2015 Şubat Anneleri

bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben bu 2 3 gündür kasık tarafımdan 2 santim yukarıda pıt diye bir hareketler hissettim bebekmi değilmi emin değilim ama hiç gaz şikayetine benzemeyen bir hareketti. etrafımdakiler hissedebilirsin dediler ama daha tam değil. belkide hareketti belkide değildi ama güzel birşey :)

bu arada daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi. bana doktor 18 haftalık olduğumda detaylı ultrason günü verdi. radyoloji den aldım randevuyu ağustos 19unda randevum var. kağıtta anomali taraması yazıyor. erken değil mi 18 haftalık iken .ama internetten okuduğumda 18. ile 23. hafta olarak geçiyor. zaten yollayan doktorda perinatoloji doktoru idi. yani biliyodur ne yaptığını herhalde :1: herhalde benden başkada detaylıya randevu alan yok.

Yerinde olsam bi terslik olmadigi ikili iyi ciktigi halde 20 yi beklerdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşAllah canım Allah iki yavrunuds sana bağışlasın ve bizimkileri de bize bağışlasın 🙏🙏 biraz kafanın rahat olması ve umursamaz olmak lazım da yspamıyoruz 😊

yok canım çoook rahat ol bebişini hiç germe bence hep hayırlısı de allah kerimdir :54:

Selam bayanlar:))
canım ben 11+4 de -2 yim. başta 3 kilo kadar verdim. dün baktım bir kilo almışım. ilk çocuktan kalan ufak bir göbek zaten vardı bende maalesef onun üzerine az bişey koydum şimdilik. bence önemli olan çok aşırı kilolara çıkmamak yoksa hayatımızda kilo almaya en çok hakkımız olan dönemdeyiz:9:
yinede makul bir hedef belirleyip kontrollü gitmek gerek diye düşünüyorum.

Yani elbette alıcaz ama bende dediğin gibi makul bir miktar olsun istiyorum kontrollü gitmek istiyorum aşırı yemek yemediğim abur cubur, tatlı vs tüketmediğim halde böyle almaya başlayınca sonunda nasıl olur ondan korkuyorum :)

Canim seni forum okumustum hamileligin nasil gidiyor.
Kontrollere nereye gidiyorsun.

canım ankara başkente devam ediyorum güzel gidiyor herşey ama nedense herşeyi en üst düzeyde yaşıyorum kasık ağrısıda çekiyorum baş dönmeside :(((

Kadin ne var ne yok iyi misin diyo, iste ben de mutlu mutlu "hamileyim" diyorum. O da " olsun " diyo :23: komikler

ahaha :) olsun cnm gecerr sen gönlünü ferah tut :D deli bu insanlar yaa :) eskiden kadınlar hamile oldugu anlaşılmaması için evden dısrı cıkmazlarmış :(
o zaman ben 4 aylığım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :1::1:
ama buda bizim doğrularımıza ters gelio :) 4 deil cnm 4 bucuk:33::33:

Rahim agzina neden bakiyor ki anlamadim

valla bilmiyorum canım zaten vajinal usg deyince benim suratım asıldı "psikolojik olarak hazırla kendini ama illa istemiyorum dersende sen bilirsin ben seni zorlayarak bişey yapmam" dedi. "senin canını acıtacak sana veya bebeğe zarar verecek bişey istemem yapmamda" dedi bende o zaman mecbur yaptırıcaz dedim.

Yok cnm ben hiç ikili yaptırmadan yaptırdım bunu yaptırınca diğerlerini yaptırmıyormuşsun amniyosentezin bile yerine geçiyormuş ne bileyim işte doktor tavsiye edince emin olmak için yaptırdık inşAllah iyi ve güzel haberler alalım 🙏🙏

E iyiymis
İnsallah guzel olur hersey :)

işte onun için sadece ikili yap eğer normal çıkarsa ki inş normal çıkar üçlü dörtlü yapma benden sadece tavsiye canım

zaten ben yaptırıp yaptırmamaya karar verene kadar biraz baktı göbekten ölçemiyorum alttan bakıcam dedi o sırada birazda tırsmanın etkisiyle 4'lü test yaptırıcam dedim ama 3 hafta sonra yine alttan bakılmaktan kurtulamadık mecbur kabul ettik.

