- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
çok geçmiş olsun canım.doktorunu arasan ? o yönlendirir amakızlar sabahtan beri ishalim geri geldi birde dilimde aft çıktı konuşamıyorum bile
buradaki acil servis doktorları çok acemi
açıkçası hiç güvenim yok
ama panik oldum
daha doktora çarşamba anca gidebileceğim
ne yapsam ne etsem
acile gitsem serum takarlarmıki
çok geçmiş olsun canım.doktorunu arasan ? o yönlendirir ama
kızlar yarın sabah saat 9 da doktora gidicem.4 lü tarama için kanda vericem.nerdeyse 1 ay oldu görmeyeli bebeği.hem çok heyecanlı hem endişeliyimnolur dua edin mutlu mutlu döneyim.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ohh ne güzel miss gibi oturursun. Ben de ev temiz olsa bile her yıl boyatıyorum takıntılıyım.yoksa taşınmak istiyorum. Ev alana kadar her yıl taşındık.şimdi iki yıldır aynı evdeyiz çok sıkıcı çare boyada.iyi akşamlar hanımlar 1 senedir gözümde korkuttugum boya badana temizlik çok şükür dün bitti 1 hafta sürdü ama değdi tertemiz olduk içim rahatladı.bu arada bizde cinsiyet öğrendik 1 hafta önce kızımız olacakmış allahın izniyle.rabbim herkesin gönlüne göre versin zor günler geride kaldı çok şükür.biz iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah.
iyi akşamlar hanımlar 1 senedir gözümde korkuttugum boya badana temizlik çok şükür dün bitti 1 hafta sürdü ama değdi tertemiz olduk içim rahatladı.bu arada bizde cinsiyet öğrendik 1 hafta önce kızımız olacakmış allahın izniyle.rabbim herkesin gönlüne göre versin zor günler geride kaldı çok şükür.biz iyiyiz sizlerde iyisinizdir inşallah.
kızlar sabahtan beri ishalim geri geldi birde dilimde aft çıktı konuşamıyorum bile
buradaki acil servis doktorları çok acemi
açıkçası hiç güvenim yok
ama panik oldum
daha doktora çarşamba anca gidebileceğim
ne yapsam ne etsem
acile gitsem serum takarlarmıki
Canım gecmis olsun öncelikle ben boyle dayanılmaz oldugunda parol alıyorum birde patates dilimi koyuyorum alnıma iyi geliyorKızlaaaaaaar deli olcam yardım
2 haftadır baş agrım var ama iki gündür cogaldı cok kötü yürüdükce zonkluyo
Bi de üstüne dün akşamdan beri sag gögüs ağrısı eklendi sızlıyo resmen.
Acile gitmek istiyorum eşim bebişi görmek için naz yaptığımı düşünüyo sizce acile gideyim mi yaşadıklarım için yorumlarınız neler
Kızlaaaaaaar deli olcam yardım
Acile gitmek istiyorum eşim bebişi görmek için naz yaptığımı düşünüyo sizce acile gideyim mi yaşadıklarım için yorumlarınız neler
Ya zaten aşırı baş ağrınız olursa doktora danışın diyolar. Hoş çözüm bulmuyor ama belki.tansiyondan falandır.Kızlaaaaaaar deli olcam yardım
Aynen senin gibiydim bi ikinci haftamdaki ağrım her adımımda zonklar tarzdaydı başımı çekiçle parçalamak istedim. Sonra burdan bir arkadaş patates bağla başına bende işe yaradı dedi inanmadığım halde bağladım yarım saat bi saat o şekilde uzandım baya azaldı sonrasında eczaneye gittim okyanus suyu almaya sinüslerim açılaın die eve geldiğimde baya iyiydim. O gün o tuzlu suyla burnumu da yıkadım doktorum kullanabilceğimi sölemişti, ertesi gün alın kısmımda kalmıştı ağrı o gün de ara ara o suyla yıkadım burnumu tamamen geçti. Minoset faln içmedim içim rahat etmedi. Ama bak tansiyon yükselmesi de feci ağrı yapar ben ölçtüm normaldi sonra uyguladım bunları. Bi nöbetçi eczaneye gidip tansiyon ölçtür imkanın varsa yüksek çıkarsa limon suyu iyi gelir düşürür aklında olsun canm. Umarım hemen geçer insanın hayat sevinci sönüyo çok zor
Kızlar benim bebekliğimden beri saçlı derimde egzamam var tamamen geçmiyor maalesef sürkli kabuk ve yara oluyor. Cildim çok kuru ve normalde insanlar diyelim 2 günde bir deri yeniliyorsa ben 3 saatte bir yeniliyorum. O yüzden oluyor. Vücudumda da pütürlükler var kuruluktan. Hamile kalmadan önce merhemim vardı ama kortizon içerdiğinden doktorum yasakladı. Bu yüzden mahvolmuş durumdayıp bu hamilelik yüzünden de iki katına çıktı kuruluğum. Benm gibi çok kuru ciltli olup zararsız merhem yada nemlendirici kullanan var mı?
Görsen kuzum hiç çaktırmadı birde oh oh sebze yemeği iyidir bebek için diyor utanmazNa
ay cok yasa sen e mi intikamin aci olacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?