- 5 Nisan 2009
- 122
- 49
- 323
- 39
Sigortalatmak farz oldu diyorsunkalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bende![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigortalatmak farz oldu diyorsunkalca deil yaa bildiğin jennifer lopez poposu cıktı bende![]()
Maşallah çok tatlısınız bebişler de poz vermeye başlıyor demek ki 18. Haftada
boyun 1,74 normalde 64 falan olmam lazım yani fazlalıgım var bayya.. darısı basına sanada olsun inş en jennifer lopezinden :):)Sus kıskandırma bizi Allah Allah :) olan var olmayan var :) ama senin kilonda iyimiş yani :) boyun kaç ?? Ben zayıf olduğum için kilo almadan yada spor yapmadan (çünkü genlerimde yok ) olmaz(
cnm bnunu bide eşime söylesene yaa valla sürekli psikolojimi bozuo melike dogur hemen spora gitceksin dioyok seninde suratından belli zayıfsın sen de. olacak o kadar normalsin bence.
yaa dimi bak bunu bi düşüneyimSigortalatmak farz oldu diyorsun![]()
Sen nie bu kadar taktınki heleki bide bebişin emerse hepsi gidecek aldıgın kiloların sen simdi kendini üzüosun yaa bebişinde karnında üzülüo kıyamam onaaaaaaaben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.
boyun 1,74 normalde 64 falan olmam lazım yani fazlalıgım var bayya.. darısı basına sanada olsun inş en jennifer lopezinden :):)
Ay aminn amiinnnn :)))
bencedee biz balık etliyiz ben de şişko lafını kabul etmiorum yaaŞişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..
gittiğin yere beni de götür :) bende fazla kilolu (şişmanı kullanmayayım bari) bir anne adayıyım 1,63 boya 76 kiloben yeni bir başlık açacağım Şişman 2015 şubat anneleri diye zayıfları almıyoruz maalesef. gelmek isteyen şişman hamileleri beklerim.
Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..
safinaz he
bende 175 boya 57 kiloydum hamile kaldığımda. şimdilerde 60 küsürlü rakamlarda geziyorum
![]()
O zman senin kilon gayet normal . Kadın dediğin ele avuca gelicek abi ne öyle bi deri bi kemik . Herkes kendinde olmayını isterle alakası yok bunun . Ciddi ve gerçek birşey . Hangi adam severki ? Manken değiliz sonuçta . İnşallah birgün bende 60lı sayıları görürüm tartıda![]()
Ben ilk doğum yapcam allah nasip ederse. Aniden gelişse bitse saatlerce sancı çekmesemKizlar birden heyecanlandim ilk dogum yapcaklar kimler acaba benim sezeryan olacagi icin 1 inde yada ocagin sonu alir bebegi diye dusundum simdi o gunler bi gelse hayirlisiyla dogum hikayelerimiZI yazsak ne kadr guzel bi duygu![]()
Neymiş o hareketler ? Bizimlede paylaşın lütfen .....bence korkma canım kendını yapabılırım gıbı pozıtıf yonde alıstırmaya calıs. bu kdr kadın yapabılıosa tıbbı sorun olmadıgı muddetce sen de yapabılırsın öle dusun. bi de fazla araştırma video falan izleme. ister istemez etkilenio insan. ayrıca bunyemız o kdr mukemmel kı sanki çok kötü koşullarda doğum yapılacakmış gibi 9 ay boyunca kendini buna hazırlar. yeni hiçbir destek olmasa yiyeceğin bile olmasa doğum yapabilirsin. bu kdr mukemmel hazırlanıyor bunyemız buna. o yuzden once kendını buna psıkolojık olarak ınanarak hazırlamalısın ve bazı hareketler var daha kolay gecmesı ıcın. onları da yapabılırsın.
benim 12-13. haftalarda düzelti ama simdide bebek yukarı cıktıgı için karnım cok agrıo yani her dönemde bişiler var :)arkadaşlar ben mart anneleri grubundayım,siz bizden 1 ay önde gidiyorsunuz...benim aşırı bulantılarım var..sizlerin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız..ben şu anda 9+3 üm....yemediğim halde birde üstüne 1 kilo aldım