2015 Şubat Anneleri

Hatta bebek seker malzemelerini onden alabilirim hazirlayip bi badem doldurmasi kalirsa ihmale de kalmaz diye dusunuyorum
Ki ilk once saten kumas kapitone falan alip amnemle sepet besigi giydiricez.. En cok bu gozumde buyuyo.. Ya da direk ahsap besik alip bu topa girmic.. Aslinda bana kalsa hic ugrasmicam da esimin kuzeni getirdi besigi tercihim degil deyip heri de veremiyorum.. Karisik kafam anlicanz

Ben de altıncı aya kadar bişey almamayı düşünüyorum aslında şu an 14. Haftamızdayız bekleyelim bakalım:)bebiş büyüsünde sağlıkla inşallah eşya alırız şimdiden dikkatimizi çekiyor zaten gezinirken:))

Ay kayınvalideni klonlama şansımız varsa ben 1 adet almak isterim kendisinden
Kız biz kayınvalidemlerle görüşmüyoruz artık bize evlenirken ne eşya aldılar ne düğün yaptılar bi gelinlik aldılar en ucuzundan yeter zaten bikere giycen dediler ama o sırada kendilerine 1.500 tl ye tv satın aldılar falan. Eşimin de canına tak etti görüşmüyoruz. O yüzden imreniyorum senin gibi gelinlere :))

Tünaydın, migrenim yine azmış benim... Evi falan temizledim yatıyorum bi bakayım dedim.. Hamile kalmadan önce 60 idim 3 ay önce 59.800'dü tartıldım bugun 61 olmuşum ama zannetmiyorum kilo oldugunu, şişkinlik ve ödem var bacaklarımda anlam veremediğim morarmalar var, dün ev soguk diye çorap giydim sadece 3-4 saat giymişliğim var abdest almaya çıkardım ki bileklerime çorap oturmuş bide morarmış Şok oldum yaaa Bakıyorum bi kaç yerde dayak yer gibi morarmalar, sağımı solumu çaksam anlarım ama, uffff hele bacaklarıma bı dokunuyorum içine gömülüyor.
Ya çok ayakta kaldığından oluyor, tuz yok öyle yeme içmede yok, suyuda içe içe bıktım

Ama en güzeli sabah namazından sonra hiç durmadı oğluşum Hayırlısı ile 4 ayı bitirdik, az kaldı ya :) dün bi arkadaşı gördüm ne kadarlık oldu. Dedi 4 ay bitti dedim şok oldu, ben senin gibiymek ada gibiydim diyor..
Bu arada Allah rızası için kendisine dua edin adı Sibel, bir oğlu var iki sene önce hidrosefaliden bebeğini kaybetti, iki sene araştırdı durdu doktorlar, şimdi çok korkuyor denemeye cesareti yok...

maşallah benim kayınvalidem çok anlayışlı
bana sık sık gelmez evime karışmaz
gençler anlaşıyosa ben araya girmem der
düğünümüde gelinliğimide en iyisini istedi

Tunaydin canlar sabahın besiydi anca gelebildik evimize yol boyunca eve varip uyumayi hayal ettim lakin arka.koltugu istila edip keyfince uyuyup uykusunu alan cadi kizim eve gelince hava aydinlandi sabah olmus diye uyumadi ve tabi uyutmadi pertim cikmis durumda kalktim bi de temizlige giristim haftalardr ev almis yürümüş toz kir ayağım degdikce sinir olcagima yorulup sinir olaym dedim daha bu saat oldu anca otruyorum ve tek lokma gecmedi agzimdan daha smdi adami çorba bulmaya gönderdim boğazım feci gözüm burnum şelale oyy bugun yataga yatablirsem geri kalkabilir miyim supheliyim

CAnim o morarmalar icin hematolojiye git trambositlerine baktir bazen trombisit dysuklugunden boyle sebepsiz morartilar olabiliyor gebelige bagli kan degerlerinde degsme olabilir tedbiren baktir canim muhakkak

maşallah benim kayınvalidem çok anlayışlı
bana sık sık gelmez evime karışmaz
gençler anlaşıyosa ben araya girmem der
düğünümüde gelinliğimide en iyisini istedi

