2015 Şubat Anneleri

canım ben oğluışuma hamileyken 3 arkadaşta kist çıktı hatta birinin sağlı sollu loplarda vardı düşün yani ama ilerleyen dönemlerde eridi gitti korkma hiç bişeycik yoktur için rahat olsun

offfsss anlıyorum seni bizimkide eşiyle muğlaya tatile gitmiş hamiş olduğumu bilmiyolar eşim de diyo ki tatile gitmişler ağzımı yokluyor buraya yakın yaa bende dedim ki ben bu halimle size zor yetiştiriyorum birde bebiş aşağı yerleşmiş çok yormamam lazım valla bazen bi tane çakasım geliyor hormonların etkisiyle hiiiçç düşünmüyor kuzum taşıncaz bi süre sonra ben yavaştan ıvır zıvırı kaldırıyorum keşke bu işlerde ağzını açıp sana yardıma gelsinler dese bir kerede gelmeyeceklerinide biliyor valla kusura bakmasın etkiye tepki ben şimdiden kızkardeşime dedim şubat sonu gibi gel diye hiç ikilemeden tamam abla dedi

inşallah yanlıs görmüstür canim dualarim seninle yüreğini ferah tut

çok güzel bi konuya değinmişsin kuzum ilk kızımı epidural sezeryanla doğurdum dr umun düğünü olcaktı o aralar cahillik işte bizde hemen tamam dedik ağrı eşikleri farklı olduğu için ben çok çektim ikincisi ise tam 20 haftalıktı kaybettiğimde perşembe günü öğle 12 de yatışım oldu cuma günü öğle 2 de doğdu ve bebek ters geliyordu annelik kolay değilki acısı var tabi keşke yaşasaydıda 5 gün ağrı çekseydim neyse geçen geçmiş sonuçta rabbim böle uygun görmüştü benim için demek ki dr bana moral olsun diye bak başka bebekte normal doğum yapabilirsin dedi bende o sinirle bana bebek deme dedim off halada nasıl öfkeliydim ben bile inanamıyorum sonra bir daha hiç düşünmeyeceğim dediğim şeyi hemen istemeye başladım rabbim geciktirmedi ve oğlumun doğacağı günlerde hamile olduğumu öğrendim ben dr uma normal doğurucam diyorum oda inşş bi sorun çıkmadığı takdirde olur dedi ama yinede nasipte ne varsa o olcak sağlıklı olsunda yaşasında varsın 10 kere kesip biçsinler beni

Canım ya benmda kullanıvı adım değişti yaprakgüldüm ben aksu aksu oldum onu da değiştrebiliyomuyuzki
seninkini düzelttim cnm ilk günceleme yüklediğimde görürsün :)
ahooooo ahooooo melike sultaaaannnn senin bu güncelleme işi buraları coşturmuşşş beeee efferim saaaa
dertsiz basıma dertmi aldım ne neyse bi liste tam olussun güncelemeler kolay cnm :)

seninkini düzelttim cnm ilk günceleme yüklediğimde görürsün :)

dertsiz basıma dertmi aldım ne neyse bi liste tam olussun güncelemeler kolay cnm :)
yok beee valla ellerine sağlık güzel olmuş bizden sonra hamiş kalanlar bilem yapmış iyi etmişsin sağol canım

Selam bende 1 kilo almışım sonunda

Bende tiroid hapı kullanıyorum sadece
Aslında kansızım ama dmeir hapı da kabızlık ve bulantı yaptığından içemiyorum , çok sorun olur mu ?

nette okuduğum kadarıyla kullanmak gerekiyormuş ama hiç içemiyorsanız doktorunuza danışıp gıdalarla alabilmenin yoluna bakın bence kansız kalmak bebek içinde iyi değil

Anlasilan herkesin basindan tatsiz olaylar geciyor.benimde 4 tup bebek denemesinden sonra rabbim kendiliginden verdi. Bir tane 8 haftalik kaybim bir tane dis gebeligim var.rabbim saglikli sekilde herkesin kucagina almayi nasip etsin.benim zaten kiz erkek hic onemli degil saglikli olsun yeter.

sağlıkla kucağına al canım inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…