- 12 Ocak 2014
- 4.093
- 3.337
- 448
Bende progestan alıyorum aşırı halsizim herkese herşeye kızgınım sinir oluyrm kendime bile bakımlı olayım gzl olayım diye süsleneyim kalkıp bi duş alayım diyrm gücüm yok zoraki kalkıp alıyrm yine çirkinimyine çirkinim arkadaş benim konuşurken bile midem bulanıyo bazen konşmaktan bile tiksinyrm tamam herkes hamilelik geçiryo ama ben güçsüzüm demekki abartmyrm yoksa hasta gibiyim hastalık degl hamilelik ama hasta gibiyim napabilirim yani ben varya kendi kardeşime kızardım istese kalkar falan derdim o hamileyken şimdi öyle iyi anlyrmki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saolun ablacım. İnsanlar çok anlayışsız. Onlar kolay geçirmiş benide öle düşünüyolar hamileliğin arkasına sığındığımı düşünüyorlar. Amaaaaaan kim ne dersin desin eşim şikayetçi olmadıktan sonra vız gelir tırs gider. Ben normalmişim sonuçta. Bebeğimi ağlaya ağlaya üzmek istemiyorum. Öyleki hamile kaldığıma bile sevindirtmek istemediler yok çok üstüne düşme düşük yaparsın hamile değilmiş gbi devam et hayatına. Mümkün mü sizce bu mucizeyi düşünüp mutlu olmamak onunla hayaller kurmamak. Yazdıklarınız için cevap verdiğiniz için teşekkür edrim.