2015 Şubat Anneleri

Kızlar karın kasları acıyor gibi olan var mı. Ağrı gibi değil de hafif hafif sanki spor yapmışım da yorulmuş gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar dün yatış pozisyonları hakkında bilgi verenlere teşekkürler :)) çünkü bu gece aldığım yastığı bi güzel uyudum o yüzden sabahın köründe kalktım 😁 benim mide buşantılarım nedense azaldı ancak midem çok yanıyor onun dışında bi şikayetim yok ama şikayetim olsun istiyorum sakın isyan etmeyin yeterki bebeğim benimle olsun sabaha kadar öğüreyim demek laxım :(( çünkü ben onu bi kere yaşadım ve korkuyorum bebeğim karnımda sonlanırken ben bi kaç gün çok rahatlamıştım hamilelik belirtilerim ortadan kalkmıştı :(( meğerse ondanmış o yüzden şimdi midem bulanmasa oturup ağlıyorum neden diye :(( yaşamayan bilemez . Geçen gün göğüslerim küçüldü şişlik kalmadı diye ağlaya ağlaya doktoruma gittim Allaha şükür bir şey yok ama korkunç bi psikoloji nolur isyan etmeyin şikayet etmeyin 🙏 doğacak bebeğinizin küçücük ayaklarını ellerini düşünün ve sıkıntılarınıza göğüs gerin ☺️

Merhaba

Yazdıklarınızı okudum ancak anlamadığım bi konu var bebeğiniz karnınızda sonlanırken tüm belirtilerinizin gittiğini söylemişsiniz psikolojik olabilir mi?

Çok haklisin aksini düşünemiyorum zaten benim herkesten önce birakmam lazim ama ama ama bilmiyorum çok kotu hissediyorum kendimi uzgunum .inşallah biran önce tiksinirim gerçi eskisi gibi icemiyorum çok azalttim

Günaydın canlar nasılsınız biz 3.ayimiza girdik ve hala bulantimiz yok.maşallah deyin.��.varmı benim gibi olan acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın tatlım

ben 10. haftamdamdayım valla benım de maşallahım var. arada oluyo bulantı ama acıkınca genelde. hemen bıseyler yıyorum duzelıyorum. allaha sukur 10 dk yı gecmıyo. ama kesınlıkle ac kalmamam lazım ona dıkkat edıyorum. bıde benım yemekten sonra bas donmem oluyor. doktor tansıyonun acıkınca dusuyor yemek yıyınce yukselıyor degısıncede bas donmesı yapıyor dedı. nazar degmesın belırtılerı olmayanlara:nazar::nazar::nazar: olanlarında allah bır an once belirtılerını azaltsın saglıklaa

Merhaba

Yazdıklarınızı okudum ancak anlamadığım bi konu var bebeğiniz karnınızda sonlanırken tüm belirtilerinizin gittiğini söylemişsiniz psikolojik olabilir mi?

Doktor kontrolüme bi kaç gün kala (9 haftalıkken) acayip iştahım açılmıştı daha önce bulanmaktan hiçbişi yiyemiyordum ekmek domatesle karın doyuruyordum etten balıktan tiksinmiştim son günlerde eşime dışarda yemek yiyelim demeye bsşladım ve bulantım tiksintim kalmamıştı biz dd eşimle ne güzel artık bişeyler yemeye başladım diye sevinirken bi kaç gün sonra kontrolde yıkıldık :( o yüzden ne zaman canım bişeyler yemeyi istese ya da mide bulantım azalsa çok korkuyorum 😞

Merhaba

Hayir psikolojik degil. Hatta psikolojik olarak belirtileru devam ettiriyor insan. Hic belirti vermeden kalbi durabiliyor bebegin, dollenme asamasinda sorun yasamis genetk sorunlu oldugundan pihtilasma sorunundan veya baska sorunlardan oturu. Kalp durunca bulantilar kesiliyor rahmin buyume agrilari kesiliyor. Doktor 4-5 gun once durmus kalbi demisti gelisimine gore. Ve o 4-5 gunde belirtiler azalmisti.
Bir de oglum var, saglikli bir hamilelik yasadim cok sukur. Onda cok kostum doktora belirtiler gitti kesin bisey oldu diye. Yani asiri bulanti yasayan biri degilim bazen cok oluyor bazen az. O yuzden bos yere korkabiliyorum. Ama hepsi farkli deneyim, yasayan korkuyor iste.
Allah kimseye yasatmasin saglikla bebeklerimize kavusalim ins.

