- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
huhuuu güzel anneler nabersiniz ?
ben iyice psikolojik bunalıma gireceğim az kaldı iki gündür midem yine perişan etti beni sabah bulantı ilacını zor içiyorum kusmamak için kıpırdamadan yatıyorum resmen Allahım ne zaman geçecek hiç bilmiyorum ama gerçekten çok sıkıldım artık birde ilaç ağır bir ilaç kullanmasam yiyip içemiyorum hiçbirşey kullansam illa ki zararı oluyor biliyorum gerçekten çok sıkıldım yaa
Biraz sirke biraz suyu kaynat cnm cikar kokusu ama sirkeyi fazla koyinşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa
Cooook gecmis olsun canim
cimcime yumurta kokusunu en iyi çay demi alır canım ben genelde yumurta pişirdiğim tavalara yada kırdığım kaplara arta kalan çayın demini döküyorum koku falan hiç kalmıyor aklında bulunsuninşallah en kısa zamanda sende başlarsın
bu arada ben sabah yumurta kırmıştım kokusu lavaboya sinmiş çamaşır suyuyla sildim ama çıkmadı evim açık mutfak tüm salon yumurta koktu yaa
Canim acaba tsh yukselms olabilir mi?ben de normalde ekmek yemiyorum.arada baskasinin evinde,disarida yemekte tuketiyorum.kahvaltida yumurta,peynir,domates,zeytin..beni bayagi tutuyor..demek ki biraz da senin bunyenden..bence sen yuruyus yapmiyorsan hergun yuru canim,ekmegi kes,zeytini,peyniri suya koyup tuzunu cikar.yemeklerinde de hic tuz olmasin.annene filan gidiyorsun ya yemege,sana tuzsuz ayirsinlar mutlaka..cok farkediyor.alakasi yok ama kisin ablam rahatsizlandi.tuzu,cayi kesti.yan etki olarak kilo verdi..asiri meyve de cok seker,kilo yapiyor canim.onemli olan canini sikmamanbenimki de baktı tek tek bütün organlarına. ama onu farklı yapıyorlar rapor yazıyorlar dedi. demek ölçüyorlar falan. doktor kaburga aralıklarından gözerine bıle bır sey var mı dıye baktı.
ben daha ağzıma tatı sürmedim , tek yediğim ekmek o da genelde kahvaltıda çok yıyorum. meyve suyu falan da içmiyorum tek içtiğim içecek çay onu da şekersiz ıcıyorum. meyve cok yiyorum ama.
Selam kızlar... Bugün mutlu gün doktor randevum var. İnşallah her şey düzgün çıkar. Bebek baya büyümüştür artık diye düşünüyorum. Doktor bence erkek demişti cinsiyeti için bugün kesin olarak sölicekti. Kolay kolay değişmez erkek bebek diyolar ama neyse ne artık bilelimde bakarken ona göre şeylere kaysın gözümüz artık :) İnşallah iyi haberlerle dönerim banada dua edin... Mcxxxxx :)
cimcime yumurta kokusunu en iyi çay demi alır canım ben genelde yumurta pişirdiğim tavalara yada kırdığım kaplara arta kalan çayın demini döküyorum koku falan hiç kalmıyor aklında bulunsun
Bak kac yılık ev hanımıyım :) ben bılmıyodum bunu hep c suyuyla halletmeye calısıodum bı deneyım hafta sonu saolun kızlareşim varken kahvaltıya çay demliyorum ama yalnızken aklıma bile gelmiyor normalde bende demi kullanıyordum ama farkında olmadan faydası oluyormuş ben yumurtalı ekmek yaptıktan sonra kızartma tenceresine sıcakken döküyordum yağından arınsın diye ve hakikaten koku olmuyordu meğer ondanmış
Hmm olabilir bak ayiptir soylemesi biraz ishal var iki gundur
Bilmiyorum ki canim olabilir :)muhtemel doğum tarihi olmasın
canımmm çok sevindim demek artık kesin kız :)) yerim onuben seni merakla bekliyordum valla kendi güzel haberim gibi sevindim kilo için bol su tüket ve tuzu kes doktorun dediği gibi. Bu kontrole eşin geldi mi? Ne tepki verdi duygulanmıştırMerhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.
