- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
canım ben oğluışuma hamileyken 3 arkadaşta kist çıktı hatta birinin sağlı sollu loplarda vardı düşün yani ama ilerleyen dönemlerde eridi gitti korkma hiç bişeycik yoktur için rahat olsunKizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun
offfsss anlıyorum seni bizimkide eşiyle muğlaya tatile gitmiş hamiş olduğumu bilmiyolar eşim de diyo ki tatile gitmişler ağzımı yokluyor buraya yakın yaa bende dedim ki ben bu halimle size zor yetiştiriyorum birde bebiş aşağı yerleşmiş çok yormamam lazım valla bazen bi tane çakasım geliyor hormonların etkisiyle hiiiçç düşünmüyor kuzum taşıncaz bi süre sonra ben yavaştan ıvır zıvırı kaldırıyorum keşke bu işlerde ağzını açıp sana yardıma gelsinler dese bir kerede gelmeyeceklerinide biliyor valla kusura bakmasın etkiye tepki ben şimdiden kızkardeşime dedim şubat sonu gibi gel diye hiç ikilemeden tamam abla dediSanki pause tusuna basilmis gibi ne iyi ne daha kötü burun tikali bogazda illet bi yapisiklik gicik öyle surunmeye devam yani
Gozunu asevdiğim avrupada dogum en Olagan haliyle Destekleniyor bizde ise engel kostek kes bice dondurduler soz hakkin bile olmuyo bazen ne aci
Bi kacak dahadon gayri yuvana iyi ddiyelim iyi olalim inşallah
gorumce gozum gormeyece
inşallah yanlıs görmüstür canim dualarim seninle yüreğini ferah tutKizlar dua edin.bana doktor hic guzel seyler soylemedi bebegin beyninde kist olusmus yarin radyolojiye gidecegin ayrintili sekilde bakacaklar moralim cok bozuldu ilk bebegimi kaybettim onun korkusuyla kendimi toparlayamadim dualarinizi eksik etmeyin yarin guzel seyler duyayim yanlis gormus olsun
Ayyy çok komiksiniz yaaa çok tatlısınz güldüm bayagı:))))
Arkadaslar cinsiyetini gostermeyen bebekler kiz olurmus dogru mu.bilmek istiyorum neyim olacak cok merak icindeyim..
çok güzel bi konuya değinmişsin kuzum ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum dr umun düğünü olcaktı o aralar cahillik işte bizde hemen tamam dedik ağrı eşikleri farklı olduğu için ben çok çektim ikincisi ise tam 20 haftalıktı kaybettiğimde perşembe günü öğle 12 de yatışım oldu cuma günü öğle 2 de doğdu ve bebek ters geliyordu annelik kolay değilki acısı var tabi keşke yaşasaydıda 5 gün ağrı çekseydim neyse geçen geçmiş sonuçta rabbim böle uygun görmüştü benim için demek ki dr bana moral olsun diye bak başka bebekte normal doğum yapabilirsin dedi bende o sinirle bana bebek deme dedim off halada nasıl öfkeliydim ben bile inanamıyorum sonra bir daha hiç düşünmeyeceğim dediğim şeyi hemen istemeye başladım rabbim geciktirmedi ve oğlumun doğacağı günlerde hamile olduğumu öğrendim ben dr uma normal doğurucam diyorum oda inşş bi sorun çıkmadığı takdirde olur dedi ama yinede nasipte ne varsa o olcak sağlıklı olsunda yaşasında varsın 10 kere kesip biçsinler beniIlk dogumu olcak arkadaşlar nacizhane tavsiyem akisina birakmak yerine donanimli olmaya bakin. Egitimlere katilma sansiniz varsa katılın dogumu taniyin. Dogal dogum yanlisi dr ve hastaneleri arastirin. Hangi sartlarda kesinlikle sezeryan olmali bunu cok iyi arastirin cunku cogumuz normal isterken bi cesit bahaneyle ikna edilip sezeryan oluyoruz isin dogrusu geregi o sanip ona inandirilarak hem de. Ben ilkinde arastrip biliyorum sanmama rağmen ne kadar cahilmisim yeni anliyorum. Iki dr takibindeydim biri normal dogumuyla unluydu diye ikisi de sezeryan diyince tereddut etmedm güvenerek gereken bu diye erkenden sezeryan oldum simdi en azından sancimi vaktimi bekletselermis diye pismanlik duyuyorum dogum sonrası sikintilarini yasadim kizimda cokca ve bisekilde bunlarin sezeryanla iliskili oldugunu goruyorum neyse geçmiş bitmiş ama dr herhangi bir nedenle sezeryan diyip yan cizer korkutur tavir takininca mutlaka baska hekim gorusleri de alin. Sezeryan mecburi bi müdahale olacaksa zamanına bebek karar versin o sureci mucadeleyi anne de bebek de yaşamalı mutlaka.
dr bakmaya çalıştı mı hiç tahmin yapmadı mı sana genelde kız oluyolar ama yinede belli olmaz tabiArkadaslar cinsiyetini gostermeyen bebekler kiz olurmus dogru mu.bilmek istiyorum neyim olacak cok merak icindeyim..
seninkini düzelttim cnm ilk günceleme yüklediğimde görürsün :)Canım ya benmda kullanıvı adım değişti yaprakgüldüm ben aksu aksu oldum onu da değiştrebiliyomuyuzki
dertsiz basıma dertmi aldım neahooooo ahooooo melike sultaaaannnn senin bu güncelleme işi buraları coşturmuşşş beeee efferim saaaa
yok beee valla ellerine sağlık güzel olmuş bizden sonra hamiş kalanlar bilem yapmış iyi etmişsin sağol canımseninkini düzelttim cnm ilk günceleme yüklediğimde görürsün :)
dertsiz basıma dertmi aldım neneyse bi liste tam olussun güncelemeler kolay cnm :)
yinede pek belli olmaz canım görmemiştir demek ki hayırlısı olsun hakkındaSordum ama hic tahminde bulunmadi kayinvalidem vardi yanimda bilmiyorum belkide o yuzden
aa rica ederim 7 kadar mesaj gelmiş onlarıda güncelliyim geliorum hemencik :)yok beee valla ellerine sağlık güzel olmuş bizden sonra hamiş kalanlar bilem yapmış iyi etmişsin sağol canım
Selam bende 1 kilo almışım sonunda
Bende tiroid hapı kullanıyorum sadece
Aslında kansızım ama dmeir hapı da kabızlık ve bulantı yaptığından içemiyorum , çok sorun olur mu ?
kolay gele melikemmmaa rica ederim 7 kadar mesaj gelmiş onlarıda güncelliyim geliorum hemencik :)
keçi peynirinde daha fazla diye okumuştum bir yerde ama ben keçi peyniri yiyemiyorum.
sağlıkla kucağına al canım inşşAnlasilan herkesin basindan tatsiz olaylar geciyor.benimde 4 tup bebek denemesinden sonra rabbim kendiliginden verdi. Bir tane 8 haftalik kaybim bir tane dis gebeligim var.rabbim saglikli sekilde herkesin kucagina almayi nasip etsin.benim zaten kiz erkek hic onemli degil saglikli olsun yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?