evet canım muayene 122 normal doğum 1,400 müş.tüp bebek olduğu için mecbur doğuma kdar ordaym:)
ilaçların içine baktım hamilelikte kullanılmaması gerekir diyordu
bakalım bugünde geçsin olmazsa yarın ararım
şimdi aldım bende revirden minoset
bide buradaki yardımcı ablalara okuttum biraz iyi geldi
Evet haklısın canım klima sağlıksız ama ne yapacaksın durulmuyorHele bugün neydi o sıcak hava Allah'ım resmen cehennem gibi..Ben Karşıyaka dayım canım ya sen?
Onu bende yapcam :) ısırcam ah bir çıksın artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
içime doğdu. resmi görünce öyle hissettim, naif bi kız gibi:)
ben 15 haftalığım ben niye göremedim hala göstermedi :26:
slm annecikler herkes şükür iyi güzel haberleri alanlar olmuş :)
Benim en son kontrolumde dr ense kalınlığı fazla gibi şuan biraz erken demişti. Eşimin memleketine gittik orda üni. hast. doç hocaya özel muaneye gittik.
Bebişim sabah gittk uyuyordu dr tatlı bişiler ye dedi 15 dk sonra gel bakalım bir daha. Gittik bizim bebiş yine uyuyordu pozisyon değişmedi snra 1.5 saat bekledim su içtim en son gittik bu kezde zıpladı durdu hareketliydi ölçüm yaptı dr sınırda çıktı 2li test verdik. Sonuçları bayramdan sonra aldık risk değerlerim düşük risk grbunda çıktı şükür. Ama kndaki beta değerim biraz düşükmüş. O yüzden muhakkak 3lü testinide yaptır dedi ve ayrıntılı usg de kalbine iyice baksınlar dedi. Cinsiyet söylemedi.
Eşimin memleketinden döndük dün istnbuldaki kndi dr gittim. sonucuma oda baktı risklerin düşük çıkmış dedi belkide bebek iri bebek olacak dedi çünkü 5 gün ilerden gidiyor bebişim 100 gr kilosu boyuda 6 cm ve üzeride olabilir. Şuan her şeyi sağlıklı iyi gözüküyor dedi. Zaten usg resminde de görenler tombiş olacak sanırım dedilerBenim için bebişimin sağlıklı olması herşeyden çok önemli inşAllah sağlıkla eksiği kusuru hastalığı olmadan gelişimini tamamlamış olarak dünyaya getiririm bebeğimi sizlerde inşAllah dua edin benim ve tüm hamileler için.
Cinsiyet konusunda bi arkadaş yazmış cin rus takvimi her türlü test geleneksel yöntem ne denediyseler hepsinde erkek çıkmış sonucu dr kız demiş belki bnmde öle olabilir.Dr ultrasyonda kordonu bacak arasında şuanda ne desem yalan olur dedi. Ben biraz zorladım yani tahmininiz yok mu dedim hiç biraz kız gibi ama yinede buna itibar etme dedi pipisini kordonu örtüyor olabilir dedi. 17 haftamda 3lü test yaptırcam ozmn belki öğreniriz cinsiyeti. Benim için sağlıklı olması çok daha önemli
yarında uçakla kendi memleketime gidiyor 3lüyüde orada yaptırcam inşAllah iyi güzel haberler alırım.
Herkese güzel sağlıklı enerjik hamilelikler dilerim
Huuuu bayanlar unutulduk mu yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tam esiyor esicek diyorum 2 yaprak kımıldayıp duruyor nem de var nefes alınmıyor çok fena
Ben bornovadayım canım. Doktor kime gidiyorsun hastane mi muayenehane mi ?
Teşekkür ederim.İlkler nazlanmıyor demekki.Hamile olduğumun tek şahidi ultrason.inşallah boyle devam eder sizinki de
karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim
gözümden yaş geliyor artık ağrıdan
Ben bir önceki hamileliğimde Reşat Bozoklar'a gitmiştim ama muaynane ortamı olduğu için tüm testler tahliller herşeyi dışarıda yaptırdım götürdüm getirdim çok memnun kaldım doktorumdan ama bu anlamda eziyet çektim..Bu sefer hastane ortamına gitmek istedim Başkent Hastanesinde Prof. Dr.Mesut özsoy doktorum canım...Çok güzel duyumlar aldım evime yakın birde rahat oldu inşallah doğumda hayırlısı ile sağlıkla olur....
Sen kime gidiyorsun canım memnunmusun?
Sagol cnm rabbim korusun onlari🙏
Niye unutulasın canım benim :) Nasılsın? Kızlar kayboldu ortalıktan :)
çiğ et yeme dedi mesela ama ciğer ya da sakatat yeme demedi. bu gidişimde tkr sorarım. cuma günü randevum var.
bi arkadaşıma da tavuk yeme demiş. tavuklara antıbıyotık verıolar die. e dedim dogunca da mı yemicek. alışsın şimdiden hayat böle malesef.
Farklı doktor belki de söyler canım bi şansını dene bari :)
20. Haftaya kadr iyi sabretmişsin ya da kız totosunu döndü göstermedimi :)
Merhaba... Ben de hayirlisiyla subat 2015 annesi olacagim... Su an 10+4 'uz... Benim 8. Haftadan beri bulantilarla basim dertte. Bu hafta da iyice artti. Ilacsiz gunum gecmedi.. Pzt gunu ultrasound randevum var ve de ikili testim. 1 aydir gormedim bebisii sabirsizlaniyorum... Hepinise harika bir hamilelik ve saglikli bebisler diliyorum...
kızlar migren ağrısına çözüm bulabilen varmı yaaa
ağlayacağım artık ilaç da içemiyorum
salak kafam doktora sormayı unuttum herşeyi unuttuğum gibi
Hanımlar bende pazartesi gitcem inşaAllah. Şu an 12+6 yım. İkili test yapıcak. Bakalım cinsiyet hakkında bilgi verirmi? Bir kızım var. Cinsiyet çok önemli değil benim için. Ama nedense gönlümden geçen birtanede erkek evlat. Ama önce hayırlısı olsun.
Huhuuuu kızlar güzel anneler naparsınız
Kızlar bulantılarım geçti benim eee geçince de şimdi hiç anlamıyorum. Hamile olduğumu 😁 tekmeleri hissedinceye kadar histerik olurum ben en azından bulantılar aklımı başıma getiriyordu sizde de var mı böyle düşünceler? Bebişimin kuzucuğumun iyi olduğunu anlamak için ne yapıcam ☺️ Keşke hemen hareketlerini hissetsek dimi?
İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Tavuk yemeyin hakkaten yarar yok zarar cok antibiyotik hormon vb o kadar zararliymis ki cogu kadin dogum ve cocuk dr onermiyor.hatta çocuklarda erken ergenlige neden oldugu yonunde arastrmalar var biz tuketmiyoruz cok nadir piser kizima hic yedirmiyorum alistik da böyle
Totoyu donmemisti de bagdas kurup oturuyodu hep cadi
Hayirli olsun sikintilarim da gecer tez elden inşallah
Senin de sikintin bitmedi bi yavrum ya rahata eremedin söyle bi hayirlisiyla
Rabbim gonlune gore versin canım
Napalim be canim sıcaklar sikintilar derken gun doldurmaya çalışıyoruz hep aynı
Ben varım ben. Bulantim gecti diyemem tam mide sıkıntıları devam ama nisbeten daha iyi gibiyim doktor kobtrolunden uc gecince de evham basliyo hersey yolunda mi acaba diye. Hareketlenseler iyice bi de rahata ersek diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?