2015 Şubat Anneleri

hahaa son cumlene koptum valla :))) dogru soyluyon ev disinda dinleniyom ben :)
sabahtan beri kizima hiç kizmadim , kendimle savasiyorum resmen :))))
basaracam bunu dermisim :))
hakan sabah beni delirtti gerçi ablasinin yerine
dun gece 1 de yatti dusunebiliyormusun , aksam ustu bi saat uyudu diye butun bunlar ,dun galaayrak orucumu açtim , sinirden agliyordum inan ..
yemin ettim bi daha onu o saatde uyutmuycam anamdan emldigim sut burnumdan geldi
ama yinede daha sakin olabilirim,esime senin yuzunden uçuncuyu yaptik bile dedim baagirarak, az once aramis geçtimi diyor :)))

facebook da omer baran i ilaydayi takip ediyorum, mesajlaru duusyoir sayfama
benim yaptigim nankorlukden baska bisey deil diyorum
saglikli sukur çocuklarim bu dunyada baska bisey istemem derim hep saglik herseyin basi
tabi bu arada belki benim sagligim bozulmustur belki kimbilir ..
Ben kizmicam dedim mi o gün daha beter geçiyor.oglanla kızın bitmez didismelerine kızla kız da eklendi.sahtik şahbaz olduk.valla bi kulaklık alcam.t akçam kulağıma yesin dursunlar birbirlerini ciyak ciyak

Ben kizmicam dedim mi o gün daha beter geçiyor.oglanla kızın bitmez didismelerine kızla kız da eklendi.sahtik şahbaz olduk.valla bi kulaklık alcam.t akçam kulağıma yesin dursunlar birbirlerini ciyak ciyak
kulaklik iyi fikirmi$ bende deneyebilirim :)
kiz bisey yapmazda benim buyuk oglnda bebek olup çikiyor , kah agzindan emzik alir kah çelme takar dusurur kardes degil kan davalisi sankii:kızgın::kızgın:

kulaklik iyi fikirmi$ bende deneyebilirim :)
kiz bisey yapmazda benim buyuk oglnda bebek olup çikiyor , kah agzindan emzik alir kah çelme takar dusurur kardes degil kan davalisi sankii:kızgın::kızgın:
Benim kucuk fena ablasi hangi oyuncagi alsa onu istiyor.oyununu bozuyor.ablasi kizincada sacini cekmeye calisiyor.al sana bi kavga.ben birlikte oyniycaklar derken birbirini yiyen abla kardes olmayaydilar basima

benim ki ishal oldu yaaa
arkami donmeden yapiyor bi dene
ben gorene kdrda pi$mi$
yikatmiyor poposunu çok aciyor olmali :(

nezle olmuş ama dişleride çok fena eli sürekli ağzında. yanağına dokunup ağlıyo. parmaklarıyla dişetini kaşıtıp ağlıyo. kabarmış kıpkırmızı olmuş.
Ah yavrum ya ikisi üst üste gelmiş nasıl canı yanıyo kim bilir...geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatır...

hahaa son cumlene koptum valla :))) dogru soyluyon ev disinda dinleniyom ben :)
sabahtan beri kizima hiç kizmadim , kendimle savasiyorum resmen :))))
basaracam bunu dermisim :))
hakan sabah beni delirtti gerçi ablasinin yerine
dun gece 1 de yatti dusunebiliyormusun , aksam ustu bi saat uyudu diye butun bunlar ,dun galaayrak orucumu açtim , sinirden agliyordum inan ..
yemin ettim bi daha onu o saatde uyutmuycam anamdan emldigim sut burnumdan geldi
ama yinede daha sakin olabilirim,esime senin yuzunden uçuncuyu yaptik bile dedim baagirarak, az once aramis geçtimi diyor :)))

facebook da omer baran i ilaydayi takip ediyorum, mesajlaru duusyoir sayfama
benim yaptigim nankorlukden baska bisey deil diyorum
saglikli sukur çocuklarim bu dunyada baska bisey istemem derim hep saglik herseyin basi
tabi bu arada belki benim sagligim bozulmustur belki kimbilir ..
Canim insaniz iste bi yerde hepimiz yorulup bikiyoruz. Sabrin da bir siniri var yani. Duru da gece gev yatarsa sabah vok erken kalkiyo deli ediyo beni. Dun gece 11de zor uyuttum sabah kalkti 5 bucukta. Aglayacaktim

kızlar acil bişey sormam lazım diş çıkarken nezle soğuk algınlığı vs olur mu yoksa denk mi geldi?
üst iki dişin yanındakiler gözüküyo beyaz beyaz nerdeyse patlayacak. azı dişide inanılmaz kızarmış ve kabarmış. dün geceden beri terör estiriyor.

