2015 Şubat Anneleri

Maral nbr, seni buralarda görmek güzel bir şey..

Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.

G
Maral nbr, seni buralarda görmek güzel bir şey..

Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.
uyuyup buyuyordur. Gozlemle birkac gun uyumanin ardindan bir gelisim gostericek gulme agulama vs. Ya da kilo alacaktir

Hala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yok :KK43: zeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok :KK43:
Benim bi fikrim var ama zeytinyagiyla kulak cubugu en azindan bi kereliko_O

Kozlar gece 3 gibi uyudu kızım. Sabah saat 10 a geliyordu uyandı emzirdim. Uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar uyuduk:) gazını falan çıkardım tekrar yattık. Neyse saat 12 ye geliyordu, uyandım. Dedm bu kız hiç gık çıkarmadı bakiim bi. Bi baktım yan dönmüş, hatta ters. Kafasının arkası görünüyo, içim titredi resmen. Hemen korkuyla çevirdim, derin bi nefes aldı:( Allahım dedim sana çok şükür. Çok ama çok korktum. Rabbim korusun yavrularımızı. Bizimki baya hareketlendi daha dikkat etmemiz gerekiyo sanırım.

arkadaslar ben dogdugu gunden beri kızıma mama vermek zorunda kaldım aptamil kullanıyoduk ama 5 6 gundur inanılmazhuzursuz süreki ıknıyo 2 gunde bır kaka yapıyo aglıyo ve asırı emmek istiyo basta doymuyo sandım ama imkansız sanırım kabızlıktan yada gazdan napcagımı sasırdım mamayımı degiştirsem ne alcagımıda bilmiyorum bi akıl verin nolur:KK43:
Ben bebelac kullaniyorum bizde olmadi ama genelde mama kullanan bebeklerin bir sure kaka yapamamasi normalmis tabi bunu bebeklere anlatmak zor bide onlari oyle ikinirken gormek dahada zor

benimki kaka yapiyor cnaim yinede uyaniyor , ama dikkat ettim çok kaka yaptikdan sonra daha uzun uyuyor haklsin

insallah yapar en kisa surede kakaisni yavrucak :KK43:
Beklemedeyim daha, yarim saattir ilk defa uyudu bugun ama ben bittim daha Saat 16:30 bunun aksami ve gecesi var daha di mi :( allah yardimcimiz olsun

Kızlar selam haftaya amcamınoğlunun düğün var ... Otelde yemekli falan gitmek istıyorum haliyle ama bebeğim etkilenirmi yani davul zurna yok ama volüm yüksek olacak ... Napmalı ??? Bebekle gıdeyımmı bırınemi bırakayım
Kötü yanı bızım tarafın hepsi düğünde kocamın tarafına bırakılcam Ds laf ederlermi acep
Benim dugune arkadas 4 aylık bebeğiyle gelmisti dugun sonuna kadar da oturdular yemekliydi dugun

bende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor

bu arada hala çok istek değil ama eskisi gibide değil tamam ağzında saatlerce tutmuyor ama en azından alıp uyuyana kadar ağzında tutuyor
Beb recele batiriyorum emzigi reveli emio geri atiyor, kendi elimi daha cok emiyor

@Litchi yi anlıyorum bende atnıyım mıtfağa gidip bişey bile alamadım gaz sancımız fena halde ve bir damla uyku yok ya ağlama yada meme aranma annem gitti ya bugün su içmedim daha o yüzden çok görmeyin çocuktan çocuğa değişiyor
Benim bebe uyumuyor susmuyor kucaktan inmiyor kaka yapamiyor kabus gibi ama gececek insallah

Back
X