Kadir gecesi mi dogdun cicim masallah hic boylesi nasip olmadi bize ayri şehirdeyiz senede bir gorusuruz oyle bi incelik ozen hic gormedim cok isterdim su yol yorgunu halimde öyle bir kv olsa da destek olsa bana

K

cinsiyeti bi ogrenemedik ki kizsa eger ablasindan bicok temel seyi hazir yepyeni duruyor ilaveler yapilir bi o kadar. Oglussa tabi hazrlik silbastan ama ayrintili ultrasindan
once bisey almayi dusunmuyorum 2o. Haftadan sonra artk

Yarın yağmur yağacakmış.
Ruh halimi havaya bağladım.
Sanıyorum hava serinleyince ben eski ben olacağım.

Kızlar bende altıncı aya kadar bişy almayım diyodum ama görünce dayanamadım prematüre ikişer takım aldım beyaz renk nolur nolmaz ikizler erkn gelebilir birer tane prematüre kıyafetleri olsun dedim

Bide bu kitabı aldım bitti bile çok begendm denilemez eh işte yarı yarıya yinede öğrendğim şeyler oldu tabi

Eklentiler

• image.webp
    201,5 KB · Görüntüleme: 53
Buarada her yeni bişy yazdgmda söylemekte fayda var ben yaprakgül kullancı adı değişti sadece

Kadir gecesi mi dogdun cicim masallah hic boylesi nasip olmadi bize ayri şehirdeyiz senede bir gorusuruz oyle bi incelik ozen hic gormedim cok isterdim su yol yorgunu halimde öyle bir kv olsa da destek olsa bana

ben bu yaşıma kadar çok çektim hiç mutlu olmadım kendi ailem dışında
rabbimin bana en büyük ödülü eşim ve kayınvalidemdir
şimdi bide bebeğim

ne güzel canım iyi olunca insan zekle anlatır benimkide maalesef bundan biz her bir zerremizi kendimiz aldık ama yinede maydanoz olmaktan zevk aldı 22 yaşındaydım toy olunca insan bilmiyor ama zamanla herşeyi anlıyosun bi güzel herşey boş kuzum bi tarafa atılırda insan anne olunca maalesefki kuzucuğuna yapılan haksızlığı ölünceye dek unutmuyor yeni doğum yapmıştım kızıyla berber geldilerdi annem sağolsun sabah akşam yemek tabakları elinde gelir evi temizler paklar gider bense sezeryanlı halimle bulaşık yıkıyordum insan vicdansız olunca oluyor kimse kusura bakmasın canım canım annem peynirimden kurutmalığıma kadar yollar her sene ama 7,5 yıllık evliyim daha bir poşetini görmüş değilim muhtaçlık mı değil kuzum gönül zenginliği güzelliği eşimle dünden beri küsüm daha öncedende anlatmıştım eşim küçük bidonda turşu istedi görsen ayyy bozuk turşuyu yollamışlar üstüne üstlük küçücük bidona bi sürü para verdim kargosunuda bize kakalamışlar vicdansızlar oysa eşim kasa kasa meyve sebze gönderiyor asla göndermeyeceksin hakkımı helal etmem dedim eşimde ailesi yaa onları savunuyor saftrik iyilik zorla olmuyor gönülden oluyor çok konuştum kusura bakma canım

ben allah nasip ederse hazır alcam çok sabrım yoktur birde uzağız anacığıma erkek olursa arabalı kız olursada pembiş bebekli şekerleme yaptırmayı düşünüyorum bi dükkanı olan arkadaş var sepetide ona yaptırırım çok güzel yapıyor

Ben çok zorlanıyorum ve yaşa bağlıyorum.hani diyorya doktorlar normal hayatınıza devam edin, çok denedim olmuyor. Vucudun, beynim normal değilki nasıl devam edeyim.
bende normal hayatımda değilim malesef ama benim sebebim annem, kayınvalidem ve teyzem bir düşük olunca aman birşey yapma diye diye zaten tembel ruhluydum kendimi dinlememeye çalışıyordum tam oldum

benim de ilk hamileliğim kötü bitti Allah tüm bebbek bekleyen annelere hayırlı haberlerle sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…