2015 Şubat Anneleri

Evet işte banada aynısını önerdi cnm ama daha güneşe çıkamadığım denizd girmediğim için almadım 😊gidince alıcam mutlaka

Ben de sezonu yarın açıcam artık sonunda. Bebişim bi tuzlu su görsün :)
O zaman ben alıp yarın kullanıyım yazarım size memnuniyetimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen kaç haftalık oldun? Ben şu anda 12+3 üm ve tam 12. Haftada ilaçların ikisinide bırak dedi dr.decavit verdi ondan bilmiyorum ama 3 gündür çok enerjik olmasamda ruhsal olarak iyiyim.eskiye göre bomba sayılırım.seninde heran düzelebilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bir şey sorcam.tekirdağdan manda yoğurdu almıştık (yiyecek belirttim pardon ama önemli) geldim iki tabak yedim.sonra bir misafir geldi o dedi yok biri hamileyken manda yoğurdu yemişte cocukta gelişim geriliği olmuş. Çok canım sıkıldı inanmadım ne alakası olabilir dedim ama psikolojik olarak da kafama takıldı.
Bu konuda fikri olan var mı?

Hadiii canim ilk defa duydum bence sakincasi olsa heryerde yazardi bazi bitkileri yaziyor pastorize urun tercihi yaziyor ama yanina sutunuzu kaynatirsaniz iyice sorun teskil etmez diyor etli cigkofte cig et tarzlari yaziyor onda problem olsa onuda yazar herhalde dimi ama bence icini ferah tut kafani takma millet hersey diyor iste

Ben solante nin cil icin olanini kullaniyorum. Diger kremlerden cok cok farkli. Ihtiyacin varsa cilt olarak deger bence

Günaydın ya kızlar bu takvıme gore 14 haftayımı bıtırıyorum anlamadım. Bır iste var 2 Ağustos'ta 14 bıtecek dıyor 13 bıtmıs olmuyor mu?

Günaydın canlarrr
Kızlar size bir soru sorucam affınıza sığınarak soruyorum benim koyu krem renginde akıntım var ara ara oluyor bunun normal olduğunu sölemişti dr 12 gün önce gitmiştim dr a çok şükür herşey normal görünüyordu bazı kişilerde bebeği bezleyen kist olurmuş o bendede oluşmuş dr sonraki haftalarda yok olur dedi bir haftadır böle nasıl desem hani regl öncesi uzayan akıntı oluryaa ip gibi ince küçücük ama açık kahvrengi akıntım oluyor ara ara oluyor rengi açık kahve olunca biraz panikledim elime aldığımda afedersiniz kan kokusuda yok sizdede böle bişey oldu mu acaba ben boşunamı panik yapıyorum yaaa

Hayirli bayramlar anne adaylari... sistitle basim dertte, doktor ilac yazdi ictim insallah faydasi olmustur. dort haftadir vitamin vs.. ilac icmiyorum cumartesi tekrar doktora gittigimde kendime vitamin veya kan ilaci yazdiracagim cunku hic et yemiyorum. iyi beslemem lazim bulantilar gecmisken, bayramda da iyice allak bullak olsu yemek duzeni. Siz beslenmenize nasil dikkat ediyorsunuz?

ve akintisi olan arkadas bendede bol akinti mevcut, herkes bunun normal oldugunu soyluyor, bu hafta doktora gidince soyleyecegim.

Kokulu ise enfeksiyonudanmış.Benimde çok fazla ve kötü kokuyor.dr 3 hafta sonra ilaç verebilirim dedi ama kullanan varmış.
Bende protein ağırlıklı besleniyorum ama hemen hemen Sebze yemiyor gibiyim. Biri yapsa yine az çok yerim ama yapamıyorum. Arasıra çiğ bir şeyler yiyorum.pek sağlıklı beslenmiyorum kısaca.

