bol bol mola vererk gıt dedı .bıde benden tavsıye doktorundan agrı kesıcı ve bulantı hapı ıste. yanında bulunması ıyı olur

Normal diyosun yani. Problem etmiyeyim oz zaman. Rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir değil mi ?

Merhaba tatli hamislerr bugün ilk kontrolüme gittim çok şükür hiç bi sıkıntı yok bebeğim gayet sağlıklı yumuk yumuk atan kalbinide gördüm benden mutlu yok bugün 😄😄😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın.her kontrolün ilki gibi güzel geçsin,sağlıkla kucağına al inşallah

:1::1::1: acıbadem de doğuran birine denk gelmiştim hastanede fotoğraf deyince aklıma geldi . acıbademde normal doğum ve sezeryan 15 ila 30 arasıymış. bunların içinde doğum fotoğrafçısı oda süslemesi anne kuaförü falan varmış. şimdi daha da pahalıdır sanırım. :52::52: eşimde dedi hatta altınmı çıkıyomuş bebekleri bune 30 milyar. üstüne para koy ev veya araba al demişti :1::1::1: dedim parası var yaptırıyor insanlar nasılda sömürmeye meraklı.[/QUO

,benim yerimede sancıyı çekip doğurcaklarmıymış.:1: ozaman olur.

Başka meseleler ablam biz kocamla kavga ettik kaynanam annemi arayip bosicaz falan demiş vs.böyle şeyler. Biraz fazla Üzgünüm normalde hic böyle kavga yasamadik ben biraz anlayis beklerdim. Ama yokmuş ne yapalım

oo evet çok stresli meselelermiş.ama bebeğin için biraz umursamaz olmayı başarman gerekiyor.kırılgan yapın var galiba bu çok zor ama kendini harap etme hele bu aylarda.herşey tatlıya bağlanır.ama olan bebeğine olur.sağlıklı olsa bile sinirli huzursuz bir yapıya sahip olur.anne karnında herşeyden etkileniyorlar.bak sancı bile vurmuş.bunu uyarı olarak al.kulaklarını tıka he he geç.laf dalşlarına girme.çek kendini kenara.

Normal diyosun yani. Problem etmiyeyim oz zaman. Rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir değil mi ?[/QUOTk

normalde normal.ama sen kendini üzmüşsün oda ağrı yapar.ben de bi şeye kızınca hemen saplanıyo.ama korkulcak bişey yok.uzun süreli değilse.ve kanaman yoksa.

oo evet çok stresli meselelermiş.ama bebeğin için biraz umursamaz olmayı başarman gerekiyor.kırılgan yapın var galiba bu çok zor ama kendini harap etme hele bu aylarda.herşey tatlıya bağlanır.ama olan bebeğine olur.sağlıklı olsa bile sinirli huzursuz bir yapıya sahip olur.anne karnında herşeyden etkileniyorlar.bak sancı bile vurmuş.bunu uyarı olarak al.kulaklarını tıka he he geç.laf dalşlarına girme.çek kendini kenara.

Kırılgan değilim normalde ama bu aylarda biraz hassaslastim normalde olsa boyle aglamaz soguk kanli olurdum. Galiba biraz esim alttan alsın bekledim ama odun çıktı. He deyip gecince icime yara oluyo sayip sovunce aglayinca daha rahatliyo kafam. Bebegim icin tek endisem zaten. Yoksa inceldigi yerden kopsun.

Normal diyosun yani. Problem etmiyeyim oz zaman. Rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilir değil mi ?[/QUOTk

normalde normal.ama sen kendini üzmüşsün oda ağrı yapar.ben de bi şeye kızınca hemen saplanıyo.ama korkulcak bişey yok.uzun süreli değilse.ve kanaman yoksa.

Kanamam yok çok şükür. Büyüdüğü için e yorayim ben.. rabbim onu korsun kotuluklerden.

