Ben kosu bandi istedik hediye olarak kendim istedim yanikızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?
bende kolye istiyorum ama nasıl yaptırsam karar veremiyorumBen daha hamile kalmadan konustum pek çok istekte bulundumda bakalım hangisini alacakk :):)
Ben kosu bandi istedik hediye olarak kendim istedim yani
çok iimiş yatabi o kiloları nasıl vericez dimi mantıklı bi istek, sadece onların küçüklerini yapsalar çok iyi olacak düğmeye basınca acılan basınca kapanan çantaya sığan bişey olsa iyi olur
Bebeğinin ismi belli olunca senin eşinin bebeğinin isimleri olan bi kolye yaptırabilirsin :)bende kolye istiyorum ama nasıl yaptırsam karar veremiyorum
ayyyy maşalhhh benden de herkes erkek bekliyo nedense :) aslında aklıma geldi başka dr ya gitmek ama ultrasona çok girmek iyi değil diyenler oluyo nefsim için bebeği tehlikeye atmak da istemiyorumben dün öğrendim işte erkekçok gzel bi duygu bence git herhangi bi doktora ben kendi doktoruma 2 eylül de gidicem ama başka doktora gittim öğrendim hem görmesi de çok güzel oluyor insana mutluluk veriyor
ben özel bi hastaneye gittim ayrıca üç boyutluda baktı hem sonra bi kaç yerede sordum hayır her gün baktıran bile varmış ben iki haftada bir yaptırmış oluyorum hemde daha garanti oluyor kendi doktorumda çok iyi izmirin en iyi doktorarından ama çok yoğun böle bişey oldumu ona ulaşamassam buna ulaşıyorumayyyy maşalhhh benden de herkes erkek bekliyo nedense :) aslında aklıma geldi başka dr ya gitmek ama ultrasona çok girmek iyi değil diyenler oluyo nefsim için bebeği tehlikeye atmak da istemiyorumnapsam ki kendi dr mu seviyorum ama ultrasonu çok net değil o yüzden başkasına gitmek hep aklımda vardı zaten
hımm ben de çift dr ya başlamayı düşünüyorum valla. özel muaneye ye gidiyorum doğumda hastaneye gelmesi lazım vs. en iyisi yedek de bi dr daha ayarlamak galiba :)ben özel bi hastaneye gittim ayrıca üç boyutluda baktı hem sonra bi kaç yerede sordum hayır her gün baktıran bile varmış ben iki haftada bir yaptırmış oluyorum hemde daha garanti oluyor kendi doktorumda çok iyi izmirin en iyi doktorarından ama çok yoğun böle bişey oldumu ona ulaşamassam buna ulaşıyorum
maşlahhh canım. hayırlı olsun ben hala öğrenemedimmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. minik prensesim 12+5 günlük:) %85 kız dedi doktorumuz.
aynen işte benimde öle sonra yurtdışına falan çıkıyorlar kalıyorsun bide özele gidiyorsan tahlili falan çok alıyor bu gittiğim hastane sgkyla anlaşması var tahlilleride burada yaptırıyorumhımm ben de çift dr ya başlamayı düşünüyorum valla. özel muaneye ye gidiyorum doğumda hastaneye gelmesi lazım vs. en iyisi yedek de bi dr daha ayarlamak galiba :)
saol canım karar verdim sanırım ikili kolyelerden olacak altta yuvarlak plaka üzerine ayak izi, kenarlarına nazar boncuğu ve at nalı üstede çok klasik ama (başka fikri olan söylesin lütfen) sonsuzluk işaretiyle bebeğin ismiBebeğinin ismi belli olunca senin eşinin bebeğinin isimleri olan bi kolye yaptırabilirsin :)
yok kız o kadar değil Allah ömür versin onlarda olur ben hatıra olarak yarın bir gün kızıma yada gelinime bırakabileceğim espirili bir şey olsun istiyorum. Eşime kalsa trabzon set yapacakmış ama o kadar masrafa gerek yok.doğum hediye si istemezmiyim ayoll kizimda hic bise yapmamisti esim okadarda uzuldugumu bildigi halde bunda baştan resti cektim hem digerinde yapmadigi icin hemde bunun icin 10 ar gr dan 20 gr bilezik istedim. sonra gittim model begeneyim gostereyim kacisi olmasin diye ordada sattigim bi kelepcem vardi o tarz bise begendim 35 gr dedim bunu almaz bari ustunu ben tamamlayim geldim gosterdim anlastik. valla onunde uzzuuun bir sure var halletsin artik
iimiş ya ama benim atınla pek aram yok düğünde takılanlara bile alıp bakmadım bankadan başka bişey istemem azım tatile ihtiyacım var ama tatilede bidaha kimbilir ne zaman gidebiliriz=(doğum hediye si istemezmiyim ayoll kizimda hic bise yapmamisti esim okadarda uzuldugumu bildigi halde bunda baştan resti cektim hem digerinde yapmadigi icin hemde bunun icin 10 ar gr dan 20 gr bilezik istedim. sonra gittim model begeneyim gostereyim kacisi olmasin diye ordada sattigim bi kelepcem vardi o tarz bise begendim 35 gr dedim bunu almaz bari ustunu ben tamamlayim geldim gosterdim anlastik. valla onunde uzzuuun bir sure var halletsin artik
o açıdan hiç düşünmemiştim ileride gelinime verebileceğim bişey olabilir gerçektende ama neyok kız o kadar değil Allah ömür versin onlarda olur ben hatıra olarak yarın bir gün kızıma yada gelinime bırakabileceğim espirili bir şey olsun istiyorum. Eşime kalsa trabzon set yapacakmış ama o kadar masrafa gerek yok.
ay sonu gelsin artık çok merak ediyorum cinsiyetini :) bi de görmek istiyorum çok özledim
bende cinsiyeti dün öğrendim erkekbenim için önemli deidi ama küçük yiğenim hep erkek kardeşim die sevdiğinden bizde erkek diye alıştırmıştık kendimizi şu meme testinede baktım benim göğüslerim zaten büyük oduğundan daha belli oluyor ama benim sol göğüs daha sert=) Allah hepimize öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatar nasip etsin inşallah
kızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?
Yardımmmmm. Kızlar bugün 2-3 saattir kasıklarımda bi ağrı var önceden hiç olmamıştı bu kadar uzun. Doktora gitsem mi biraz daha beklesem mi? Çok canım sıkıldı ya yada bu dönemde mi daha fazla olur? Yaşayan oldu mu böle bişey?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. minik prensesim 12+5 günlük:) %85 kız dedi doktorumuz.
ay sonu gelsin artık çok merak ediyorum cinsiyetini :) bi de görmek istiyorum çok özledim
bende cinsiyeti dün öğrendim erkekbenim için önemli deidi ama küçük yiğenim hep erkek kardeşim die sevdiğinden bizde erkek diye alıştırmıştık kendimizi şu meme testinede baktım benim göğüslerim zaten büyük oduğundan daha belli oluyor ama benim sol göğüs daha sert=) Allah hepimize öncelikle sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatar nasip etsin inşallah
kızlar eşleriniz doğum hediyesi alacak mı konuştunuz mu hiç?
Yardımmmmm. Kızlar bugün 2-3 saattir kasıklarımda bi ağrı var önceden hiç olmamıştı bu kadar uzun. Doktora gitsem mi biraz daha beklesem mi? Çok canım sıkıldı ya yada bu dönemde mi daha fazla olur? Yaşayan oldu mu böle bişey?
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım :) Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. minik prensesim 12+5 günlük:) %85 kız dedi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?