hosgeldın cnm... ogrendınmı cınsıyetınıKızlar bende 17 haftalık hamileyim aranıza katıldım
artık bundan sonra dikkat edicem geriye dönemeyeceğime göre. yürüyüş fazla yapamamıyorum en fazla yarım saatte belim ağrıyor, işim oturarak . bir yerde okumuştum oturarak çalışanlar .diğer insanlardan iki katı fazla spor yapmalıymış ki etkili olsun.Canim acaba tsh yukselms olabilir mi?ben de normalde ekmek yemiyorum.arada baskasinin evinde,disarida yemekte tuketiyorum.kahvaltida yumurta,peynir,domates,zeytin..beni bayagi tutuyor..demek ki biraz da senin bunyenden..bence sen yuruyus yapmiyorsan hergun yuru canim,ekmegi kes,zeytini,peyniri suya koyup tuzunu cikar.yemeklerinde de hic tuz olmasin.annene filan gidiyorsun ya yemege,sana tuzsuz ayirsinlar mutlaka..cok farkediyor.alakasi yok ama kisin ablam rahatsizlandi.tuzu,cayi kesti.yan etki olarak kilo verdi..asiri meyve de cok seker,kilo yapiyor canim.onemli olan canini sikmaman
ayy yerım onun sısmanlıgını bebısler tombul tombul harıka oluyolar yaaaartık bundan sonra dikkat edicem geriye dönemeyeceğime göre. yürüyüş fazla yapamamıyorum en fazla yarım saatte belim ağrıyor, işim oturarak . bir yerde okumuştum oturarak çalışanlar .diğer insanlardan iki katı fazla spor yapmalıymış ki etkili olsun.
bebek de 220 gr mış. takvimim de 150 yazıyor . biraz şişman sanki kızım.
sağlıklı bir kız annesisin yani :) maşallah, dr diyetisyen felan önermedi mi, yemeklere dikkat etmek lazım ama bende hareketsizlikten kilo aldığımızı düşünüyorum dr bana 1 saat yürü dedi toplasam 2 haftada 1 saat yürümüşümdürMerhaba! Ben geldim.
Kontrole gitmiştim. Bebek açısından her şey iyi ,benim açımdan can sıkıcı.
Biraz mutsuz olarak geldim. Bebeğin her şeyine baktı normalmiş tek tek inceledi bütün organlarını falan.
benim sıkıntım geçen gittiğimde 85 kilo idim şimdi 91 olmuşum.
bir ayda 6 kilo almak imkansız, normal değil dedi doktor. ödem olabilir dedi. Normalde albüminden şüpheleniriz ama bu ayda olmaz dedi. tuz yeme dedi. böyle gidersem sanırım 120 kilo ile doğum yapıcam. toplada 18 kilo aldım dört ayda.
ayrıca ameliyatlı olmam norma doğuma engel değilmiş.
3 lü test istedi gerekyok demişti unuttu sanırım.
ayrıntılı ultrason yapmıyorlarmış istiyorsan 20.haftada başka yere yönlendireyim dedi.biraz pahalıdır dedi. nekarsa?
Kesin KIZ dedi.[/Q
sağol canım darısı başına. güzel kısımlar başına yani. su zaten çok içen biriyim kilonun 3 kilosu sudur kesin sabahtan 3-4 şişe içmişimdir. ama tuzu azaltmam şart.Ah
canımmm çok sevindim demek artık kesin kız :)) yerim onuben seni merakla bekliyordum valla kendi güzel haberim gibi sevindim kilo için bol su tüket ve tuzu kes doktorun dediği gibi. Bu kontrole eşin geldi mi? Ne tepki verdi duygulanmıştır
maşallah doktora..45.dk ikili test için bakmıştır bence... bizimki 20 25 bakıyor 10-15 dk konuluyoruz 30 dk ya cıkıyoruz... ama ben cok memnunum doktorumdan ...inşallah doğumda istediğim gibi olur... sezeryan olsam hiç tereddüt etmeden doktoruma teslım olacağım ama normalde şüphelerım var tüm doktorlara....araştırma hastanesine gidiyordum önceden . bu ikili test için gün veremdiler bıraktım özele gidiyorum şimdi. onlar tartmadılar bile bu en azından tartıyor. aslında çok ilgili bir doktor 45 dk bakıyor bebeğe. bende tahlil falan istemeyince bir bildiği vardır heralde diyorum.
canım sırt üstü yatıyor olabilirmisin uykuda.
ben kaç gündür takip ediyorum yan yatınca bulantım hiç olmuyor ama uyurken dönüp sırt üstü yatarsam sabah kusarak uyanıyorum bütün gün midem bulanıyor.
bunu eşimede söyledim oda artık geceleri arada uyanıp beni kontrol ediyor yan yatırıyor
valla ben sırf bu yüzden şu hamile yastıklarından almayı bile düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?