2015 Şubat Anneleri

Bende progestan alıyorum aşırı halsizim herkese herşeye kızgınım sinir oluyrm kendime bile bakımlı olayım gzl olayım diye süsleneyim kalkıp bi duş alayım diyrm gücüm yok zoraki kalkıp alıyrm yine çirkinimyine çirkinim arkadaş benim konuşurken bile midem bulanıyo bazen konşmaktan bile tiksinyrm tamam herkes hamilelik geçiryo ama ben güçsüzüm demekki abartmyrm yoksa hasta gibiyim hastalık degl hamilelik ama hasta gibiyim napabilirim yani ben varya kendi kardeşime kızardım istese kalkar falan derdim o hamileyken şimdi öyle iyi anlyrmki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saolun ablacım. İnsanlar çok anlayışsız. Onlar kolay geçirmiş benide öle düşünüyolar hamileliğin arkasına sığındığımı düşünüyorlar. Amaaaaaan kim ne dersin desin eşim şikayetçi olmadıktan sonra vız gelir tırs gider. Ben normalmişim sonuçta. Bebeğimi ağlaya ağlaya üzmek istemiyorum. Öyleki hamile kaldığıma bile sevindirtmek istemediler yok çok üstüne düşme düşük yaparsın hamile değilmiş gbi devam et hayatına. Mümkün mü sizce bu mucizeyi düşünüp mutlu olmamak onunla hayaller kurmamak. Yazdıklarınız için cevap verdiğiniz için teşekkür edrim.

günaydın canım maşallah kuzucuklara sana ağırlıkları olmuyor yerim ben onları:16:

benim tek ama 8 gebeliğe bedel gibi bir his var içimde
mide bulantım tavan yapmış durumda.
o kadar abarttıki gün içinde kaç defa çıkardığım belli değil
yemek yiyemiyorum anında çıkarıyorum
vitaminsizlikten ağzımın içinde yine yaralar çıktı
Allah yardımcımız olsun ama çok zor birşeymiş bu:26:

Benimde ilk hamileligim bulanti kusma ile gecti ama masallah bu guzel geciyor ilk hamileligimde yemek yemegi pek sevmem ac olunca seviliyormus ama yiyemiyordum doktorum serum verdiydi hergun onunlA besleniyordum ucuncu ayda tam normale dondum bebisim melek oldu hayirlisi diyelim vardir bir hayir diyelim bebegini kucagina aldiginda kokusunu icine cektiginde hatirlamazsin bile bu sıkıntiyi ;)

canım bunlar çok normal.ilk üç ay,bir çok hamilede kaçanılmaz durumlar.2. ayını bitirmişsin en geç 1 ay sonra her şey normale dönecek.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Burda sizinle herşeyi paylaşmak çok güzel.

Bence yakışıklı derken sağlıklı demek istemştr canım azı insanlar güzl iyi kelimesini yakışıklı olarak kullanıyor:)

Doğru diyorsun öyle de olabilir. Bekliyip görücez artık. Sağlıklı, ömürlü olsunlar da :16:

ben hiç bilmiyorum canım ne olduğunu ctesi günü belli olucak. bebeğim yaşamıyo bile olabilir. kendi dr um haricinde birdr kontrole gitmiştim denemek için o bebeğin kalbi atmıyo demişti geçen gün üniv hastanesine gittim ordada bebeği göremediler. kesin sonuç bu ctesi çıkar sanırım :31:

İnşallah güzel haberler alırsın tatlım. Yavrularımız Allah' a emanet

Tüh beeee

Bebek için katlanıyoruz canım napalım bak şuan başım dönüyor ve iş yerinde uzanacak bi yer yok oturuyorum öle önünde yığınla iş var :(

Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür 1 cm olmuş miniğim. Tahmin ettiğim gibi geç döllenme. Benim adet döngüm 32-33 gün. Bu arada bişey sorucam genelde kimse cevap vermiyor ama bu sefer belki bi cevap veren olur :kkk: doktorum bebek çok yakışıklı dedi, bende güldüm geçtim. Espri yapmıştır di mi? Bu kadar küçükken nasıl belli olucak. Eve gelince kafam karıştı :26:

Yok be canim belli olmaz daha
En fazla Allah soyletmistir diyebiliriz yani..

