2015 Şubat Anneleri

canım sırt üstü yatıyor olabilirmisin uykuda.
ben kaç gündür takip ediyorum yan yatınca bulantım hiç olmuyor ama uyurken dönüp sırt üstü yatarsam sabah kusarak uyanıyorum bütün gün midem bulanıyor.
bunu eşimede söyledim oda artık geceleri arada uyanıp beni kontrol ediyor yan yatırıyor

valla ben sırf bu yüzden şu hamile yastıklarından almayı bile düşündüm

inşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa
Biraz sirke biraz suyu kaynat cnm cikar kokusu ama sirkeyi fazla koy

inşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa
cimcime yumurta kokusunu en iyi çay demi alır canım ben genelde yumurta pişirdiğim tavalara yada kırdığım kaplara arta kalan çayın demini döküyorum koku falan hiç kalmıyor aklında bulunsun

Canim acaba tsh yukselms olabilir mi?ben de normalde ekmek yemiyorum.arada baskasinin evinde,disarida yemekte tuketiyorum.kahvaltida yumurta,peynir,domates,zeytin..beni bayagi tutuyor..demek ki biraz da senin bunyenden..bence sen yuruyus yapmiyorsan hergun yuru canim,ekmegi kes,zeytini,peyniri suya koyup tuzunu cikar.yemeklerinde de hic tuz olmasin.annene filan gidiyorsun ya yemege,sana tuzsuz ayirsinlar mutlaka..cok farkediyor.alakasi yok ama kisin ablam rahatsizlandi.tuzu,cayi kesti.yan etki olarak kilo verdi..asiri meyve de cok seker,kilo yapiyor canim.onemli olan canini sikmaman

biz de cinsiyet için gidiyoruz. bakalım ne diyecek... ya da bizim sıpa gösterecek mi?

cimcime yumurta kokusunu en iyi çay demi alır canım ben genelde yumurta pişirdiğim tavalara yada kırdığım kaplara arta kalan çayın demini döküyorum koku falan hiç kalmıyor aklında bulunsun

eşim varken kahvaltıya çay demliyorum ama yalnızken aklıma bile gelmiyor normalde bende demi kullanıyordum ama farkında olmadan faydası oluyormuş ben yumurtalı ekmek yaptıktan sonra kızartma tenceresine sıcakken döküyordum yağından arınsın diye ve hakikaten koku olmuyordu meğer ondanmış

esoba masallah kızına hayırlı olsun ınsallah... kılo konusundada kendını uzme ama arkadasların onerıleırını dıkkate al cnm tansıyonunu olc gunluk ıllakı bısey neden oluyodur ınsallah sıkıntı cıkarmaz ılerde sana

Bak kac yılık ev hanımıyım :) ben bılmıyodum bunu hep c suyuyla halletmeye calısıodum bı deneyım hafta sonu saolun kızlar

Ah
canımmm çok sevindim demek artık kesin kız :)) yerim onuben seni merakla bekliyordum valla kendi güzel haberim gibi sevindim kilo için bol su tüket ve tuzu kes doktorun dediği gibi. Bu kontrole eşin geldi mi? Ne tepki verdi duygulanmıştır

artık bundan sonra dikkat edicem geriye dönemeyeceğime göre. yürüyüş fazla yapamamıyorum en fazla yarım saatte belim ağrıyor, işim oturarak . bir yerde okumuştum oturarak çalışanlar .diğer insanlardan iki katı fazla spor yapmalıymış ki etkili olsun.
bebek de 220 gr mış. takvimim de 150 yazıyor . biraz şişman sanki kızım.

ayy yerım onun sısmanlıgını bebısler tombul tombul harıka oluyolar yaaa

sağlıklı bir kız annesisin yani :) maşallah, dr diyetisyen felan önermedi mi, yemeklere dikkat etmek lazım ama bende hareketsizlikten kilo aldığımızı düşünüyorum dr bana 1 saat yürü dedi toplasam 2 haftada 1 saat yürümüşümdür

sağol canım darısı başına. güzel kısımlar başına yani. su zaten çok içen biriyim kilonun 3 kilosu sudur kesin sabahtan 3-4 şişe içmişimdir. ama tuzu azaltmam şart.
geldi eşim kameraya çekti. duygulandın mı dedim ben duygularımı belli etmiyorum dedi. gerçekten içinde fırtına kopsun belli etmez. 8 yıllık evliyiz 2 kez ağladığını gördüm. birinde ben ağlatmıştım içeri gittim sevindim sonunda ağlattım diye :))

maşallah doktora..45.dk ikili test için bakmıştır bence... bizimki 20 25 bakıyor 10-15 dk konuluyoruz 30 dk ya cıkıyoruz... ama ben cok memnunum doktorumdan ...inşallah doğumda istediğim gibi olur... sezeryan olsam hiç tereddüt etmeden doktoruma teslım olacağım ama normalde şüphelerım var tüm doktorlara....

sırt üstü çok yatmıyorum yatınca midem bir garip oluyor fark ediyorum hemen ama sabah çok büyük bir açlıkla uyanıyorum kraker falan da atıştırsam nafile arada gece 4 te uyandırıyor beni açlık ondan mı kaynaklanıyor bilmiyorum doktor ilacı bırak yavaş yavaş geçecek bulantıların dedi ertesi günü içmeyim dedim kahvaltı hazırlarken daha fena oldum bir kustum ama burnumdan dahi çıktı kanadı birde burnum o günden sonrada bırakmaya korktum daha hazır değilim diye şu mideden ne çektim ya hamilelikten önce ben bilmem doğru düzgün kustuğumu bile bilmem ağır bir imtihan oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…