Ben de 11+4 inşallah dedigin gibi bir anda düzelirm ben de

Niye ki ilk kez duyuyorum acik sutten diye mi öyle dedi acep

Beyaz akinti hep var kahve için doktra sormkta yarar var korkulcak bi leke gorneseler de tedbiren bisey verebilirler sana da icini rahat tut ama yine de sor aklin kalmasın

Valla dikkat ediyorum desem yalan olur henuz vitamine gecmemstik folik aside de tepem atti iki uc gundur icmiyom. Ara ara yumurta tadiyorum o da Domatese bogarsam yiyebliyorum ancak.arada ayran icmeye dikkat ediyorum.aklima geldikce iki uc ceviz atiyorum agzima.bayram diye börek ikram ediyorlar yagsizsa yiyorum. Et hic yemiyorum yogurt da öyle sagliksiz şeyler de yemiyorum esasen sağlıklı da

Ben solante nin cil icin olanini kullaniyorum. Diger kremlerden cok cok farkli. Ihtiyacin varsa cilt olarak deger bence

Kuru bir cildim var hamilelikte iyice kurudu normalde bile hergün krem sürmem gerekirdi. Beyaz tenliyim anında yanıyorum. Alıyım bari sen de memnunsu demek güneşte bende de çil çıkıyor yüzüme de sürerim hiç olmazsa.

Benden sağlıksız beslenenlerde varmış. Ben de hiç ceviz yemedim.

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım.. SAT 22 mayıs..doktorun dediğine göre şuan 8+ 5 deyim..geç döllenme olmuş sanırım.. 4 ağustos' ta kontrolüm var heyecanla bekliyorum.. En Son kontrol de yaklaşık 2 hafta önce kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Progestan folik asit ve 0.2 ml hibor iğne kullanıyorum. Benim daha önce 3 tane kaybım oldu o yüzden biraz endişeliyim.. İnşallah herkes bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alır:))

amin inşallah çok korkuyordum dr dan kötü birşey duyacam diye çünkü bulantım uyku halim geçti

Canım sen kaç haftalıksın. Bulantı ve uyku hali 12. Haftadan sonra azalıyor zaten. 12 den sonra enerji patlaması oluyor😄 endişelenme keyfini çıkar hamileliğinin. Aklına çok takılan bir şey olursa doktorunu ara sor. Endişelenmek bebişlerimizi de strese sokuyor çünkü. Sağlıkla kal...

haftaya gidicem dr a sorarım mutlaka benimde akıntım krem renginde onda sorun yok ama diyorumya kuzum bazen yumurta akı kıvamında çok minik geliyo peçeteye çok çok açık kahve bakalım dr ne diyecek herşeyin hayırlısı :)

zorla yiyemiyosun ben cevizi kahvaltıda yiyiyorum peynirle beraber yoksa kuru kuru midem bulanıyor yağından en fazla 3 tane yiyiyorum 1 tane bile yeterli aslında ette yiyiyorum benim kızımm prasa yeşillik hastası mutlaka pişer 3 yada 4 defa bide ben bulgur tüketiyorum kilo yapmıyor ve folik asit çok varmış dr sölemişti canım 3.ayıma gircem 2 kilo aldım şimdilik iyiyiz şükür

Slm hanimlar, bende yeni katildim hamileler kervanina. Daha önceden iki kayibim var. Bu ücüncü hamileligim.
Muhtemel dogum tarihi 28 subat 2015. Rabbim herkese bebegini saglikli sihhatli almayi nasip etsin..

anneler merhaba... size bi sorum olacaktı . ikili test hangi haftalarda yaptırılıyordu. yaptıranlar vardı ama haftaları hatırlamıyorum tatildeyim kendi doktoruma gidemiyorum

Slm hanimlar, bende yeni katildim hamileler kervanina. Daha önceden iki kayibim var. Bu ücüncü hamileligim.
Muhtemel dogum tarihi 28 subat 2015. Rabbim herkese bebegini saglikli sihhatli almayi nasip etsin..

Hosgeldin inşallah saglikli bi hamilelik geçirirsn geçiririz :) zaman geçmiyor sanki ya dimi bana mi öyle geliyor bitek

anneler merhaba... size bi sorum olacaktı . ikili test hangi haftalarda yaptırılıyordu. yaptıranlar vardı ama haftaları hatırlamıyorum tatildeyim kendi doktoruma gidemiyorum

11-14. Haftalar arası yapabilirsin cnm ama genellikle 12. Hafta yapıyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…