Evet işte banada aynısını önerdi cnm ama daha güneşe çıkamadığım denizd girmediğim için almadım 😊gidince alıcam mutlaka
Folik asidi ben de biraktm uc gundur içmeyi progestan ile birlikte ikisi feci yamultuyor çünkü. O mide yanmasi 7.hftadan beri var bende illet bisey tokken de acken de cayir cayir kaynio icim ki yakmycak tarz yememe rağmen. Oflayip puflamak istemiom ama böyle sürekli bitkin hasta gibi hissetmek cok yorucu bitsin artik duzelelim ya hayat enerjim kalmadi resmen cocuguma takadim olmuyo sefilleri oynuyo yavrum
Ya bir şey sorcam.tekirdağdan manda yoğurdu almıştık (yiyecek belirttim pardon ama önemli) geldim iki tabak yedim.sonra bir misafir geldi o dedi yok biri hamileyken manda yoğurdu yemişte cocukta gelişim geriliği olmuş. Çok canım sıkıldı inanmadım ne alakası olabilir dedim ama psikolojik olarak da kafama takıldı.
Bu konuda fikri olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yarın denize gireceğim için doktorumdan güneş losyonu tavsiyesi istedim. Solante pregna çok iyidir dedi. Hamilelere özel üretilmiş. Fiyat biraz tuzlu ama napsam bilemedim. Bu markayı kullanan var mı ya da sizin doktorunuz size ne önerdi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayirli bayramlar anne adaylari... sistitle basim dertte, doktor ilac yazdi ictim insallah faydasi olmustur. dort haftadir vitamin vs.. ilac icmiyorum cumartesi tekrar doktora gittigimde kendime vitamin veya kan ilaci yazdiracagim cunku hic et yemiyorum. iyi beslemem lazim bulantilar gecmisken, bayramda da iyice allak bullak olsu yemek duzeni. Siz beslenmenize nasil dikkat ediyorsunuz?
ve akintisi olan arkadas bendede bol akinti mevcut, herkes bunun normal oldugunu soyluyor, bu hafta doktora gidince soyleyecegim.
Sen kaç haftalık oldun? Ben şu anda 12+3 üm ve tam 12. Haftada ilaçların ikisinide bırak dedi dr.decavit verdi ondan bilmiyorum ama 3 gündür çok enerjik olmasamda ruhsal olarak iyiyim.eskiye göre bomba sayılırım.seninde heran düzelebilir
Ya bir şey sorcam.tekirdağdan manda yoğurdu almıştık (yiyecek belirttim pardon ama önemli) geldim iki tabak yedim.sonra bir misafir geldi o dedi yok biri hamileyken manda yoğurdu yemişte cocukta gelişim geriliği olmuş. Çok canım sıkıldı inanmadım ne alakası olabilir dedim ama psikolojik olarak da kafama takıldı.
Bu konuda fikri olan var mı?
Günaydın canlarrr
Kızlar size bir soru sorucam affınıza sığınarak soruyorum benim koyu krem renginde akıntım var ara ara oluyor bunun normal olduğunu sölemişti dr 12 gün önce gitmiştim dr a çok şükür herşey normal görünüyordu bazı kişilerde bebeği bezleyen kist olurmuş o bendede oluşmuş dr sonraki haftalarda yok olur dedi bir haftadır böle nasıl desem hani regl öncesi uzayan akıntı oluryaa ip gibi ince küçücük ama açık kahvrengi akıntım oluyor ara ara oluyor rengi açık kahve olunca biraz panikledim elime aldığımda afedersiniz kan kokusuda yok sizdede böle bişey oldu mu acaba ben boşunamı panik yapıyorum yaaa
Hayirli bayramlar anne adaylari... sistitle basim dertte, doktor ilac yazdi ictim insallah faydasi olmustur. dort haftadir vitamin vs.. ilac icmiyorum cumartesi tekrar doktora gittigimde kendime vitamin veya kan ilaci yazdiracagim cunku hic et yemiyorum. iyi beslemem lazim bulantilar gecmisken, bayramda da iyice allak bullak olsu yemek duzeni. Siz beslenmenize nasil dikkat ediyorsunuz?
ve akintisi olan arkadas bendede bol akinti mevcut, herkes bunun normal oldugunu soyluyor, bu hafta doktora gidince soyleyecegim.
Ben solante nin cil icin olanini kullaniyorum. Diger kremlerden cok cok farkli. Ihtiyacin varsa cilt olarak deger bence
Ben de 11+4 inşallah dedigin gibi bir anda düzelirm ben de
Niye ki ilk kez duyuyorum acik sutten diye mi öyle dedi
Valla dikkat ediyorum desem yalan olur henuz vitamine gecmemstik folik aside de tepem atti iki uc gundur icmiyom. Ara ara yumurta tadiyorum o da Domatese bogarsam yiyebliyorum ancak.arada ayran icmeye dikkat ediyorum.aklima geldikce iki uc ceviz atiyorum agzima.bayram diye börek ikram ediyorlar yagsizsa yiyorum. Et hic yemiyorum yogurt da öyle sagliksiz şeyler de yemiyorum esasen sağlıklı da
amin inşallah çok korkuyordum dr dan kötü birşey duyacam diyeçünkü bulantım uyku halim geçti
Niye ki ilk kez duyuyorum acik sutten diye mi öyle dedi acep
Beyaz akinti hep var kahve için doktra sormkta yarar var korkulcak bi leke gorneseler de tedbiren bisey verebilirler sana da icini rahat tut ama yine de sor aklin kalmasın
Valla dikkat ediyorum desem yalan olur henuz vitamine gecmemstik folik aside de tepem atti iki uc gundur icmiyom. Ara ara yumurta tadiyorum o da Domatese bogarsam yiyebliyorum ancak.arada ayran icmeye dikkat ediyorum.aklima geldikce iki uc ceviz atiyorum agzima.bayram diye börek ikram ediyorlar yagsizsa yiyorum. Et hic yemiyorum yogurt da öyle sagliksiz şeyler de yemiyorum esasen sağlıklı da
Niye ki ilk kez duyuyorum acik sutten diye mi öyle dedi acep
Beyaz akinti hep var kahve için doktra sormkta yarar var korkulcak bi leke gorneseler de tedbiren bisey verebilirler sana da icini rahat tut ama yine de sor aklin kalmasın
Slm hanimlar, bende yeni katildim hamileler kervanina. Daha önceden iki kayibim var. Bu ücüncü hamileligim.
Muhtemel dogum tarihi 28 subat 2015. Rabbim herkese bebegini saglikli sihhatli almayi nasip etsin..
anneler merhaba... size bi sorum olacaktı . ikili test hangi haftalarda yaptırılıyordu. yaptıranlar vardı ama haftaları hatırlamıyorum tatildeyim kendi doktoruma gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?