Ya cnm zaten sakatat olayını falan da bilgilendirmek için yazdık burda hep diyoruz yumurta süt et tüketmek gerek diye yani ciğer zararlı mı değil mi onu tartıştık zaten ciğer demekle tavuk et demek aynı şey özel bişeyden bahsetmedik kendini kötü hissetme
Bak sana bişey deyim kesinlikle kimse için değmez ne eş için ne çocuk için benim eltiler bitti valide çıktı sonradan, kimse demediki sen evlenince valideyle yaşayacan diye sonra çıktı bende tamam dedim, ama bu gelir gelmez evin reisim benim gibi davrandı ne lazımda ben alacam nereye gidilecekse ben Gidecem, gidiyor hakkımda dedikodumu yapıyor ama gelip banada onları anlatıyor.. Iki sene önce Ramazan'da noktayı koydum ağzıma ne laf geldiyse saydım oğlunuzda torununuzda al ben boşanacam ben senin kahrını çekemem dedim. Ortalığı ayağa kaldırdım hahahahyt iki senedir ağzını açamıyor. Bakmayın çok fena eltirlerime neler yapmış zamanında. Ama şimdi çok güzeliz maşallah nazar değmesin Hahahahaha. :))
damarı patlatmış olabilirler. benim normalde derimi yüzseler morarmaz ama geçen hastanede ne yaptılarsa şişti morardı bir iki hafta mor gezdim.
Ihale bana kaldı hatırlattım sadece :) sorulara dediğim bişi yok mevsimde olmayan şeyler yazılmasın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımızın ne istediği günlük hayatta da söylenmez zaten.Bu görgü kuralıdır.Yediğin içtiğin senin olsun gezip gördüğünü anlat özlü sözü ile de fikrimi destekleyeyim. Bakmayın son dönemlerde tv lerde günlük hayatta kadınların hatta bir kısım erkeklerin tek muhabbeti, derdi,paylaşımı yemek. Bu ciddi anlamda kültürel yozlaşmanın göstergesidir.
annemde öyle diyor doğduktan sonra gör bak diyorhayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
kızlar migren ağrısına çözüm bulabilen varmı yaaa
ağlayacağım artık ilaç da içemiyorum
salak kafam doktora sormayı unuttum herşeyi unuttuğum gibi
Minoset kullanabilirsin canım ama pek etki ettiği söylenemez.Bana en iyi karanlık odada durmak geliyor bi dene istersen
Insallah . Baskenttemi dogum yapacaksin.
Muayene ucreti 120 demi.
Dogum ne kadarmis.
karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim
gözümden yaş geliyor artık ağrıdan
Bende senin gibi kahvalti yapiyodum hala da cok severim. Yumurta yiyemiyodum ama menemen gibi olunca yedigimi farkettim. Sende oyle deneyebilirsin. Sut icemiyosan yogurt yemeyi dene. Veya ayran ic bol bol. Peynir ye sut yerine. Daha faydali bence. Yerken miden bulanmiyosa kendini zorla bence. Ama yok bulaniyosa hic zorlama. Tiksinebilirsin. Bebisler artik yediklerimizden besleniyorlar. Bu yuzden faydali seyler yemek lazim. Baligi da esin pisirse yapabilirse tabi ki cok iyi olur bebis icin.
Sakatat yenmemesi gerek diye biliyorum ben de.
Masallah nazar degmesin. Saglikli olsunlarda cinsiyet beklenir bir sekilde.
Bende de inanilmaz bir unutkanlik var. Neden acaba? Her seyi unutuyorum artik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kıyamam canım yaBir de benim genelde sol tarafım ağrır elimle baskı yapınca geçiyor nedense Hani bazıları başı ağıyınca tülbentle patates sarar ya işe yarıyor mu gerçekten diye düşünmeye başladım Hiç tülbent sarmadım ama elimi ne zaman ağrıyan bölgeye bastısam hem zonklamasını hissederim başımın hem de ağrısı biraz hafifliyor.
Ben bu migrenden çok çektim canım.2 kere migren krizi geçirdim geçici körlük yaşadım.Resmen kör oldum sandım.Migren kremi mi kullanmadım çeşitli ilaçlar kullandım nöroloji raporum bile vardı hatta bir aralar ama ilaç da fayda etmedi hem de hiçbiri.Hatta bir ara bi kolye vardı migrene iyi geldiği söyleniyordu ondan bile kullandım.Geçsin de nasıl geçerse geçsin mantığıyla.
Kızıma hamileyken migrenim bayağı sıklaşmaya başlamıştı,ama 4. aya doğru bi kesildi tam kesildi.İnşallah senin de öyle olur
normalde benimde raporum var kullandığım 3 farklı ilaç var şiddetine göre hatta hepsinden 3 aylık doz var evde
ama gel gelelim artık içemiyorum
dün kontrole giderken aklımdaydı sorayım diyordum
unuttum her zamanki gibi
bakalım eve gidince bende patates bağlayayım
inşallah iyi gelir de geçer
Bende 13.haftaya kadar progestan kullandım.artık kullanmıyorum çok şükür hiç bişe yok,bebişim ii. Sende kafana takma canım, doktorun bırak dediyse bırak
normalde benimde raporum var kullandığım 3 farklı ilaç var şiddetine göre hatta hepsinden 3 aylık doz var evde
ama gel gelelim artık içemiyorum
dün kontrole giderken aklımdaydı sorayım diyordum
unuttum her zamanki gibi
bakalım eve gidince bende patates bağlayayım
inşallah iyi gelir de geçer
kuzum unuttun da dr'un telefonu yok mu arayıp sorsana gerçi minoset diyecektir, o evde olan ilaçlar hamileler için çok mu sakıncalı netten araştır dr'una sor belli olmaz belki onlardan biri alabilirsin der...
Parol icebilirsin tatlim bendede migren var iciyorum arada
karanlık odada uyumak banada iyi geliyor ama işteyim gece 12 de çıkacağım anca o zaman uyuyablirim
gözümden yaş geliyor artık ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?