2015 Şubat Anneleri

ben bi kaç yere telefon açtım 250 tl diyen de oldu 130 diyende.araştırmak lazım.ben devlet hastanesinden ayarşamaya

çalışıcam bakalım bana yakın bi kaç devlet hastanesi var.bide k.k den paylaşmışlar baya uygun ve avantajlı bi yer buldum

detaylı yapıyorlar artı 4 boyutlu ultrosan çekip cd veriyorlar ve doğuma kadar 2 kere daha muayneye gidebiliyorsun

bunların hepsi 150 tl.bana baya ugun geldi
Bu dediğiniz avantajlı yer neresi ?

Selam guzel gobuslu annisler hastalik nedeniyle takilamiyorum kaynatmissiniz yine resimler cok sirin benim yok öyle bir hamile gobekim asagida kg gobegi gibi bi cikinti var mide ustte ayrı bir siskinlikle takiliyor acayip birsey yani zaten gobek kadar göğüsler var bende iki hamis gobegi tasiyom üstte:KK53:

arkadaşlar ben mart anneleri grubundayım,siz bizden 1 ay önde gidiyorsunuz...benim aşırı bulantılarım var..sizlerin kaçıncı haftada geçti bulantılarınız..ben şu anda 9+3 üm....yemediğim halde birde üstüne 1 kilo aldım

canım bünyeden bünyeye değişiyor. ben 18. haftadayım ama sabahları hala midem bulanıyor kuru öğürmelerim devam ediyor. ayrıca gün içinde de pis bir koku duyunca çıkarana kadar bulantılarım bile oluyor

Selam guzel gobuslu annisler hastalik nedeniyle takilamiyorum kaynatmissiniz yine resimler cok sirin benim yok öyle bir hamile gobekim asagida kg gobegi gibi bi cikinti var mide ustte ayrı bir siskinlikle takiliyor acayip birsey yani zaten gobek kadar göğüsler var bende iki hamis gobegi tasiyom üstte:KK53:

işte buna göğüs mide ve göbeği de eklersek önünü göremeyecek duruma gelebiliyor insan :D her hamile farklı işte herkesin aynı anda çıkmaz göbeği. ben hastanede bir tane bayan gördüm doğuma gelmiş. inanamadım ufacık bir göbek ve kilo bile yok. orada olan herkes kadına hayret ederek baktı :)

işte buna göğüs mide ve göbeği de eklersek önünü göremeyecek duruma gelebiliyor insan :D her hamile farklı işte herkesin aynı anda çıkmaz göbeği. ben hastanede bir tane bayan gördüm doğuma gelmiş. inanamadım ufacık bir göbek ve kilo bile yok. orada olan herkes kadına hayret ederek baktı :)

Neyseki deneyimliyim kizimdan dokuzuncu aya kadar yoktu doguma az kala birden cikti o da bes alti ay gobegi gibiydi. Ilk olunca insan niye cikmiyo diye evham yapio tabi smdi takilmiyorum rahatim. Isyerinde dogum iznine ayrıldığmda merak eden olmus istifa mi etti diye dogum yapti dediklerinde nasil yani hamilemiydi demis meslekdaslarim;)

Bugun ateş de yapiyor ara ara bi sitmalaniyom cok sinir bisey yaz gunu benden başka hasta olan biri daha vardi okurken gözüme carpti ama unuttum kimdi gesmic olsun herkese dikkatli olun valla

benim gibi göğüs uçları kabuk kabuk soyulmaya ve kaşınmaya başladıysa evet şimdiden başlamak gerekiyormuş. ben tereddüt ediyordum bebeğe zararı olur mu diye ama olmuyormuş.

Benim geçen ay çok kaşındı uçları kabuk oldu. Doktoruma krem sordum kullanmicaksın krem dedi çünkü göğüs uçlarının uyarılması rahimde kasılmalara yol açıyormuş canım bilgin olsun. Ben de ellemedim hiç 1 haftaya geçti kŞıntım

Kızlarrr ya valla ben bebişimi gördükten 1 -2 hafta sonra hemen meraklanmaya başlıyorum daha kıpırtı da yok ya o yüzden bi merak bi merak bende... Bir sonrakine 18. Haftada detaylı ultrasona gidince görücem inşAllah bebişimi ☺️ Sizde de öyle oluyor mu? Özellikle ilk hamileliği olanlar?

Ben de geçen hafta çekmiştim. Artık her salı çekicem çünkü yeni haftaya giriyorum salıları :) sanırım son aylar yuvarlanarak giderim biyerden biyere

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 100
Şişman demeyin kendinize aaa . Kilonuz fazla yada balık etlisinizdir . Ben hiç sevmiyorum o kelimeyi . O zman benim gibi 173 boya 55 kilo olanlarda "Safinaz" ..
ben normalde normal kilod bir insanım ama işte biden şişince böyle oldu. elbet verilir kilo da şimdi öyle takılıyorum.önümüzdeki 5 ay bu kilolarla geçecek. kış gelse de hırka giysek.

