kayınvalidem maşallah çok düüncelidir
evlenirkende böyleydi anne gerek yok dediğim herşeyi almaya kalktı
tam kafa dengidir gezmeye bayılır ama beni sürüklemez peşinden
benim eşim eti çok sever sebze yemez
nişanlıydık kayınvalidemin bana söylediği şuydu:
ona yaranamazsın yemek yapmaya çalışma dışarıdan söyle gitsin
hamile olduğumu duydu temizlikçi tut kendin uğraşma 15 günde bir gelsin ütünü temizliğini yemeğini yapsın dedi
çalışıyorum diye doğumdan sonra bakıcı tutarız gelir hem sana hem bebeğe bakar bende gelirim ama bebeğe profesyonel biri bakarsa daha yi olur dedi
Ay kayınvalideni klonlama şansımız varsa ben 1 adet almak isterim kendisinden
Kız biz kayınvalidemlerle görüşmüyoruz artık bize evlenirken ne eşya aldılar ne düğün yaptılar bi gelinlik aldılar en ucuzundan yeter zaten bikere giycen dediler ama o sırada kendilerine 1.500 tl ye tv satın aldılar falan. Eşimin de canına tak etti görüşmüyoruz. O yüzden imreniyorum senin gibi gelinlere :))
Tünaydın, migrenim yine azmış benim...Evi falaedim yatıyorum bi bakayım dedim.. Hamile kalmadan önce 60 idim 3 ay önce 59.800'dü tartıldım bugun 61 olmuşum ama zannetmiyorum kilo oldugunu, şişkinlik ve ödem var bacaklarımda anlam veremediğim morarmalar var, dün ev soguk diye çorap giydim sadece 3-4 saat giymişliğim var abdest almaya çıkardım ki bileklerime çorap oturmuş bide morarmış Şok oldum yaaa Bakıyorum bi kaç yerde dayak yer gibi morarmalar, sağımı solumu çaksam anlarım ama, uffff hele bacaklarıma bı dokunuyorum içine gömülüyor.
Ya çok ayakta kaldığından oluyor, tuz yok öyle yeme içmede yok, suyuda içe içe bıktım
maşallah benim kayınvalidem çok anlayışlı
bana sık sık gelmez evime karışmaz
gençler anlaşıyosa ben araya girmem der
düğünümüde gelinliğimide en iyisini istedi
Ben de altıncı aya kadar bişey almamayı düşünüyorum aslında şu an 14. Haftamızdayız bekleyelim bakalım:)bebiş büyüsünde sağlıkla inşallah eşya alırız şimdiden dikkatimizi çekiyor zaten gezinirken:))
bizim daha 1. yılımız olduNe güzel ne güzel:))Kaçıncı yılınız? Biz 9 a girdik Rabbim nice nice yıllar nasip etsin hepimize:)
Kadir gecesi mi dogdun cicim masallah hic boylesi nasip olmadi bize ayri şehirdeyiz senede bir gorusuruz oyle bi incelik ozen hic gormedim cok isterdim su yol yorgunu halimde öyle bir kv olsa da destek olsa bana
ne güzel canım iyi olunca insan zekle anlatır benimkide maalesefkayınvalidem maşallah çok düüncelidir
evlenirkende böyleydi anne gerek yok dediğim herşeyi almaya kalktı
tam kafa dengidir gezmeye bayılır ama beni sürüklemez peşinden
benim eşim eti çok sever sebze yemez
nişanlıydık kayınvalidemin bana söylediği şuydu:
ona yaranamazsın yemek yapmaya çalışma dışarıdan söyle gitsin
hamile olduğumu duydu temizlikçi tut kendin uğraşma 15 günde bir gelsin ütünü temizliğini yemeğini yapsın dedi
çalışıyorum diye doğumdan sonra bakıcı tutarız gelir hem sana hem bebeğe bakar bende gelirim ama bebeğe profesyonel biri bakarsa daha yi olur dedi
ben allah nasip ederse hazır alcam çok sabrım yoktur birde uzağız anacığıma erkek olursa arabalı kız olursada pembiş bebekli şekerleme yaptırmayı düşünüyorum bi dükkanı olan arkadaş var sepetide ona yaptırırım çok güzel yapıyorHatta bebek seker malzemelerini onden alabilirim hazirlayip bi badem doldurmasi kalirsa ihmale de kalmaz diye dusunuyorum
Ki ilk once saten kumas kapitone falan alip amnemle sepet besigi giydiricez.. En cok bu gozumde buyuyo.. Ya da direk ahsap besik alip bu topa girmic.. Aslinda bana kalsa hic ugrasmicam da esimin kuzeni getirdi besigi tercihim degil deyip heri de veremiyorum.. Karisik kafam anlicanz
bende normal hayatımda değilim malesef ama benim sebebim annem, kayınvalidem ve teyzem bir düşük olunca aman birşey yapma diye diye zaten tembel ruhluydum kendimi dinlememeye çalışıyordum tam oldumBen çok zorlanıyorum ve yaşa bağlıyorum.hani diyorya doktorlar normal hayatınıza devam edin, çok denedim olmuyor. Vucudun, beynim normal değilki nasıl devam edeyim.
benim de ilk hamileliğim kötü bitti Allah tüm bebbek bekleyen annelere hayırlı haberlerle sevindirir inşallahMerhaba ben de 38 yaşındayım. Ankaradayım ismim Tugba. Allahım tamamına erdirirse ikinci bebeğim olucak. Ilk bebeğim Melek kızım şimdi cennette. Allahım inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde bize bağışlar. Âmin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?