2015 Şubat Anneleri

yapma ya bnmki bunları hep yapıyor nasıl ayırt edicem
kiz illaki bi farki vardir senin çocugun bagirsagi hep dugumlu durmuyor yaaa dogdugundanb beri
hasta çocuk farkklidir herhalde
benimkide yapiyor gerçide dr a tasinip durrum herhalde 10 gun bnoyunca
daha asilarida almadim firsatim olmadi,10 gunumuz kaldi

Seline bakacaktın ya hem fransızca öğretecektin aslında burda olsan Eylül Selin Hakan üçüne de bakardın
haha senden ses çikmadi baskasini bulyuyorum bende is veren olrk :) gerçi senin koca daha comert galiba ama napsamki bilemedim simdi :)))

uçunu koyarim bi odaya aksama kdr bagrisir dururlar

ben göndereyim aşıları şekerim hangisini istersen burda 2 çesit var :))

taşıyıcı anne bulsam daha iyi değil mi ? tüp bebeği de ben dogurcm sonuçta :))) gerçi ben sevdim doğumu dogurabilirim sonrası zor
Bana izin vermediler diye yine stres yaptım canım tam dişim geçiyor dişliğimi çıkarayım derken üç gündür dişimi sıkıyorum gece dün ve bugün yine ağrımaya başladı ne yapıcam ben yaw

Kesin akraba. Zaten instagramı kurduğumu da söylemedim duysa siler :)
hahahaaa bende soylemedimde kendi gorduuu
seninki benimkinin diplomali hali
bazen tartistigimizda okusam , okumus biriyle evlensem nolurdu acaba diyorum
demekki ayniymis :)))) bosuna hayiflanmayim ben :)))

Ne bileyim bnmki hep kivir kivir emerken bile solucan gibi

haha senden ses çikmadi baskasini bulyuyorum bende is veren olrk :) gerçi senin koca daha comert galiba ama napsamki bilemedim simdi :)))

uçunu koyarim bi odaya aksama kdr bagrisir dururlar
Aşkolsun bnm kocanin ne kötülüğünu gördün petit beurre sevmiyorsan başka tatlı yaparız sana :)))))

Harikasın diğer diplomalar nereden? Bende de üç tane var ama aynı Bölümün üstüne. Ben de felsefe Okumayı istiyırum

ilki Kayseri den çocuk gelişimi
ikinci üçüncü aöf den
Sosyal hizmetler -Sosyoloji
bir ara uzaktan eğitim coğrafya okuyaayım dedim onada sınavlar için istanbula gitmek gerekiyordu vazgeçtim belki bi çılgınlık yapar onuda okurum
ama tuvalete gitmek lüks olmuşken ders çalışmak imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…