Kızlarrr ya valla ben bebişimi gördükten 1 -2 hafta sonra hemen meraklanmaya başlıyorum daha kıpırtı da yok ya o yüzden bi merak bi merak bende... Bir sonrakine 18. Haftada detaylı ultrasona gidince görücem inşAllah bebişimi ☺️ Sizde de öyle oluyor mu? Özellikle ilk hamileliği olanlar?

ben bir aydır görmüyorum milleti delirttim hep merak ediyorum diye. neyinin merak ediyorsun normali ayda bir kez zaten diyorlar ama işte kıpırtı falan olmayınca insan endişeleniyor. perşembe günü görücem sonunda ama sonra yine bir ay bekle.
senin de az kalmış .

ben bir aydır görmüyorum milleti delirttim hep merak ediyorum diye. neyinin merak ediyorsun normali ayda bir kez zaten diyorlar ama işte kıpırtı falan olmayınca insan endişeleniyor. perşembe günü görücem sonunda ama sonra yine bir ay bekle.
senin de az kalmış .
Canım senin ne güzel az kalmış inşAllah en güzel hbrlerle gelirsin doktordan :) sen normalde çok pozitifsin demekki sende meraklanıyırsan normal bi durum bizimki

Canım senin ne güzel az kalmış inşAllah en güzel hbrlerle gelirsin doktordan :) sen normalde çok pozitifsin demekki sende meraklanıyırsan normal bi durum bizimki
Yok pek pozitif değilim ama fazla evhamlı değilim. Özlüyorum çok bana her gördüğümde terapi gibi geliyor, bir hafta kimseyi görmüyor gözüm. Geçen hafta bir kafama takıldı ya erken doĞarsa diye iki günüm harap oldu sonra çıkardım aklımdan.

selam kızlar ne yazmışsınız bugün oku oku bitmedi. alıntı yapayım dedim ama baktım işin ucu kaçtı bıraktım.
aklımda kalan konulara değineyim hazır oğlan uyumuşken bilgisayara oturmuşken.

kilo muhabbeti olmuş. 1,65 boya 72 kiloyla başladım şu an 75 kiloyum. ama daha çook alırım yemesem de alıyorum çünkü azıcık hareket etsem belim başım ağrıyor. hiç enerjim yok. okul başlayınca napıcam çok merak ediyorum nasıl ders anlatıcam.

face muhabbeti olmuş ben de eylül annelerinde yaşadım bunu. topiğin bütün havası kaçıyor. bence isteyen kursun grup ama grubuna arkadaşı burdan toplamasın. herkes o siteyi kullanmak zorunda değil.

göbekleri koymuşsunuz iki haftadır ben de hamileliği saklayamıyorum. ama kilodan kocaman göbek var. mide ayrı göbek ayrı takılıyor. gören pis kadın salmış göbeği der felaket. :KK61:

burda hava aşırı sıcak oy oyy sıcaktan güneşe çıkamıyorum ki D vitamini alayım. düşük aslında D vitaminim de.

özlemişim yazmayı hepinizi öptüm canlar.:KK15:

Kızlar gecenin bu saatinde çerez yedim ayıptır söylemesi resmen bebeğim taklalar atıyor eşim oğlum hepsi elinde hissetti oğlum başını koydu dinledi on dakikadırda sürüyor hareketleri çok net:nazar::nazar::nazar:Hareketlerini bekleyen anneler çerez yiyin ve bekleyin:)

Kızlar gecenin bu saatinde çerez yedim ayıptır söylemesi resmen bebeğim taklalar atıyor eşim oğlum hepsi elinde hissetti oğlum başını koydu dinledi on dakikadırda sürüyor hareketleri çok net:nazar::nazar::nazar:Hareketlerini bekleyen anneler çerez yiyin ve bekleyin:)
maşallah bebeğine. güzel günler başladı artık bu hareketler gibisi yok bence.
ben de arada duyuyorum ama içerden elimle hissedilmiyor daha

maşallah bebeğine. güzel günler başladı artık bu hareketler gibisi yok bence.
ben de arada duyuyorum ama içerden elimle hissedilmiyor daha
Bende bugün bu kadar net hissettim canım hatta şu saatte dediğim gibi birde ikinci gebelikler daha net hissediliyormuş elimi koyduğumda hissediyorum bir kaç güne aynı şeyleri yaşayacağınızı umuyorum :nazar::nazar::KK68::KK68:

image.webp
Bende 1.58 falan vardır boyum. 60.4 ile hamile kaldım. Şu an 59 um. Migren yüzünden 1 ay önce kadar 2-3 kg vermiştim anca toparlanıyorum. Ama göbek maşaAllah iyi çıktı:) bu arada haftaya düğün var kardeşimin. Kıyafetimi gösteriim kızlar.bu arada mavi gibi çıkmış ama mint yeşili rengi.( resimdeki bayan ben değilim tabiki:)

Back
X