2015 Şubat Anneleri

Maşallah :nazar: Aminnn inşallahh
Bende öyleydim ya bi gece okadar çok olmuştu ki uyumadım hissediyim o durana kadar diye . :KK61:
Daha biraz once yemek.yaparken burdayim dedi simdi yine durdu genelde ben aci yiyince oynuyo yaniyo heralde :)

Ben de ne yemek yapacağımı bilemiyorum. Et sebze hiçbiri evde kalmadı. Alışverişi ben yapıyodum bu hafta yapamadım. Meyve bile yok. Kimseye de alırmısın diyemiyorum.
canım ne oldu sen kardiolağa gittinmi bide yorma kendini olmadı kahvaltı falan idare edersiniz ne olucak

Sağol tatlım
Eğer çok erken haftada diyorlarsa çok tecrübesi olan bir doktor değilse değişir. Çünkü 16 haftadan önce söylemek pek doğru değil. Hem %100 emin olmadan neden söylüyorlar ki anlamadım hiç. %60 nerdeyse yarı yarıya. E zaten bizde biliyoruz ya kız ya erkek :KK45:
Bak o açıdan hiç düşünmedim hahaha alemsin:)

Cnm ben hamile kalmadan bi sene once hep ayni ruyayi gordum ve hep erkekti ve suanda oglum.olucak ve ismide hep ruyamda seslendigim isim olucak
Ay cok güzel yaa Allahım gönlüne göre vermis

Canım doktora göre 20-22. Haftalara kadar bir hissedip bir hissetmemek normalmiş. Açıkcası bunu daha önce bebiş dünyaya getirmiş anneler cevapliyabilir mi? Ben de çok merak ediyorum.

Kızlar benim 3. bebeğim ben de hissetmiyorum daha :) Açıkcası diğerlerini ne zaman hissettim tam hatırlayamıyorum :)
Bu arada hala sivilcelerden çekenler var mı aranızda?Nasıl birşey uygulayabilirim acaba?Sivilcelerimin içi iltihap dolu gibi ve çok acıyorlar.Tam da burun kanadımın yanında çıkmış gözlük takarken zorlanıyorum oraya denk geliyor çünkü :KK53:Ergenliğime geri döndüm desem ergenlikte bu tarz sivilcelerim olmamıştı 5-6 tane büyük sivilcem var mercimek kadar filanlar ama çok acıyorlar o_O

Kızlar benim 3. bebeğim ben de hissetmiyorum daha :) Açıkcası diğerlerini ne zaman hissettim tam hatırlayamıyorum :)
Bu arada hala sivilcelerden çekenler var mı aranızda?Nasıl birşey uygulayabilirim acaba?Sivilcelerimin içi iltihap dolu gibi ve çok acıyorlar.Tam da burun kanadımın yanında çıkmış gözlük takarken zorlanıyorum oraya denk geliyor çünkü :KK53:Ergenliğime geri döndüm desem ergenlikte bu tarz sivilcelerim olmamıştı 5-6 tane büyük sivilcem var mercimek kadar filanlar ama çok acıyorlar o_O
Cnm benimde hamileligin basinda baldirlarimda bi cikti hala gecmiyo arada dokununca baya acitiyo

Hayırlı olsun canım.

Tesekkur ederim canim :)

Maşallah allah bozmasın mutluluğunu :) ️bende kendimi erkeğe çok alıştırdığım için kız diyince doktor inanamamıştım bile :) sağlıklı olsun önceliğimiz ama allah içimizi biliyor yalana gerek yok , kız bambaşka :) hem kilosu boyu herşeyi çokkk güzell:nazar:

Ya aynenn canim aynennn :)
Esim 32 dişin göründü bi kapayamadin agzini diyor :))) Rabbim herkesin gönlüne gore versin saglikli olsun bebeklerimiz inşallah nasil bir mutluluk bu yaz :))
Bu arada canimcigim bende bebegimin hareketlerini iki hafta hissedememistim dün babası gelip sevip öptü gitti 3-4 tekme geldi ardından, hissediyorlar gerçekten anladim artik :)

Kızlar simdi okuyorumda banada yüzde 60 erkek dedi ben rüyamda kız görüyorum ısrarla :) bana da 12 eylülde randevu verdi o zamana kadar meraktan catlarim heralde:)

Sabir canim hic düşünme allah gönlüne gore versin ama artik bir anne olarak hissediyoruz sanirim :) erkek muhabbeti yapanlarla hic konusmuyordum kafa sallayip geciyordum iyikide öyle yapmisim :))

Merhaba Kızlar,herkes iyidir umarım....Benim sağ avuç içimde ağrı var..Hamilelikte olan birşeymiş ama canımı sıktı..Sürekli klavye de olanlarda ve hamilelerde oluyormuş sinir ucu sıkışması falan daha önce hiç olmamıştı bunu yaşayan var mı acaba?

canım ne oldu sen kardiolağa gittinmi bide yorma kendini olmadı kahvaltı falan idare edersiniz ne olucak

Önümüzdeki birkaç haftaya gidicem canım kalbin oluşumu 20. Haftadan sonra tam oluyormuş. Kendi doktorumuza gittik çok şükür normaldi. Ama yine de kardiyoloğa gidin dedi canım.

