Ne dıyon gıııAyy allah korusun neyse bitlenirse bit uzmaniMaRaL_ dan destek alırım :)
HoşgeldınAynen :) bu arada öğremenim çalışıyorum şu an işteyim bebeğime kayınvalidem bakıyor o gidince annem gelecek dönüşümlü bakıyorlar :)
HoşbuldumHosgeldin
Ya sizde bit oldu ya bi ara diyom bit olursa senden yardım alırız latife yapıyoruz canımNe dıyon gııı
Iyı bıseymu dıyon kotumu anlamadımm
Hoş geldin :) bunların hepsi aynı yaa :))Arkadaşlar merhaba ben hamileliğimden beri forumdayım sürekli takip ediyordum ama artık sizlerle tanışıp bebeğimle ilgili konularda fikir danışmak istediğim için üye olup yazmak istedim bebeğim 31 ocak doğumlu adı berat dişler daha çıkmadı emekleme yok iştah yok ve uyku yok
On numaraHoşgeldın
Dışardan nasıl gorunuyozzz
Ben seni hep atom karınca olarak görüyordum ve yanılmamışım :) allah daha çok güç kuvvet versin maşallah, tüm 2 ve daha fazla çocuğu olan annelere tabi bu lafım :))Hoşgeldın
Dışardan nasıl gorunuyozzz
Ben seni hep atom karınca olarak görüyordum ve yanılmamışım :) allah daha çok güç kuvvet versin maşallah, tüm 2 ve daha fazla çocuğu olan annelere tabi bu lafım :))
Hoşbuldum canım geçicidir mutlaka ama olan bizlere oluyor işte gerginleşiyoruz uykusuzluktanHoş geldin :) bunların hepsi aynı yaa :))
İnşAllah :)Hep bu emzirmeden kaynaklı ışte neyse duselecek inşallah :)
Ben aslında anasınıfı öğretmeniyim branşım okul öncesi ama atanamadığım için özelde rehabilitasyonda çalışıyorum canım ben de ilk buraya başladığımda zor olur diye düşündüm ama sandığımdan daha kolay aslında burda çalışmak anasınıfı öğretmenliği yaptığım zamanlar daha çok yoruluyordum burda dersler bire bir veriliyor ve yorulmuyorum pek ayakta kalmıyorum genelde oturuyorum ve öğrencilere baya alıştım çok zorlanmıyorum yaniKolay gelsin rehabilitasyon merkezi zor olur
zaten kolik olmasa sallamazdim ben sahsen. sallamadan uyuyodu mis gibi ne zaman o kolik illeti geldi yeterki sussun agrisi gecsin diye yapmadigimiz kalmadi. gidis o gidia.Aynen ne bebekler var ama sonuçta bebişler de bizim davranışlarımıza göre şekilleniyor yanı sorunlusu biziz
Bir de emen çoçukların uyku düzeni daha sıkıntılı.. Ayaz da Begüm gibi kolikti daha da sıkıntı :)))
evet kuvozde kalan bebekler kendi kendine uyumayi mecbur ogreniyolar. cok zor anne kokusundan mahrum daha minicikBrnimkide bi hafta bebek hastanesinde yattı benden ayrıydı kv diyorduki bebek aglayincs hemşire gelip elini alnına koyuyordu bir güzel uyuyordu bebek kaç tane bebe var orda hangi birini sallasin uyutsun sonra eve geldik kucagimizdan indirmedik eve gelen ebe bu bebek travma geçirdi sana ihtiyacı var kucağına al sev oksa aglatma dedi oda bizi döşek bildi ışte.
hosgeldin hepimizin sorunu ayni olduguna gore bu donemde bebekler boyle olabiliyo diye dusunuyorumHoşbuldum canım geçicidir mutlaka ama olan bizlere oluyor işte gerginleşiyoruz uykusuzluktan
Hoşbuldum canım galiba öyle dediğin gibi dönemseldirhosgeldin hepimizin sorunu ayni olduguna gore bu donemde bebekler boyle olabiliyo diye dusunuyorum
Seni o kadar iyi anlıyorum kibazen diyorum ben ne sukursuz bir insanim ya da her seyden sikayet eden mutsuz bi insan mi oldum diyorum ne oldu bana ya..
bugun temizlik gunum once kizin halasi geldi. gelsin yabanci degil o bakiyo ben temizlik yapiyorum. ardindan kv aradi gorumcemi komsuyla geliyoruz oraya diye. eskiden kendi bile gelirkeb arar sorardi simdi sormadan komsu getiriyor bi de cok sinir oldum temizlik yaptigimi da biliyor. evin alti ustubde her yer her yerde. aksama yemek yok kiz istahsiz uykusuz. benim oksurmekten cigerim sokuldu artik. mutsuzum cok mutsuzum. annemi cok ozledim babami cok ozledim..
misafirleri gelmis annemin hamurisi yapamamia kollari agirdigindan kuzenimden rica etmis. guya kizi var.. baskalarina minnet etmesine o kadar uzuluyorum o kadar dokunuyorki. oturdum agladim sinirimden huznumden. niye annemi birakip geldim buralara bazen kendime cok kiziyorum cok.. simdi annem yanimda olsa boyle mi olurdu.
anne gibi kimse dusunmuyor insani. cok mutsuzum bu aralar. bu hastaligim, kizin huzursuzlugu evin hali islere yetisemem her sey ust uste gelince sanirim cok bunaldim cok!
geçici diye düşünüyorum çünkü güzel yiyen kız yemez oldu benimde hiç dolu dolu sütüm olmadı yetiyordu yoksa hep ağlaremince doyuyorlar midir artik emin degilim kendi adima. memelerim aetik sabah kalki ca da sert degil eskisi gibi. yumusacik sanki sit yok. emince geliyo ama bakiyorum sıkıp.
bana hep cerezlik gibi geliyo artik sut ama insallah doyuyodur biraz cunku cok az yiyo dedigin gibi..
daraldın hatta çoğumuz daralmış durumdayız ayrıca şükürsüz değilsin sen burda kaç kere okudum şükrünü bazen soldan soldan gelirler işte sanada gelmişlerbazen diyorum ben ne sukursuz bir insanim ya da her seyden sikayet eden mutsuz bi insan mi oldum diyorum ne oldu bana ya..
bugun temizlik gunum once kizin halasi geldi. gelsin yabanci degil o bakiyo ben temizlik yapiyorum. ardindan kv aradi gorumcemi komsuyla geliyoruz oraya diye. eskiden kendi bile gelirkeb arar sorardi simdi sormadan komsu getiriyor bi de cok sinir oldum temizlik yaptigimi da biliyor. evin alti ustubde her yer her yerde. aksama yemek yok kiz istahsiz uykusuz. benim oksurmekten cigerim sokuldu artik. mutsuzum cok mutsuzum. annemi cok ozledim babami cok ozledim..
misafirleri gelmis annemin hamurisi yapamamia kollari agirdigindan kuzenimden rica etmis. guya kizi var.. baskalarina minnet etmesine o kadar uzuluyorum o kadar dokunuyorki. oturdum agladim sinirimden huznumden. niye annemi birakip geldim buralara bazen kendime cok kiziyorum cok.. simdi annem yanimda olsa boyle mi olurdu.
anne gibi kimse dusunmuyor insani. cok mutsuzum bu aralar. bu hastaligim, kizin huzursuzlugu evin hali islere yetisemem her sey ust uste gelince sanirim cok bunaldim cok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?