2015 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar
Bugun esimin kardesine izmite gidicz
Esya hazirlamaya bile useniyorum ya benim gibi halsizligi devam eden var mi?
Bes kilo kirmizi biber aldirdim esime pazardan onlari temizleyip dondurucuya atcm gozumde buyuyo

Millet alisverise dondan baslamis ben bebek sekerinden baslamayi dusunuyorum

Allah göstermesin, kimseye yaşatmasın. çok küçükken bile zor ilerde ne kadar zordur kimbilir.

Gunaydin kizlar
Bugun esimin kardesine izmite gidicz
Esya hazirlamaya bile useniyorum ya benim gibi halsizligi devam eden var mi?
Bes kilo kirmizi biber aldirdim esime pazardan onlari temizleyip dondurucuya atcm gozumde buyuyo
onları nasıl yapacaksın? bir de ne için kullanacasın? halsizlik de kansızlıktan oluyor normal durumda ama hamileyken başka nedenlerle de oluyor mu bılmıyorum.

Vitamin kulllanmiyodun dimi yoksa birak onu dicektim oda yapiyp ama bizim bjnye demekki ben hic abur cubur yemedim hep eksi seyler canim istediginden tatli hic yemedim bide onlari yesem nolurdum kimbilir

Ay yok ben daha bi sure paylasmiyim benim oglanin esyalari doldurur sayfayi ben en iyisi hastane odasi hazirliklari gelistikce onlari paylasiyim
Yok ya paylas masallah der bakariz
Benim gibi isi agirdan alanlara feyz olur
Ben ilk oglandan kaldirdiklarimi cikarip baktiktan sonra giysi fln alisverisine cikmayi dusunuyorum
Cunku ilk 6 ay hatta 9 aylik giysileri eskiyemeden kaldirdim bi suru seyi var.. Ne eksigim var bilmiyorum..

onları nasıl yapacaksın? bir de ne için kullanacasın? halsizlik de kansızlıktan oluyor normal durumda ama hamileyken başka nedenlerle de oluyor mu bılmıyorum.
Canim kirmizi birberin konservesinide yapabilirsin super oluyor yine rondodan gecirip kaybatiyosun suyu cekince tuz ekleyip biraz kavanozlara koy super oluyo kahvaltida sos olarak yemeklerin yanina yada icine biz cok severiz

ya benim de öyle. cuma diye bi de dün akşam temizliğe giriştim öyle çok dip köşe değil ama yordu beni o yüzden benim de dermanım yok.
inşallah toparlarız.
bende akşam akşam yemek yaptım . sonra gaza geldim evi süpürdüm . mutfağı sildim. viledayı sıkamıyorum elimde daha kolay siliyorum. akşamda devam ederse eşim gelmeden perde yıkıycam o gelirse asmaktan korkuyor ondan yıkama dıyor. mecbur kalınca söylene söylene asıyor.

hem nasil zordu deldi gecti diyeyim Allah yoklugunu gostermesin de hala da zor cocuk. Bu yuzden ikinciyi dusunmuyordum hic rabbim kismet etti vardir bildigi dedik insallah ikinci de heryonden rahat ederiz

allhım sen koru yarabbim deperem oldu elim ayağım titriyor

canim cok cok gecmis olsun rabbim esirgesin

ALLAHIM çok mutluyum şimdi doktorla görüştüm 4lü testtim temiz çıktı :):):):):)):):)

gozun aydin canim

gunaydın kızlar dun hıc gıremedım soyle bı baktım sayfalarada deprem olmus gecmıs olsun ınsallah... cınsıyetını ogrenenlere hayurlı olsun allah sag saglım kucaklarımıza almayı nasıp etsın... benım buyuk kuzu hasta oksuruyo dun doktora goturdum surup verdı ınsallah burun ve genız akıntısı cıgerlerıne ınmez temmuzda olmustu cok cektı yavrucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…