2015 Şubat Anneleri

kizlar ben artik eskisine gore çok sinirli davranmaya basladim
acikir yemez uykusu gelir uyuymaz tek yaptiigi aglaak artik kaldiramiyorum
napicam bilmiyorum
psikologa falabn gitsem bi faydasi olurmuki
ben çocuklarima surekli kizip bahiran bi anne olmak istemiyorum$

kizim gecen gun bana anne sende kuçukken bneim gibi seyler yapmiyormuydun anneni benim gibi h kizdirmiyomuydun dedi
hakli çocuk, her çocugun yaptigi yapabilecegi seylere sanki dunyada sadece onlar yapiyomus gibi tepkiler veriyorum
kendimi artik yontemeiyorum sanki:cry::cry::cry:

napicam bilmiyorum

kizim gecen gun bana anne sende kuçukken bneim gibi seyler yapmiyormuydun anneni benim gibi h kizdirmiyomuydun dedi
hakli çocuk, her çocugun yaptigi yapabilecegi seylere sanki dunyada sadece onlar yapiyomus gibi tepkiler veriyorum
Canim tum yuk senin uzerinde 3 cocuk ev isleri esinin dukkan isleri hatta komsularin bile bazen islerine kosturuyosun. Normal bence daha tahammulsuz olman artik. Hakan da cok zorladi son zamanlarda seni. Biz bile kendimize zaman ayiramiyoruz deyip sikayetleniyoruz. Depresyona giriyoruz hemen. Senin kendine hic zamanin yok kiyamam. Bence gorusebilirsin bi psikologla falan. En azindan psikologa gidince orda dinlenirsin:KK53:

balkonunuz varsa ona bi havuz alsana annesi çapçap oynar serinler Alp kuzu :)

az kaldı temmuza azcık daha dayan bak bende temmuzun altısını bekliyorum ve hiç bakmıyorum bugün ayın kaçı diye :)

Var canım ama o kadar küçük ki havuz sığmaz da bugün aklıma küveti geldi onun içinde de oynar herhalde yarın deneyecem; )
Evet bakmamak en iyisi bir anda geçip gidiyor. Ayy hadi hayırlısı inşallah herkesin umduğundan da güzel geçsin tatili :KK68:

Canim tum yuk senin uzerinde 3 cocuk ev isleri esinin dukkan isleri hatta komsularin bile bazen islerine kosturuyosun. Normal bence daha tahammulsuz olman artik. Hakan da cok zorladi son zamanlarda seni. Biz bile kendimize zaman ayiramiyoruz deyip sikayetleniyoruz. Depresyona giriyoruz hemen. Senin kendine hic zamanin yok kiyamam. Bence gorusebilirsin bi psikologla falan. En azindan psikologa gidince orda dinlenirsin:KK53:
hahaa son cumlene koptum valla :))) dogru soyluyon ev disinda dinleniyom ben :)
sabahtan beri kizima hiç kizmadim , kendimle savasiyorum resmen :))))
basaracam bunu dermisim :))
hakan sabah beni delirtti gerçi ablasinin yerine
dun gece 1 de yatti dusunebiliyormusun , aksam ustu bi saat uyudu diye butun bunlar ,dun galaayrak orucumu açtim , sinirden agliyordum inan ..
yemin ettim bi daha onu o saatde uyutmuycam anamdan emldigim sut burnumdan geldi
ama yinede daha sakin olabilirim,esime senin yuzunden uçuncuyu yaptik bile dedim baagirarak, az once aramis geçtimi diyor :)))

facebook da omer baran i ilaydayi takip ediyorum, mesajlaru duusyoir sayfama
benim yaptigim nankorlukden baska bisey deil diyorum
saglikli sukur çocuklarim bu dunyada baska bisey istemem derim hep saglik herseyin basi
tabi bu arada belki benim sagligim bozulmustur belki kimbilir ..

ah canım dünya ne küçük.. o kızın yanında vefat eden diğer arkadaş da benim ve eşimin üniversiteden arkadaşımız.. hatta dün cenazesine giti eşim. çok acıklı allah sevdiklerine sabır versin ..

