2015 Şubat Anneleri

aaa onun kızdan erkeğe mi döndü. ? benim dönmesin ben kıza çok alıştım hep kızlara bakıp seviyorum.

aynen sorma
şuan psikolojisi bozulmuş
tatilim berbat oldu diyo
başka bi doktor söylemiş ona.tatil yerindeki
şüpheler beynini yiyor

bende oldum olası severim yastıkla uyumayı ilk aylarda korktum ama devam ediorum bişicik olmaz cnm dediğin gibi amniyon sıvısı onu herseye karsı koruyor..

ben detaylı ultrasona gittiğimde öğrenecem cinsiyeti daha var yani :))

maşallah sizeeee
benimde resmen vajinal bölgemden bakıyor benim rahmim baya aşağıda bu yüzden sıkıntı devam ediyor
evet cinsiyetler yazılmadı kızlar erkekler bir belli olsun artık

valla canım bende şaşırdım. :) doktor göbeğimden baktı hatta dedi maşallah çok güzel gözüküyor dedi. demek ki benim karnımın bu kadar çıkması da bu yüzden. tam şuan 5 aylık bir göbeğe sahibim öyle şişkinlik veya gaz değil. seninde yakında çıkacak benim bak 1 2 hafta önce gaz şişkinliği vardı göbek yoktu. sonra kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı bir anda bu kadar büyüdü. kasık ve karın ağrısı olunca rahim büyüyor büyüdükçe yukarı çıkıyor bebiş.

bende oldum olası severim yastıkla uyumayı ilk aylarda korktum ama devam ediorum bişicik olmaz cnm dediğin gibi amniyon sıvısı onu herseye karsı koruyor..
ben tek değilmişim meğer seviniyorum valla zaten nettede hamişler için yastık var demekki bi çok hamiş kullanıyor canım tşk ederim

ya can sıkıntısı istemiyorum amann uzak dursun
benım uyku dengesizliğim var gece yarasa gibi ayaktayım gündüz uyukluyom
yavaş yavaş düzelir canını sıkma
kuzuşunla oyalan.. sahi sen bi annesin nasıl bi duygu

benimde aşağıya yerleşmiş kuzum ama hafta olarak küçükğüm çıkar yukarlara biraz daha inşş eslacımm kesinlikle liste hakkında çok haklısın zaten black te olsa fazla ilgilenemediğini kabul eder yazıversin cinsiyetlerini değişen olursada değiştirir zor değil yani

ayy gülbess birden oluyor kuzum kim ister ki canı sıkılsın diyorum yaa ah bu hayın hormonlar zalımm hormonlar bize oyun ediyorlar annelik tarif edilemez kuzum yaşanır bazen bölesin bazende böyle ama canın ciğerin herşeyin oluyolar yavruşlar allah onları bizlere bağışlasın inşş

aynen canım çıkıyorlar zamanı gelince yukarı. zaten kasık ağrısı yapıyor aşşağı da olunca. ya bende blackberrye o yüzden yüklenilmesini istemem . hani bizden sonra olan topiklerde bile cinsiyet tablosu yapılmış değişen olursa da değiştiriverilir. gönüllü biri olursa iyi olur ilgilenicek

anne olma duygusunu çok merak ediyorum çokkk

yok canım doktor gördü ama bana söylemedi henüz haftaya söyleyecek inşallah
göbek kordunu şüphelendiriyor dedi
ama çoğu kişinin belli oldu kimin nesi olacak takip etmek zorlaştı
genelde pipişliler göbek kordonuyla karıştırılıyor erkek senin bebeğin canım büyük ihtimalle

ben hala xs gömlek ve 26 beden pantolon giyiyorum zorlanmadan
artık m lere xl lere geçmek istiyorum yahu

ben tek değilmişim meğer seviniyorum valla zaten nettede hamişler için yastık var demekki bi çok hamiş kullanıyor canım tşk ederim
Hmilelikte bir süre sonra bacak arasına koyup yatmak rahat bi uyku saglıomus bizim göbüşler daha cok büyümediği için bilmioruz tabiki.. o yastıklar cok rahat olur ya bende bi dizide görmüştüm bizim için idealmış az büyünce sipariş verelim ne dersin :)

yok black darılmazki gerçekten dobra bir bayandır daha öncedende yazışıyorduk hamişlik sayfalarında ama dediğin gibi biraz sayfanın toparlanmasının zamanı geldi sanki

genelde pipişliler göbek kordonuyla karıştırılıyor erkek senin bebeğin canım büyük ihtimalle

ben ilk hamilelik testi yaptığım an erkek dedim
hala erkek konusunda ısrar ediyorum
doktorumda kızlarda kesin konuşurmuş
erkeklerde kordondan dolayı beklermiş biraz daha
eşimde erkek hissediyor zaten
hayırlısı
sağlıklı olsunda gerisi hiiiiçç mühim değil

ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde alıyım dedim canım alsamda benim kız kapar onun için vazgeçtim almaktan

elbette canım tek temennimiz önce sağlıklı olması kuzularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…