2015 Şubat Anneleri

Sende hoşgeldin :80 seninle de sat ımız aynı :) Allah sonuna kadar ulaştırsın inşallah

Bayramınız mübarek olsun güzel anneler iki gündür giremedim baya yazmışsınız nasıl gidiyor bayram :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese slm
uzuuun aradan sonra nihayet normal hayata döndüm küçük kuzucugumu da alıp annemin yanina gittik.resmen bakima muhtactik. Ani tansiyon dusmeleri yasadim.istahsizlik, halsizlik falan...
suan cok iyiyim.tatildeyim hatta))
herkese iyi bayramlar diliyorum

Selam annisler :) ben bugun kuzumun bebeklik kiyafetlerini cikardim oh mis gibi hala cennet kokuyorlar :) oglum gelmis anne bunlar.kardesimin mi diyor ya :) once bakti bana bisey yok mu dedi, sonra yardim edeyim sana diyor :) kuzum ya rabbim herkese hayirli dogumlar nasip etsin. Hayali bile guzel :)

Hos geldin ne guzel bende hic bi sikinti yasamadim allah herkeze bole rahat sikintisiz hamilelik nasip etsin

selam kızlar
maşallah her geçen gün biraz daha iyi oluyorum
bugün temizliğimi yaptım
camlarıma sadece su tuttum silemiyorum henüz
evim mis gibi kokuyor
bu arada hafiften göbeğim çıkmaya başladı pantolonların belini ilikleyemiyorum
ama işin ilginç yanı bacaklarım çöp gibi
26 beden pantolonlar bacakları şalvar beli streç taytlar gibi

Hayırlı aksamlar kızlar umarim hersey yolundadir geldi gelcek derken ikinci gununu bitiriyoz bile bayramin. Annemlerdeyiz bayram ziyaretleri misafir vb guzel geciyor yalniz hava cok bunaltici sıkıntıya gelemiyorum hic. Geldim geleli rutin sikintilarimda hafifleme var gibi taa ki nalet progestanin saati gelene kadar. Alttan da ustten de ayni carpiyor beni.bugun misafirlige denk geldi saati herzamankinin iki misli carpti oturdugum yerde sallanmisim millet noluyo diye tedirgin oldu baya bi kalkamadim yerimden sarhoş gibiyim sanki

Blackim geçmiş olsun oglusuna fitik falan olablir mi kuzunda apandisit de agri yapabilir inşallah mühim bişey yoktur rabbim sifa versin diğer sıkıntılı durumlara da takilma hersey durtuyor bizi bu aralar

Akilli ben evde hep gecelik elbise takilinca kiyafetleri denemeyi akil edememisim kg almayıp biraz da verince nasik olsa olur diye dusunmustum bayram icin hazrladigim kiyafetin. Bi geldik buraya bayram gunu giyinelim kusanalim dedik kavusmadi ya pantalonun fermuari düğmesi meger hafiften hafiften cikmis bizim gobus de igneyle falan idareten bi ayar cektik artik buyuyoruz artik sanirim :)

Oh oh cok sevindim senin adina kendini iyi hissetmen guzel bir gelisme iştah durumlarin ne alemde asama kaydedebildin mi canım

Oh oh cok sevindim senin adina kendini iyi hissetmen guzel bir gelisme iştah durumlarin ne alemde asama kaydedebildin mi canım

hafif açıldı canım
yani artık yiyebiliyorum
midemi bulandıracak şeylerden yani tatlılardan uzak duruyorum
zaten kimse de ısrar etmiyor tiksindim deyince
bayram güzel gidiyor herkes ilgi alaka gösteriyor
2 günde şımardım desem yeridir

Benimde bulantılar hafifledi çok şükür. Ama folicasit bulantı yapıyor bendede. Gece yatarken içiyorum artık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünden beri yazan yoktu pek.yeni yeni canlanmış sanki.
Biz de tekirdağa gittik geldik bir.saatlik yol ama aşırı yorgunum.

Kizlar uzun upuzun yolculuğuma ciktim evime gidiyorum 14 saat sonra evimde olacagim inşallah. Lütfen dua edin bana da saglikla kavusalim. Bugün adet sancisi gibi sancilarim var ve çok fena ne yazik ki.

ayy canım benim çok geçmiş olsun annesi yoktur kuzucuğun bişeyi inşş bide başka dr a göstersene canım için rahat olsun inşş hiçbişeyciği yoktur benim kıza pantolon giydirince çok aşağıda tutuyor azcık yukarı çıksa huzursuz oluyor çok öp kuzuyu yerime

Canım çok geçmiş olsun umarım önemli birşey yoktur ama belirtilerini duyunca söylemek istedim teyzemin oğlunda vardı aynı belirtiler ama ateş de oluyodu onda Akdeniz ateşi diye bir hastalık var onun testini de yaptırmanı tavsiye ederim sanırım fmf Diye geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…