ciddi misin ya.. yanındaki arkadaşı ağır yaralı diye okumuştum o da mı vefat etti :KK43: içim parçalandı resmen gencecik insanlar ailelerini düşünemiyorum.. sizinde başınız sağolsun :KK43: dünya gerçekten çok küçük.. mekanları cennet olsun :KK43:

basiniz saolsun kizlar :(
vakitsiz ölüm çok zor Allh sabir versin ailelerine sevdiklerine :(

kızlar acil bişey sormam lazım diş çıkarken nezle soğuk algınlığı vs olur mu yoksa denk mi geldi?
üst iki dişin yanındakiler gözüküyo beyaz beyaz nerdeyse patlayacak. azı dişide inanılmaz kızarmış ve kabarmış. dün geceden beri terör estiriyor.

bugün 1 buçuk saat zor uyudu gece o uykusuzluğa rağmen. sürekli ağlıyor burnu su gibi akıyor çok huzursuz eli hep ağzında. ateşi 37.1 oldu en fazla. ama çoook keyifsiz çok huzursuz ne yapacağımı bilemedim en fazla burnunu temizledim :(

diş dönemi sanırım bünye zayıf düşüyor ve çabuk hasta oluyorlar ondan olabilir. ateş yükselmesi oluyor. çok deil. 38 i geçmez demişti dr. eğer daha çok yükseliyorsa başka sıkıntı vardır demişti.

ben diş jeli kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim. çok zorlu dönemlerde de calpol veriyorum 1 ölçek falan rahat uyuyor gece.

hahaa son cumlene koptum valla :))) dogru soyluyon ev disinda dinleniyom ben :)
sabahtan beri kizima hiç kizmadim , kendimle savasiyorum resmen :))))
basaracam bunu dermisim :))
hakan sabah beni delirtti gerçi ablasinin yerine
dun gece 1 de yatti dusunebiliyormusun , aksam ustu bi saat uyudu diye butun bunlar ,dun galaayrak orucumu açtim , sinirden agliyordum inan ..
yemin ettim bi daha onu o saatde uyutmuycam anamdan emldigim sut burnumdan geldi
ama yinede daha sakin olabilirim,esime senin yuzunden uçuncuyu yaptik bile dedim baagirarak, az once aramis geçtimi diyor :)))

facebook da omer baran i ilaydayi takip ediyorum, mesajlaru duusyoir sayfama
benim yaptigim nankorlukden baska bisey deil diyorum
saglikli sukur çocuklarim bu dunyada baska bisey istemem derim hep saglik herseyin basi
tabi bu arada belki benim sagligim bozulmustur belki kimbilir ..
Yani yanı adetin yaklaştığı için de sınırlı olmuşsundır belki ama açlık da çok büyük bir faktör bence.. O kadar şeyle uğraşıyorsun ve ekstra olarak da açsın.. Hangi biriyle savaşsın bedenin.. Normal sınırlı olman :))

kızlar acil bişey sormam lazım diş çıkarken nezle soğuk algınlığı vs olur mu yoksa denk mi geldi?
üst iki dişin yanındakiler gözüküyo beyaz beyaz nerdeyse patlayacak. azı dişide inanılmaz kızarmış ve kabarmış. dün geceden beri terör estiriyor.

bugün 1 buçuk saat zor uyudu gece o uykusuzluğa rağmen. sürekli ağlıyor burnu su gibi akıyor çok huzursuz eli hep ağzında. ateşi 37.1 oldu en fazla. ama çoook keyifsiz çok huzursuz ne yapacağımı bilemedim en fazla burnunu temizledim :KK43:
Ayazın burun akıntısı oluyor o dönemlerde canım, ama sadece burnu akıyor garip bi şekilde..

ay o da doğru ya kafa kalmadı bende. niye otobüslerde sürünesiniz öyle olsa. inşallah çok güzel geçer yolculuğunuz. iki koltuk mu satın alacaksın? rahat olur senin için.
evet canım suit alıcaz daha geniş oluyor. uyursa sıkıntı olmaz inşallah.. (Ay bu mesajı ta sabah yazmıştım gönder tuşuna basacakken şarj bitmişti, ve ancak vakit bulup yazabiliyorum hale bak :))

napicam bilmiyorum

Can'ım sen iyi bile dayanıyorsun.. Üç çocuk iş güç çok normal verdiğin tepkiler. Senin psikoloğa değil dinlenmeye ihtiyacın var bence..