Ben 174 boy 75 ile hamile kaldim gecen hafta 76 idim simdi bilmiyorum :)
Ben de ilk gebelikte 32 kg aldim sonra verene kadar canim cikti
Bi de normal kilo gibi olmuyo dogum kilosu o gobegi toplamak falan zor is yani
Simdi dikkat etmeye calisiyorum ama nasip yani.. Bebegim saglikli olsun da..

Canım senin boyun baya uzunmuş maşallah senin kilolu durduğunu sanmıyorum ben olsun yine veiririz Allah izin verirse ben bu sefer daha dikkatli davranıyorum bir listem var ona uymaya çalışıyorum ama tabi bazen dayanamıyorum birşeyler atıştırğım oluyor.....Bir haftadır dikkat ediyorum 500 gram şişliğim gitmiş abur cubur kiloyu yapan ben ilkinde anormal tatlı yedim bu sefer meyve yemeye çalışıyorum....

Bende 14+2deyim ama aynı kilomdayım, 2.ayda bualntı kusma başladığı için pek bişe yiyemiyordum,şu ara biraz daha iiyim ama hala bulantı kusma devam :( 7.haftadan beri mutfağa adım atamıyorum, mutfak kokuyor :( ne zaman hamileliğin keyfini çıkarcam dört gözle bekliyorum :(

Canım benim hiç kusmam olmadı 2.hamilelğim bu ben hergün birde iki çeşit yemek yapıyorum eşimle birlikte sağolsun:34::34:Mecburum yapmaya evde bir çocuk var hali hazırda bir çeşit sebze bir çeşit et hergün beraber yapıyoruz ne yapalım yapacak kimse yok :50:

merhaba kızlar ; garip ama galiba ben de anne olacagım :1: bakalım nasıl olacak. 12+3 üm.Mide bulantısı ,halsizlik,uyku hali yorgunluk hiç olmadı.Rahat bir 3 ay geçirdim anlamadım bile süreci. Sohbetinizi keyifle okuyorum. Bence hoşgeldim :-)

Hoşgeldin canım keyifli paylaşımlar dilerim:)

bende 12+3üm canım 4 kilo aldım nolcak bizim halimiz :43:
İlk hamişlikse keyfine bak canım hızla vereceksin ikincide biraz daha dikkat bence :34:

Kızlar merhaba 13+3 üz bugün itibariyle şimdiden 3,5 kilo aldım biraz kafayı takıyorum bu duruma sanki bu aylarda bu kadar almamak gerekiyormuş gibi geliyor hızlı mı gidiyorum ne ? :( Sizlerde durumlar ne? Pantolonlarımda olmuyor artık göbekte çıktı biraz hamile pantolonuna geçeniniz var mı? :49::49:

Canım bende ilk hamileliğimde 26 kilo aldım hızla keyifle ne istersem yedim tabi ki doğru değil ama fazlasıyla verdim takma kafana vereceksin emin ol herkes verecek emzircez bol bol su içicez uykusuz geceler hopppp hepsi gidecek :34::34:

Benim de ikili testim düşük risk çıktı aslında.

Ama kan değerlerimden biri riskli sınırda.Bu değer risk sınırında olmasına rağmen ense kalınlığı, burun kemiği ölçümü ve diğer kan değerleri devreye girdiğinde riski düşürmüş, düşük risk yapmış.
Bu kan değeri için ileri tetkike gittim.
İkili testin üzerine çıkacak bir tek harmony test var, üçlü ve dörtlünün ikiliye katacağı birşey yok.
İnsallah guzel olur hersey..
Ben yine de ayrintili ultrason uclu testi sadece sendrom testi olarak gormeyip yapilmasi taraftariyim
İnsallah bi sorun olmaz ama ayrintilida cocugun bi cok organi kontrolden geciyor aksilikte karinda dahi tedavi ediliyor.
Hayirlisi olsun hakkimizda

Kızlar dün itibariyle ferrum ve decavite başladım sanki bir enerji geldi size de oldumu kendimi daha iyi hissediyorum..Yalnız hiç uyku uyumuyorum mesela dün gece 1 de yattım gece 3 kere wc ye kalktım ve sabah 9 du ayaktaydım:50:Bu duruma sinir oluyorum hem kalitesiz uyku uyuyor hemde sabahın köründe kalkıyorum:43::43:

