2015 Şubat Anneleri

Günaydın herkese, bugün çok zor kalktım ben 5 dk daha 5 dk daha diye diye ama kalkıp iş geldim işte malesef.. ben dün ilk defa çatlak kremi kullanmaya başladım, adı lierac, sürerken fark ettim resmen göbeğim var benm normalde zayıf bi insanım 1,67 boy 53 kiloydum hamile kalmadan şimdi de 3,5 ayda sadece 2 kilo aldım, üzülüorum bebeğimi besleyemiyormuyum acaba diye.. hiç iştahlı biri diilimdir, çoğu zaman zorla yiyorum, umarım herşey yolundadır. krem için kutusunda bebek doğduktan sonra ilk adetinize kadar kremi düzenli kullanın diyo, bakalım nezamana kadar dayanabilcem

Günaydın uykum var sicaktan uyuyamiyorum sinir bozucu. Gece sagdan sola donerken ya da arada gerinirken bikini bolgesinin ust kizmi sol tarafta kasigima yakin bi aci oluyor bikac gündür gerilip kopacak bi bag gibi bisey batiyor sanki ama cok kenar taraf olunca akil erdiremedim ne olabilir ki

Masallah kizlar cogunuz ogrenmissiniz bebislerin cinsiyetini :))
Ya gobegi cikan var mi aranizda benimki portled biraz soldan soldan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim normalde kilolu olmamama rağmen bi göbeğim vardı o artık iyice belirginleşti, sivrildi ve sertleşti. annem diyo "ben de 5 aylıkken 9 aylık gibiydim" diye

bakalım noolacaz

Avrupa yakasında doktora giden arkadaşlar ozellikle ultrasonu 4boyutlu olup cinsiyet icin kendinden emin bi tahmin alanlar doktorunuz hangi hastanede bana onerir misiniz gitmeden randevu alayim burda 14.haftada bisey derler belki yoksa kendi doktorumda bi halt ogrenebilecegmi sanmıyorum uzun sure. Hizmet hastanesine giden bir arkadaş vardi oranin ultrason nsl acaba bugune dek hic net ultrasona denk gelmedik

kızlar, o kadar güzel bi rüya gördüm ki; bembeyaz genç bir ata biniyordum rüyamda, sonra çaldılar atı, çalanları buldum ve onlarla kavga ettim galip gelip atımı geri aldım.

tabiri çok uzun ama dikkatimi "hamileyseniz erkek çocuğunuz olur" yazısı çekti.

Hayırlısı inşallah.

benim normalde kilolu olmamama rağmen bi göbeğim vardı o artık iyice belirginleşti, sivrildi ve sertleşti. annem diyo "ben de 5 aylıkken 9 aylık gibiydim" diye

bakalım noolacaz

kizimda 9.aya kadar hafif kg gobegi gibiydi anlaslmiyodu bunda çıkacak gibi duruyor smdiden hafif belli etti kendini cok sevimli geliyo maşallah tu tuu

12. haftaya geçicem ama bende ne kilo alımı var ne de göbek bende mi sıkıntı var acep hatta hamilelikten sonra kilo vermiştim daha onu bile toparlayamadım

12. haftaya geçicem ama bende ne kilo alımı var ne de göbek bende mi sıkıntı var acep hatta hamilelikten sonra kilo vermiştim daha onu bile toparlayamadım

Yok yok rahat ol her gebelik farkli ben ayni kişi iken ikisi farklı yaşıyorum. Ben de daha hic kg almadm ama göbekte hafif bi çıkma meyli var karin yapisi kas yapisi vb degsio iste

Sakin olun kızlar doktorlar zaten ilk üç ay kilo alınmaz diyo önemli olan bebeğinizin gelişimi. kontrollerde eğer doktor sorun yok dediyse içiniz rahat etsin. Göbek çıkması da kişinin iç karnından tutun karın kaslarının sıkılığına kadar herkeste fark ediyomuş

