2015 Şubat Anneleri

Karbonhidratın(şeker) fazlası yağ olarak depolanmıyor mu?
Sonuçta yağlanıyor bu bebekler?
Muz veriyorum yoğurtla hurma olsa veririm ama almadım.
Pekmez bi vereyim diyorum bi vazgeçiyorum bilemedim.
Ceviz i de 1 yaşa kadar vermeyn diye okudum vermiyordum veririm ama bundan sonra.
Et balık yediriyorum omega için.

kizlar bisey sorcam keci sutu aldim dun kutu sut. ilk kez vercem. muhallebi yapixam da sulandirmak gerekiyo mu bu sutu de?

keci sutunden bisey olmaz di mi? hic sormadim.doktora daha ama.
Muhtemelen yarısı inek sutudur.ben de bi markanın âlmistim oncekilerde faydalı diye.sonra yayınlandı yarısı inek sutuymus hile yapıyorlarmış.kaziklandigimla kalmisim.

Muhtemelen yarısı inek sutudur.ben de bi markanın âlmistim oncekilerde faydalı diye.sonra yayınlandı yarısı inek sutuymus hile yapıyorlarmış.kaziklandigimla kalmisim.
sen hangi markaninkini aldin?
ben kecheese aldim kirmizi kutu. okumadim icindekileri daha gerci.
cuma doktora gidicem zaten olmadi ona da sorarim onerdigi ne var diye.

kizlar doktorum teee 6 aylik kontrolunde ceviz findik verebilirsin demisti siz de veriyosunuz sanirim ama ben hala vermedim. guvenemiyorum ne bileyim alerji orani yuksek seyler. findiz cekip koymak istiyorum kahvaltisi aslinda. napsamki?

Bebeklerimiz hemen hemen aynı besleniyorlar.Farklı olarak ben "tatlı patates "veriyorum arada.besin değeri oldukça yüksek normal patatese göre.Bence kilosu da boyu da gayet iyi.Obezite sıklığında birçok ülkeyi geride bırakmışız şimdiden.ve bebeklikten başlayan beslenme alışkanlığının öneminden bahsediyor bütün dünya.o yüzden kızının beslenmesinin sağlıklı olduğu konusunda senin için rahatsa boşver herkesi.ben öyle yapıyorum.

Pekmez ben de vermiyorum.Ceviz için de vücuttaki farklı alerji mekanizmalarını tetikleyebildiği söyleniyor,o nedenle 1 yaşına kadar pek önerilmiyor.ama Burdaki birçok arkadaş ceviz veriyor alerji olanını duymadım.

kizlar doktorum teee 6 aylik kontrolunde ceviz findik verebilirsin demisti siz de veriyosunuz sanirim ama ben hala vermedim. guvenemiyorum ne bileyim alerji orani yuksek seyler. findiz cekip koymak istiyorum kahvaltisi aslinda. napsamki?
Ben de ceviz için bildiğim birkaç şeyi yazmıştım az önce.tesadüf oldu.kuruyemişler alerji açısından riskli.yine de sen bilirsin canım.

BeGüm biraz alerjik bünyeye sahip ya istersen doktora sor öyle ver

sen hangi markaninkini aldin?
ben kecheese aldim kirmizi kutu. okumadim icindekileri daha gerci.
cuma doktora gidicem zaten olmadi ona da sorarim onerdigi ne var diye.

Ben de ayni markayi almistim.

Ben veriorm aksam muallebisine katiorum dort ayliktam beri veriorum hergun olmasa da iki gunde bir atarim. Sabahlari da ya pekmez ya bal katarim. Alerji meselesi soyle oluo. Bi kere verirsin alerji olursa olur zaten daha vermezsin. Gozlemlersin. Olmuyorsa olmuyordr zaten. Ben cilek vermiatim berata kucuktu baya unutmustum alerjik oldugunu sonra dra solemistim. Dr bisi oldu mu benek gibi dedi. Hyr dedim. O zmn verebilirasin dedi. Alerji orani yuksek gidalari genelde verdirmiyoruz ki cogu bebekte alerjiye sebep olabilir die. Ama olmadiysa yiyebilir demisti.

Bizde eskiler kirk gunlukken yedirmeye baslarlarmis masallah kapi gibi hepsi. O yuzden ben de cok aman sunu yemesin bunu yemesin yapmiorum. Kendi yemiosa israr etmiorum.

Ben de ücretsiz izindeyim. Ben devlet memuruyum ama eşim değil. Yine de başvurabilir miyiz? Nereye başvuruluyor?
Eşinin kurumu çalışmayan eş için aile yardımı yapıyorsa verir .. Özel sektör veya şirket ise bilemiceem .. Sorması gerek eşin , eşi çalışmayan arkadaşlarına ..ya da işyerine..

Bende aynı ışte 31 yaşındayım en az 20 senedır burakdıgımu hıç hatırlamıyotum
Azmettım ama bugun trafıkde hiç koparmadım Normalde en çok yaptığım zaman buydu inşallah olacak
Maralllll cocuklugumdan beridir yerim 3 yil once birakmistim bir arkadasim anne olunca cocugun sana ozenecek ona yeme nasil diceksun demisti birakmistim tam 3 yil hic yemedim. Ta kiiiii dogum stresi yasayana kadar ve kac aydir birakmaliyim deyip duruyorum ama yapamiyorum. Simdi senden duydum ya tekrar heveslendim . basliyorum insallah

Benım kızım yapıyor canum.4 yasındayken burakdurdım oje aldım fln unutmustu.bı senedır yıne yapıyor tek tuk .7 yaşında.maalesef benım esımde yspıyor.belkı dıger çocuklarımı kurtarrım((

dun kesmeye calıştım koparmayım dıye ama guzel olmadı galıba
Hayatımda ılk dfa manıkur yaptırıcam ılk ış
Serce parmagımda dolama cıkdı gecenlerde hala bıraz acıyor ona hıc dokunmadım ıkı haftafır acıyo dıye ve parmak yapımın nasıl degiştıgını gordum yemeyınce.oyle başladım işte...

Eklentiler

• IMG_20151028_112036.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72
yasemın ya telımde kayıtlı idi açma tarifi telım bozuldu gıttı. yenıden yazar mısın zahmet olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…