2015 Şubat Anneleri

günaydın kızlar :KK68:

size birşey soracağım. ben adet olalı 3 ay falan oldu daha ama çok düzensiz. eskiden bir gün bile zor şaşardı. şimdi ya bi hafta geç bi hafta erken oluyorum hiç beklemediğim anlarda oluyorum.

doğumdan sonra hep böyle mi devam eder yoksa geçici midir size de oldu mu?

size birşey soracağım. ben adet olalı 3 ay falan oldu daha ama çok düzensiz. eskiden bir gün bile zor şaşardı. şimdi ya bi hafta geç bi hafta erken oluyorum hiç beklemediğim anlarda oluyorum.

Bence zamanla düzene girer canım stres filan da etkiler benimki de berata hamileliğimden önce çok düzensizdi doğumdan sonra düzene girdi ve doğumdan itibaren her ay oldum hiç aksamadan

Bence zamanla düzene girer canım stres filan da etkiler benimki de berata hamileliğimden önce çok düzensizdi doğumdan sonra düzene girdi ve doğumdan itibaren her ay oldum hiç aksamadan
şimdi araştırdım biraz emzirmek düzensizlik yapıyomuş

sana onu sorayım yeri gelmişken. başka bi yerde gündüz uyutman gerekirse sorun olmuyor mu?
valla eltimde uyuttum ama ondada karanlik yapmistim odayi
baskada yatagi olmadigi için evdeki gibi uyumaz zaten benimki
aydinlikda uyutmadim pek hatirlamiyorum
bebek arabasinda uyudu bi kaç defa çok uykusu vardi onbdada ustunu battaniyeyle kapatip golgeli yapmistim

benimkide oyle canim
tam 45 fun gecikdi son adetim
emzirme yi birakinca duzene girer

onlar artık süt bebesi değilki sen acıktığın için uyanıyor musun? (çok aşırı açlık dışında) bence kesinlikle açlıktan uyanmıyorlar için rahat olsun :)
Canım alakasız bi alıntı oldu ama bişey sorcaktım bugün cheesecake malzemelerini aldım da krema kaç gr olması gerekiyor tikveşlinin 200 ml lik küçük paketini bulabildim doğru mu acaba resmini yüklüyorum canım 200 ml yazıyor üstünde image.webp

O kadar çok soru sordum ki dışardan okuyanlar amaaann iyi ki bi cheesecake yapacak derler :KK70:

Canım alakasız bi alıntı oldu ama bişey sorcaktım bugün cheesecake malzemelerini aldım da krema kaç gr olması gerekiyor tikveşlinin 200 ml lik küçük paketini bulabildim doğru mu acaba resmini yüklüyorum canım 200 ml yazıyor üstünde Eki Görüntüle 1839514
evet bu canım. bir paket krema 200 ml olan bu kutulardaki demektir zaten. doğru almışsın. ayrıca ilk kez yapıyosun sor tabiiki canım bende işk kez yaptığım şeylere kırk kez bakıyorum :)

evet bu canım. bir paket krema 200 ml olan bu kutulardaki demektir zaten. doğru almışsın. ayrıca ilk kez yapıyosun sor tabiiki canım bende işk kez yaptığım şeylere kırk kez bakıyorum :)
Tarifte diğerler malzemelerin gramı yazıyor ama sadece kremanınki yazmıyordu ondan emin olmak için sordum canım sağol kutu minik gibi geldi bana emin olamadım teşekkürler tekrardan :) yarın yapıcam bakalım nasıl olacak :kk77:

saol canim
nazarim degdi iyimi bugun 2 saat uyudu :))
benim çocuklar biraz uykuya duskun oluyolar is uyutana kdr , uyudukdan sonra gidiyor baya
seninki su fani dunyadan fazla bisey kaçirmayim derdinde herhalde :)
bide daha oncede yazmsitim ben gunduzde karanlik odada yatirrim los falan deil bildigin zifiri karablik oluyor valla çogu zaman, diger çocuklarida oyle yaaprdim bilmem etkisi varmi

Bizim yatak odası da karartmalı stor,oğlumun odası da karartmalı güneşlik var,dediğin gibi zifiri karanlık oluyor onun odası özellikle.Böyleyken 1-1.5 saat uyuyor zaten.Dışarıdaysam ya da başka bir evde daha kısa uyuyor.Işıktan etkileniyorlar bence de.

