• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Gunaydın. Eşinin down sendromlu kardeşı olması sende asla risk olmasına sebebiyet vermez. Nasıl bir doktor ki down sendromunun tamamen kromozomlar ile alakalı oldugunu bılmez. Ben o doktora agzımla degıl afedersın baska yerımle gulerım. Bak benımde down sendromlu kız kardesım var ve 28 yasında. Bızde kac dr a sorduk arastırdık hıcbır kalıtsallıgı yok kı annem kardesımı 22 yasında dogurmus. Kısaca 21. Kromozom çiftinde birleşme esnasında bir kromozom fazladan oluşmasıdır. Bu konuda içini ferah tut canım.

Canım bilmiyorum yaa ... hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bakmak gerekli detaylı falan dedi. strese soktu beni. 4 gündür leyla geziyorum.

valla bende sonuna kadar göbekten yapma taraftarıyım canım. korkumdan değil ama diğer yerler gerçekten can yakıyor. etrafımdakiler artık göbeği bırak bırak dedikleri için bacağı deneyim dedim. aman allahım resmen acı çektim. ve morarması resmen kapkara oldu. eşimde bildiğin yerden devam et dedi. ben hala tutabiliyorum göbeğimi bilemem ilerleyen aylarda gerilirde tutamassam kol altıma vurdurucam eşime malesef

Benim doktorum da sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ama mümkün olduğunca yanlara yap dedi. Bazen morartıyorum sanırım yanlarda damarlar varmış. İzmir'deki doktor da göbek deliğinden iki parmak sonraya yapabilirsin dedi ama oraya yaparsam zarar verir miyim diye düşünüyorum. Benim iğnenin ucu 2cm. Siz göbekte nereye yapıyorsunuz?

bu hastane hazırlığı falan keçeler süsler vs hanımlar bunları yapmasak olmaz mı ben hiç beceremem , konsept falan doğumdan sonra kafama bir kırmızı taç takabilir miyim diye düşünüyorum ben : ) o durumda yani

Canım bilmiyorum yaa ... hiçbir sıkıntı gözükmüyor ama bakmak gerekli detaylı falan dedi. strese soktu beni. 4 gündür leyla geziyorum.

canım ense kalınlığı bu konudaki en önemli ön tespit o normalse endişelenme hiç ben bikaç doktordan duydum bunu içini ferah tut duanı eksik etme

canım ense kalınlığı bu konudaki en önemli ön tespit o normalse endişelenme hiç ben bikaç doktordan duydum bunu içini ferah tut duanı eksik etme

ense kalınlığı ikili test yaptırdığım zaman çok normaldi . 1.60 falandı . ama doktor tedirgin oldu işte neden anlamadım. bide ben suan 17. haftada gözüküyorum ve bebek 179 gram normalmi . çünkü doğru düzgün yemek yemiyorum.

kızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?

cnm ben aldım bıkac parca bısey ama daha cıddı bır alısverıs yapmadık. bızımkıler hevesten alınanlar. ben kasım gıbı herseyı almayı dusunuyorum. tabı okadar dayanabılırsem:KK28::KK28:. aralıkta pe bısey kalmasın. hem agırlasıcaz hemde allah korusun erken dogum durumu olursa hazırlıklı olmak lazım. benım bebeısın tahmını dogumu artık 28 ocak oldu zaten. ben ocak ortası gıbı olur dıye dusunuyorum. gercı sen daha deneyımlısın bu konularda

maşallah hamarat annelere e bizimkiler kışa geliyor bol bol örmek lazım.resimini koyda bizde görelim canım

evet kızlar el emeği seylerımızı paylaşalım. belkı bırbırımızden ozenırde yaparız. ben gecen sene kanevıce battanıye baslamıstım. sıkılıp bıraktım. onu bı bıtırebılsem hayırlısyla

bu hastane hazırlığı falan keçeler süsler vs hanımlar bunları yapmasak olmaz mı ben hiç beceremem , konsept falan doğumdan sonra kafama bir kırmızı taç takabilir miyim diye düşünüyorum ben : ) o durumda yani

