Seline bakacaktın ya hem fransızca öğretecektinmaasallah enisteye hem sayisal hem sozel ci ha:))
sen oku ben bakarim eylule :)
kiz illaki bi farki vardir senin çocugun bagirsagi hep dugumlu durmuyor yaaa dogdugundanb beriyapma ya bnmki bunları hep yapıyor nasıl ayırt edicem
taşıyıcı anne bulsam daha iyi değil mi ? tüp bebeği de ben dogurcm sonuçta :))) gerçi ben sevdim doğumu dogurabilirim sonrası zortup bebek yaptirin,yaptiran unlulerden ne eksigin var :)))
Harikasın diğer diplomalar nereden? Bende de üç tane var ama aynı Bölümün üstüne. Ben de felsefe Okumayı istiyırumbende bu dönem mezun oldum onur belgesiyle sosyoloji bitirdim
oldumu 3 diploma bana
seriye bağladım
haha senden ses çikmadi baskasini bulyuyorum bende is veren olrk :) gerçi senin koca daha comert galiba ama napsamki bilemedim simdi :)))Seline bakacaktın ya hem fransızca öğretecektinaslında burda olsan Eylül Selin Hakan üçüne de bakardın
ben göndereyim aşıları şekerim hangisini istersen burda 2 çesit var :))kiz illaki bi farki vardir senin çocugun bagirsagi hep dugumlu durmuyor yaaa dogdugundanb beri
hasta çocuk farkklidir herhalde
benimkide yapiyor gerçide dr a tasinip durrum herhalde 10 gun bnoyunca
daha asilarida almadim firsatim olmadi,10 gunumuz kaldi
Bana izin vermediler diye yine stres yaptım canım tam dişim geçiyor dişliğimi çıkarayım derken üç gündür dişimi sıkıyorum gece dün ve bugün yine ağrımaya başladıtaşıyıcı anne bulsam daha iyi değil mi ? tüp bebeği de ben dogurcm sonuçta :))) gerçi ben sevdim doğumu dogurabilirim sonrası zor
Ben yuzustu yatiriyorum bazen ise yariyo rahatlatiyo ama basindan ayrilmiyorumYapio kakasini suan ayagimda salliyoruuyuyo.oye bu sekilde sallaninca sakinlesio zaten ne yapacagimi sasirdim ilaclarida kullaniyorum cayda yapiyorum bu benim 3. Cocugum ama elimi ayagama dolastirdi
hahahaaa bende soylemedimde kendi gorduuuKesin akraba. Zaten instagramı kurduğumu da söylemedim duysa siler :)
hahaha bebeler sıraya girecek emmek için :))) bnmkinin işi 5 dk gerçi :)))Seline bakacaktın ya hem fransızca öğretecektinaslında burda olsan Eylül Selin Hakan üçüne de bakardın
Biz de yarın çıkıcaz inşallahdüne kadar dedin ya ondan dedim yaa yoksa hafta başı kar vardı cidden
bendede 3 diploma varHarikasın diğer diplomalar nereden? Bende de üç tane var ama aynı Bölümün üstüne. Ben de felsefe Okumayı istiyırum
Önce benimki olursa sizinkiler zor bekler en az bir saat sürüyorhahaha bebeler sıraya girecek emmek için :))) bnmkinin işi 5 dk gerçi :)))
Ne bileyim bnmki hep kivir kivir emerken bile solucan gibikiz illaki bi farki vardir senin çocugun bagirsagi hep dugumlu durmuyor yaaa dogdugundanb beri
hasta çocuk farkklidir herhalde
benimkide yapiyor gerçide dr a tasinip durrum herhalde 10 gun bnoyunca
daha asilarida almadim firsatim olmadi,10 gunumuz kaldi
Benim hocam da öyle demişti bebek de bir diploma demiştibendede 3 diploma var
iki si içerde uyyor biri kucagimda tisiliyo
Aşkolsun bnm kocanin ne kötülüğünu gördün petit beurre sevmiyorsan başka tatlı yaparız sana :)))))haha senden ses çikmadi baskasini bulyuyorum bende is veren olrk :) gerçi senin koca daha comert galiba ama napsamki bilemedim simdi :)))
uçunu koyarim bi odaya aksama kdr bagrisir dururlar
Eşime dedim fikreti diyor kadınlar kulübü mü esra erolun programımı belli değilbulduk sonunda genç :)
Aynısı çok bişey kaçırmadın yani :)hahahaaa bende soylemedimde kendi gorduuu
seninki benimkinin diplomali hali
bazen tartistigimizda okusam , okumus biriyle evlensem nolurdu acaba diyorum
demekki ayniymis :)))) bosuna hayiflanmayim ben :)))
Harikasın diğer diplomalar nereden? Bende de üç tane var ama aynı Bölümün üstüne. Ben de felsefe Okumayı istiyırum
çiçek ismimieşimin aldığı ilk çiçek yaa nesi var nickimin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?