Bendede az bi karın var artık büyüsün istiyorumKızlar son halim bugün iş yerinde bi arkadaşla foto çekindik henüz ne göbiş var ne bişey :) az biraz mide var sanki :)
bebeğimiz kuvezde inşallah yakında çıkar canim sağolasın aslında biraz korktum sezeryandan ama napalım kısmet bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil :)Canim geçmiş olsun ablana bebis iyidir umarim sen de saglikla alirsin kuzunu yolu muhim değil
iç karnınız geniş demek ne güzelKızlar son halim bugün iş yerinde bi arkadaşla foto çekindik henüz ne göbiş var ne bişey :) az biraz mide var sanki :)
Büyür heralde canım.Büyüdükçede cok kilo aldım diyede söyleniriz kesin :)Bendede az bi karın var artık büyüsün istiyorum
Doktorum en fazla on iki kilo alicaz dedi suandada düzende gidiyorumBüyür heralde canım.Büyüdükçede cok kilo aldım diyede söyleniriz kesin :)
Olabilir canim bizde biraz genetik galiba annem 6 aylık hamileliğine kadar normal kıyafetlerini giymis.ne güzel işte sevilecek bi göbisiniz var demekki :)iç karnınız geniş demek ne güzelbenim göbek aldı gidiyor
Aynen canim benimkide sen 10 dan fazla almazsin dedi :) ben 2 kilo en baslarda verdim onlari aldim snra simdi eski kilomdan 400 gr fazlayimDoktorum en fazla on iki kilo alicaz dedi suandada düzende gidiyorum
Kızlar son halim bugün iş yerinde bi arkadaşla foto çekindik henüz ne göbiş var ne bişey :) az biraz mide var sanki :)
Ya ne kullanırsan kullan catliycagi varsa catliyo ben sadece Bebe yağı ve badem yağı kullanıyorum oda vücut nemlenir diyeDogum catlagi icin krem kullanmaya basladiniz mi? Kac gundur aklimda ama bi faaliyetim yok hala
tesekkür ederim canimCok hossun canim senim de yok gobus
pek
bnmde yeni çıkamaya başladı göbişim artık anlaşılıyor hamile olduğum seninki de başlar bugün yarıntesekkür ederim canimCıkacak elbet göbislerimiz
İnşallah canim :)bnmde yeni çıkamaya başladı göbişim artık anlaşılıyor hamile olduğum seninki de başlar bugün yarın
Olabilir canim bizde biraz genetik galiba annem 6 aylık hamileliğine kadar normal kıyafetlerini giymis.ne güzel işte sevilecek bi göbisiniz var demekki :)
ben başlamadım daha ama zeytinyağ kullanmayı düşünüyorum canım.zeytin başkenti sonuçta buralar hakkını vereyimDogum catlagi icin krem kullanmaya basladiniz mi? Kac gundur aklimda ama bi faaliyetim yok hala
bende de cok var midemde yanma hatta yemek boruma kdr uzanıyor yanma..bikaç yudum soğuk süt veya maden suyu içiyorum iyi geliyor banaKızlar merhaba,
Benim gibi mide yanması yaşayan var mı özellikle geceleri rennie şurup almama rağmen geçmiyor herşeyi denedim yüksek yastıkla yatıyorum yatmadan önce yemek yemiyorum vs ama geçmiyor önerisi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?