aaa onun kızdan erkeğe mi döndü. ? benim dönmesin ben kıza çok alıştım hep kızlara bakıp seviyorum.
bende oldum olası severim yastıkla uyumayı ilk aylarda korktum ama devam ediorum bişicik olmaz cnm dediğin gibi amniyon sıvısı onu herseye karsı koruyor..göğüslerde süte hazırlanıyor sanırım yavaş yavaş ayyy dolu dolu olsun inşş bencede göbeğindeki tüyleri alma canım göbek hem hassas hem bebek bölgesi sonuçta kalıversin ne olucakk ben yastıksız yatamıyorum sabah kalkınca bi bakıyorum göbişime yapışmış ama sonra bebiş zaten amniyon sıvısının içinde diyorum biraz rahatlıyorum
maşallah sizeeee
benimde resmen vajinal bölgemden bakıyor benim rahmim baya aşağıda bu yüzden sıkıntı devam ediyor
evet cinsiyetler yazılmadı kızlar erkekler bir belli olsun artık
ben tek değilmişim meğer seviniyorum valla zaten nettede hamişler için yastık var demekki bi çok hamiş kullanıyor canım tşk ederimbende oldum olası severim yastıkla uyumayı ilk aylarda korktum ama devam ediorum bişicik olmaz cnm dediğin gibi amniyon sıvısı onu herseye karsı koruyor..
çok şenşakrak bir insanım tabi yerine ve insanına göre ama hamişlik gerrçekten bir çeviriveriyor insanı insanın canı durup dururken sıkılır mı hiç ? ben hiç sıkılmam kolay kolay alıp kızı bir arkadaşa götürürüm denize gideriz yada bişeyler yemeğe vs oda yetmiyor evi temizliyorum sonradan pişmanlık tabi azcık temizle yeter zaten taşınıcan yavrum zorun mu var diyorum ama devam ediyorum eee horoz gibi erkenden kalkarsan olacağı budur
benimde aşağıya yerleşmiş kuzum ama hafta olarak küçükğüm çıkar yukarlara biraz daha inşş eslacımm kesinlikle liste hakkında çok haklısın zaten black te olsa fazla ilgilenemediğini kabul eder yazıversin cinsiyetlerini değişen olursada değiştirir zor değil yanivalla canım bende şaşırdım. :) doktor göbeğimden baktı hatta dedi maşallah çok güzel gözüküyor dedi. demek ki benim karnımın bu kadar çıkması da bu yüzden. tam şuan 5 aylık bir göbeğe sahibim öyle şişkinlik veya gaz değil. seninde yakında çıkacak benim bak 1 2 hafta önce gaz şişkinliği vardı göbek yoktu. sonra kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı bir anda bu kadar büyüdü. kasık ve karın ağrısı olunca rahim büyüyor büyüdükçe yukarı çıkıyor bebiş.
Hayirli olsun canimveee bebeğimin cinsiyeti belli oldu (% 70) bende gördüm ERKEK2. oglum geliyor hayırlısı ile. darısı öğrenmeyen tüm anne adaylarına
ayy gülbess birden oluyor kuzum kim ister ki canı sıkılsın diyorum yaa ah bu hayın hormonlar zalımm hormonlarya can sıkıntısı istemiyorum amann uzak dursun
benım uyku dengesizliğim var gece yarasa gibi ayaktayım gündüz uyukluyom
yavaş yavaş düzelir canını sıkma
kuzuşunla oyalan.. sahi sen bi annesin nasıl bi duygu
benimde aşağıya yerleşmiş kuzum ama hafta olarak küçükğüm çıkar yukarlara biraz daha inşş eslacımm kesinlikle liste hakkında çok haklısın zaten black te olsa fazla ilgilenemediğini kabul eder yazıversin cinsiyetlerini değişen olursada değiştirir zor değil yani
ayy gülbess birden oluyor kuzum kim ister ki canı sıkılsın diyorum yaa ah bu hayın hormonlar zalımm hormonlarbize oyun ediyorlar annelik tarif edilemez kuzum yaşanır bazen bölesin bazende böyle ama canın ciğerin herşeyin oluyolar yavruşlar allah onları bizlere bağışlasın inşş
genelde pipişliler göbek kordonuyla karıştırılıyor erkek senin bebeğin canım büyük ihtimalleyok canım doktor gördü ama bana söylemedi henüz haftaya söyleyecek inşallah
göbek kordunu şüphelendiriyor dedi
ama çoğu kişinin belli oldu kimin nesi olacak takip etmek zorlaştı
valla canım bende şaşırdım. :) doktor göbeğimden baktı hatta dedi maşallah çok güzel gözüküyor dedi. demek ki benim karnımın bu kadar çıkması da bu yüzden. tam şuan 5 aylık bir göbeğe sahibim öyle şişkinlik veya gaz değil. seninde yakında çıkacak benim bak 1 2 hafta önce gaz şişkinliği vardı göbek yoktu. sonra kasıklarım ağrıdı karnım ağrıdı bir anda bu kadar büyüdü. kasık ve karın ağrısı olunca rahim büyüyor büyüdükçe yukarı çıkıyor bebiş.
Hmilelikte bir süre sonra bacak arasına koyup yatmak rahat bi uyku saglıomus bizim göbüşler daha cok büyümediği için bilmioruz tabiki.. o yastıklar cok rahat olur ya bende bi dizide görmüştüm bizim için idealmış az büyünce sipariş verelim ne dersin :)ben tek değilmişim meğer seviniyorum valla zaten nettede hamişler için yastık var demekki bi çok hamiş kullanıyor canım tşk ederim
yok black darılmazki gerçekten dobra bir bayandır daha öncedende yazışıyorduk hamişlik sayfalarında ama dediğin gibi biraz sayfanın toparlanmasının zamanı geldi sankiaynen canım çıkıyorlar zamanı gelince yukarı. zaten kasık ağrısı yapıyor aşşağı da olunca. ya bende blackberrye o yüzden yüklenilmesini istemem . hani bizden sonra olan topiklerde bile cinsiyet tablosu yapılmış değişen olursa da değiştiriverilir. gönüllü biri olursa iyi olur ilgilenicek
genelde pipişliler göbek kordonuyla karıştırılıyor erkek senin bebeğin canım büyük ihtimalle
bence sen şimdi merak et sadece tadını çıkar boolll boll uyuanne olma duygusunu çok merak ediyorum çokkk
inşaalah ya ben çok istiyorum. ne yesem ben ya öğlen oldu.inşallah hızla kilo alıp en az 3 kilo bebiş doğururuz
ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde alıyım dedim canım alsamda benim kız kapar onun için vazgeçtim almaktanHmilelikte bir süre sonra bacak arasına koyup yatmak rahat bi uyku saglıomus bizim göbüşler daha cok büyümediği için bilmioruz tabiki.. o yastıklar cok rahat olur ya bende bi dizide görmüştüm bizim için idealmış az büyünce sipariş verelim ne dersin :)
elbette canım tek temennimiz önce sağlıklı olması kuzularımızınben ilk hamilelik testi yaptığım an erkek dedim
hala erkek konusunda ısrar ediyorum
doktorumda kızlarda kesin konuşurmuş
erkeklerde kordondan dolayı beklermiş biraz daha
eşimde erkek hissediyor zaten
hayırlısı
sağlıklı olsunda gerisi hiiiiçç mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?