2015 Şubat Anneleri

Siz son yarısi ya daha Çoksunuz ilk yarısı doğuran daha az
ben ne edem uç kisiyiz biri gelmiyor ztn martda yasmn le ben kaldik ,

sizide birakamiyom arkanizdan geliyoz minnak olarakdan :)

bizimkilerinarasi iki ay :)

sizin t=rota noldu?
ben oturtiyorum çok guzel gaz çikariyor , yatinca deliriyo bnm sipam

Bizimki gelmiş istanbula o günde kırk yılın başı annem.bize gelmişti. 2 yıldır bu evdeyiz 2 sokak ötemizde ama 2 kez geldi.
Annem bizde diye uğramadan gitmiş.
Sonra arıyor ayşemi çok özledim diye. Duyda inanma

kangurida sustu
Allah razi olsun bunu icat edenden ama buyyunce sigmazki içine : (((

gecen gun arkadasa birakdim,orayada kanguruyla gitmistim
birakdigimda uyyordu
uyaninca susturamamis naptuiysa , aklina kanguru gelmis
koydugu gibi uyumus benimki
koku da aramiyor yeterki sallansin ordaa

annen mi sana ki kez geldi

Pompayla sağma zaten aynı şey. Elinle sağ. Ben öyle yapıyoRum.mama vrmeden elinle sağıp verebilirsin sütünü. Biraz zor oluyo ama sütüm gitmesin diye mecburum.
Elimle beceremiorm ki gerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan

Insallaah yaa cocuk meme istiyecek die korkuyorum mama veriorum bi yandan birinden emziriorum digeri dinlensin die

Elimle beceremiorm ki gerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
sudokrem denedinmi
hava almazsa iyilesmez

ben kizimda gogus kalkani nda derman bulmustum,iki ogunude sagip biberonla geçistirip dinlendirmistim ertesi gune bisey kalmamisti
geçmis olsun

Ne bileyim bilindik kremler ya bunlar bende bunlardan almistim dedigin kremleridr deneyecegim

Canım bende aldım yolda. Günde 20 dk ile ayda 8 kg verilebiliyormuş.
Him mi etki etmedi
Ben becerebilirsem zaman olursa 20 sabab 20 akşam yapıcam

daha yenı oldugu için etkisi oldumu bilemiyorum dün biraz sıkılaşmış gibi hissettim
ilk başta 5 dk zor yapıyordum bir hafta sonunda 20 dk cıkabildim
zorlanmadan 20 dk yapıorum
birden yüklenmek istemiyorum
günde 1 saat yapsak eminim faydası olur
teşvik edelim birbrimizi

En kısa zamanda başlıycam inş. Protein ağırlıklı yiycem et yumurta vs. Benimde hiçbişey olmuyor bir dünya kıyafet var yaa

sudokrem denedinmi
hava almazsa iyilesmez

ben kizimda gogus kalkani nda derman bulmustum,iki ogunude sagip biberonla geçistirip dinlendirmistim ertesi gune bisey kalmamisti
geçmis olsun
Suam sudocrem var goguslerimde zaten o biraz ii geldi memisler disarda geziorim esim iice soguyacak benden valla yaa

Sen gitme bi yere ztn ya çok seviyorum ben seni :) Mart annelerine falan gidersen ben de gelirim peşinden :)rotayı yaptık 30 gun saydim 31.gün Yaptım :)) uzman doktorum öyle dedi :))

Ben de alayım bari ya çok ovdun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…