2015 Şubat Anneleri

iyi akşamlar hamişler nasılsınz bakalım :)

cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Topik hep erkek oldu azcık kız bebişlerde olsun canım oğluşlarımıza gelin bakalım bizde :KK60::p:KK46::nazar::D
Hızlı kaynanaya bak sen hemen oğluna gelin bakıyor :)) bu sene kız bebek cok diyorlar ama sanirim bizim ayda erkek cok :))

Canım sanırım ekmek yemek gerekiyormuş. Ben iki kez hamile beslenmesi seminerine gitmiştim ekmeği normalden daha çok veriyorlar. Tam tahıllı veya kepekli öneriyorlar. Sabah öğle ikindi ikişer dilim akşam bir dilim. Karbonhidrat çok önemliymiş. Proteinle birlikte alınmalıymış. Bu arada tuzu kesmek ne kadar doğru olur bilmiyorum çünkü yine tuz iyot yüzünden gerekliymiş. Belki yağ kesilebilir o da zeytin yağı olarak tüketilebilir. Yine de tiroid için tsh seviyene baktır istersen canım. Tsh 1-1.5 arası olmalı. Yüksekse kilo aldırıyor su tutulmasını sağlıyor.
Biz hiç katı yağ yemiyoruz. Orijinal zeytin yağı alıyoruz bursadan. Ekmek yiyince çok açıkıyorum ama sabahları iki dilim yiycem tam tahıllı. Ya sigaranın yerini doldurmak için yiyorum açlıktan değil içenler bilirler. Soda süt ayran su ne bulursam içiyorum.

Ahh ahh ben patlıcan yiyecek insanmıydım.neden güzel şeyler kilo aldırıyor.

Ahh ahh ben patlıcan yiyecek insanmıydım.neden güzel şeyler kilo aldırıyor.
Biri önermişti burda bi kitap ismi bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye orda okudum ilk aylarda aldığınız kiloları çok önemsemeyin bu daha sonraki aylarda tolere etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor diyor. Yani toparlamak içğn hala zamanın varmış hayatım merak etme kiloları çok takma sen bebeğin iyimiş ya ona odaklan karbonhidrat ve şekerden uzaklaş yeter :)

merhaba iyi akşamlar kızlar:KK54:
bişey sorucam bebeğini hissedenlere
elinizle karnınıza dokunmadan mı hissediyorsunuz yoksa dokunarak mı? ben hissedemiyorum daha kendiliğinden:110:
dokunmadan tatlım içten pıtır pıtır hareket ediyor dokunsanda hissedemiyosun.yani benim bi hafta falan oldu hissedeli böyle oluyor.ilerledikçe bebek büyüyüp güçlendikçe elimizle hissedicez inşallah

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,herkes iyidir umarım....Benim sağ avuç içimde ağrı var..Hamilelikte olan birşeymiş ama canımı sıktı..Sürekli klavye de olanlarda ve hamilelerde oluyormuş sinir ucu sıkışması falan daha önce hiç olmamıştı bunu yaşayan var mı acaba?

Canim sancilanma gibi mi? Karpal tünel sendromu olabilir. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Bende de var parmaklarımdan kollarima kadar hatta bacak agrilarimda ondan dolayı daha fazla oluyormuş. Bi bak istersen belirtiler uyuyorsa doktoruna söyleyip magnezyum al, faydasi oluyor gerçekten.