bugün 1 buçuk saat zor uyudu gece o uykusuzluğa rağmen. sürekli ağlıyor burnu su gibi akıyor çok huzursuz eli hep ağzında. ateşi 37.1 oldu en fazla. ama çoook keyifsiz çok huzursuz ne yapacağımı bilemedim en fazla burnunu temizledim :KK43:
Disleri cikacagi zaman hastaliga acik oluyolar canim galiba. Oyle ufak bisey geciriyo olabilir kuzucum.

Gunaydin kizlar. Uc gundur izinliyim. Yarin donuyorum ise. Sali kayinvalidenin isi vardi biz Duru'yla takildik. Carsamba da dabah erkenden can dostumun dogum yapmak uzere oldugunu ogrendim. Kizi biraktim dustum yola gittim Istanbul'a. Ben gidene kadar dogdu zaten minigimiz. Cok tatli ya cok ozlemisim bu duygulari. Sanki Duru hic bu kadar kucuk olmamis gibi geldi. Kucagima almaya bile korktum. Sabah Duru'ya ise gidiyorum deyip gittim aksam da isten gelmis gibi yaptim. O vakitlerde dondum. Boyle bebekli bi ortam olunca tabi Duruşumu da cok ozledim. Kv aksam 5 gibi uyutmus oyle olunca 11de zor uyudu sabah da kalkti 5 bucukta. Ben istiyorum ki gunduz bi kere uyusun aksam da erken yatsin. Yoksa uykusunu alamiyo ki. O kadar yorgunlugun ustune ne bi bardak cay icebildim ne de bi dusa girebildim. Onu uyutunca yattim ben de. Hemen de uyuyamadim. Gece de 100 kere kalktim. Neyse sukur halimize deyip kapatayim konuyu:kızgın:

Gunaydin kizlar. Uc gundur izinliyim. Yarin donuyorum ise. Sali kayinvalidenin isi vardi biz Duru'yla takildik. Carsamba da dabah erkenden can dostumun dogum yapmak uzere oldugunu ogrendim. Kizi biraktim dustum yola gittim Istanbul'a. Ben gidene kadar dogdu zaten minigimiz. Cok tatli ya cok ozlemisim bu duygulari. Sanki Duru hic bu kadar kucuk olmamis gibi geldi. Kucagima almaya bile korktum. Sabah Duru'ya ise gidiyorum deyip gittim aksam da isten gelmis gibi yaptim. O vakitlerde dondum. Boyle bebekli bi ortam olunca tabi Duruşumu da cok ozledim. Kv aksam 5 gibi uyutmus oyle olunca 11de zor uyudu sabah da kalkti 5 bucukta. Ben istiyorum ki gunduz bi kere uyusun aksam da erken yatsin. Yoksa uykusunu alamiyo ki. O kadar yorgunlugun ustune ne bi bardak cay icebildim ne de bi dusa girebildim. Onu uyutunca yattim ben de. Hemen de uyuyamadim. Gece de 100 kere kalktim. Neyse sukur halimize deyip kapatayim konuyu:kızgın:

ben beratın uykusunu teke dusurdum. sabah 7,30-8,30 arası kalkıyor. 12,30 gibi öğlen uykusuna yatıyor. 14,00-15,00 gibi kalkıyor bi daha 21,30 gibi yatıyor. aşağı yukarı bu düzen oturdu.

Arkadaşın güle güle büyütsün bebeğini canım.. Bebek gördüğümde ben de öyle oluyorum, çok hızlı geçiyor bebeklik dönemi ne kadar zor olsa da.. Kokuları bile farklı oluyor oyyyy :))

Ne güzel izindeyken biraz vakit geçirmişsindir duru kuşla sevşndim..

Senin kv çok mu uyutuyor ki gündüz? Çok az uyumuş gerçekten.. Bu bebeklerin sabah kalkma saatleri kaçta yatarlarsa yatsınlar hep aynı oluyor anlaşılan ayaz da öyle.. Her sabah en geç 4.30-5 gibi ayakta..

