2015 Şubat Anneleri

Kabukla rahatsız etmiyor mu yemekte falan agzina gelir sanki. Yikama soyma isi gicik zaten vakit alan o bakalm ben nasil basetcem haftasonu düşünüyorum iyi olursam

Kiz masallah,106 kavonozu kac kisi yiyosunuz bana 12-15 tane fazla fazla yetisiyor ama..gerci biz bi kari kocayiz,coluk cocuk yok..
bizde öleyiz ama ben bekarken bile 30 40 kavonoz gidiyordu ee bide şimdi eşimin babanesine falanda arada götürüyoruz bi çorba yapsan yada ne biliyim bi makarna yapsan bitanesi gidiyor zaten ben herşeye kullanıyorum domates çıksa bile çünkü kolaylık oluyor çalıştığımdan hemen dök yap

Gule gule yiyin arkadasim.simdi yoruldun ama dedigin gibi yil boyu rahat ediyorsun.bende yazin dahi kullaniyorum bahce domatesi diye.

Kabukla rahatsız etmiyor mu yemekte falan agzina gelir sanki. Yikama soyma isi gicik zaten vakit alan o bakalm ben nasil basetcem haftasonu düşünüyorum iyi olursam
kaynanam da öle diordu gecen sene öle yaptık bi günde biticek iş 4 gün sürdü bu sene dedim kendi bildiğim gibi yapıcam oda geldi dün baktı artık bende böle yapıcam dedi hiç kabuk kalmıyorki tamamen çekiyorum zaten hem onun bütün vitamini orada ne anladım öteki türlü konserevedn vitamini gittikten sonra istersen bi ilk önce bi kaçtane al çek soymadan kaynat göreceksin zaten yanlız birbirine geçme yeni rondolarla yaparsannız ısındığından bozuluyor ben eski robotlarla yapıyorum yandan kap takmalı

Gule gule yiyin arkadasim.simdi yoruldun ama dedigin gibi yil boyu rahat ediyorsun.bende yazin dahi kullaniyorum bahce domatesi diye.
saol canım aynen bak geçti bile yorgunluk temizliğide bıraktım annemlere geldim dükkana=) çok kolay oluyo öteki türlü hadi çıktı diyelim domates kabuğu soy doğra yada rendele böle tık dök bitsin

günaydın kızlar nasılsınız

5 aydır ilk defa dün akşam tıka basa yemek yedim o kadar doydumki su içmeye yer kalmadı maşallah

yemek yiyip doymayı özlemişim yaa

Robot isini pek anlyamadm canm resm koyablr misin

dandinidandini S serefraz85 Allaha şükür benim görümcelerim ve kayınvalidem iyi insanlar... böyle art niyetli insanlara sevimli sevimli konuşup laf sokan insanları hep kıskanmışımdır ben çok yapamıyorum eğer siz yapabiliyorsanız bence öyle davranın. mesela otele ziyaret gidip ayyyyy sizinlede çok ilgilenemedim aslında şunu şunu yapmak isterdim ama görüyorsun yiğenin bende hal bırakmadı felan deyip çaya bile çağırma

ne güzel yaa bende artık doymak istiyorum yediğiim kuş kadar oda yarım saat sonra tekrar acıktırıyor

ay canım bende öyleydim ama dün ne olduysa çok acıktım yemek saatini zor bekledim hatta yemekhanede aşçı kadın bile şaşırdı
Oh masaallah bebek bayram etmistir :) valla yemek yemenin zevki simdi cikmaya basladi ye arkadasim yarasin

evet yemenin zevki şimdi çıkmaya başladı rahatla uyumuşum bütün gece inşallah böyle devam eder

maşallah canım artık hep öle gider inş

inşallah canım bütün gece pozitiftim valla doymanın etkisiyle

ne güzel yaa bende artık doymak istiyorum yediğiim kuş kadar oda yarım saat sonra tekrar acıktırıyor

ay canım inşallah sende en kısa zamanda başlarsın yemeye. ben yarım kepçe çorbayı ekmeksiz yarım saatte bitirirdim hiç yiyemiyordum ama ne olduysa birden oldu

Ben de beceremem politikayi oyle keske yapabilsek oyle olmak lazim da anlayana iste

şuan evde deilim ama netten bulayım cnm

tamam canm zahmet olmzsa sevinirim

Kızlar 13. Haftamda dr gitmiştim. Cinsiyet için çok erken yanılabilirim ama benim içimden kız geçiyo sanki demişti. Bu gece rüyamda gördüm. Muayene oluyodum pipisine kadar gösterdi dr bebeğiniz erkek diyordu. Hayırlısı olsun:)

Merhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.

buldum bak bu kırmızının arçeliği var bende onla kaynanam cekmeye kalkmış yanmış o takma yeri yalama gibi olmuş yani çok çekince öle oluyor ben iki markete gittim yazık oda yardım etmek istemiş ben bununla çekiyorum ama markası deişik

Afiyet olsun cimcime arada bi iyi geliyor o istah zimba gibi oluyorsun gecen aksam ben de bi aclik istekle yiyebldm de ne kadar mutlu oldum

hayır olsun cnm sağlıklı sıhhatli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…