2015 Şubat Anneleri

Huhuuuu kızlar güzel anneler naparsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilaçların içine baktım hamilelikte kullanılmaması gerekir diyordu
bakalım bugünde geçsin olmazsa yarın ararım

şimdi aldım bende revirden minoset
bide buradaki yardımcı ablalara okuttum biraz iyi geldi

Cimcime çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bendede var migren Allahtan çalışmıyorum diyorum yoksa delirirdim Allah muhafaza kusma sendedw var dimi canım migren hastaları hamileliği kusarak geçiriyormuş malesef dün bir sitede okudum migren varsa kusmak kaçınılmaz diyordu Allah yardımcımız olsun baş ağrısı içinde bol bol oksiyen al parol içebilirsin bana doktorum vermişti inşallah geçer hemen ama ağlama kan beynine çıkarsa daha çok ağrı olur

Evet haklısın canım klima sağlıksız ama ne yapacaksın durulmuyorHele bugün neydi o sıcak hava Allah'ım resmen cehennem gibi..Ben Karşıyaka dayım canım ya sen?

Tam esiyor esicek diyorum 2 yaprak kımıldayıp duruyor nem de var nefes alınmıyor çok fena

Ben bornovadayım canım. Doktor kime gidiyorsun hastane mi muayenehane mi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onu bende yapcam :) ısırcam ah bir çıksın artık

Kıyamayız ki yaaa :))
Ama annem ben bebişken bigün dayanamamış cidden ısırmış popomu ağlamışım, gaddar kadın

içime doğdu. resmi görünce öyle hissettim, naif bi kız gibi:)

Oyy kuzum bakalım ne çıkıcak :)) ben de hep kız diyorum. Hamile olduğumu öğrendiğim gece pembe yelekli bir bebeğim vardı kucağıma alıp kokluyodum mis gibi bebeğim diye :)
Ama sonra hep erkek bebişim olduğunu gördüm hatta en son yüzünü bile gördüm böyle ela gözlü yuvarlak yüzlü tombik yanaklı açık kumral saçlı yakışıklı bir oğluşum olmuştu gerçek gibiydi çok etkisinde kaldım :)

Son düzenleme:

Canım içini ferah tut insn pozitif düşünce vücutta pek çok şeyi etkiliyor.

Zaten bebişin ne güzel 5 gün öndeymiş benimki de 3 gün önde ve doktorumuz iri bir bebiş geliyor dedi :)

Demek senin minnakta tombik olucak ve uzun boylu ondan ense ölçümü yanıltmıştır. Kan değerlerinde risk uokmuş sonuçta ki zaten usg ölçümü yanılma payı yüksek olan bir alet :)

Oh oh maaşalah sağlıklı büyüsün doğsun annesi sen sıkma hiç canını 💕

Huuuu bayanlar unutulduk mu yahu

Ben bir önceki hamileliğimde Reşat Bozoklar'a gitmiştim ama muaynane ortamı olduğu için tüm testler tahliller herşeyi dışarıda yaptırdım götürdüm getirdim çok memnun kaldım doktorumdan ama bu anlamda eziyet çektim..Bu sefer hastane ortamına gitmek istedim Başkent Hastanesinde Prof. Dr.Mesut özsoy doktorum canım...Çok güzel duyumlar aldım evime yakın birde rahat oldu inşallah doğumda hayırlısı ile sağlıkla olur....

Sen kime gidiyorsun canım memnunmusun?

karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim
gözümden yaş geliyor artık ağrıdan

Ay Allah yardimcin olsun canim ya bi yerde kan oranimizin artisindan basagrimiz oldugunu da okumustum umarim gecici olur

Ben de Bornovada Ekodam kadın doğumda Hüseyin Ceyberi'ye gidiyorum canım. Burdaki forumlardan bulmuştum onu da çok iyi yorumlar okuyarak gittim ve çoook memnun kaldım. Kadayif gibi doktor öyle nazik öyle pozitif. İnsanda ne kaygı kalıyor ne endişe :)
Umarım doktorlarımızdan yüzümüz güldü doğum da güzel olur canım :)

Kızlar bulantılarım geçti benim eee geçince de şimdi hiç anlamıyorum. Hamile olduğumu 😁 tekmeleri hissedinceye kadar histerik olurum ben en azından bulantılar aklımı başıma getiriyordu sizde de var mı böyle düşünceler? Bebişimin kuzucuğumun iyi olduğunu anlamak için ne yapıcam ☺️ Keşke hemen hareketlerini hissetsek dimi?

Tavuk yemeyin hakkaten yarar yok zarar cok antibiyotik hormon vb o kadar zararliymis ki cogu kadin dogum ve cocuk dr onermiyor.hatta çocuklarda erken ergenlige neden oldugu yonunde arastrmalar var biz tuketmiyoruz cok nadir piser kizima hic yedirmiyorum alistik da böyle

Totoyu donmemisti de bagdas kurup oturuyodu hep cadi

Hayirli olsun sikintilarim da gecer tez elden inşallah

kızlar migren ağrısına çözüm bulabilen varmı yaaa
ağlayacağım artık ilaç da içemiyorum
salak kafam doktora sormayı unuttum herşeyi unuttuğum gibi

Senin de sikintin bitmedi bi yavrum ya rahata eremedin söyle bi hayirlisiyla

Rabbim gonlune gore versin canım

Huhuuuu kızlar güzel anneler naparsınız

Napalim be canim sıcaklar sikintilar derken gun doldurmaya çalışıyoruz hep aynı

Ben varım ben. Bulantim gecti diyemem tam mide sıkıntıları devam ama nisbeten daha iyi gibiyim doktor kobtrolunden uc gecince de evham basliyo hersey yolunda mi acaba diye. Hareketlenseler iyice bi de rahata ersek diyorum

İyiyim çok şükür sen nasılsın?

İyiyim canım sıcak olmasa daha şyi olabilirdim ama.

O da bir keyif biçimi tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…