2015 Şubat Anneleri

Saol cnm dr a sorayım bakayım ne dicek aman öyle bişi olsun da önemli değil hallolur

Kızlar günaydın nasılsınız.

Ya bende akıntı var afedersiniz sümük gibi katı böyle doktora gidelimmi ?

1993 sayfanın bugün 2000 olur heralde. Ocak anneleri 2800 sayfa.Ha gayret...

Günaydın canm ben de de gecenlerde oldu carpinti ama bir kac gun sonra gecti....:)

çocuk zekası bizi alt eder yemin ediyorum
bende yeğenime öle bir şey söyledim her gittiğimde teyze karnındaki bebek ne zaman çıkacak diyor daha 5 yaşında bende dedim ki kış gelecek uzun kolluları giycez o zaman dedim bi baktım ceket giyip gelmiş hadi giyindim bebeği alalım diyor kendi kendine kışı getirmiş

kız maşalah de dilini ısır hadi enerjin bitmesin :)bana da yola azcık son iş günü ve hiç dermanım yok

Gunaydin kizlar :)doktor bana demir ve vitamin hapı vermedi. ..coraspin ve folbiola devam et dedi. .bir de benim ilk bebegim 8 aylikken karnimda vefat etmist 2 yil önce.cok üzüldüm .Allah kimsenin basina Vermesin..yine cok korkuyorum. ...Doktor
normalde hamileyken kan verilmez bozuk cikar ama sen de kan pihtilasmasi olabilir diye test yaptırdı. Sonuçta da pıhtılaşma çıktı. Gunluk igne kullanıyorum su an..canm cok yanıyor ..kan Sıvılaştırıciymis...cok moralim bozuluyor tabi..bazi doktorlar da gerek yok bu igneye diyor...ne yapsam bilmiyorum. .:)

Seni bu kadar rahatsız ediyosa kardiyoloğa git bence..100e kadar normal zaten gebelikte,sürekli 100 ü geçiyorsa dr a git hemen..

günaydın canım bende coraspin kulanıyodum ama nedense doktorum olacak şahıs bana pıhtılaşma testi yapmadan verdi tam 3 ay kulandım hergün sonra kendi istediğimle test yaptırdım ki pıhtılaşma falan yokmuş yapan doktorda şöle bilgi verdi bu ilaç bazen bebeğin kalp kapakçığındaki deliğin kapanmasını engelliyor dedi o yüzden iyice korktum ama sana test yapıp o şekilde vermiş yinede başka doktora da danış derim

Bi
bir yakınım geçen hafta bu yüzden 3 aylık bebeğini kaybetti Allah korusun benim tavsiyem iğnelerine devam etmen canım

Yani coraspin de kullanıyorum ..hemde ignesi var onu kullanıyorum 10 gündür ama canm yanıyor bir de doguma kadar kullacaksin diyor her gün.doktor aslinda cok tecrubeli biri ama işte yinede başka birsoktora gitmekte fayda var sanki:)

Canım bendim o. Fehmi bey alaninda iyi bir isim gönül rahatligi ile gidebilirsin fiyat da cok artmamis malesef ucretleri yuksek perinatologlarin ben de hala ayarlayamadim buyuk ihtimal fehmi beye gidecem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…