Ayy bende öyleydim uçuyordum uçuyor :) uzun sürede ayaklarım yere basmadı :))
Rabbim hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah :))
2 haftamı ? Hayran kaldım şuan sabrına :))))
Ben dayanamam o kadar , muhakkak doktora giderim , şimdi yine kuduruyorumm gitmek için ama 1inde randevum var die sıkıyorum dişimi :KK43:
Benimkide gelip öpüyor seviyor ama naz yaptı sanırım hiç pas vermiyor :KK43:(

Aminnn amiinn canim benim Rabbim herkesin gönlüne gore versin ki bu dolu dolu heyecani herkes yasasin :) bastiriyordum aslında kotu düşünmek istemedim hic şükür birseyde cikmadi :)
Cokkk az kalmis gözün aydin şimdiden güzel annede:) nazli olacaklar tabiii hemen yüz vermesinler, gerçi benimki hemen renk verdi :))

merhaba iyi akşamlar kızlar:KK54:
bişey sorucam bebeğini hissedenlere
elinizle karnınıza dokunmadan mı hissediyorsunuz yoksa dokunarak mı? ben hissedemiyorum daha kendiliğinden:110:

Dokunmadan hissediyorum canim. Aslında iyiki sordun bakalim herkes aynimi hissediyor.

Canım gözün aydııınnnn süpriz olmuş sana cinsiyet değişince :)) ayyy şimdi ona ne cicişler alınır ya hep kızlar için güzel şeyler var erkekler için fazla seçenek yok. Çarşamba günü ben de öğrencem ve kızsa o içimin gşttiği şeyler alcam hemen :D

Caniiimmmm tesekkur ederim :) hem de ne sürpriz ya sok oldum o an halada cikmis değilim ya gerçi :)) ay evet ya su anne kiz kiyafetleri hayalimdi :) Allah gönlüne gore versin saglikli olsun en basta elbette. Ogrende alisverise baslayalim kiz anneleri olarak yardimlasalim :))

iyi akşamlar hamişler nasılsınz bakalım :)

cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun. Topik hep erkek oldu azcık kız bebişlerde olsun canım oğluşlarımıza gelin bakalım bizde :KK60::p:KK46::nazar::D

Sagolasin canim :) bizde yeni öğrendik kizimizin olacagini.

Hanimlar doktordan cikip doğum kocuyla görüştüm. 87 kiloyla basladim 82 ye düştüm. Şuan 85.5 kiloyum 82'yi baz aldi ve max 90 kilo olacak dedi napicam bilmiyorum. Ayda 1 kilo alma hakim var bundan sonra. Egzersiz verdi 1 aylik fazla kilo alirsam diyet programına gececekmisim.

Hanimlar doktordan cikip doğum kocuyla görüştüm. 87 kiloyla basladim 82 ye düştüm. Şuan 85.5 kiloyum 82'yi baz aldi ve max 90 kilo olacak dedi napicam bilmiyorum. Ayda 1 kilo alma hakim var bundan sonra. Egzersiz verdi 1 aylik fazla kilo alirsam diyet programına gececekmisim.

Elinden geleni yap ama sartlandrip pskoljini bozma da ins az oz aliriz

Biri önermişti burda bi kitap ismi bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye orda okudum ilk aylarda aldığınız kiloları çok önemsemeyin bu daha sonraki aylarda tolere etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor diyor. Yani toparlamak içğn hala zamanın varmış hayatım merak etme kiloları çok takma sen bebeğin iyimiş ya ona odaklan karbonhidrat ve şekerden uzaklaş yeter :)
doğru diyorsun. Maşallah var bebeğin.
Bir tanıdığın bebeği oldu ciğerleri az gelişmiş. Doktor anne hiç.su içmemiş demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama ben hep suyun mucize olduğunu düşünürüm. Hiç hasta olmam mesela onu bile çok su içmeye bağlıyorum.

Slm kızlar nasılsınız?güZel haberler alanlar olmuş Gözünüzaydın :))ben 15. Haftamdayım henüz hareket hissedemedim...

Meslekten bir arkadaşın bebeği oldu 11 günlük erkek. Görmeye gittik bugün nasıl tatlı anlatamam 4 kg doğmuş ve öyle yeni doğan bebekler gibi buluşup değil topaç sevimli bir şey. O kadar sevdimki zaman geçsin bebeğim doğsun istedim.
Diyor iş güç düya umrumda değil artık.

