gelincikgibi
@mery60
MaRaL_
kızlar ilk gece oldukça zordu

bende sizin gibi düşündüm kafasını karıştırmayayım ve eziyet etmeyeyim bi seferde bitsin bu iş dedim.
her geceki rutinimiz pijamalar giyilir meme emilir ve yatılır. tabii son zamanlarda böyle olmuyodu sürekli meme istiyodu zaten şu an bu durumda olmamızın nedeni o. neyse. sürdüm karbonatı istemedi yine gündüz yaptığı gibi dokundu dudağıyla geri çekildi. gündüz hiç ağlamamıştı ama bu sefer geri çekilmesiyle bi ağlamaya başladı anlatamam.
zoruna gitti sanki öyle içli ağladıki garip garip. çok üzüldüm çok parçalandı içim. vereyim memeyi dedim gündüzü halleder geceye öyle geçerim. açtım temiz mememi ama ne mümkün gördükçe kafasını çeviriyo itiyo beni. ama bi yandan da ağlıyo. kucağıma aldım öptüm kokladım konuştum. eline bişeyler verdim yatağında. ıslak mendil poşetini boşaltmaya bayılıyo onu verdim boşalttı ama nasıl fırlatıyo mendilleri stres atar gibi anlatamam.
bikaç oyalayacak şey daha verdim 15 dk sustu sonra yine başladı. hiç bişey sakinleştirmedi. telefondan ninni açtım vidyosunda yıldızlar ay falan geçiyo gayet yavaş sakin ve gece videosu zaten onu beş dakika tuttum uzaktan o da izlerken yatırdım çaktırmadan. beş on dakika izledi döndü sonra yana ve uyudu şükür.
bir saate yakın sürdü. emzik alıyor ama o kriz anında istemiyor fırlatıp atıyor. ama sakinleşince alıyor. şimdi gece uyanırsa meri senin dediğin gibi kucağıma alıp uyutmayı denicem en olmadı yanımda. memeyi unutana kadar nasıl olursa.
unutur ama di mi hep böyle olmaz

içim acıdı çok ya ağlıyo ağlıyo veriyorum almıyo da nasıl ağrına gittiyse

kötü bi anne mi oldum ben hep ağlatıyorum çocuğumu ama onun iyiliği için ne yapayım yoksa ikimizde deliricez..