2015 Şubat Anneleri

Attim bacim msj eklersen sevinirim su cinsiyet olayinada el ataydin

Su cinsiyeti bi ogrensem neler alicam belerde sabrrsizlaniyorum vallahi 5 gun kaldi ogrenmeme

Kıyamam ya eşinin sana inanmaması kötü olmuş. Sen de soğansız yap yemekleri idare edicersin artık yazık sana da eşin evde yokken ev yemeği siparişi ver tencereye koy kendin yapmış gibi

Su cinsiyeti bi ogrensem neler alicam belerde sabrrsizlaniyorum vallahi 5 gun kaldi ogrenmeme

Ben de önümüzdeki hafta çarşamba öğrenicem cicişler almak için sabırsızlanıyorum :)
Hatta bugün, bi komşumuz hediye yatak çarşafı almıştı bizm yatak 2x2 olduğundan küçük geldi değiştirmeye gittim aldığı dükkana, bebek nevresim takımıyla değiştirdim ayyyy çok mutlu oldum bebişime bişey alınca. Tabi unisex bişey aldım mecburen gerçi çarşafı mavi belki de bu bi işarettir

oh oh maşallah cinsiyetler alışverişler
grmeyeli ne çok şey yaşanmış
ben hala gidemedim doktora
ama haftaya gideceğim artık
alışveriş konusunda çok kararsızım hiçbirşey almak istemiyorum henüz
ama kayınvalidem çok meraklı hemen almak istiyor

:) :) :)

Ben öğreneli bir hafta oldu öbür ayin sonuna herseyi hazır olur heralde :)))

aranızda benim gibi yemek yapamayan varmı hala eşim sağolsun başımın etini yiyor yemek bulamayınca
ama napim ben gün içinde bile kendi karnımı zor doyuruyorum bi Allahın kulu yok ki bana yemek yapacak

Canım benimde yapacak kimsem yok ama sağolsun eşim evde yemek yapacağımız zaman soğanı doğruyor domatesi doğruyor bana bırakıyorBirşey ayıklanacaksa beraber yaparız....Ya da bana der ki benimde halim yok dışardan söyleriz..Yemek konusunda midem bulanmıyor ama halsizim onun içinde eşim çok destek Allah razı olsun...Eşinle konuşsan beraber yapsanız ??

Ohhh ne güzel Denizli de çalışırken kalmıştım meşhur Çamlık Gözde pastaneniz:)Hala duruyor mu acaba?Uygunmuş fiyatlar

Benimde yarın doktor randevum var saat 1 de inşallah bebeğimi görücem renkli usg de çok heyecanlıyım

ben de yokum listede ekleyebilir miyiz ??
ilk bebek ve muhtemel doğum tarihi 1 şubat ve kız olacak
kilo: 57

MeLikeee isteriz de aktif olmayanları da çıkarabiliyor musun acep

Slm kızlar iyi akşamlar :) uzun bir tatil turlarından sonra geldim istanbuldayım.
bnm bebeğimin ense kalınlığı ölçümü zor oldu uygun pozisyonu vermedi 1 ölçtü dr 2.3 bi ölçtü 2.4 mm snra sağlam olsun die teste 2.5mm yazdı biraz ense kalınlığı olduğu için tedirgin gidiyor aşamalar. ense kalınlığına rağmen risk ornların düşük risk grubunda ama kandaki bakılan değerler düşükmüş biraz. o yüzden 17 haftada 3lü testini yaptır dedi bnde memleketteydim zor da olsa 3lüyüde yaptırdık ve orda devlet hast dr cinsiyetine erkek dedi :) elleriyle ayaklarını tutmuş poposunu dikmişti bebişim öyle poz verdi bize. kafa çapını fln ölçtü kan verdim yine. 20 haftada muhakkak ayrıntıılı ultrasyona gir dedi bebeği kalbini iyi incelenmesi gerekiyormuş. Perinatoloji uzmanına gitsen iyi olur dediler. Üniversite hast perinatoloji uzmanı bildiğinz iyi bir dr var mı arkadaşlar istnbul avrupa yakasındayım ben. Netten ve foumdan baktım biraz hep önerilen isimler özel hast. yada dr özel yeri var üni hast var mı bilmiyorum bilgisi olan bana özelden yazarsa sevinirim.

bu arada bnmde 2 gündür kasıklarımda gerilmeler batma gibi sancı iğneleme gibi bişiler oluyor sürekli değil ara ara oluyor geçiyor ayrıca 2 haftadır da ne yesem içsem midem acayip yanıyor.

Kıyamam ya eşinin sana inanmaması kötü olmuş. Sen de soğansız yap yemekleri idare edicersin artık yazık sana da eşin evde yokken ev yemeği siparişi ver tencereye koy kendin yapmış gibi
Onu bende hep düşünüyorum aslında demek başka düşünen de varmış ama benim eşim inanmaz.bazen annemden getirip tencereye döküyorum hemen anlıyor.artık yemeklerim ne kadar tatsızsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…