Canim sahsen ben bu testlerin buyuk arastirma hasahanelerinde yapilmasi taraftariyim. Ne bileyim doktoruma guvenim tam ama ozel hastahane labaratuarlarina guvenmiyorum. İkili uclu testi sisli etfalden baska yere yaptirmam

arkadaşıma da üni hastanesinde yapılmıştı. bazı doktorlar isim yapma çabasında oluyo ben buldum havası ile davranmak için canını sıkıyo hastanın

Canım senin boyun baya uzunmuş maşallah senin kilolu durduğunu sanmıyorum ben olsun yine veiririz Allah izin verirse ben bu sefer daha dikkatli davranıyorum bir listem var ona uymaya çalışıyorum ama tabi bazen dayanamıyorum birşeyler atıştırğım oluyor.....Bir haftadır dikkat ediyorum 500 gram şişliğim gitmiş abur cubur kiloyu yapan ben ilkinde anormal tatlı yedim bu sefer meyve yemeye çalışıyorum....

Canım benim hiç kusmam olmadı 2.hamilelğim bu ben hergün birde iki çeşit yemek yapıyorum eşimle birlikte sağolsun:34::34:Mecburum yapmaya evde bir çocuk var hali hazırda bir çeşit sebze bir çeşit et hergün beraber yapıyoruz ne yapalım yapacak kimse yok :50:

Hoşgeldin canım keyifli paylaşımlar dilerim:)

İlk hamişlikse keyfine bak canım hızla vereceksin ikincide biraz daha dikkat bence :34:

Canım bende ilk hamileliğimde 26 kilo aldım hızla keyifle ne istersem yedim tabi ki doğru değil ama fazlasıyla verdim takma kafana vereceksin emin ol herkes verecek emzircez bol bol su içicez uykusuz geceler hopppp hepsi gidecek :34::34:

Cocuk olunca evde bi de kendine ayri loste yapamiyorum ben ya.. Az yemeye tatli abur cuburu az yemeye calisiyorum bu kadar. Ay artik ne olursak olcaz minikler iyi olsun da :)

arkadaşıma da üni hastanesinde yapılmıştı. bazı doktorlar isim yapma çabasında oluyo ben buldum havası ile davranmak için canını sıkıyo hastanın
Demek ki donuyo dolasiyo doktoruna guvene geliyo mevzu
Bem sislide de guvendgm ilk cocugumda da ultrasonlarimi yaptirdgm dra gidiyorum

ahaha :) olsun cnm gecerr sen gönlünü ferah tut :D deli bu insanlar yaa :) eskiden kadınlar hamile oldugu anlaşılmaması için evden dısrı cıkmazlarmış :(

ama buda bizim doğrularımıza ters gelio :) 4 deil cnm 4 bucuk:33::33:

haha dahada bi oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :1::1: ayy bide cinsiyeti öğrenseydimde ciciler alsaydım :1:

Arap ati gibi acilmissiniz hay maşallah okumaya alintilamaya yetisemiyorum artik;)

Biraz daha iyi gibiyim kahvaltida doyuyorum en azından fakat ne yersem yiyim yanma devam bende. Bir de uykum hep var gece iyi uyuyamiyorum sabahin köründe kalkıyorum diye mi artik bilmem on dedi mi gidiyor gozler. Sabah kizla ekmek almaya çıkayım dedim yurumeyi gözüm kesmedi arabayla gitmemize ragmen in bin hasadim cikti yasli haminneler gibi oldum vesselam; )))

Benim hamileligin anlasilmasina hic gerek kalmıyor saolsun cimcimem tanidik tanimadik herkese ilan ediyor annemin karnında bebek var diye duymayan kalmayacak bu gidisle

Demek ki donuyo dolasiyo doktoruna guvene geliyo mevzu
Bem sislide de guvendgm ilk cocugumda da ultrasonlarimi yaptirdgm dra gidiyorum

kesinlikle. zaten dr a güvenemediysen ya da bi frekans tutmadıysa olmuyo

Back
X