Masallah kizlar cogunuz ogrenmissiniz bebislerin cinsiyetini :))
Ya gobegi cikan var mi aranizda benimki portled biraz soldan soldan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim normalde kilolu olmamama rağmen bi göbeğim vardı o artık iyice belirginleşti, sivrildi ve sertleşti. annem diyo "ben de 5 aylıkken 9 aylık gibiydim" diye
bakalım noolacaz
12. haftaya geçicem ama bende ne kilo alımı var ne de göbekbende mi sıkıntı var acep hatta hamilelikten sonra kilo vermiştim daha onu bile toparlayamadım
12. haftaya geçicem ama bende ne kilo alımı var ne de göbekbende mi sıkıntı var acep hatta hamilelikten sonra kilo vermiştim daha onu bile toparlayamadım
Yok yok rahat ol her gebelik farkli ben ayni kişi iken ikisi farklı yaşıyorum. Ben de daha hic kg almadm ama göbekte hafif bi çıkma meyli var karin yapisi kas yapisi vb degsio iste
Canim avrupa safak hastanesine gecmis ilk cocugumu dogurtan doktor.. Ben bana uzak diye simdiye kadar devlete gidiyodum ama cinsiyet icin ve devamini da yine onda getirmeyi dusunuyorum. Benim ilk cocugu 13. Haftada gordu ve gosterdi.bundan 5 yil once.. Muayene ssk 30 mus bilgin olsnAvrupa yakasında doktora giden arkadaşlar ozellikle ultrasonu 4boyutlu olup cinsiyet icin kendinden emin bi tahmin alanlar doktorunuz hangi hastanede bana onerir misiniz gitmeden randevu alayim burda 14.haftada bisey derler belki yoksa kendi doktorumda bi halt ogrenebilecegmi sanmıyorum uzun sure. Hizmet hastanesine giden bir arkadaş vardi oranin ultrason nsl acaba bugune dek hic net ultrasona denk gelmedik
Allah hakkimizda hayirlisini versin. Ben de cok korkuyorum. Cunku test de sonucta %100 degil. Bildigim kadariyla genel olarak ailede sorun olup olmamasi ve yasa dikkat ediyolar.
eski zamanlarda bigudi sarıpta içine otururlurmuş ya kocaman bi makine var ona giriosun 15 - 20 dak duruosun o kadar bilmiorum kii olabilir aslında ama boyaları etrafa püskürtmezmi??O cihazın içine mi girdin yani kafanı soktun. Saç kurutma makinesi tutsam olmaz mı acaba? Kuaförde sevmiyorum boyatmayı.sıkıntı basıyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de konyadaym simdi tatildeyiz memlekette ama. Anit hast sibel hanima gidiyorum. Oglumu da orda dogurdum. Duymadigim bir doktora gidiyorsan diyr sordum ama degilmis, konya iste :)
Hastaneden cok memnun degilim ama dr icin gidiyorum frekans tutan dr bulmak zor
Ben ilkinde fazla kilo aldigim icin korkuyorumbenim normalde kilolu olmamama rağmen bi göbeğim vardı o artık iyice belirginleşti, sivrildi ve sertleşti. annem diyo "ben de 5 aylıkken 9 aylık gibiydim" diye
bakalım noolacaz
At murattir derler beyaz da iyi muradin geliyordur belki guzel ruya hehe)
Ben ilkinde fazla kilo aldigim icin korkuyorum
Ilki de uc ayda cikmisti disari
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin, sağlıklı olması tek dileğim. herkes için geçerli bu dileğim tabiki.
valla ben de daha ilk üç ayda 3-4 kilo aldım. bi de bağırsak tembelliği var o da daha çok şişiriyor göbeği. ben bu kadar çabuk çıkacağını düşünmemiştim. milletin "abartıyor" demesinden çekiniyorum ama zorla şişirmiyorum ki
bende aynı hele söyle öğlen saatleri olsun göz kapaklarımı zor tutuyorum ev hanımısı olmadıgıma kızıyorum evde olsam ohh ne güzel yatardım uyurdum sürekli diorum bizim iş cok yogun stresli bide çook hata yapmaya basladım Allah sonumu hayır etsin inşGünaydın anne adaylarıı :) bu uykusuzluk hali ve halsizlik ne zaman geçecek yaa hep yatmak istiyorum evde olsam neyse birde çalışıyorum hiç çekilmiyobirde bu yaz gününde grip olmayı başardım boğazım çok kötü yürüyen ölü gibiyim
Valla bende esmerim eşimde kara mastik bir bebemiz olur. Ama en güzel kısmı herkes doğum yaptıktan sonra resimlerini koyuyorlar bebeklerin buraya.o kısmı nasıl güzel ne şekerler minikler.geçen yılki şubat anneleride gördüm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?