Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde selma aydin43Tamam canim takip etmeye basladim bende merak ediyorum azda olsa aylardir konustugum arkadaslarimi ve bebislerini![]()
uyuyup buyuyordur. Gozlemle birkac gun uyumanin ardindan bir gelisim gostericek gulme agulama vs. Ya da kilo alacaktirMaral nbr, seni buralarda görmek güzel bir şey..
Bebeğim iki gündür sürekli uyku halinde bir sessizlik halim Uyanıyor emiyor, gazını çıkartıyorum, Altını değiştiriyorum pışpışlarken uykuya dalıyor. Bu kadar uyumazdı, ne oldu bilmiyorum atesi falan yok.
Sen kendi adını yaz bak herkes ekler veya esoba fan ekle biziTamam canim takip etmeye basladim bende merak ediyorum azda olsa aylardir konustugum arkadaslarimi ve bebislerini![]()
Yazdım canım selma aydın43 ekleyin arkadaşlarSen kendi adını yaz bak herkes ekler veya esoba fan ekle bizi
Keske ayni sehirde olsaydik gelip senin duzenini oturtmak istiyorum evindeki herkeside postalamakBen hala banyoya bille giremiyorum siz ev temizliyorsunuz. Koktum kesin
G
uyuyup buyuyordur. Gozlemle birkac gun uyumanin ardindan bir gelisim gostericek gulme agulama vs. Ya da kilo alacaktir
Benim bi fikrim var ama zeytinyagiyla kulak cubugu en azindan bi kerelikHala kakasini yapaomadi, ıkınıyor aglıyor dunden beri surekli memede. Annemin aklina uydum sabun bile oydum ama yine olmadi, barsaklarinda ses geliyor gır gır ama kaka yokzeytinyağı içirdim muskat verdim gaz ilacı verdim tık yok
![]()
Ben bebelac kullaniyorum bizde olmadi ama genelde mama kullanan bebeklerin bir sure kaka yapamamasi normalmis tabi bunu bebeklere anlatmak zor bide onlari oyle ikinirken gormek dahada zorarkadaslar ben dogdugu gunden beri kızıma mama vermek zorunda kaldım aptamil kullanıyoduk ama 5 6 gundur inanılmazhuzursuz süreki ıknıyo 2 gunde bır kaka yapıyo aglıyo ve asırı emmek istiyo basta doymuyo sandım ama imkansız sanırım kabızlıktan yada gazdan napcagımı sasırdım mamayımı degiştirsem ne alcagımıda bilmiyorum bi akıl verin nolur![]()
Yaptim onu da ama yine de gelmedi kakasi, pztye kadar yapmazsa dr.a goturecem artik, kaka isini cok stres yaptim bebiş de benden etkilendi daha cok kasildi heraldeBenim bi fikrim var ama zeytinyagiyla kulak cubugu en azindan bi kerelik![]()
Beklemedeyim daha, yarim saattir ilk defa uyudu bugun ama ben bittim daha Saat 16:30 bunun aksami ve gecesi var daha di mibenimki kaka yapiyor cnaim yinede uyaniyor , ama dikkat ettim çok kaka yaptikdan sonra daha uzun uyuyor haklsin
insallah yapar en kisa surede kakaisni yavrucak![]()
Benim dugune arkadas 4 aylık bebeğiyle gelmisti dugun sonuna kadar da oturdular yemekliydi dugunKızlar selam haftaya amcamınoğlunun düğün var ... Otelde yemekli falan gitmek istıyorum haliyle ama bebeğim etkilenirmi yani davul zurna yok ama volüm yüksek olacak ... Napmalı ??? Bebekle gıdeyımmı bırınemi bırakayım
Kötü yanı bızım tarafın hepsi düğünde kocamın tarafına bırakılcam Ds laf ederlermi acep
Beb recele batiriyorum emzigi reveli emio geri atiyor, kendi elimi daha cok emiyorbende bakkal emziğen avente kadar 6 çeşit emzik var ama aventi aldı diğerlerni almıyor
bu arada hala çok istek değil ama eskisi gibide değil tamam ağzında saatlerce tutmuyor ama en azından alıp uyuyana kadar ağzında tutuyor
Anaaaam ben basiyorum ilaci bebegehttp://mobil.zaman.com.tr/gundem_sa...laclari-bebeklerde-kanser-yapiyor_831049.html Yaaa cnm sıkıldı bu habere( @krizantemcik baksana cnm bi ya
Benim bebe uyumuyor susmuyor kucaktan inmiyor kaka yapamiyor kabus gibi ama gececek insallah@Litchi yi anlıyorum bende atnıyım mıtfağa gidip bişey bile alamadım gaz sancımız fena halde ve bir damla uyku yok ya ağlama yada meme aranma annem gitti ya bugün su içmedim daha o yüzden çok görmeyin çocuktan çocuğa değişiyor
Benimkide bir günde büyüdü sankiG
uyuyup buyuyordur. Gozlemle birkac gun uyumanin ardindan bir gelisim gostericek gulme agulama vs. Ya da kilo alacaktir