guanydın kızlarr gecmısı okuyamadım ınsallah bır sorun yoktur kjımsede. gıyecek bıse bulamıorum sımdı bı pantolon gıydım oda sıkıo oturunca mecbur actım dugmeyı:1: kızımın az atesı vardı krese bıraktım yuzmeye gıtmesın bugun dedım usur felan ıyıce korktum. dun bı kase tursu yedım su kornısonşar varya esım ıftara yarım saat kala tursu aramaya cıktı allahtan bulmus:52:

canım ilk 10 gün ben hiç içmedim ama sonra olucak gibi değildi günde 1 tane içmeye başladım napim dayanamıyorum. en hafif ve sllim olanınndan aldım en azından az zzarar versin diye ki ilk 3ay kanıtlanmış bir zararı yok.

Canim seni anliyorum zor bisey sigara birakmak. Ama benim gibi cok icen biri birakmissa sen de birakirsin. Cok zarari var illa kanitlanmasi sart degil. Yanlis anlama uzuldugum icin yazdim yoksa herkesin kendi karari ama her annede sigarayi birakma gucu oldugunu dusunuyorum.

Doktor kontrolüme bi kaç gün kala (9 haftalıkken) acayip iştahım açılmıştı daha önce bulanmaktan hiçbişi yiyemiyordum ekmek domatesle karın doyuruyordum etten balıktan tiksinmiştim son günlerde eşime dışarda yemek yiyelim demeye bsşladım ve bulantım tiksintim kalmamıştı biz dd eşimle ne güzel artık bişeyler yemeye başladım diye sevinirken bi kaç gün sonra kontrolde yıkıldık :( o yüzden ne zaman canım bişeyler yemeyi istese ya da mide bulantım azalsa çok korkuyorum 😞

Anladım...Belirti veriyor demek ki...Teşekkürler..

Hayir psikolojik degil. Hatta psikolojik olarak belirtileru devam ettiriyor insan. Hic belirti vermeden kalbi durabiliyor bebegin, dollenme asamasinda sorun yasamis genetk sorunlu oldugundan pihtilasma sorunundan veya baska sorunlardan oturu. Kalp durunca bulantilar kesiliyor rahmin buyume agrilari kesiliyor. Doktor 4-5 gun once durmus kalbi demisti gelisimine gore. Ve o 4-5 gunde belirtiler azalmisti.
Bir de oglum var, saglikli bir hamilelik yasadim cok sukur. Onda cok kostum doktora belirtiler gitti kesin bisey oldu diye. Yani asiri bulanti yasayan biri degilim bazen cok oluyor bazen az. O yuzden bos yere korkabiliyorum. Ama hepsi farkli deneyim, yasayan korkuyor iste.
Allah kimseye yasatmasin saglikla bebeklerimize kavusalim ins.

Amin inşallah...Buarada kalp durması genetik sebeplerden mi oluyor sadece? Ben de hiç bulantı olmadı da...Sadece göğüslerim 2 beden büyüdü hala da öyleler...Sanırım bu belirtiker kişiden kişiye değişiyor?

Bende de öyleydi yani dine kdr hic cikartmamistim dunnne oldu anlamadim su bile midemi bulandirdi. Simdi biraz daha iyiyim. Umarim cabuk geçer.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah kolaylik versn ya cikarmak basli basina yoruyo insani
Yedign bisey dokunmus ya da gunes gecmis de olabilir. Gecms olsun tekrar

Arkadasim seni öyle anliyorumki 3 dusugum oldu her defasında yikildim sonra kizima hamile kaldim ve yine dusucek diye hic sevinemedim.o piskolojoyle 11 saatlik yolu çektim anneme gittim sonra geldim.ve hamileligimde 3 kere hastanede yattim.5 buçuk aylikken dogum kanalina girdi ve ben yoğun bakimda yattim kendiliğinden cikti.6 buçuk aylikken doğum sancim basladi durdurdular.yedi aylikken almaya kalktilar izin vermedim tabi bu arada 3'5 aylikken ve 6 aylikken evimi tasidim.kizimi sezeryanla zamaninda aldim kucagima.anlatmamdaki gaye egerki yiyecek ekmeği varsa bu dünyada rabbimde istiyorsa herşey bos o gelir hayata kendini kasma ve üzme rahat ol emin olki senin düşüncelerin kendini uzmen gerginliğin bebegede yansir onu allaha emanet et hakkında hayirlisini dile Rabbim yar ve YARDIMCINIZ olsun.

Amin inşallah...Buarada kalp durması genetik sebeplerden mi oluyor sadece? Ben de hiç bulantı olmadı da...Sadece göğüslerim 2 beden büyüdü hala da öyleler...Sanırım bu belirtiker kişiden kişiye değişiyor?

