gelincikgibi
vahide1204
mery60
ve okuyamadığım diğer kızlar çok sağolun..
bende hasta oldum feci. boğazım kötü burnum musluk gibi ve her yanım ağrıyor. Begüm iyileşme sürecinde sanırım daha iyi.
soğuk algınlığı vs bunlar sonuçta önemsiz geçer gider.. asıl ruhum hasta olacak artık. bu akşam bi haber aldımki tam nefes almaya az kaldı diyorum Allah bizi sınıyor.
annemin kolestrolü falan yüksekti bikaç yıldır rutin kontrollerini yaparken doktor tesadüfen farketmiş troidlerinin biraz yüksek demiş tahlil yaptırmış, nodül çıkmış, onun sonrasında biyopsi olmuş ve alınması gerek demiş şüpheli bulmuş. babam anlatırken ben hala normal bi şekilde dinliyorum konduramadım bi türlü ne yani ameliyat mı olacak diyorum hala.. allahım nefesim daralıyor.. nodüller kötü olmasa alınmaz diyorum ama şüpheliymiş ameliyattan sonra patolojide belli olacakmış..
daha dün tatil planlarını konuşurken bı akşam konuştuklarımız bunlar. banada söylememişler sonuç belli olana kadar. bu ay sonu ameliyat olacak. 10 gün geri çektik biletimi ameliyatından iki gün önce gidicem. çabucak iyileşeyim yazlığa gidicez daha diyo hala kıyamam.. iyi olsunda yeterki.
kafam allak bullak. şükrediyorum ama kafamdan atamıyorum kötü düşünceleri. neden alınması gerek eğer kötü bişey yoksa diyorum. çünkü ikiside yemin etti ciddi bi durum değil diye. allahım aklıma mukayyet ol.. çok kötüyüm kızlar çok. kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim uzun yıllardır..