Arkadaslar sizi uzmek strese sokmak istememistim. Benim sebebim buydu belki sizinki agirlik merkezinin degismesiyle alakalidir. Sonucta gebelikte bel cukuru iyice oyuklasiyo belki onunla alakalidir. Ben sadece ne olur ne olmaz tedbirinizi alin diye kendimden ornek verdim. Ayaklarinizi uzatin dinlenin her firsatta. Insallah cabucak iyilesirsiniz. Mrserlis bu arada Cenk bey arkadaslarimi doktoruydu. Onlar cok memnundu. Cok iyi bir doktor. Umarim sende memnun kalirsin.

Seninde bebegin hayirli olsun Elmakurdu. Hosgeldin. Sen ense kalinligini olcturdun mu ? Bide bu haftalarda cinsiyet belli olur mu ? Bu arada ben 9. Haftami bitirdim. 10. Haftaya girdim. 1 kilo almisim. Simdilik iyi gibi.

Sağol cnm zaten kötü bişey düşünmedim seninle ilgili biliyorum iyi niyetle yaptığını ben zaten fazla pimpirikliyim ondan seninle alakası yok

Geçmiş olsun canım nasıl 11+1 oldun ultrasona göre mi sata göre mi inşallah eşinle düzelir araniz kaynanalar neden karışır ki böyle bişeye meraklı tursucular dünden razilar gelin bosatmaya

BURSADA YAŞAYAN YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR....Bugün yaşadıklarımdan dolayı doktorumu değiştirmek istiyorum. Sizden tavsiye bekliyorum...

bende bursadayım canım özel muaynaneye jale gürlülere gidiyorum çok memnunum harika bi dr.doğumuda pembe mavide yapacağım inşallah.kızımdada aynı dr ve hastaneye gitmiştim çok memnun kalmıştık inşallah yine memnun kalırız dr u da hastaneyide tavsiye ederim.

Jimer e gidiyorum canım çok canım sıkıldı bugün tuvalette tuvalet kağıdına biraz kan geldi doktorumu aradım hemen gel dedi ama o kandan başka hiçbir şey gelmedi sonra apar topar doktora gittik bebeğim gayet iyi hemde öne geçmiş gün olarak sonra doktor yatiralim seni bugün dedi çok mu tehlikeli dedim önlem amaçlı olduğunu söyledi ben istemedim eve geldik moralim bozuk bir şekilde meğer o kanama tahriş olduğu icinmis vajinadan jel koyuyoruz haftalardır tahriş olduğu için kan gelmiş çünkü bir daha gelmedi o kadar moralim bozuldu ki nasıl tediginim şu an rahat bi doktor istiyorum beni germesin çok üzgünüm şu an hiç ağrımyok kanama da ama çok mutsuzum

geçmiş olsun canım haklısın dr ların hastalara birazda piskolojik olarak iyi gelmeleri çok önemli ama tedbirli olmasıda dr da aranan bi özellik bence tabi samimiyetine güvenmek gerekiyor.gerçekten tedbir mi yoksa maddiyat içinmi çok önemli.yine senin karar vereceğin şey tabi rabbim her konuda doğru insanlarla karşılaştırsın.

Bende şubat ayı anne adayıyım inşallah :)
Adet geciktirici kullanmayı düşünürken tesadüfen kan testi yaptırmamla 2-3 haftalıkken çok erken öğrendik yavruyu :)
Şimdi 9. haftamızdayız şükür kalp atışımızı aldık, değerlerimiz güzel
Mide yanması ve şişkinliği saymazsak çok şükür mide bulantısı kokulara tiksinti falan duymuyorum şimdilik. Umarımda olmaz
Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıcam başlığı :49:

hoş geldin aramıza canım :49: bende erken öğrenmiştim daha günüm geçmeden.rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin yavrularımızı.

kizlar gunaydin.. Benim bogazlar sisti yutkunurken baya acio. Doktoru aramadim ama ne yapabilirim fikri olan var mi? Bitki cayi falanda icemiyoruz ilerlemesinden korkuyorum?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam annisler.nasilsiniz bakalim.bu sabsh bulantim cok az ya.korkuyorum bu seferde bebege biseymi oldu diye.8+5 im.azalan oldu mu hic bu haftalarda.

Back
X