2015 Şubat Anneleri

Böyle bişey yaşayan oldu mu kızlar yükledim resmini
ben yasadim atopik egzama mi ne dedi doktor. bebek egzamasi. bi sure bi krem verdi kullandim gecti. ara ara tekrarliyor.saf zeytinyag sur yumusasin. kabuk baglayabilir korkma. pamuklu seyler giydir.

evet canim sen de iyi anlarsin
diyorum ne kadar vakit geciricez hayatta belli degil niye ailemden ayriyim diyorum. niye onlar torunlarini sevemiyo da digerleri seviyo die fesat dusunceler bile geciyo aklimdan elimde olmadan

sonra dedigin gibi saglik olsun diyorum bugunlere sukurler olsun diyorum. cok haklisin hayatim bebek temizlik yemek. bi arkadasimla bulusup kahve icmeyeli (burda arkadasim da cok yok gerci) ne kadar uzun zaman olmus. aynaya bakasim bile yok. aslinda calissam iyi gelecek eminim. boyle bi hayata alismak cidden zormus. saglik olsun yeterki napalim..

daraldın hatta çoğumuz daralmış durumdayız ayrıca şükürsüz değilsin sen burda kaç kere okudum şükrünü bazen soldan soldan gelirler işte sanada gelmişler
evet canim beynim uyusuyo bazi anlar anlarsin belki boyle kafamin tepesi uyusuyo sinirden stresten dislerimi siktigimi farkediyorum

Benim kızında ust dışı çıktı yeni.altla üstü birbirine sürtüp. Gicirdatiyor.içim fenâ oluyor
ayy ben bile fena oldum su an.
diger dis yeri kirmizi degil daha cikan disini anlamistim iki gun once kabarmisti bunda oyle bisey yok ne yazikki henuz

Ben sallamadım da noldu canım uyumayan uyumuyor :₺

ben yasadim atopik egzama mi ne dedi doktor. bebek egzamasi. bi sure bi krem verdi kullandim gecti. ara ara tekrarliyor.saf zeytinyag sur yumusasin. kabuk baglayabilir korkma. pamuklu seyler giydir.
Hm anladım canım sağol pamuklu tüm kıyafetleri buna dikkat ediyorum yumuşatıcı da kullanmıyorum çok dikkat ediyorum ama oluyor yine de işte ama zeytin yağı sürmek iyi fikir süreyim onu merhemden iyidir en azından bir de yumurtayı kestim ya başlasam mı tekrar yoksa vermemeye devam mı etsem bilemedim ilgisi yoktur heralde yumurtayla değil mi

Bizimkinde de olmustu bebeklerde olur bisi yapma kendiliginden gecer demisti ole oldu valla bi ara baktim gecmis. Simdi de sirtinda sivilce gibi seyler var.

Bizimkinde de olmustu bebeklerde olur bisi yapma kendiliginden gecer demisti ole oldu valla bi ara baktim gecmis. Simdi de sirtinda sivilce gibi seyler var.
Hmm anladım sağolun cevaplar için sizlerle paylaşmak yorumlarınızı almak iyi geliyor sizin beratta da olduğuna göre beratlarda oluyor demek ki :)

Canım Bebekten bebeğe değişiyor bu durum biraz.Bizimki de 3 ay kolikti.Hem de Nasıl.Ama sallanmaktan hiç hoşlanmadı.Sallamaya kalkınca daha çok ağlıyordu.Şimdi bile arada deniyorum,büyüdü ya belki sever diye yok mümkün değil.ya ağlıyor ya da oyun sanıp gülmeye başlıyor.Değişik bunlar yaa ))

Hoşgeldin Ben de çok şey öğrendim.Paylaşmak rahatlatıyor insanı hem de.
Hoşbuldum sizleri çok yakın hissediyorum kendime buraya yazmakta biraz geç kalmış olsam da hamileliğimden beri yazdıklarınızı okuduğum için sizleri tanıyorum hiç yabancılık çekmiyorum

Hmm anladım sağolun cevaplar için sizlerle paylaşmak yorumlarınızı almak iyi geliyor sizin beratta da olduğuna göre beratlarda oluyor demek ki :)

Olabilir cnm. Bizimki beyaz sarisin bi bebek ztn daha yatkin olurmus alerjiye. Dikkat ediorum islak veya terli tutmuorum. Cok kotu olmustu bi ara kanamisti o zmn krem surmustum sadece

Hala mi komtrol ediyoreun. Ben ilk baslarda yqptim da simdibalistim artik. Ilk zamanlarda bise olur diye uyurken bile yaninda duruyodum simdi uyaniyor biraz bekliyorum belki uyur geri diye gitmiyorum bile hemen :)
Evet yani normalden daha fazla uyuduğunda nefesini kontrol ediyorum çünkü uyumasına hiç alışkın değilim ondan :))

O zaman hadı buluşalım bir kahve içelim :))

Olabilir cnm. Bizimki beyaz sarisin bi bebek ztn daha yatkin olurmus alerjiye. Dikkat ediorum islak veya terli tutmuorum. Cok kotu olmustu bi ara kanamisti o zmn krem surmustum sadece
Bizimki de sarışın ve beyaz tenli yatkın demek ki allerjiye

ilaca bakdim canim kotrizon içeiryormus
o ilaçla geçtuyse baska ihtimal yok , atopik dermatit te$his kesinn
alerji olsa o kremle geçmezdi
yumurtayu ver kremi sur geçer yine dene bak gorurusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…