Iyi geceler canlar:KK19:
Surekli aklimdasiniz ama yazamadim. Haftasonu cok yogun gecti.
yeb4 yeb4 canim esinle evladinla cok guzel bir omur dilerim. Cok guzel bi pasta yapmissin esine gordum. Masallah cok beceriklisin arkadasim. Bence kendinle gurur duymalisin. Bu kadar yorucu tempo icinde bunlari da yapabilmissin. Ben o kadar uzak hissediyorum ki su an oyle seyler yapmaktan. Bu arada ben de ilk 2 nisanda regl oldum bi daha da yok:skandal:2 ay oldu. Benim normalde de duzensiz oldugundan bilemiyorum emzirmeyle baglantili mi.
mery60 mery60 canim seni ruyamda gordum gecen. Karsilasiyoduk. Ruyalar gercek olsaaa. Hepinizi tek tek tanimak isterdim. Insallah bigun olacak.
vahide1204 vahide1204 o kadina sinir oldum. Kendim yasamis gibi oldum resmen. Ona benzer bisey yasamistim. Niye uyumasin yani cocuk dimi? Ne gicik kadin. Sozde seviyo yani.:KK62:
MaRaL_ MaRaL_ hakan nasil oldu? Diger cocuklar nasil? @AyazBeyaz kuzum haftasonunuz nasil gecti? Samsun'da gezdiniz mi? Kv gelmistir dimi simdi size:KK11: nasil durumlar?

Aklima geleni sordum ama hepinizi merak ediyorum. Herkes iyidir umarim canlar. Duru cok kuduruk oldu bi saniye oturmuyo. Bazen soz dinliyo bazen tamamen duymamazliga geliyo. Isine nasil gelirse. Bi de dedesine dedeeey veya dedoov babasina da baboooov diyo. Nerden cikardi bilmem. Biz guldukce tabi daha cok yapiyo. Cok komik. Anne demeyi birakti bu ara cok guzel diyodu. Oyle iste. Yemek konusunda alerji ilaci kullandigimdan beri daha iyiyiz. Boyle iste

sağol canım benim.
yorgunluk uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürtüyor işte. hasta olmayalım hiç birimiz tabii, allah sağlık sıhhat versin..

dün gece de 500 kez uyandı hiç uyuyamadım doğru düzgün. bakalım bi umut bekliyorum bu dönem de geçecek diye.

sen nasılsın? Tunacık napıyo?
İyiyiz Can'ım Tuna'nın gece uyanmaları devam ediyor ama eskisi kadar değil, sanırım meme emme işini kesmek işe yaradı. Yada bu ara diş olayı biraz duruldu. Yeme işi hala zor ama kırmızı balık sağolsun yardım ediyor bana, bazen de Çomar :)) ya hep video izleterek yediriyoruz. Yaza inşallah bu ile bi son vermeyi planlıyorum. Bakalım..

iyi aksamlar hanimlar
kafayi yedim bugun ben bu çocukla yaa
susmuyor her sekilde napsam agliyor ,sadece disari çikinca sustu gunboyu zirr zirrr
40 derece ates e ilaç vermeyen ben agri kesici verdim bi yeri agriyorsa sussun diyee
ayni zirr zirrrrrrrrr

yarin ve sali gunu kursum var komsu bakacak napacak nasil bakacak hiç bi fikrim yok
ben tukendim artik kolumu kaldiracak dermanim yokk

inanin utaniyorum çocuguma bakmasini rica etmeye baskasina ,oyle zor bi çocukki
uyanip aglar uyumaz
acikir aglar ama yemez ,geri kalan zamanda neden agliyor bilmuyorum , eve girdikmi full aglama derdinde neyi bahane etsemde aglasam diye
ama baska çarem yok
sadece iki gunum kaldi bu son , ikide yarim sar gun sinavim var ama onlar yarim gun olunca daha kolay olur insallah