bugün 1 buçuk saat zor uyudu gece o uykusuzluğa rağmen. sürekli ağlıyor burnu su gibi akıyor çok huzursuz eli hep ağzında. ateşi 37.1 oldu en fazla. ama çoook keyifsiz çok huzursuz ne yapacağımı bilemedim en fazla burnunu temizledim :KK43:
Can'ım diş çıkarırken vücudun savunma sistemi zayıflar ondan belki hafif bi nezle geçiriyor olabilir, uykusuzluğu falan da hep ondandır. Çok huzursuzsa ağrı kesici verebilirsin yazık yavruma..

mery60 mery60 gelincikgibi gelincikgibi sağolun kızlar verdim bile ağrı kesici. çok ama çok fena huzursuz. bir dakika yanından ayrılamıyorum. babası işten gelene kadar tuvalete gidemedim düşünün. sürekli ama sürekli iki parmağı ağzında. çok canı yanıyor belli. burunda inanılmaz akıyor su gibi.

bugün hayatımın en zor günlerinden biri olarak tarihe geçti. bilsem bugün oruç tutmazdım ama nerden bilecektim. resmen 3 saatlik uykuyla bi de bu kadar yorgunluk ve açlık üstüne bayılacaktım. başım döndü sürekli. akşama çorba makarna yedik iftarda mecbur. bir saniye ayrılamadımki yanından. ateşi şu an 37.2 falan o civarlarda dolanıyor.

nasıl uykuya dalacak gece ne olacak çok merak ediyorum :(

Can'ım sen iyi bile dayanıyorsun.. Üç çocuk iş güç çok normal verdiğin tepkiler. Senin psikoloğa değil dinlenmeye ihtiyacın var bence..
himmm o nasil olacakki :)
çocuklar uyudu yani uyumak uzere
mutfagin hali içler acisi
banyodan çamasir tasiyor ( iki gune bi makine çaliisyor nasil oluuyor da doluyor anlamiyorum )
kuruyanlari toplamam lazim çamasiri
bide uylum varrrrrr
ben sahurdan sonra uyyamiyorum 4 de yiyoz en az 6 ya kdr yatakda dönüp duruyorum
7 buçukdada çocuklarin alarmi çaliyor okul için
gece11 e kdr tekrar dön Allah dön :)

mery60 mery60 gelincikgibi gelincikgibi sağolun kızlar verdim bile ağrı kesici. çok ama çok fena huzursuz. bir dakika yanından ayrılamıyorum. babası işten gelene kadar tuvalete gidemedim düşünün. sürekli ama sürekli iki parmağı ağzında. çok canı yanıyor belli. burunda inanılmaz akıyor su gibi.

bugün hayatımın en zor günlerinden biri olarak tarihe geçti. bilsem bugün oruç tutmazdım ama nerden bilecektim. resmen 3 saatlik uykuyla bi de bu kadar yorgunluk ve açlık üstüne bayılacaktım. başım döndü sürekli. akşama çorba makarna yedik iftarda mecbur. bir saniye ayrılamadımki yanından. ateşi şu an 37.2 falan o civarlarda dolanıyor.

nasıl uykuya dalacak gece ne olacak çok merak ediyorum :KK43:
bence di$ deil canim nezle olmus
geçmis olsun ... bi kaç gune oksurukde baslayabilur tesaduf yani

Yani yanı adetin yaklaştığı için de sınırlı olmuşsundır belki ama açlık da çok büyük bir faktör bence.. O kadar şeyle uğraşıyorsun ve ekstra olarak da açsın.. Hangi biriyle savaşsın bedenin.. Normal sınırlı olman :))
sabah baya kotuydum de ogleden sonra sut dokmus kedi gibiydim:KK48::KK48:
bu aralar açlik yorgunluk falan deilde uykusuzlukdan kafayi yiyorummm

bence di$ deil canim nezle olmus
geçmis olsun ... bi kaç gune oksurukde baslayabilur tesaduf yani
nezle olmuş ama dişleride çok fena eli sürekli ağzında. yanağına dokunup ağlıyo. parmaklarıyla dişetini kaşıtıp ağlıyo. kabarmış kıpkırmızı olmuş.

Back
X