ben ne edem uç kisiyiz biri gelmiyor ztn martda yasmn le ben kaldik ,Siz son yarısi ya daha Çoksunuz ilk yarısı doğuran daha az
Bizimki gelmiş istanbula o günde kırk yılın başı annem.bize gelmişti. 2 yıldır bu evdeyiz 2 sokak ötemizde ama 2 kez geldi.herhalde gececek bu günler.. allah yavrularımıza saglık versin ama ınsan dayanamıyo bazen.
biraz daha büyüyünce emziği tutmayı da öğrenir annesi
gelen gidenim oluyo olmaz mı. caresine bakıcaz bi sekilde. krizleri tutmasa ben saatlerce kanguruda tasıyıp ısımı yapmaya razıyım.
boşversene. sonra da telefonda özledim demiyolar mı.
ınsallah canım insallah.. allah saglık versin çözümsüz dert vermesin.
annen mi sana ki kez geldiBizimki gelmiş istanbula o günde kırk yılın başı annem.bize gelmişti. 2 yıldır bu evdeyiz 2 sokak ötemizde ama 2 kez geldi.
Annem bizde diye uğramadan gitmiş.
Sonra arıyor ayşemi çok özledim diye. Duyda inanma
Elimle beceremiorm kiPompayla sağma zaten aynı şey. Elinle sağ. Ben öyle yapıyoRum.mama vrmeden elinle sağıp verebilirsin sütünü. Biraz zor oluyo ama sütüm gitmesin diye mecburum.
Insallaah yaa cocuk meme istiyecek die korkuyorum mama veriorum bi yandan birinden emziriorum digeri dinlensin dieCanim.ayni durumdaydim yapmadigim sey kalmadi benim. Gogus ucun kaniyorsu . bebegim hep kan emmis bir gun bir kustu hep kan. Kostuk acile. Emdigi kani kusmis meger. Aklim cikti. Ne denediysem olmasi. En son kantaron yagi surdum surekli once bir tarafa . o tarafla hic emzirmedim sadece sagdim. Sonra diger tarafa. Dinlendirerk gogusleri. Cok sukur 1 hafta da gecti tamamen. Simdi rahatim cok sukur. Insallah etkisi olur.
sudokrem denedinmiElimle beceremiorm kigerci bugun baya vermedim sol gogusumu acinca kendi akti cesme gibi bende azcik zorladim geldi baya ama yanlari falanda cok acio direk bi yara kremi yokmuki hani cocuklara surulur hemen yarayi kurutur onlardan
Ne bileyim bilindik kremler ya bunlar bende bunlardan almistim dedigin kremleridr deneyecegimBenim de cok kotu yarik olustu 2 defa dr gittim simdi yavas yavas geciyor emzirirken acimiyor daha yarik kapanmadi ama ins duzelme yolunda.madecassol ve coresatin mor renkli olan.birde kuru tut kremi sur camasirinin icine sargi bezi koy ben nemli olunca daha az aciyor diye gogus koruyucu ile kapatiyordum ama hic iyilesmiyordu.ins bu kremleri kullan gecer.senin kullandigin seyler hafif yaralarda ise yariyor.
Canım bende aldım yolda. Günde 20 dk ile ayda 8 kg verilebiliyormuş.
Him mi etki etmedi
Ben becerebilirsem zaman olursa 20 sabab 20 akşam yapıcam
Off demin yattım onu düşünüyorum
Spor aletim yolda ama boğaza dur demeden zayıflanmaz.
Tam hamile kalmadan önce şu taşlanmış kotlardan almıştım kendime özenerek ama hiç giyemedim. Bugün onu gördüm çok içlendim.38 beden
Of ki ne of
En kısa zamanda başlıycam inş. Protein ağırlıklı yiycem et yumurta vs. Benimde hiçbişey olmuyor bir dünya kıyafet var yaaOff demin yattım onu düşünüyorum
Spor aletim yolda ama boğaza dur demeden zayıflanmaz.
Tam hamile kalmadan önce şu taşlanmış kotlardan almıştım kendime özenerek ama hiç giyemedim. Bugün onu gördüm çok içlendim.38 beden
Of ki ne of
Suam sudocrem var goguslerimde zaten o biraz ii geldi memisler disarda geziorim esim iice soguyacak benden valla yaasudokrem denedinmi
hava almazsa iyilesmez
ben kizimda gogus kalkani nda derman bulmustum,iki ogunude sagip biberonla geçistirip dinlendirmistim ertesi gune bisey kalmamisti
geçmis olsun
Yapma Gör ebeni der gibi olmuşyapda gor ikinciyi :)
Bana kalsa tek çocuk yeter de eşim çok çocuk seviyor :)yapda gor ikinciyi :)
Sen gitme bi yere ztn ya çok seviyorum ben seni :) Mart annelerine falan gidersen ben de gelirim peşinden :)rotayı yaptık 30 gun saydim 31.gün Yaptım :)) uzman doktorum öyle dedi :))ben ne edem uç kisiyiz biri gelmiyor ztn martda yasmn le ben kaldik ,
sizide birakamiyom arkanizdan geliyoz minnak olarakdan :)
bizimkilerinarasi iki ay :)
sizin t=rota noldu?
ben oturtiyorum çok guzel gaz çikariyor , yatinca deliriyo bnm sipam
Tez yazıyorum dedin
Açıköğretimle ne işin var.
Ben 1 de gördüm ebemi ztn :)))))Yapma Gör ebeni der gibi olmuş
haha yok kiz ben o kdr kabamiyimYapma Gör ebeni der gibi olmuş
Ben de alayım bari ya çok ovdun :))kangurida sustu
Allah razi olsun bunu icat edenden ama buyyunce sigmazki içine : (((
gecen gun arkadasa birakdim,orayada kanguruyla gitmistim
birakdigimda uyyordu
uyaninca susturamamis naptuiysa , aklina kanguru gelmis
koydugu gibi uyumus benimki
koku da aramiyor yeterki sallansin ordaa
Suam sudocrem var goguslerimde zaten o biraz ii geldi memisler disarda geziorim esim iice soguyacak benden valla yaa
tek çocuk hiç çocuk yetmezBana kalsa tek çocuk yeter de eşim çok çocuk seviyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?