Yok yok rahat ol her gebelik farkli ben ayni kişi iken ikisi farklı yaşıyorum. Ben de daha hic kg almadm ama göbekte hafif bi çıkma meyli var karin yapisi kas yapisi vb degsio iste

eşimde hiç değişmedin diyince birden aklıma takıldı. neyse çıkınca da oy çok çıktı deriz öle garibiz işte

Canim avrupa safak hastanesine gecmis ilk cocugumu dogurtan doktor.. Ben bana uzak diye simdiye kadar devlete gidiyodum ama cinsiyet icin ve devamini da yine onda getirmeyi dusunuyorum. Benim ilk cocugu 13. Haftada gordu ve gosterdi.bundan 5 yil once.. Muayene ssk 30 mus bilgin olsn

Allah hakkimizda hayirlisini versin. Ben de cok korkuyorum. Cunku test de sonucta %100 degil. Bildigim kadariyla genel olarak ailede sorun olup olmamasi ve yasa dikkat ediyolar.

olsun ben hamile kaldıgım ilk günden beridir bunu düşünüorum bi nebzede olsa insanın içini rahatlatır yaa.. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallaahhhhhh :)
eski zamanlarda bigudi sarıpta içine otururlurmuş ya kocaman bi makine var ona giriosun 15 - 20 dak duruosun o kadar bilmiorum kii olabilir aslında ama boyaları etrafa püskürtmezmi??

kesinlikle cnmm.. yaa selçuk ünv. kampüsteki arastırma hastanesinde bi doktor varmış erkek adını hatırlamıorum ama cookm iimiş muayenesi biraz pahalıymış ama alanında cok ii diyorlar ama cesaret edipte gidemedim bi türlü nili tanıyoruz alıstık artık ailecek bazı olumsuz seyler duysamda baskasına gidemiorum.. hikmet karabacagada ii diyorlar hatta eşimin kuzeninin eşinin akrabasıymış cok ii biri seni ona götüreyim diyo iice kafam karısıo bilmiorum hala emin değilim doktorumdan

Günaydın anne adaylarıı :) bu uykusuzluk hali ve halsizlik ne zaman geçecek yaa hep yatmak istiyorum evde olsam neyse birde çalışıyorum hiç çekilmiyo birde bu yaz gününde grip olmayı başardım boğazım çok kötü yürüyen ölü gibiyim

bakalım noolacaz
Ben ilkinde fazla kilo aldigim icin korkuyorum
Ilki de uc ayda cikmisti disari

At murattir derler beyaz da iyi muradin geliyordur belki guzel ruya hehe)

amin, sağlıklı olması tek dileğim. herkes için geçerli bu dileğim tabiki.

Ben ilkinde fazla kilo aldigim icin korkuyorum
Ilki de uc ayda cikmisti disari

valla ben de daha ilk üç ayda 3-4 kilo aldım. bi de bağırsak tembelliği var o da daha çok şişiriyor göbeği. ben bu kadar çabuk çıkacağını düşünmemiştim. milletin "abartıyor" demesinden çekiniyorum ama zorla şişirmiyorum ki

bagırsak tembelliği bende de var ve normal olarak sürekli şişkinlik ama cidden karnım cıktı yaa kıyafetlerimde saklayamıorum artık göbeğimi bana dolmusta yer veriolar ama hala kilo almadım şükür ki azcık totom cıktı baskada bişi yok :)

bende aynı hele söyle öğlen saatleri olsun göz kapaklarımı zor tutuyorum ev hanımısı olmadıgıma kızıyorum evde olsam ohh ne güzel yatardım uyurdum sürekli diorum bizim iş cok yogun stresli bide çook hata yapmaya basladım Allah sonumu hayır etsin inş

ben hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum sadece göğüslerim şişti biraz onun dışında aynıyım. zaten işyerinde şefim hariç kimse hamile olduğumu bilmiyo. 9 aya kdr saklıomusum ben

ben de ilk başlarda midem çok kötü olduğunda keşke ev hanımı olaydım evde yatardım dediğim çok oldu

ay evet guzel olur gercekten. Allahım o gunlerıde gosterır inşallah :) kuzuların resımlerıyle gecer gunlerımız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…