Bi bakim canim sen nasil oldun bu aradaOy yesinler gobusu oyle cok da yedi aylik gibi degil yahu gayet idare eder buyuklugu
cati darligi icin bisey diyemem bazi durumlarda ssvd de olmuyir tabi ama bizim olmaz diye bildigimiz bicok seyin normal doguma engel olmadigini biliyorum artik bu konuda ciddi arastrmalar ornekler var bu ise gonul emek verenler de. Face kullaniyorsan ssvd diye arat gruba istek yolla kaydol oku istersen ne cok yanlis bilgiyle kandirilmisiz normal dogum hakkimiz alinmis elimizden meger
Ben normal doğum yaptım oğlum iriydi biraz, kesmediler ama zaten kendiliğinden yırtıldıEpizyotomi kesigini dr ya d ebeler işlerine geldigi icin uyguluyorlar. Ingiltere 20% uygulama orano o da mecburiyetten ama bizim sağlık personeli işin kolayına kaçtığı için uygulama sıklığı maalesef yüksek. Dr. Nız ile bu konuyu doğumdan önce konuşun istemediğiniz bi uygulamayı size yapamazlar gerekirse dr değiştirin.
kendi kendine yırtılınca nasıl oldu. iyileşme süreci falan. çok muydu yırtık.Ben normal doğum yaptım oğlum iriydi biraz, kesmediler ama zaten kendiliğinden yırtıldıBu daha mı kötü acep
Güle güle kullansın :) maşallah onaAyyyy yerim güle güle kullansın inşAllah
Hayırdır kimle?Benim bugün canim sikkin hem hastayim hem de hic sevmedigim hoslnmadigim bir insanla yakin zamanda muhatap olmak durumunda kalicagimi ogrendim olmayan keyfim de kacti
yani bence mucizevi bir an. zor ama güzel. iyi ki normal doğurmuşum. ilkinde daha cesur oluyor insan. olumlu düşünün olumlu olsun herkes gönlüne göre doğursun. avrupa ülkelerinde sezeryan çok çok azken bizde doktorlar normal isteyene üvey hasta muamelesi yapıyor. pabuç bırakmamak lazım zorunlu bi durum yokken.kesme olayı tabi insanı ürkütüyor birde herkesin biyolojik yapısı bir olmuyor kimi erken iyileşiyor kimi sıkıntılı süreç yaşıyor ama yinede sanırım sezeryandan iyidir normal doğum. Bende ters bir durum olmadıkça çok korkmama rağmen normal doğum istiyorum.
yani bence mucizevi bir an. zor ama güzel. iyi ki normal doğurmuşum. ilkinde daha cesur oluyor insan. olumlu düşünün olumlu olsun herkes gönlüne göre doğursun. avrupa ülkelerinde sezeryan çok çok azken bizde doktorlar normal isteyene üvey hasta muamelesi yapıyor. pabuç bırakmamak lazım zorunlu bi durum yokken.
benim doktoruma kalsa açılma yumuşama yokken suni sancı verecekti. saatlerce suni sancı sonrası sezeryan olurdu muhtemelen. ben sancılarım az da olsa başlayana kadar kabul etmedim suni sancıyı. burdan işe yaramaz diye okuduğum için.
sezeryan dikişini özenle yaparken normal doğumda rezil işler yapıyorlar bence bilinçli yapıyorlar bunu. çok yanlış.
çok yazdım ama daha burda doğum muhabbeti çok döner, hiç kimsenin sizi korkutmasına izin vermeyin neye inanırsanız onu yaşarsınız kolay ve güzel bir doğum hayal edin..
ecican 36674769 .!.:Bi bakim canim sen nasil u arada
Yabancı memleketteyim, burda kolay kolay Sezeryan yapmıyorlar. Hatta bir yerde okumuştum bebek tersmiş masajla bebeği döndermişler :)
hepinize iyi geceler kızlar yorucu köy macerasından henüz döndüm ama hala evimde değilim. annemlerde kalıyorum. herkes iyidir umarım.
Hayırdır kimle?
annem 1.81 babam 1.80 boyunda erkek kardeşim 1.87 ben 1.70. ben onlardan kısayım. ama hayatımın her döneminde yaşıtlarımdan büyüktüm boy ve kilo olarak.Masallah 57 cmmisuanki boyun kac acaba
nette okumustum kesikten daha iyi diyorlardı.Ben normal doğum yaptım oğlum iriydi biraz, kesmediler ama zaten kendiliğinden yırtıldıBu daha mı kötü acep
arkadasimin yengesi icin de aynisini soylediler, gebelki suresinde gecmesini bekliyoruz yoksa dogum sonrasi ameliyat dediler ama dogana adar gecmisti, insallah sende de oyle olur :) sıkma canını sag salim alirsin kucaginaGeçmiş olsun canım ama mıralini bozma hemen. Çok yerde okudum bebeğin beyninde bu tür oluşumlar gebeliğin ilerki dönemlerinde tamamen iyileşiyormuş. Facebookta hamilelikle ilgili sayfalarda anneler yazıyor hep orda okumuştum
aynı benim göbüşüm çoookk tatlı bir göbüş maşallah sanaBuyrun 7 aylik gibi olan gobusum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?