2015 Şubat Anneleri

Hoş geldin :) bunların hepsi aynı yaa :))

Kolay gelsin rehabilitasyon merkezi zor olur
Ben aslında anasınıfı öğretmeniyim branşım okul öncesi ama atanamadığım için özelde rehabilitasyonda çalışıyorum canım ben de ilk buraya başladığımda zor olur diye düşündüm ama sandığımdan daha kolay aslında burda çalışmak anasınıfı öğretmenliği yaptığım zamanlar daha çok yoruluyordum burda dersler bire bir veriliyor ve yorulmuyorum pek ayakta kalmıyorum genelde oturuyorum ve öğrencilere baya alıştım çok zorlanmıyorum yani

zaten kolik olmasa sallamazdim ben sahsen. sallamadan uyuyodu mis gibi ne zaman o kolik illeti geldi yeterki sussun agrisi gecsin diye yapmadigimiz kalmadi. gidis o gidia.

allah verirse ikinci cocukta (ki yapar miyim bilmem ) kolik falan olmazsa insallah aslaaaa sallamiycam aslaaa.. buyuk konusmayayim yine de..

evet kuvozde kalan bebekler kendi kendine uyumayi mecbur ogreniyolar. cok zor anne kokusundan mahrum daha minicik belki de ondan cok duskun size. tabii sizde kotu hissetmesin diye ayirmadiniz hic.
bazen de diyorum ne zaman gelecek bu gunler tadini cikaralim. gerci bizimkinin yataginda yatma sorunu yok cok sukur. hic yanima almadim ama sabahlari uyaninca beraber yatak keyfi yapiyoryz hep.

bazen diyorum ben ne sukursuz bir insanim ya da her seyden sikayet eden mutsuz bi insan mi oldum diyorum ne oldu bana ya..

bugun temizlik gunum once kizin halasi geldi. gelsin yabanci degil o bakiyo ben temizlik yapiyorum. ardindan kv aradi gorumcemi komsuyla geliyoruz oraya diye. eskiden kendi bile gelirkeb arar sorardi simdi sormadan komsu getiriyor bi de cok sinir oldum temizlik yaptigimi da biliyor. evin alti ustubde her yer her yerde. aksama yemek yok kiz istahsiz uykusuz. benim oksurmekten cigerim sokuldu artik. mutsuzum cok mutsuzum. annemi cok ozledim babami cok ozledim..

misafirleri gelmis annemin hamurisi yapamamia kollari agirdigindan kuzenimden rica etmis. guya kizi var.. baskalarina minnet etmesine o kadar uzuluyorum o kadar dokunuyorki. oturdum agladim sinirimden huznumden. niye annemi birakip geldim buralara bazen kendime cok kiziyorum cok.. simdi annem yanimda olsa boyle mi olurdu.

anne gibi kimse dusunmuyor insani. cok mutsuzum bu aralar. bu hastaligim, kizin huzursuzlugu evin hali islere yetisemem her sey ust uste gelince sanirim cok bunaldim cok!

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de çok diyorum kendime niye bıraktım annemi diye bi de çok uzaklar taa almanya vicdan azabı çekiyorum.. Ama sonra diyorum ki sağlıklı yerinde olsun, bir gün Nasıl olsa hep birlikte olacağız.. Bu mutsuzluk değil bence aslında yorgunluk ve kendine vakit ayıramama.. Herşeyimiz Bebek, yemek ve temizlikten ibaret.. Bu günler de geçecek emin ol en azından ikinci çocuğa kadar

geçici diye düşünüyorum çünkü güzel yiyen kız yemez oldu benimde hiç dolu dolu sütüm olmadı yetiyordu yoksa hep ağlar

daraldın hatta çoğumuz daralmış durumdayız ayrıca şükürsüz değilsin sen burda kaç kere okudum şükrünü bazen soldan soldan gelirler işte sanada gelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…