Ilk haftalarda ilk akla gelen genetik oluyr. Yani o dollenmede yanlis bisey oluyor ve bebek dogal seleksiyona ugruyor. Pihtilasma olabilir baska olabilir. Bikac defa ayni seyi yasayinca arastiriliyor.
Belirtiler coj degisken. Dedim ya oglumda belirti yok diye doktora cok kostum. Ama hamilelugimi 8 haftalikken ogrenmistim belirtiler cok azdi umursamamistm. Simdi 6 haftalikken kusmalarim oldu. Ayni kiside bile farkli belirtiler yani. O yuzden cok kafaya takmamak lazim. Kotu giden bisey olsa illa ortaya cikiyor hamileligin tadini cikarmak lazim.
Yani boyle yazdk diye aman kimse paranoya yapmasin :)

Benim de oglumda 9 haftaya kadar tek belirti gogus buyumesiydi :)
Simdi hic buyumedi ;))

Son düzenleme:
Allah kolaylik versn ya cikarmak basli basina yoruyo insani
Yedign bisey dokunmus ya da gunes gecmis de olabilir. Gecms olsun tekrar

saol cnm valla burnumu dışarı çıkartmıyorum aslında evden. gece sıcak pide yemiştim sanırım o dokundu yedim yattım. muhtemel oldan oldu.

herkese günaydın canlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Birkaç kötü haber almışız çok üzüldüm. Bende korkmuyor değilim aslında. cumartesi saat14 de kontrolüm var ya duyamazsak pıtpıt diye korkuyorum. Çok düşünmemeye çalışıyorum sadece. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Yiyecek ekmek içecek suyu varsa inşallah sorun olmaz.
BU sabah daha az bulantım var şükürler olsun. Bir de dün bir tane metpamit içtim dayanamadım yemek yapmama lazımdı ve iyi geldi gerçekten. hala etkisi sürüyor mu ne :)

ablalarım bende bişi sormak istiyorum. aşırı çok duygusalım bu günlerde cennet mahallesindeki güya acıklı sahneye bile ağladım o kadar yani. o bi yana bazen eşim yada ailesiyle aramızda geçen şeylerede ağlıyorum haklı olarak ama o hamileliğime veriyo üzerinde durmuyo. mide bulantım had safhada kusma arada oluyo ve hayattan bezmiş gibiyim anca kendimle başediyorum eşimden başka kimseye vakit ayıramıyorum. ayağa kalktığıma şükrediyorum. ve kiminle konuşsam hamileliği hastalık haline getiriyorsun ne bu böyle herkes hamile kalıyo diyolar. benmi abartıyorum onlar mı küçümsüyo ? ciddi manada zorlanıyorum koku hassasiyetimde başladı yemekten içmekten hatta sudan bile tiksiniyorum. bide progestan kullanıyorum felaket sersemliyorum. sizce abartıyomuyum ben? 8+5 im bu arada

Son düzenleme:
saol cnm valla burnumu dışarı çıkartmıyorum aslında evden. gece sıcak pide yemiştim sanırım o dokundu yedim yattım. muhtemel oldan oldu.

Benim de aksam yemeginden sonra meyve bile yesem cikiyor o. Gece mideme agir geliyor. Gece yemeyince kusma olmuyor smdilik. Senin de oyle olmstur belki

Ilk haftalarda ilk akla gelen genetik oluyr. Yani o dollenmede yanlis bisey oluyor ve bebek dogal seleksiyona ugruyor. Pihtilasma olabilir baska olabilir. Bikac defa ayni seyi yasayinca arastiriliyor.
Belirtiler coj degisken. Dedim ya oglumda belirti yok diye doktora cok kostum. Ama hamilelugimi 8 haftalikken ogrenmistim belirtiler cok azdi umursamamistm. Simdi 6 haftalikken kusmalarim oldu. Ayni kiside bile farkli belirtiler yani. O yuzden cok kafaya takmamak lazim. Kotu giden bisey olsa illa ortaya cikiyor hamileligin tadini cikarmak lazim.
Yani boyle yazdk diye aman kimse paranoya yapmasin :)

Benim de oglumda 9 haftaya kadar tek belirti gogus buyumesiydi :)
Simdi hic buyumedi ;))

Hah işte anltmaya çalıştığım da buydu paranoya yaptım bile çünkü ben az paranoyak değilimdir :)) Cumartesi kalp atışları için gideceğim ve bunları duymak hiç iyi gelmedi bana:ssz:

Back
X