Kızlar karın kasları acıyor gibi olan var mı. Ağrı gibi değil de hafif hafif sanki spor yapmışım da yorulmuş gibi

Benimde aynen oyle bir agrim var. Dun doktora sordum bebek yerlestigi icin dedi.

samsung

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım 8 haftalık hamileyım dogum 12 subat gozukuyor allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı :)

merhaba
bugun devlet hastanesine gıttım...(kanuni sultan suleyman hs) özeldeki doktorun verdiği bazı testler vardı..toksoplazma -hiv. vs.. yaklaşık 300 TL tuttu sadece bu testler bende bugun bi şansımı denedım.. Allahtan iyi bir kadın doktor(muhtemelen asıstan ) cıktı karşıma birebir yazdı butun testleri, sağolsun..
hatta 2.li içinde randevu al dedı ama alamadım ..hastanede yer yoktu bu test için..dolmuş... bebeişimde 7-2 olarak gözuktu.
umarım herkesın bebeğide sağlıklı gelır dunyaya..

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Burda sizinle herşeyi paylaşmak çok güzel.

estg.dertler aynı olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz.evet aynen canım paylaşmak çok güzel

Bebek için katlanıyoruz canım napalım bak şuan başım dönüyor ve iş yerinde uzanacak bi yer yok oturuyorum öle önünde yığınla iş var :(

çalışan hamişler Allah size güç kuvvet versin.evde bile zor iş yerinde düşünemiyorum bile

merhaba kızlar aranıza yenı katıldım 8 haftalık hamileyım dogum 12 subat gozukuyor allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın bebeklerımızı :)

hoşgeldin.bebeğide hayırlı olsun tebrik ederim. amiin

estg.dertler aynı olunca birbirimizi daha iyi anlıyoruz.evet aynen canım paylaşmak çok güzel

hoşgeldin.bebeğide hayırlı olsun tebrik ederim. amiin

Selam kızlar çalışan bayanlara allh kolaylık versin.çok şükür bizim kurumda küçük de olsa bebek bakım odası var yemek molamda orda uzanıyorum iyi geliyo gün içinde cidden ihtiyaç :(

oo fıyatıda pahalıymıs baya :) zaten herseyde oyle hamıleyım dedıgın an kazık. normal bı t-shırtun 2-3 katı hamıle t-shırtlerı

aynen
bi düğün yapana bi çocuk yapana kazık herşey :1:

Kızlar karın kasları acıyor gibi olan var mı. Ağrı gibi değil de hafif hafif sanki spor yapmışım da yorulmuş gibi

Aynen canim.. bende de oluyor aynisi sanki mekik cekmissinde ertesi gun kaslarin agriyo gibi. Normalde var. Ama ozellikle yatakta uzaninca falan daha fazla hissediliyor. Ay sadece bende mi var acaba bu diyodum

merhaba
bugun devlet hastanesine gıttım...(kanuni sultan suleyman hs) özeldeki doktorun verdiği bazı testler vardı..toksoplazma -hiv. vs.. yaklaşık 300 TL tuttu sadece bu testler bende bugun bi şansımı denedım.. Allahtan iyi bir kadın doktor(muhtemelen asıstan ) cıktı karşıma birebir yazdı butun testleri, sağolsun..
hatta 2.li içinde randevu al dedı ama alamadım ..hastanede yer yoktu bu test için..dolmuş... bebeişimde 7-2 olarak gözuktu.
umarım herkesın bebeğide sağlıklı gelır dunyaya..

hayırlı olsun.iyi yapmışsınız devlet hastanesinde yapmakla.300 tl cepte.testler için en iyisi devlet hastanesi.ne güzel bebişte görülmüş.amiin inşallah

Ah canim benim geccek insallah bu durumlar. Biraz disimizi sikcaz artik. Her gecen gun annecimin biraz daha kiymetini anliyorum

Benim annem bu hallerimi yadirgiyor. Boyle seyler yasamamis hic sadece bikere basi donmus bayilmis sokakta o da sicaktan yani. Agrim olmasi bulantim olmasi nazlaniyomusum gibi gelio ona sen de pek zorsun diyo bana napim yani hormonlarim kafayi yediyse benim ne sucum var dimi ama :) dun de crinone jel ilaca basladim vajinal yapiyorum. O benim butun enerjimi emiyor resmen nasi bi ilacsa artik. Ama progesteron ilaclari boyleymis sanirim hep :/

Benim gobek deligim cevresinde bu tip kas agrisi oluyor bebek de daha o kadr yukarda degil vucut genisliuor heralde kaslar zorlaniyor ondan agri yapiyor

Back
X