sen buna üşeniyon mu kız kendi çocuğun :D biz kendi çocuğumuza başlayamadık çünkü zaten keçe işi yapıyoz çok sipariş var :) miletinkini bitirip kendime başlıcam diyorum ama hep geliyor napalım :)

sen buna üşeniyon mu kız kendi çocuğun :D biz kendi çocuğumuza başlayamadık çünkü zaten keçe işi yapıyoz çok sipariş var :) miletinkini bitirip kendime başlıcam diyorum ama hep geliyor napalım :)

web site face falan varmıdır ürünleri görebilceğimiz

kızlar kıyafet almaya başladınız mı bakalım? tesadüf benim görümcemde hamileymiş 6 haftalık pazar günü öğrendik ve benim oğlumun çoğu bebekliği ondaydı biliyor musunuz? muhtemel bana gelmeyecek o kıyafetler tabii kendisi yeterince bencil olduğu için. neyse eşimde iğne isteme yeni alırız dedi. ne zaman başlasak acaba almaya. ben havuzlu hana gideceğim ordan alırım diyorum çoğu şeyi. siz ne alemdesiniz?
daha çok erken geliyor bana nedense ben daha almıyorum çok özenirsem bişeye öle alıyorum

Günaydın kızlar,
Dün doktora gittik. Bebiş kocaman olmuş :) cinsiyetini de gördük. Paşam geliyo inşallah. Fakat ben çok bi şe yiyememiştim gün içinde pek bi hareketsizdi bebişim. Biraz aksi bi doktorumuz var demediğini bırakmadı ;( üzdü beni. Boyum 1,58 kilom da 61 olmuş bi de ona kızdı. Oysaki sadece 1,5 kilo almıştım. Egzersiz ve yürüyüş yapmıyorum diye de kızdı.. Moralimi bayağı bozdu. Sizin doktorlarınız nasıl? Değiitirsem mi acaba:/

oh oh bi paşa daha geliyor :KK48::KK48: allah uzuuuun mutlu saglıklı bı ömür nasıp etsın ınsallah. cnm hıc takma kafana bu tarz seylerı. bende hıc bırsey yıyemedım 2 ay boyunca . tostla beslendım resmen. ama masallah bebıs saglıklı :nazar::nazar: önemlı olanda onların saglıgı degılmı? bazı odktorlar kılo olayına cok takılıyor. oyle soyledı dıye moralını bozma bebısının keyfını cıkar. hergun sut yogurt yemeye calıs. muzda ıyı gelıyormus bebege. bıraz da hareket et , hem cınsıyetı ogredın artık azıcık magazaları gezmenın vaktıdır :KK76::KK76:

hayır belli olmadı
doktor cinsiyeti görmek için resmen çocuguma adrenalin yaptı ama yok açmadı bacaklarını
kımıldatmadı bile
pis babası gibi inatçı ! :KK62::KK46:
bi doğsun sorarım ben ona

kızma kuzuya ya , belkı utanmıstır annesı. bıkacgun sonra tekrar gıt dene sansını. özel hastanelerde 10 un ııcnde tekrar ucretsız muayne oluyor hem degerlendır bence

kızma kuzuya ya , belkı utanmıstır annesı. bıkacgun sonra tekrar gıt dene sansını. özel hastanelerde 10 un ııcnde tekrar ucretsız muayne oluyor hem degerlendır bence

aynen onu değerlendirmeyi planlıyorum :KK76::KK76:

Günaydın Kızlar ,

Sabahları kendimi zar zor yataktan kaldırmaktan yoruldum artık. sabahları kalkamıyorum. :mad::mad::mad::mad:
bu arada kesin oğlum olacak doktor kesin dedi. :KK46::KK46:

bugün ayrıntılı var çok stresliyim . doktor eşinin downlu kardeşi olduğu için risk var falan dedi . kızlar dua edin lütfen . :mad::mad::mad:

cnm allah gostermesın. uzme kendını. bende gecen hafta boyle takıldım sacma sapan olmayan bısey ıcın kahroldum saatlerce. sen gıt muaynene hayırlısıyla temız cıkacaktır

Back
X