yok yaa kolay aslında ama kaynarken iki saat sürdüğünden uzun oluyor bide annem ve ananemde geldi yardıma ben soymadan yapıyorum biberide domateside bi kasa domatesi 7-8 kilo biber yıkıyıp rondodan çekiyorum kaynatıp dolduruyorum kolay oluyor
evde yaptım ama devamlı ocak yandığından sıcaktan geberdim
bizde öleyiz ama ben bekarken bile 30 40 kavonoz gidiyordu ee bide şimdi eşimin babanesine falanda arada götürüyoruz bi çorba yapsan yada ne biliyim bi makarna yapsan bitanesi gidiyor zaten ben herşeye kullanıyorum domates çıksa bile çünkü kolaylık oluyor çalıştığımdan hemen dök yapKiz masallah,106 kavonozu kac kisi yiyosunuzbana 12-15 tane fazla fazla yetisiyor ama..gerci biz bi kari kocayiz,coluk cocuk yok..
İnsallah canim hepimiz saglikla kucagimiza alayalim rabbim acilarini gostermesin meleklerimizin :))gönlünü ferah tut arkadaım inş hiçbişey olmayacak sağlıkla kucağına alacaksın kuzucuğunu
Gule gule yiyin arkadasim.simdi yoruldun ama dedigin gibi yil boyu rahat ediyorsun.bende yazin dahi kullaniyorum bahce domatesi diye.bizde öleyiz ama ben bekarken bile 30 40 kavonoz gidiyordu ee bide şimdi eşimin babanesine falanda arada götürüyoruz bi çorba yapsan yada ne biliyim bi makarna yapsan bitanesi gidiyor zaten ben herşeye kullanıyorum domates çıksa bile çünkü kolaylık oluyor çalıştığımdan hemen dök yap
kaynanam da öle diordu gecen sene öle yaptık bi günde biticek iş 4 gün sürdü bu sene dedim kendi bildiğim gibi yapıcam oda geldi dün baktı artık bende böle yapıcam dedi hiç kabuk kalmıyorki tamamen çekiyorum zaten hem onun bütün vitamini orada ne anladım öteki türlü konserevedn vitamini gittikten sonra istersen bi ilk önce bi kaçtane al çek soymadan kaynat göreceksin zaten yanlız birbirine geçme yeni rondolarla yaparsannız ısındığından bozuluyor ben eski robotlarla yapıyorum yandan kap takmalıKabukla rahatsız etmiyor mu yemekte falan agzina gelir sanki. Yikama soyma isi gicik zaten vakit alan o bakalm ben nasil basetcem haftasonu düşünüyorum iyi olursam
saol canım aynen bak geçti bile yorgunluk temizliğide bıraktım annemlere geldim dükkana=) çok kolay oluyo öteki türlü hadi çıktı diyelim domates kabuğu soy doğra yada rendele böle tık dök bitsinGule gule yiyin arkadasim.simdi yoruldun ama dedigin gibi yil boyu rahat ediyorsun.bende yazin dahi kullaniyorum bahce domatesi diye.
kaynanam da öle diordu gecen sene öle yaptık bi günde biticek iş 4 gün sürdü bu sene dedim kendi bildiğim gibi yapıcam oda geldi dün baktı artık bende böle yapıcam dedi hiç kabuk kalmıyorki tamamen çekiyorum zaten hem onun bütün vitamini orada ne anladım öteki türlü konserevedn vitamini gittikten sonra istersen bi ilk önce bi kaçtane al çek soymadan kaynat göreceksin zaten yanlız birbirine geçme yeni rondolarla yaparsannız ısındığından bozuluyor ben eski robotlarla yapıyorum yandan kap takmalı
Oh masaallah bebek bayram etmistir :) valla yemek yemenin zevki simdi cikmaya basladi ye arkadasim yarasingünaydın kızlar nasılsınız
5 aydır ilk defa dün akşam tıka basa yemek yedim o kadar doydumki su içmeye yer kalmadı maşallah
yemek yiyip doymayı özlemişim yaa
maşallahgünaydın kızlar nasılsınız
5 aydır ilk defa dün akşam tıka basa yemek yedim o kadar doydumki su içmeye yer kalmadı maşallah
günaydın kızlar nasılsınız
şuan evde deilim ama netten bulayım cnmRobot isini pek anlyamadm canm resm koyablr misin
ne güzel yaa bende artık doymak istiyorum yediğiim kuş kadar oda yarım saat sonra tekrar acıktırıyor
Oh masaallah bebek bayram etmistir :) valla yemek yemenin zevki simdi cikmaya basladi ye arkadasim yarasin
maşallahcanım artık hep öle gider inş
ne güzel yaa bende artık doymak istiyorum yediğiim kuş kadar oda yarım saat sonra tekrar acıktırıyor
dandinidandini S serefraz85 Allaha şükür benim görümcelerim ve kayınvalidem iyi insanlar... böyle art niyetli insanlara sevimli sevimli konuşup laf sokan insanları hep kıskanmışımdır ben çok yapamıyorum eğer siz yapabiliyorsanız bence öyle davranın. mesela otele ziyaret gidip ayyyyy sizinlede çok ilgilenemedim aslında şunu şunu yapmak isterdim ama görüyorsun yiğenin bende hal bırakmadı felan deyip çaya bile çağırma
şuan evde deilim ama netten bulayım cnm
hayır olsun cnm sağlıklı sıhhatli olsunKızlar 13. Haftamda dr gitmiştim. Cinsiyet için çok erken yanılabilirim ama benim içimden kız geçiyo sanki demişti. Bu gece rüyamda gördüm. Muayene oluyodum pipisine kadar gösterdi dr bebeğiniz erkek diyordu. Hayırlısı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?