Ben de bakıcıya gidiyor diye yıkıyorum aşırı titiz değilim ama eller aslında bütün mikrobu kiri pası taşıyan yer. Evimiz de orta sıcaklıkta, inşallah kolay geçer bu sefer. Önceki kolay geçmiş bitmişti. Nutellasından içine azıcık koyacam zencefil, yerse bakalım. Bakıcıya alıştı şükür, kapıdan bırakabiliyorum artık. Sizin geceniz Nasıl geçti ayrı uyuşabildiniz mi?
Canım eltimin kızı da öyle ama onun Vücudu hareketleri sertkizlar bi bakin bana
benim oglan emeklerken bi bacacgini tam çekemiyor sanki, hani yururken aksanir ya
emklerken aksama olurmuki, tam beceremdigi içjnmi yoksa bi sorunmu var Allah korusun
dr a hafyaya goturcekdim , o zmna kdr ben kafayi yerimm
sizinkiler emeklerken bacaklarini oyle yaptigi oluyormu?
videoya çekdim ama nete nasil yukluycem bilmiyoruim
Anlamadım ben, devlet memuru kim anne mi Eş mi?ÜCRETSİZ İZNE ÇIKAN ANNELERRRRR...DEVLET MEMURU ise EŞİNİZ DE AİLE YARDIMI ALABİLiYOR..160/170 tl gibi bir meblağ ...hiç yoktan iyidir ...
farketmez çalışan eş ( öğretmen polis memur vs) , ücretsiz izne çıkan devlet memuru eşi için aile yardımı alabiliyormuş ..Anlamadım ben, devlet memuru kim anne mi Eş mi?
ben muhallebi yapmak icin kullanicam suyla yapmaktan iyidir. bi bakalim sevcek mi.Ben de almistim ama beenmedim nedense su orani cok yuksek geldi bana. İcmedi de zaten.
sende de oluyor mu ozleyince vicdan azabi duyuyorum sonra. sanki cocugum olmasi beni mutsuz etmis de eski hayatimi ozlemisim gibi. ama asla oyle degil. off anne de olsak insaniz tukeniyoruz bazen..Ben De bazen Muş'u özlüyorum. Çalışan ve bekar hayatımı
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bisey soracagim. Benim kiz yarim saat veya saat basi uyaniyo
evet duyuyorum. Tuna olmadan artık asla ama keşke o Zaman'larımı daha iyi değerlendirseymiş diyorumsende de oluyor mu ozleyince vicdan azabi duyuyorum sonra. sanki cocugum olmasi beni mutsuz etmis de eski hayatimi ozlemisim gibi. ama asla oyle degil. off anne de olsak insaniz tukeniyoruz bazen..
napayim ozluyorum iste bazen bekar hayatimi
Can'ım ben yapıyordum. Ama kendim mi başardım Tuna mı uyudu bilmiyorum. Aslı'na bakarsan hala uyanıyor ama illa emip uyuyacak diye tutturmuyordu, pışpışlıyorum kucağıma alıyorum uyuyor. Bazen de uyumuyor of valla artık geceleri ne yapıyorum bilinç altım siliyor herhalde hatırlamıyorumArkadaslar yardiminiza ihtiyacim var bisey soracagim. Benim kiz yarim saat veya saat basi uyaniyo uykusundan da bisey anlamiyo hep meme. Ben de biraz azaltmak istiyorum. Gece uyaninca su verip yatiran arkadaslar bunu nasil basariyorsunuz? Her seferinde meme vermeyim diyorum
Canim benimkinin de oyle hala ne tikaniklikmis ama oksuruk de var. Begumde yok dimigecmeyen bi burun tikanikligi olur mu ya kizlar?
aciyorum temizliyorum iki dk sonra yine dolu. fişfiş surekli. sicak su buhari vs hepsini yapiyorum ama surekli tikanik. onceki hastaliginda yine temizleyince burun bi aure acik kaliyodu. niye boyle olduki ya.. cuma doktora gidicez bakalim.. sumuk bisey degil insallah balgam olup da cigerlere inmez cok korkuyorum oyle olmasindan nedense yaa
Sabahları bazen altıda kLkiyor daha uyumuyor bazen de biraz emip uyuyir yedibucuga kadar falan uykusunu almış oynamaya hazır bir şekilde uyanıyor.Oooo çok erken yav sabah kaçta kalkıyor peki gece uykusunu almış bi şekilde uyanmıyor mu
hic bilemedim onlari vermemen dogru mu ama ben kendi acimdan herseyi tatmalarindan yanayim ilerde zorluk olmasin diye. anne sutunden degerli degil elbette ama zaten sutum az artik onu sifa niyetine ne kadar icerse.kızlar birşey kafama takılıyor.
Ben şimdi kızıma şekerli şeyler vermiyorum pekmez filan da vermedim.
Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi bulursam şekersiz vermeyi düşünüyorum da şu zamana kadar vermedim.
Pirinç patates filan da vermedim.
Sabah 1 yumurta sarısı
1 kaşık kadar kendi yaptığım peynir
Avokado/mango/ruşeym/tahin hangisi varsa
Bir de sulandırmak için yoğurdun sulu kısmını ekliyorum.
Öğlen yarm bardak kadar yoğurt bazen yemiyor da.
Akşama da çorba yemek ne varsa hergün avuçiçi kadar et yedirmye çalıyorm.
Tatlara hevesli ama açlığını bastırcak kadar yiyor 1 2 kaşıktan fazlasını zorla yediriyorum
1 ayda 400 gr aldı sadece.
Az aldığını düşünüyorum. Görenlerde hep zayıflamış boyu kısa diyor sinirimi bozuyorlar
8 aylık 8.5 kilo 70 cm
Muhallebi pekmez filan vermemkle hata mı ediyorum acaba.
Elbetteki sağlıklı olması önemli kilo dert değil biliyorumm ama aslında merak ettiğim bu yaştaki bebeklere de bu tarz kesintiler yapmak normal mi?
Hani kilolu oluyorlarda bi süre sonra o kilo boyuna gitti deniyor ya. Bebeklerde çok hareketli enerji harcıyorlar karbonhidrat kesintisi yapmam doğru mu?
aynen gecmek bilmedi. oksuruk yok canim hapsuruk var arada. dedigin gibi genzi tikali sanki hic bitmiyo o tikaniklik.Canim benimkinin de oyle hala ne tikaniklikmis ama oksuruk de var. Begumde yok dimi
Ben hergün pekmez vermeye başladım ve gün içinde bi iki kaşık bebek nutellasini veriyorum onun ne olduğunu biliyorsun dimi (kuru kayısı,incir,hurma ve ceviz var benimkinde) pirinç çok az kullandım şimdiye kadar ve hiç muhallebi yemedi ama buğday unu yulaf unu irmik ve organik pirinç alicam artık zaten ne kadar katiliyorki yediklerine o yüzden en kalitelisini almak istiyorum. Patates yiyoruz yemkelrinde var. Ama su karbonhidrat konusunda bende bilmiyorum ne verim biz esmer ekmek alıyoruz içinde keten tohumu var vermenin bi sakıncası olur mu acaba bilmiyorum hergün et vermek fazla gelmez mi ben haftada iki kere veriyorum ona da yeni başladım gerçi. Bence isin özü faydali şeyler ver pekmez mesela yada yulaf unu dan yayptigin bir muhallebi örneğin pirinç vericeksek madem tedirginsin en iyi organik pirinci al az az kat yemeklerine çocuklar patatesi sever aslında ama yenezse büyük bir besin kaybı yaşamaz . Ben kac kaşık yerse yesin modundayim hiç fazlasını israr etmiyorum zaten o da iştahlı beni de emiyor kilosu ne durumda bilmiyorum ama rahat 10 kg vardır boyu da pek uzun sayılmazkızlar birşey kafama takılıyor.
Ben şimdi kızıma şekerli şeyler vermiyorum pekmez filan da vermedim.
Soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi bulursam şekersiz vermeyi düşünüyorum da şu zamana kadar vermedim.
Pirinç patates filan da vermedim.
Sabah 1 yumurta sarısı
1 kaşık kadar kendi yaptığım peynir
Avokado/mango/ruşeym/tahin hangisi varsa
Bir de sulandırmak için yoğurdun sulu kısmını ekliyorum.
Öğlen yarm bardak kadar yoğurt bazen yemiyor da.
Akşama da çorba yemek ne varsa hergün avuçiçi kadar et yedirmye çalıyorm.
Tatlara hevesli ama açlığını bastırcak kadar yiyor 1 2 kaşıktan fazlasını zorla yediriyorum
1 ayda 400 gr aldı sadece.
Az aldığını düşünüyorum. Görenlerde hep zayıflamış boyu kısa diyor sinirimi bozuyorlar
8 aylık 8.5 kilo 70 cm
Muhallebi pekmez filan vermemkle hata mı ediyorum acaba.
Elbetteki sağlıklı olması önemli kilo dert değil biliyorumm ama aslında merak ettiğim bu yaştaki bebeklere de bu tarz kesintiler yapmak normal mi?
Hani kilolu oluyorlarda bi süre sonra o kilo boyuna gitti deniyor ya. Bebeklerde çok hareketli enerji harcıyorlar karbonhidrat kesintisi yapmam doğru mu?
Geçti canim jet gibi gdiyor simdi :)Canım eltimin kızı da öyle ama onun Vücudu hareketleri sert
Yeni mi sürünmeye başladı idamlık o yüzden de olabilir benim kız da Kurbağa gibi sürünüyor kendini ileri ite ite sürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?