bytun gun sabir dilemekden dislerimi sIKmakdan basim agriyor yeminle
hasta etti bu çocuk beni
bide aklima o facebookdaki surekli paylasilan hasta çocuklar geliyor ,pmer barani , ilaydasi
Allahim beterinden koru diyorum
sukur hasta deil ama ben yakinda olucam hasta hemde psikolojik norolokjik falan hepsui birden

aslında sizin buraya gelmeniz de çok zor değil yani en azından gezme amaçlı mesela. sanırım direkt orduya çıkıp ordan giresun trabzon şeklinde devam edilebilir. yani tamamen haritayı gözümün önüne getirerek konuştum belki öyle bi yol yoktur :KK70:

hatırladığım kadarıyla yine burda birbirimize sen ben @AyazBeyaz yakın sayılırız. siz dipdibesiniz zaten bende üç dört şehir uzağınızdayım :)
Evet yakın sayılır canım, hatta bundan birkaç yıl önce aynen tarif ettiğin güzergahtın gelmiştik trabzona. Tabi o Zaman ne Tuna vardı, ne evlilik. :) kim bilir belki yine okulca bi gezi yapar geliriz oralara, yada sizin bu taraflara işiniz düşer, süper olur :)

Geçici Can'ım ilk üç dört ay çok düzensiz, günleri şaşıyor az yada çok oluyor falan, ama düzeliyor.

Tarifte diğerler malzemelerin gramı yazıyor ama sadece kremanınki yazmıyordu ondan emin olmak için sordum canım sağol kutu minik gibi geldi bana emin olamadım teşekkürler tekrardan :) yarın yapıcam bakalım nasıl olacak :kk77:
Ay foti at foti :))

yeb4 yeb4 canim esinle evladinla cok guzel bir omur dilerim. Cok guzel bi pasta yapmissin esine gordum. Masallah cok beceriklisin arkadasim. Bence kendinle gurur duymalisin. Bu kadar yorucu tempo icinde bunlari da yapabilmissin. Ben o kadar uzak hissediyorum ki su an oyle seyler yapmaktan. Bu arada ben de ilk 2 nisanda regl oldum bi daha da yok:skandal:2 ay oldu. Benim normalde de duzensiz oldugundan bilemiyorum emzirmeyle baglantili mi.
mery60 mery60 canim seni ruyamda gordum gecen. Karsilasiyoduk. Ruyalar gercek olsaaa. Hepinizi tek tek tanimak isterdim. Insallah bigun olacak.
vahide1204 vahide1204 o kadina sinir oldum. Kendim yasamis gibi oldum resmen. Ona benzer bisey yasamistim. Niye uyumasin yani cocuk dimi? Ne gicik kadin. Sozde seviyo yani.:KK62:
MaRaL_ MaRaL_ hakan nasil oldu? Diger cocuklar nasil? @AyazBeyaz kuzum haftasonunuz nasil gecti? Samsun'da gezdiniz mi? Kv gelmistir dimi simdi size:KK11: nasil durumlar?
Hakan iyi dipçik gibi maşallah
Naparım da annemi delirtirim derdinde bütün gün :)

Ay tatlım valla bende çok görüşmek istiyorum sizinle. Şöyle açık havada güzel bi cafede hep birlikte otursak bi masa etrafında. Bizim cücükler oynasa parkta, yanlarında da başka biri olsa, biz sadece beraber sohbet etsek yesek içsek :)) bu arada yeb4 yeb4 geçenlerde bende seni rüyamda gördüm, bisiklete biniyorduk :)) sen kamyon ben bisiklet nedir bu trafik yoğunluğu anlamadım :D

Aklima geleni sordum ama hepinizi merak ediyorum. Herkes iyidir umarim canlar. Duru cok kuduruk oldu bi saniye oturmuyo. Bazen soz dinliyo bazen tamamen duymamazliga geliyo. Isine nasil gelirse. Bi de dedesine dedeeey veya dedoov babasina da baboooov diyo. Nerden cikardi bilmem. Biz guldukce tabi daha cok yapiyo. Cok komik. Anne demeyi birakti bu ara cok guzel diyodu. Oyle iste. Yemek konusunda alerji ilaci kullandigimdan beri daha iyiyiz. Boyle iste
:D çok şeker yaa video çekip koysana ig ye çok merak ettim :D

Back
X