2015 Şubat Anneleri

Günaydın canlarrr
ben bugün dr a gidicektim güya randevumuz herşeyimiz vardı eşimin iş arkadaşının annesi rahatsızlanmış eşim sorumlu olduğu için mecbur onun yerine bugün nöbete gitti vardır bi hayır dedim artık yarın gidicem allahın izniyle
kızlarr ben uyurken yastığı karnıma yapıştırıyorum resmen uyandığımda farkediyorum sonra üzülüyorum ama bişey olmaz inşş diyorum sizden böle olan var mı yastıksız hiç bişeyim sanki

Benimde sağ tarafim felaket 2 gündür inşallah geçer doktorumu aradim agri kesici önermiyorum devam ederse söylerim bi tane biraz dayanmaya çalıs dedi

merhabalar,
Bende Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım.
2.Bebeğime hamileyim.13+4 günlüğüz..Bulantılarım hala devam ediyor hiçbirşey yiyemiyorum.İlk hamilelğimde böyle değildim.Biran önce geçmesini diliyorum.Çalışırken çok zor oluyor çünkü

hoş geldin canım

Kızlarr bugun sabah kalktım üstümü değiştirirken farkettim tam göbek deliğimden aşagi dogru kapkalın bi kırmızı çizgi ve yanık gibi şimdi gömlegim deydikte yanıyor hamile kadınların göbeginde olurmuş ama baska olan oldumu acıyor baya bişi sürülürmü nası acısı gecer bilemedim :S

bende onu duymuştum ama dr a sor yinede sen benimde göğüs uçlarım acıyor sanki bugün

Benim ilk gebeliğimde oluşmuştu o çizgi ama acıma yapmadı..doğumdan sonrada yaklaşık 3-4 ay içinde kaybolmuştu.Bunda henüz çizgi çıkmadı bakalım bekliyorum :)

Hoş geldin canim. Allah hayirli etsin yavrunu.

Canim bende cikmadi o çizgi ama okuduğum kiyaptacikacagi yaziyor. Yağ krem felan sursen iyi gelir belki.

he evet bi de o tantana var benim arkadasımdan örnek vereyim. çok sağlıklı besleniyor maşallah. ve hatada 2 gün balık 2 gün kırmızı et yiyor. çok özeniyorum. özenti gebeyim ben
al bendende okada bende özenti annelerdenim ayy ne kadar zayıf göbeğide çıkmış özen yiyor özen yemiyor özen herşeye özen

aynenn bi çıksa ben temizeyip pişirip ayıklıyorumda ama yemek istemiyor canım

Kızlarrr kendinizi zorlayın. artık biz yemediğimiz zamanlarda bebiş de aç kalıyo. Psikolojik olarak bebeğinizi besliyomuş gibi düşünün :)

Hoş geldin canim. Allah hayirli etsin yavrunu.

Canim bende cikmadi o çizgi ama okuduğum kiyaptacikacagi yaziyor. Yağ krem felan sursen iyi gelir belki.
onuda bilemedim yanlış bişi sürerim iz kalır falan ama cidden acıo baya gömleğim sürttükçe :S

Benim ilk gebeliğimde oluşmuştu o çizgi ama acıma yapmadı..doğumdan sonrada yaklaşık 3-4 ay içinde kaybolmuştu.Bunda henüz çizgi çıkmadı bakalım bekliyorum :)
yaa tam karnımda cıkmadı bu nie hemen cıktı anlamadım iz kalmasın aman kalın cünkü ve aciyiiiiiiiiii
bende onu duymuştum ama dr a sor yinede sen benimde göğüs uçlarım acıyor sanki bugün
benimde acıo ya bide sanki kahverenkli bişi gelmiş ucunda kurumuş gibi :) sütümmü geldi ne bide göbükümde tüyler cıktı almamak lazımmıs dogumdan sonra dökülüomuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…