Canım diğer bebişlerinde bir gün hissedip birkaç gün hissetmediğin oldu mu? Yoksa hissettikten sonra hep mi hissediliyor?

yaa sorma bende aynı dertten muzdaribim iltihaplı sivilceler.biri bitip diğeri başlıyo çokta kötü duruyo.bende patlatıyorum.cildim normalden daha yağlı sanırım bundan dolayı.

Tesekkur ederim canim :)

Ya aynenn canim aynennn :)
Esim 32 dişin göründü bi kapayamadin agzini diyor :))) Rabbim herkesin gönlüne gore versin saglikli olsun bebeklerimiz inşallah nasil bir mutluluk bu yaz :))
Bu arada canimcigim bende bebegimin hareketlerini iki hafta hissedememistim dün babası gelip sevip öptü gitti 3-4 tekme geldi ardından, hissediyorlar gerçekten anladim artik :)

Sabir canim hic düşünme allah gönlüne gore versin ama artik bir anne olarak hissediyoruz sanirim :) erkek muhabbeti yapanlarla hic konusmuyordum kafa sallayip geciyordum iyikide öyle yapmisim :))

Ayy bende öyleydim uçuyordum uçuyor :) uzun sürede ayaklarım yere basmadı :))
Rabbim hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah :))
2 haftamı ? Hayran kaldım şuan sabrına :))))
Ben dayanamam o kadar , muhakkak doktora giderim , şimdi yine kuduruyorumm gitmek için ama 1inde randevum var die sıkıyorum dişimi :(
Benimkide gelip öpüyor seviyor ama naz yaptı sanırım hiç pas vermiyor :((

merhaba iyi akşamlar kızlar:KK54:
bişey sorucam bebeğini hissedenlere
elinizle karnınıza dokunmadan mı hissediyorsunuz yoksa dokunarak mı? ben hissedemiyorum daha kendiliğinden:110:

Canım Allah büyüktür üzülme bebiş inş sağlıkla dünyaya gelecek RAbbime emanet onlar snrada bize :) iyi mutlu olmalı mutlu bebişler doğurmalıyız:KK48:
bol dua inş canım :nazar::KK46:
İnsallah canim saglikla alalim kucagimiza:) insallah mutlu olmaya ve mutlu etmeye calisiyorum cok tsk ederim destegin icin elden gelen sadece dua etmek dedigin gibi...

Kizzlaaarrrrrr coookk mutluyummm.. Kizimizzz oluyor öğrendik bugün :))) %60 erkek demisti gecen ay. Bu defa %90 kiz dedi :)) İçim içime sigmoyor meğer ne çok kiz özlemi cekiyormusum bennn. Bu arada 16+5 günlük- 157 gr- 15 cm. 4lu testi de yaptirdik bugün 3 gün sonra alacagiz sonucu. Önümüzdeki ayda detayli cekilecekmis. Cookkk mutluyum beeee.

Canım gözün aydııınnnn süpriz olmuş sana cinsiyet değişince :)) ayyy şimdi ona ne cicişler alınır ya hep kızlar için güzel şeyler var erkekler için fazla seçenek yok. Çarşamba günü ben de öğrencem ve kızsa o içimin gşttiği şeyler alcam hemen :D

@berenay06 @denizseboo kızlar bendede toxoplazma çıktı.testi tekrarladım aynı şeyler çıktı.
avidite geçmişe ait oldugunu gösteriyor.şuan enfeksıyon yok.sanırım bizim durum bağışıklık yapmış bebeğe zarar vermez durumda

Gulbe bu ne testi sayfalar birikmis okuyamadim mikroplar virüsler birilerinde bisey cikmis ama ? Yaptirilmasi gereken bisey daha mi var yoksam ki ?????

iyi akşamlar hamişler nasılsınz bakalım :)

cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Topik hep erkek oldu azcık kız bebişlerde olsun canım oğluşlarımıza gelin bakalım bizde :KK60::p:KK46::nazar::D

Back
X