Uykuyu teke düşürme bizde de olmadı hala nedense.. Bi uyuduğunda şöyle bi 2 saat uyusa teke düşecek belki de beyfendi taş çatlasa 1 saat uyuyup kalkıyor:) aha bir buçuk yaşına gelecekler hala bişi yok, ne Zaman düzelecekse :)

selam kızlar, nasılsını? okuyamadım geçmişi direkt yazıylorum. 3 gündür ben ben miyim bilmiyorum. gece uykusuzluk gündüz huzursuzluk çok yorulduk. dün eşim işe gitmedi bi kaç saat baktı da uyudum iki saat. sonrada ilgilendi yardım etti. dün daha iyiydi ama.

tam geçiyo sandım çünkü bu gece hiç uyanmadı ve bayağı da uyudu. gece 11de yattı 10:30 da kalktı. şaşırdım bende. ama şimdi de hafif balgamlı öksürüyor. su gibi sümüğü yok koyu kıvamlı ve az sümüğü var. bi de ağlarken sesinin hafif kısıldığını farkettim. gece hiç öksürmedi sadece kalkınca öksürdü biraz kohkoh şeklinde.

temizledim serumla. niye böyle oldu nezleydi şimdi balgam ve öksürük başladı çok olmasada ama ilerler sanki. ateşi yok. allahım iyileşsin ilerlemeden ne olur ya :(

benimde boğazım acıyo çok fena bende hasta olmasam iyidir..

selam kızlar, nasılsını? okuyamadım geçmişi direkt yazıylorum. 3 gündür ben ben miyim bilmiyorum. gece uykusuzluk gündüz huzursuzluk çok yorulduk. dün eşim işe gitmedi bi kaç saat baktı da uyudum iki saat. sonrada ilgilendi yardım etti. dün daha iyiydi ama.

tam geçiyo sandım çünkü bu gece hiç uyanmadı ve bayağı da uyudu. gece 11de yattı 10:30 da kalktı. şaşırdım bende. ama şimdi de hafif balgamlı öksürüyor. su gibi sümüğü yok koyu kıvamlı ve az sümüğü var. bi de ağlarken sesinin hafif kısıldığını farkettim. gece hiç öksürmedi sadece kalkınca öksürdü biraz kohkoh şeklinde.

temizledim serumla. niye böyle oldu nezleydi şimdi balgam ve öksürük başladı çok olmasada ama ilerler sanki. ateşi yok. allahım iyileşsin ilerlemeden ne olur ya :KK43:

Geçmiş olsun canım.. :(
Çok terliyor mu? Terleyince de çok hasta oluyorlar, havalar çok ısındı ve evler de ısındı doğal olarak..

temizledim serumla. niye böyle oldu nezleydi şimdi balgam ve öksürük başladı çok olmasada ama ilerler sanki. ateşi yok. allahım iyileşsin ilerlemeden ne olur ya :KK43:

Gecmis olsun canim.benimki de bi gun boyunca yuksek atesliydi.genel durumu iyiydi.gece 3 gibi dustu atesi.neyin nesiydi bilmem durup dururken.
klimayida kullanmamissiniz fazla.noldu ki.

Geçmiş olsun cancaazım. Korktuğun oldu, hasta oldu demek Begüm. Mevsim geçişleri, bi sıcak bi soğuk havalar filan belki etkilemiştir. Bide diş çıkarırken vücutları savunmasız kalıyor bence, en küçük şeyden etkilenebiliyorlar. Bu huysuzluk muysuzluk hep dişten. Tuna'nın da eli hep ağzında bi mızırtı bi cızırtı. Depresyon depresyon geziyor evin içinde.

gelincikgibi gelincikgibi vahide1204 vahide1204 mery60 mery60 ve okuyamadığım diğer kızlar çok sağolun..

bende hasta oldum feci. boğazım kötü burnum musluk gibi ve her yanım ağrıyor. Begüm iyileşme sürecinde sanırım daha iyi.

soğuk algınlığı vs bunlar sonuçta önemsiz geçer gider.. asıl ruhum hasta olacak artık. bu akşam bi haber aldımki tam nefes almaya az kaldı diyorum Allah bizi sınıyor.

