Offf izmirin sicagi cok bunaltici. Resmen nefes alamiyorum gogsumde okuz oturuyor sanki. Klima acsam olmuyo balkona ciksam olmuo dus aliom olmuo. Kis gelsin artik hic bi yazdan bu kadr nefret etmemistim hamileyken sicak hic cekilmiyormus. Iyi ki hamileligimizin basi denk geldi yaza 7-8 ayliklari dusunemiyorum bu sicakta kafayi yiyorlardir heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin hayırlı olsun kuzucun saglikla kavuşmak nasip olur ins
Sicak cidden cok bunaltiyor yasam enerjimi aldi götürdü benim de
Onlarim kedi cani bi kendilerine gelince naz olmuyo
Gozun aydın canım Hayırlı netice al inşallah
Canim hemen acile gitseydin dinlen panik yapma rabbm esirgesin ins iyi haberinizi aliriz
Icini karartma kuzum bizde de oluyor batma tarzi ağrılar vucut kendini hazırlıyor gibi bazen ben de vajima cikisinda bisey durtuyo baskı yapıyo gibi hissediyorum normal olduğunu düşünüyorum
Aa cok geçmiş olsun Rabbim korumuş
Maşallah de totoyu kasi arada böyle bir enerji gelip gidiyor nimetinden erkekler fayda görüyor en çok yazik sefil ettik herifleri zaten
Her yer yaniyo bu sene istanbulda hic bu kadar bunaldiigimi hatırlamıyorum mevsim mi fena bizim durumdan mi artik cozemedim
Ya nazar değmesinde venim evim gayet serin. Beylikdüzünde oturuyorum. Hatta şuan bazı pencereleri kapattım, okadar serin yani. Arada sıcak oluyo ama olsun o kadar. Sıcaktan bunalan hatunlar toplanın gelin:) bize gelen gitmek istemiyo valla. Evi bırakıp dışarı çıkmak istemiom.
Bu hormonal dengesizlik ne zaman duzelir acep kendi evimde de değilim ya ota moka sariyorum hersey batiyor kimseye tahammulum olmuyo bazen sanki tüm insanlik beni gicik etmeye çalışiyomus gibi hissediyorum bazen var mi ben gibi hetheyleri inmeyen hala
Her yer yaniyo bu sene istanbulda hic bu kadar bunaldiigimi hatırlamıyorum mevsim mi fena bizim durumdan mi artik cozemedim
biz doguma kadar catlarız artık meraktan :)
canım dr lar tetenoz asısını hataa bır coguuuu soylemıyor gıdın vurdurun dıye. cunku unlu bır bılımcı arastırmasını yapmıs ıgne ıcerısınde bazı maddeler var ve bayanlarda kısırlıga yol acıyormus. dogumlar arttıgı ıcın azaltmaya boyle gıdılıyormus.bende nettekı arastırmalarla buldum.hatta uzun bır yazısı var onu bulup burada yayınlayayım.ben dr sordum meraktan benım daha cok var 23. haftaya genede sordum sana bırakıyorum dedı. ve dr doç. hatta ınanmayıp baska bır dr daha sordum sırf bunu oda onemsemedı olabılır vurdurabılırsınız dedı. valla ınsanın kafası karısıyor okadar cok sey cıkıyorkı okuyoruzkı. bır yandan da okadar kısı vurduruyor hıcbırsey olmuyor dıyorum.allahım bızı kotu setlerden korusun bebeıslerımızde
Ben mi yanlış anladım acaba? İyide Türkiye'de çocuk az diye şikayet ediyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saç ruju ne? Bende aldım ama saç rimeli. Benim beyaz çok onlar kapatmıyor.
Ya nazar değmesinde venim evim gayet serin. Beylikdüzünde oturuyorum. Hatta şuan bazı pencereleri kapattım, okadar serin yani. Arada sıcak oluyo ama olsun o kadar. Sıcaktan bunalan hatunlar toplanın gelin:) bize gelen gitmek istemiyo valla. Evi bırakıp dışarı çıkmak istemiom.
Ruj gibi,sürüp tarıyorsun mis gibi oluyor..benim alın tarafım bembeyaz,15 imde başladı beyazlamaya,ırsî malesef..bence sende dene,9.99 tl
Oww cok pardon cnm görmemiştim cidden Selçuklu hastanesinde Nil OKUR'a gidiorum. Sende Konyadamısın??
o bende de vardı ama farkedilio valla iş yerindekilerde öğrendi cnma okuolar
Offf izmirin sicagi cok bunaltici. Resmen nefes alamiyorum gogsumde okuz oturuyor sanki. Klima acsam olmuyo balkona ciksam olmuo dus aliom olmuo. Kis gelsin artik hic bi yazdan bu kadr nefret etmemistim hamileyken sicak hic cekilmiyormus. Iyi ki hamileligimizin basi denk geldi yaza 7-8 ayliklari dusunemiyorum bu sicakta kafayi yiyorlardir heralde
Canım bende İzmir'deyim dediğin gibi sıcak berbat ama ben 24 saat klima ile durabiliyorum yoksa nefes alamıyorum...Klimasız uyuyamıyorum asla...Klimayı dene derim çok rahat edeceksin eminim
Yok canım 8 katlı apartmanın 3. Katındayım. Önceki evimde çok çektim sıcaktan Rabbim ödüllendirdi diyorum:) misafir bile gelmezdi bize eviniz sıcak diye. Klimamız vardı sürekli açıktı. Tavana doğru veriyordum üfürmeyi. Kızımda o evde geçirdi bebekliğini. Klima hiç hasta etmedi. O tamamen kullanmayla alakalı. Normal sıcaklıktan biraz aşağı düşürsen yeter zaten. Hiçte bişi olmaz.doktora sormuştuk o zaman. Sıcaklık ayarını söylemişti bize.Valla sizin yüksektir eviniz kimbilir 40. Kat mı? Esiyor oralar.biz istanbulun nerdeyse en çukur yerindeyiz.bu 4. Evimiz serin eve rastlamadık. Klimada aldırtmadılar bebekle klima kullanılmazmış. Beynimde meşale var sankim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?