- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
Benimde sağ tarafim felaket 2 gündür inşallah geçer doktorumu aradim agri kesici önermiyorum devam ederse söylerim bi tane biraz dayanmaya çalıs dediBenim geçen hafta tam 3 gün çatladı başım. Yine ara ara yokluyor ce sadece sağ tarafım ağrıyor. Sinüslerim dolu. Hapşurmaya çalışıyorum o zaman burun akıyor ağrı nispeten azalıyor bende. Ama 4. Gün de ağrısa acile gidicektim zor dayandım
hoş geldin canımmerhabalar,
Bende Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım.
2.Bebeğime hamileyim.13+4 günlüğüz..Bulantılarım hala devam ediyorhiçbirşey yiyemiyorum.İlk hamilelğimde böyle değildim.Biran önce geçmesini diliyorum.Çalışırken çok zor oluyor çünkü
teşekkür ederim.hoş geldin canım
bende onu duymuştum ama dr a sor yinede sen benimde göğüs uçlarım acıyor sanki bugünKızlarr bugun sabah kalktım üstümü değiştirirken farkettim tam göbek deliğimden aşagi dogru kapkalın bi kırmızı çizgi ve yanık gibi şimdi gömlegim deydikte yanıyor hamile kadınların göbeginde olurmuş ama baska olan oldumu acıyor baya bişi sürülürmü nası acısı gecer bilemedim :S
bizde biraz zorlandık canım yavaş yavaş alışırsın sende kaç haftalıksın bu arada??teşekkür ederim.
KK çok değişmiş çözmekte biraz zorlanıyorum.Uzun zamandır girmiyordum :)
Benim ilk gebeliğimde oluşmuştu o çizgi ama acıma yapmadı..doğumdan sonrada yaklaşık 3-4 ay içinde kaybolmuştu.Bunda henüz çizgi çıkmadı bakalım bekliyorum :)Kızlarr bugun sabah kalktım üstümü değiştirirken farkettim tam göbek deliğimden aşagi dogru kapkalın bi kırmızı çizgi ve yanık gibi şimdi gömlegim deydikte yanıyor hamile kadınların göbeginde olurmuş ama baska olan oldumu acıyor baya bişi sürülürmü nası acısı gecer bilemedim :S
merhabalar,
Bende Allah kısmet ederse Şubat annesi olacağım.
2.Bebeğime hamileyim.13+4 günlüğüz..Bulantılarım hala devam ediyorhiçbirşey yiyemiyorum.İlk hamilelğimde böyle değildim.Biran önce geçmesini diliyorum.Çalışırken çok zor oluyor çünkü
Kızlarr bugun sabah kalktım üstümü değiştirirken farkettim tam göbek deliğimden aşagi dogru kapkalın bi kırmızı çizgi ve yanık gibi şimdi gömlegim deydikte yanıyor hamile kadınların göbeginde olurmuş ama baska olan oldumu acıyor baya bişi sürülürmü nası acısı gecer bilemedim :S
14. haftamdayımbizde biraz zorlandık canım yavaş yavaş alışırsın sende kaç haftalıksın bu arada??
Hoş geldin canim. Allah hayirli etsin yavrunu.
Canim bende cikmadi o çizgi ama okuduğum kiyaptacikacagi yaziyor. Yağ krem felan sursen iyi gelir belki.
al bendende okada bende özenti annelerdenim ayy ne kadar zayıf göbeğide çıkmış özen yiyor özen yemiyor özen herşeye özenhe evet bi de o tantana var benim arkadasımdan örnek vereyim. çok sağlıklı besleniyor maşallah. ve hatada 2 gün balık 2 gün kırmızı et yiyor. çok özeniyorum. özenti gebeyim ben
hadi bakalım tekrar hayırlı olsun canım inşş zamanında doğarlar bebişler14. haftamdayım
20 şubat beklenen doğum tarihi.
ilk bebeğim 36. haftalık doğdu.İnşallah bu zamanını bekler :KK63:
balık bulmak için balık lokantalarına falan gitmek gerekiyor ben balık temizleyemiyorum da ama lokantalarda genelde deniz göl kenarında oluyor ben bir kere yedim daha onda da midem bulandı. mink balıklar çıkmadan ağzıma sürmem balık. tek yediğim o çünkü. güya adını yazmadım.
Bütün kalbimle Aminhadi bakalım tekrar hayırlı olsun canım inşş zamanında doğarlar bebişler
hayırlısı olsun canım benim sağlıklı sıhhatli inşallah14. haftamdayım
20 şubat beklenen doğum tarihi.
ilk bebeğim 36. haftalık doğdu.İnşallah bu zamanını bekler :KK63:
kürtaj sırasında görmemeleri garip doğrusu. doktorunla görüşünce bana da bilgi verirsen sevinirim. umarım yanılmıştır.
Kızlar uzun zaman oldu yazmayalı .
Eşimin erkek kardeşi down luydu onu stres yapmıştım..
Çok şükür ki temiz çıktı sonuçlar.
Fakat ben yeterli beslenemiyorum.
Çalışıyorum ve akşamları hiç birşey yemiyorum. gün içinde ve akşamları sadece meyve yiyorum o kadar. çok iştahsızım.
Sizler ne yiyorsunuz.
canım büyük geçmiş olsun
yemek konusunda bende senin gibiyim
iştahsızım
dün kahvaltıda yrım dilim ekmek ve peynir yedim
akşam yemeğini 9 da yedim
o saate kadar bişey yemedim
iştah hala yok
bakalım doktor 16. haftada istemesende iştahın açılacak demişti
2 hafta kaldı diye sabrediyorum neler olacak
inşallah açılırda besleriz bebeklerimizi
arkadaşım doğum yaptı 2 kilo doğmuş çocuk
o da hiç kilo almamıştı hamileliğinde
ve iştahsızdı
şimdi keşke zorla yeseydim kusana kadar diyor
dünden beri vicdan azabı duyuyorum doğru düzgün bi yemek geçmiyo boğazımdan 3 ayı tamamladık ve ben hala iştahsızım bebeğimi besleyememekten korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım hiç ama hiç bir yemek bana cazip gelmiyo doya doya yemek yemeyi özledim vallahi...
bu durum ne zamana kadar sürecek ki!!
onuda bilemedim yanlış bişi sürerim iz kalır falan ama cidden acıo baya gömleğim sürttükçe :SHoş geldin canim. Allah hayirli etsin yavrunu.
Canim bende cikmadi o çizgi ama okuduğum kiyaptacikacagi yaziyor. Yağ krem felan sursen iyi gelir belki.
yaa tam karnımda cıkmadı bu nie hemen cıktı anlamadım iz kalmasın aman kalın cünkü ve aciyiiiiiiiiiiBenim ilk gebeliğimde oluşmuştu o çizgi ama acıma yapmadı..doğumdan sonrada yaklaşık 3-4 ay içinde kaybolmuştu.Bunda henüz çizgi çıkmadı bakalım bekliyorum :)
benimde acıo ya bide sanki kahverenkli bişi gelmiş ucunda kurumuş gibi :) sütümmü geldi nebende onu duymuştum ama dr a sor yinede sen benimde göğüs uçlarım acıyor sanki bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?