annemin kolestrolü falan yüksekti bikaç yıldır rutin kontrollerini yaparken doktor tesadüfen farketmiş troidlerinin biraz yüksek demiş tahlil yaptırmış, nodül çıkmış, onun sonrasında biyopsi olmuş ve alınması gerek demiş şüpheli bulmuş. babam anlatırken ben hala normal bi şekilde dinliyorum konduramadım bi türlü ne yani ameliyat mı olacak diyorum hala.. allahım nefesim daralıyor.. nodüller kötü olmasa alınmaz diyorum ama şüpheliymiş ameliyattan sonra patolojide belli olacakmış..

daha dün tatil planlarını konuşurken bı akşam konuştuklarımız bunlar. banada söylememişler sonuç belli olana kadar. bu ay sonu ameliyat olacak. 10 gün geri çektik biletimi ameliyatından iki gün önce gidicem. çabucak iyileşeyim yazlığa gidicez daha diyo hala kıyamam.. iyi olsunda yeterki.

kafam allak bullak. şükrediyorum ama kafamdan atamıyorum kötü düşünceleri. neden alınması gerek eğer kötü bişey yoksa diyorum. çünkü ikiside yemin etti ciddi bi durum değil diye. allahım aklıma mukayyet ol.. çok kötüyüm kızlar çok. kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim uzun yıllardır..

gelincikgibi gelincikgibi vahide1204 vahide1204 mery60 mery60 ve okuyamadığım diğer kızlar çok sağolun..

bende hasta oldum feci. boğazım kötü burnum musluk gibi ve her yanım ağrıyor. Begüm iyileşme sürecinde sanırım daha iyi.

soğuk algınlığı vs bunlar sonuçta önemsiz geçer gider.. asıl ruhum hasta olacak artık. bu akşam bi haber aldımki tam nefes almaya az kaldı diyorum Allah bizi sınıyor.

annemin kolestrolü falan yüksekti bikaç yıldır rutin kontrollerini yaparken doktor tesadüfen farketmiş troidlerinin biraz yüksek demiş tahlil yaptırmış, nodül çıkmış, onun sonrasında biyopsi olmuş ve alınması gerek demiş şüpheli bulmuş. babam anlatırken ben hala normal bi şekilde dinliyorum konduramadım bi türlü ne yani ameliyat mı olacak diyorum hala.. allahım nefesim daralıyor.. nodüller kötü olmasa alınmaz diyorum ama şüpheliymiş ameliyattan sonra patolojide belli olacakmış..

daha dün tatil planlarını konuşurken bı akşam konuştuklarımız bunlar. banada söylememişler sonuç belli olana kadar. bu ay sonu ameliyat olacak. 10 gün geri çektik biletimi ameliyatından iki gün önce gidicem. çabucak iyileşeyim yazlığa gidicez daha diyo hala kıyamam.. iyi olsunda yeterki.

kafam allak bullak. şükrediyorum ama kafamdan atamıyorum kötü düşünceleri. neden alınması gerek eğer kötü bişey yoksa diyorum. çünkü ikiside yemin etti ciddi bi durum değil diye. allahım aklıma mukayyet ol.. çok kötüyüm kızlar çok. kendimi hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim uzun yıllardır..
Can'ım benim... Çok çok geçmiş olsun. Bundan yaklaşık 10 yıl önce annem bir hastalığa yakalandı. Zehirli guatr. Tiroid bezleri çok çalıştığı için aşırı ve hızlı kilo kaybı, kalp çarpıntısı, depresyon, halsizlik....... Hormonu dengede tutabilmek için diyet uygulandı, ilaç tedavisi oldu, bir ay hastanede yattı ama işe yaramadı, ameliyat ile bütün nodülleri almaya karar verdiler, pataloji sonucu maalesef kötü huylu çıktı ve anneme acilen tedaviye başlandı. Radyoterapi aldı ve atom tedavisi gördü. İki gün kurşun kaplı bi odada kaldı. Çıktıktan sonra iç çamaşırları dahil her şeyini yaktık, günlerce başka odalarda kaldık, yanına gidip sarılamadık, uzaktan bakıştık durduk :) radyasyon bize geçmesin diye.. Ve sonuç. İyileşti. Bunları sana neden anlatıyorum? Korkma diye.. Ne kadar şanslısınız ki tedavisi olan bi hastalık. Hem daha sonuç gelmemiş. İçini ferah tut. Eminim hiç bişey çıkmayacak. O nodülleri alacaklar ve annen çok daha iyi hissedecek kendini. Diyelim ki kötü çıktı Allah korusun ki bence iyi, o Zaman da erken teşhis olduğu için yine iyileşecek. İyi düşün iyi olsun. Bak annen ne güzel diyor, daha yazlığa gideceksiniz. Annene destek ol, panik yapma. Sen güçlü bi kadınsın. Ben o Zaman'lar küçüktüm, genç kızdım, hiç bişeyin farkında değildim, kardeşimle aylarca evimizden uzakta dayımlarda kaldık. Babam bi yanda biz bi yanda... Ama geçti çok şükür. Sende panik yapma ki annen daha fazla endişelenmesin. Tekrar geçmiş olsun, öperim annenin nodüllerinden:)

