2015 Şubat Anneleri

kızlar birgün lazım olur diye takip ettiğiniz konular yada forumlar var mı hamilelikle doğumla bebekle ilgili..

pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.
off ben rahat annelerden olmak istiyorum böyle istemiyorum ama kendimi biliyorum mümkün değil olamam. ne isterse onu pişiririm kesin.

ben anneme çekmişim her konuda annelikte de çekmişsem fazla şımartacağımı sanmam annem bizi hiç şımartmazdı ama çok severdi ikisini öyle bi ayırırdı ki o da bizde rahat ettik hep sonra, çünkü insan hayata atılınca (benim gibi liseden hemen sonra gurbete gidenler daha iyi anlar) kimse de ne annen gibi ne baban gibi olmuyor şımarık büyümüş olsaydım daha fazla sıkıntı çekerdim buna eminim .

NİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.

bence belirli bir süre içerisinde en çok msj atılan konu olabilir, çünkü herkes birbirine çok alıştı burada artık sayfalar hemen hemen doluyor, kız bugün face girmedim hep bu sayfa açık : )

ben anneme çekmişim her konuda annelikte de çekmişsem fazla şımartacağımı sanmam annem bizi hiç şımartmazdı ama çok severdi ikisini öyle bi ayırırdı ki o da bizde rahat ettik hep sonra, çünkü insan hayata atılınca (benim gibi liseden hemen sonra gurbete gidenler daha iyi anlar) kimse de ne annen gibi ne baban gibi olmuyor şımarık büyümüş olsaydım daha fazla sıkıntı çekerdim buna eminim .
annenden ne görürsen o oluyor genelde. benim annem yemeği beğenmediğimiz zaman hemen başka bir şey pişirirdi. bir de herkesin önüne kadar servis yapardı. ondan korkuyorum sadece.

bence belirli bir süre içerisinde en çok msj atılan konu olabilir, çünkü herkes birbirine çok alıştı burada artık sayfalar hemen hemen doluyor, kız bugün face girmedim hep bu sayfa açık : )
benim hamilelikte facebooktan , sarı renginden bir de perdelerden midem bulandı.
şimdi zorla bakıyorum faceye. zaten pek aktif kullanıcı değildim.

Ya kizlar gecen persembe hissetmistim pit pit bebisimi bugune kadar hic hissetmedim bugun gunlerden persembe benim pitircik gene pit pit ben burdayim dedi :) persembeden persembeye mi hissedecegim ben :( gorus gunu gibi :)))

selam kızlarr dün kontrole gittim yoktum amma çok sey konuşmusunuz oku oku bitmedi=) bebişim iyimis çok şükür gene erkek gibi gözüküyor dedi ama inşallah deişmez yaa tam göstermedi bide 180 gr dedi az deil dimi

Sen sordun diye tekrar sormadım canım ben. Neymiş gerçekten ? En çok okunan mı en çabuk sayfaları çoğalan mı ? Bunlar geldi aklıma
aslında o kadar da aktif değiliz ama ondandır sanırım. bir de ünledik sanki bir de şubat anneleri cinsiyet tahmini yapıyor diye adımız çıktı. oysa kimsenin bir şey anladığı yok sallıyoruz gitsin. çaktırmayalım bari.

Ya kizlar gecen persembe hissetmistim pit pit bebisimi bugune kadar hic hissetmedim bugun gunlerden persembe benim pitircik gene pit pit ben burdayim dedi :) persembeden persembeye mi hissedecegim ben :KK43: gorus gunu gibi :)))
koptum yaa perşembe mübarek gün =) doktor dedi ki 20. haftaya kadar tam hissetmezsin

Hadi hayırlıolsun kız ismi çok yaa ben hayal ve rüya koycam . Ama şunlarda hoşuma gidiyo melis melisa bade serin nilüfer bahar iklim yade ...

saol canimcim. yok ya ben bulamiyorum enteresan isim olcak duyulmamis pek boyle gezegrn yildiz ismi olabilir eski uygarliklara ait isimler olabilir. sen kizlara cok uygun guzel isim bulmussun ne guzel :)
ben de kainat, kumsal ve okyanus isimlerini seviorum ama esim istemio sevmedi

çok üzüldüm o neymişki

galiba tuzdan sebep diye düşünüyorum rahme giden damarlarda çökme veya çentik de denilebilir ondan varmış. bu bebeğin gelişimini engelliyormuş. genelde bebek zayıf doğarmış çökme devam ederse. bebe asprinine başladım . kan sulandırması için. inşallah iyi olacak yaa.. öyle umut ediyorum.

annenden ne görürsen o oluyor genelde. benim annem yemeği beğenmediğimiz zaman hemen başka bir şey pişirirdi. bir de herkesin önüne kadar servis yapardı. ondan korkuyorum sadece.

bizde hiç öyle bişey yoktu , yemeği sevmiyosan o zaman yemezdin ama dönüp dolaşıp o yemeği yerdin : ) ben hiç yemek ayırmam mesela ama güzel pişmesi lazım anlarım pişirmekten yemeyi de severim , benim kayınvalidem de senin annen gibiymiş mesela hepsi bişeye bahane buluyor en küçüğü gelmiş 24 yaşına yok o var bu var dedim anne sen bunları çok şımartmışsın kadın bir yemek çıkaracak hepsinin isteğine göre hazırlıyor

dun doktoruma bebegimi hala hissedemiyorum panik oluyorum dedim en erken 1 ay sona hissetceksin ondan oncekiler bagirsak hareketi olur dedi icimi rahatlatti yoksa kafayi siyircaktim :)))

benim hamilelikte facebooktan , sarı renginden bir de perdelerden midem bulandı.
şimdi zorla bakıyorum faceye. zaten pek aktif kullanıcı değildim.

sarı renkten face den perdeden : ))) çok ilginçmiş ben bi yumurtadan tiksinir gibi oldum ama bu sabah 2 ye yakın yedim demekki tiksinmemişim geçici bir durum oluşmuş

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-01-19-09-46.webp
    Screenshot_2014-09-01-19-09-46.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 71
Ya ben hala vitaminden sonra kötü oluyorum bugün gene kustum bu üç oldu çıkarmadığım zamanda midem bulanıyor bu vitaminlerin benim kadar etkileyeni var mı ya? Bıraksam bırakamıyorum da çocuğuma faydası vardır diye.

ben elevit iciyorum ve ogurtuyor beni resmen sudan bile midem bulaniyor ilacla ictigim. yarim saate bisi kalmio ama o yizfen idarr ediyorum

Back
X