dinlen devamlı canım gelmiş geçmiş olsun moralini de hep yüksek tut çok önemliCnm doktora gittim ağrım uzun sürünce Allahıma şükürler olsun gayet iyiyiz yinede tedbir olsun diye proluton iğne verdi doktor bide bi süre için progestan kullan dedi.rahatladım şimdi inşAllah başka sıkıntılar yaşamayız :)
hemde çok takıyor bence özeikle dışarda böle milleti görünce deliriyorum göbek gibi oda doğurunca inse=)bide bana yakışmıyo
eşimde fark etti çirkinleştim
önemli olan bebeklerimizin sağlığı ama insan ister istemez takıyo
ben şu an tatlıyıda ekşiyide seviyorum bi turşu çeşidi var eşimin ailesi bilmiyor hamile olduğumu cinsiyetini vs öğreneyim öyle diycembenim canım sürekli tatlı bişeyler istiyordu hala istiyor onun dışında tüm belirtilerim kızdı ama erkek erkek istiyordum zaten sen ne istiyorsun peki yada ne hissediyorsun
amin canım inşallah...ewet bu güzelmiş bunun kare olanını diorum bende işte üstünde nazar duası arka tarafında ayet-el kürsi aah takmayı nasip etsin inşallah
ozaman bence erkek çünkü tursuya bakma onu bütün hamileler istiyor bende istiyorum daha dün turşucuya gittim çaktırmadanben şu an tatlıyıda ekşiyide seviyorum bi turşu çeşidi var eşimin ailesi bilmiyor hamile olduğumu cinsiyetini vs öğreneyim öyle diycemeşim istedi onlardan sağolsunlar gönderdiler vallaha rüyalarıma giriyor resmen ne zaman gelcek gözüm kapıda bekliyorum ama oğluma hamileykende bir kavanoz turşu bitirmiştim tatlıyı sevmiyorum ama onuda çok yiyiyordum bundada yiyiyorum hiss olarak sanki erkek gibi ama bilmiyorum diğer bebişimden olcakk erkek olsun istiyorum ne yalan söyliyeyim şimdi rabbim kızda verirse başım üstüne
ayyy inşş sağlıkla olsunn benim ilk kız dediklerinde artık kesin kız gözüyle bakıyordum ama kızım ısrarla hayır dr bilmiyor bebeğimiz erkek karnıma kulağını koyuyordu anne bak ben erkeğim diyor hep diyordu sonra erkek çıktı şimdide ısrarla erkek diyor bakalım be kızda olabilir annem diyorum çok etkilenmiş olcak ki olsun annecim yeterki melek olmasın gelsin yanımıza diyorozaman bence erkek çünkü tursuya bakma onu bütün hamileler istiyor bende istiyorum daha dün turşucuya gittim çaktırmadan
yerim onu ben çocuklar hisseder sen içini ferah tut allah gönlüne göre verir inşallahayyy inşş sağlıkla olsunn benim ilk kız dediklerinde artık kesin kız gözüyle bakıyordum ama kızım ısrarla hayır dr bilmiyor bebeğimiz erkek karnıma kulağını koyuyordu anne bak ben erkeğim diyor hep diyordu sonra erkek çıktı şimdide ısrarla erkek diyor bakalım be kızda olabilir annem diyorum çok etkilenmiş olcak ki olsun annecim yeterki melek olmasın gelsin yanımıza diyor
hemde çok takıyor bence özeikle dışarda böle milleti görünce deliriyorum göbek gibi oda doğurunca inse=)
kızlar meme testi nasıl oluyor hiç duymamıştım :sBende ayni şekilde oluyorum meraktan bir an evvel gelse su ay sonu. Cinsiyetler ini ogrensek yavrularimizin.
Gözün aydin cinsiyeti öğrenince zaman daha cabuk geçer bence. Uğraşacak bir suru şey cikiyor nede olsa.
Konusmadim ama yazini görünce sordum söylenirmi simdi diyor :) politik cevaplar, sonrada ne isterdim ki diye konu aciliyor :) Fotoğraf makinesi istiyorum ama söylemedim.
Ayni donemlerimiz sanirim benimde çok agrim var. Doktorun söylemişti bunlar olduğunda telaş yapma diye. Kanama olmazsa sorun yok canim yerini genişletiyordu bizim bidiklar.
Hayirli olsun, hoşgeldin.
Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetler öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz
al benden de okadar çok değişik planlarım var bakıyorum devamı neyle eritebilirim bu dötü dieHİÇ SANMAM HEMDE HİÇÇ
KOCA DÖTLÜ OLMAK İSTEMİYORUMMM
ben hala öğrenmedim yüzdelik bile bilmiyorumBende ayni şekilde oluyorum meraktan bir an evvel gelse su ay sonu. Cinsiyetler ini ogrensek yavrularimizin.
Gözün aydin cinsiyeti öğrenince zaman daha cabuk geçer bence. Uğraşacak bir suru şey cikiyor nede olsa.
Konusmadim ama yazini görünce sordum söylenirmi simdi diyor :) politik cevaplar, sonrada ne isterdim ki diye konu aciliyor :) Fotoğraf makinesi istiyorum ama söylemedim.
Ayni donemlerimiz sanirim benimde çok agrim var. Doktorun söylemişti bunlar olduğunda telaş yapma diye. Kanama olmazsa sorun yok canim yerini genişletiyordu bizim bidiklar.
Hayirli olsun, hoşgeldin.
Kozlar ara ara bakiniyorum cinsiyetler öğrenilmiş genelde :) gozunuz aydin darisi biz ogrenmeyenlere diyor ve coookkkkk merak ediyorummmm. Aslında %60 erkek demişti ama kimseye söylemeyin ve hic birşey almadan bekleyin dedi kimselere birşey demedim bekliyoruz
Ah cnm saol ya valla baya stres oldum ben anlamadım eskiler nasıl doğurmuş bu kadar ya Allahım bebişimi sağlıkla bir doğursam neler adadım vallabenim bi kaç resmim var sadece 6 çocuktan 4.cüsüyüm amann
ay canım benim çok çok geçmiş olsun yorma kendini kuzum
Saol cnm benim inşAllah bi daha yaşamayız böle korkular idrar testi de yaptırdık şükür bişey çıkmadıdinlen devamlı canım gelmiş geçmiş olsun moralini de hep yüksek tut çok önemli
Ilk kizimda 26 kilo almistim cnm ama spora gitmistim diyet falan vernistim ama simdi sporada gidemem ondan istiyorum aciksaciikinci çocukta veriyormuşsun mutlaka merak etme=) Allah sağıklı doğumlar nasip etsin kio boş şey veririz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?