- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pişirecek misin peki? geçen ablamı aradım gece 12 de nohut pişiriyordu. yemese ne olur dedim niye yapıyorsun bu saatte şımartıyorsun diye. gece uyuyamam dedi.
off ben rahat annelerden olmak istiyorum böyle istemiyorum ama kendimi biliyorum mümkün değil olamam. ne isterse onu pişiririm kesin.
Sen sordun diye tekrar sormadım canım ben. Neymiş gerçekten ? En çok okunan mı en çabuk sayfaları çoğalan mı ? Bunlar geldi aklımaNİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.
NİYE KİMSE POPÜLER KONU NE DEMEK YAZMIYOR.
Bende kullaniyordum biraktim icim rahat etmedi ben enfeksyon icin kullaniyordumYa birde doktorun bana akıntı için verdiği hap (klindan) antibiyotikmiş . antibiyotik zararlı değil mi ? başka kullanan var mı?
annenden ne görürsen o oluyor genelde. benim annem yemeği beğenmediğimiz zaman hemen başka bir şey pişirirdi. bir de herkesin önüne kadar servis yapardı. ondan korkuyorum sadece.ben anneme çekmişim her konuda annelikte de çekmişsem fazla şımartacağımı sanmam annem bizi hiç şımartmazdı ama çok severdi ikisini öyle bi ayırırdı ki o da bizde rahat ettik hep sonra, çünkü insan hayata atılınca (benim gibi liseden hemen sonra gurbete gidenler daha iyi anlar) kimse de ne annen gibi ne baban gibi olmuyor şımarık büyümüş olsaydım daha fazla sıkıntı çekerdim buna eminim .
benim hamilelikte facebooktan , sarı renginden bir de perdelerden midem bulandı.bence belirli bir süre içerisinde en çok msj atılan konu olabilir, çünkü herkes birbirine çok alıştı burada artık sayfalar hemen hemen doluyor, kız bugün face girmedim hep bu sayfa açık : )
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkek-bebek-bekleyenler-erkek-anneleri.586900/kızlar birgün lazım olur diye takip ettiğiniz konular yada forumlar var mı hamilelikle doğumla bebekle ilgili..
aslında o kadar da aktif değiliz ama ondandır sanırım. bir de ünledik sanki bir de şubat anneleri cinsiyet tahmini yapıyor diye adımız çıktı. oysa kimsenin bir şey anladığı yok sallıyoruz gitsin. çaktırmayalım bari.Sen sordun diye tekrar sormadım canım ben. Neymiş gerçekten ? En çok okunan mı en çabuk sayfaları çoğalan mı ? Bunlar geldi aklıma
koptum yaa perşembe mübarek gün =) doktor dedi ki 20. haftaya kadar tam hissetmezsinYa kizlar gecen persembe hissetmistim pit pit bebisimi bugune kadar hic hissetmedim bugun gunlerden persembe benim pitircik gene pit pit ben burdayim dedi :) persembeden persembeye mi hissedecegim bengorus gunu gibi :)))
resim var mı :)Cnm Unkapanı halit iscan carsisindan aldim
Hadi hayırlıolsun kız ismi çok yaa ben hayal ve rüya koycam . Ama şunlarda hoşuma gidiyo melis melisa bade serin nilüfer bahar iklim yade ...
çok üzüldüm o neymişki
annenden ne görürsen o oluyor genelde. benim annem yemeği beğenmediğimiz zaman hemen başka bir şey pişirirdi. bir de herkesin önüne kadar servis yapardı. ondan korkuyorum sadece.
benim hamilelikte facebooktan , sarı renginden bir de perdelerden midem bulandı.
şimdi zorla bakıyorum faceye. zaten pek aktif kullanıcı değildim.
Bu cnmresim var mı :)
Ya ben hala vitaminden sonra kötü oluyorum bugün gene kustum bu üç oldu çıkarmadığım zamanda midem bulanıyor bu vitaminlerin benim kadar etkileyeni var mı ya? Bıraksam bırakamıyorum da çocuğuma faydası vardır diye.