Meslekten bir arkadaşın bebeği oldu 11 günlük erkek. Görmeye gittik bugün nasıl tatlı anlatamam 4 kg doğmuş ve öyle yeni doğan bebekler gibi buluşup değil topaç sevimli bir şey. O kadar sevdimki zaman geçsin bebeğim doğsun istedim.
Diyor iş güç düya umrumda değil artık.
bebegini kucagina almak inanilmaz mutluluk verici bir olay, rabbim herkese nasip etsin. Yalniz uykusuz geceler kabusum :(

Canim sancilanma gibi mi? Karpal tünel sendromu olabilir. Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Bende de var parmaklarımdan kollarima kadar hatta bacak agrilarimda ondan dolayı daha fazla oluyormuş. Bi bak istersen belirtiler uyuyorsa doktoruna söyleyip magnezyum al, faydasi oluyor gerçekten.

Aminnn amiinn canim benim Rabbim herkesin gönlüne gore versin ki bu dolu dolu heyecani herkes yasasin :) bastiriyordum aslında kotu düşünmek istemedim hic şükür birseyde cikmadi :)
Cokkk az kalmis gözün aydin şimdiden güzel annede:) nazli olacaklar tabiii hemen yüz vermesinler, gerçi benimki hemen renk verdi :))

Dokunmadan hissediyorum canim. Aslında iyiki sordun bakalim herkes aynimi hissediyor.

Caniiimmmm tesekkur ederim :) hem de ne sürpriz ya sok oldum o an halada cikmis değilim ya gerçi :)) ay evet ya su anne kiz kiyafetleri hayalimdi :) Allah gönlüne gore versin saglikli olsun en basta elbette. Ogrende alisverise baslayalim kiz anneleri olarak yardimlasalim :))

Sagolasin canim :) bizde yeni öğrendik kizimizin olacagini.

simerenyaa çok teşekkür ederim canım evet internette okudum bende biraz araştırdım karpal tünel sendromunu okudum bende özellikle klavyede çalışan ve hamilelerde oluyormuş ikiside bende var...Ama magnezyum eksikliğinden olabileceğini bilmiyordum bana doktorum ostoecare verdi dün bana hem kalsiyum hemde magnezyum var içinde...Umarım iyi gelir...

Iyi geceler kızlar, bugun varya az kalsın dedim ölüyorum :( oğluma okul alışverişine gittim, geldim yemek önlüğüne havlusuna ıcım zıvırına küçük hayvancık resimleri var onların dikilmesi lazımdı, dikiş makinasını çıkardım indirdim olmadı bir kaçını elimde diktim.. Yemek yapmaya gittim sonra allahım karnıma bir sancı girdi ölüyorum zannettim, duramıyorum, içimden sanki bişeyler söküyorlar. Oturdum ağladım sancıdan dolayı :( 15-20 dakika sonra geçti.. Geçti ama bana sorun :(

Elinden geleni yap ama sartlandrip pskoljini bozma da ins az oz aliriz

İnşallah canim 100 kilo oldugumu dusunemiyorum. Zaten yeterince fazla. Yeteri kadar alalim sagliklica inşallah.

simerenyaa çok teşekkür ederim canım evet internette okudum bende biraz araştırdım karpal tünel sendromunu okudum bende özellikle klavyede çalışan ve hamilelerde oluyormuş ikiside bende var...Ama magnezyum eksikliğinden olabileceğini bilmiyordum bana doktorum ostoecare verdi dün bana hem kalsiyum hemde magnezyum var içinde...Umarım iyi gelir...

Ne demek canim benim iyi gelir inşallah bir kaç günde belli eder kendini. Gerçekten kotu birşey gecede uyutmuyor agridan.

Hızlı kaynanaya bak sen hemen oğluna gelin bakıyor :)) bu sene kız bebek cok diyorlar ama sanirim bizim ayda erkek cok :))

Eeee canım erkek annesi olacağımızı öğrenir öğrenmez kaynanalık ile güdüleniyoruz :p:KK4:böle alıp bir kızı kaçıracaz oğluşumla :KK71::-)

Back
X