Ha bu arada, nodüller kötü olmasa almazlar dedin ya, alırlar tatlım. Eğer çok yüksek çıkıyorsa değerleri, yani hormonları, ve diyetle normale dönmüyorsa, almak zorundalar. İlla kötü olduğu için değil yani. Şöyle düşün, ben obezim 200 kiloyum, diyet yaparak kilo veremiyorum, çünkü hormonlarım bozuk. Mide ameliyatı olurum ve ilaç kullanırım. Ok anlatabildim mi? Nodül demek illa tümör demek değil yani. Daha geçen yıl bu vakitler kardeşimin de nodüllerinden pataloji sonucu genetik olarak da risk gurubunda çıkmıştı. Ama sonuç iyi gelmişti. Korkma yani Can'ım ok

Canim benim yaa:( Bu kadar sıkma canini zaten iyi mi kotu mu anlamak icin aliyorlar nodulleri. Insallah bisey cikmayacak. Hersey ust uste geldi biliyorum ama birden ferahlayacaksin insallah. Begusume de sana da gecmis olsun bu arada. Tez zamanda toparlarsiniz insallah. Biliyorum yapmak istemezsin ama bugun Begusu biraz kv ye birak dinlen. Gunlerdir cok yoruldun. Esin soylesin kv ye.

Canim benim yaa:( Bu kadar sıkma canini zaten iyi mi kotu mu anlamak icin aliyorlar nodulleri. Insallah bisey cikmayacak. Hersey ust uste geldi biliyorum ama birden ferahlayacaksin insallah. Begusume de sana da gecmis olsun bu arada. Tez zamanda toparlarsiniz insallah. Biliyorum yapmak istemezsin ama bugun Begusu biraz kv ye birak dinlen. Gunlerdir cok yoruldun. Esin soylesin kv ye.

Arkadaşın güle güle büyütsün bebeğini canım.. Bebek gördüğümde ben de öyle oluyorum, çok hızlı geçiyor bebeklik dönemi ne kadar zor olsa da.. Kokuları bile farklı oluyor oyyyy :))

Ne güzel izindeyken biraz vakit geçirmişsindir duru kuşla sevşndim..

Senin kv çok mu uyutuyor ki gündüz? Çok az uyumuş gerçekten.. Bu bebeklerin sabah kalkma saatleri kaçta yatarlarsa yatsınlar hep aynı oluyor anlaşılan ayaz da öyle.. Her sabah en geç 4.30-5 gibi ayakta..

Uykuyu teke düşürme bizde de olmadı hala nedense.. Bi uyuduğunda şöyle bi 2 saat uyusa teke düşecek belki de beyfendi taş çatlasa 1 saat uyuyup kalkıyor:) aha bir buçuk yaşına gelecekler hala bişi yok, ne Zaman düzelecekse :)
Sagol canim amin saglikla buyusun insallah.
Guzel oldu canim ya ozlemisim evde durmayi da.
Dun kiza eziyet ettim desem yeridir. Sabah 5 bucukta kalkti ya oglen 11 gibi disarda bebek arabasinda uyuyakaldi. 12 bucuga dogru uyandi. Bi daha da uyutmadim ama yazik bi gorsen her yere basini koyuyo. 7bucukta yatirdim artik. Su anda da uyanacak gibi sesler cikariyo. En azindan bol bol uyumus oldu erken de kalksa. Tek uyku olayi zor oluyor gercekten ama diger turlu cok cok gec yatiyo cunku gunduz cok uyuyo ben yokken. Ee son uykusundan da 6da kalkarsa uyut uyutabilirsen. 1 bucuk sene oldu hala uyku konusundayiz:işsiz::uykucu:
Ayaz kuzum nasil sen nasilsin arkadasim? Kv napiyo?

Back
X