2015 Şubat Anneleri

guanydın kızlarr gecmısı okuyamadım ınsallah bır sorun yoktur kjımsede. gıyecek bıse bulamıorum sımdı bı pantolon gıydım oda sıkıo oturunca mecbur actım dugmeyı:1: kızımın az atesı vardı krese bıraktım yuzmeye gıtmesın bugun dedım usur felan ıyıce korktum. dun bı kase tursu yedım su kornısonşar varya esım ıftara yarım saat kala tursu aramaya cıktı allahtan bulmus:52:

Canim benim. Bendede hafif var gibuste ama sut iciyorum diye gaz da yapiyor. Birde gebelde strech pantolon giydigim ivin. Sanki beli sikarsa zararli olacak diye isyerinde otururken bende dugmeyi aciyorum. Yavas tavas daha bol bisiyler almak lazim. En iyisi elbise giymek. Yazin hem rahat hem gobisler rahat :)

Kızlar merhaba, dün kontrole gittim, herşey yolunda çok şükür 1 cm olmuş miniğim. Tahmin ettiğim gibi geç döllenme. Benim adet döngüm 32-33 gün. Bu arada bişey sorucam genelde kimse cevap vermiyor ama bu sefer belki bi cevap veren olur :kkk: doktorum bebek çok yakışıklı dedi, bende güldüm geçtim. Espri yapmıştır di mi? Bu kadar küçükken nasıl belli olucak. Eve gelince kafam karıştı :26:
Canim benim doktorun kac yasinda bilmiyorum ama genelde bizim buyuklerimiz hep kiz icinde erkek icinde guzel olunca cok yakisikli olmusun derler. Yani benim ananem falan dedm hep oyle derdi ben aliskinim. O yuzden biz erkeklere diyoruz ama doktorun iyi saglikli guzel anlamibda demistir :))

bende calısıyorum ve cok zorlanıyorummm bıde patron azıcık catlak olunca hıc cekılcek yanı kalmıyor uyuklaya uyuklaya gun bıtıyor acaıp uykum gelıyor benım ya sızınde oylemı kızlar:32:

Canim benim doktorun kac yasinda bilmiyorum ama genelde bizim buyuklerimiz hep kiz icinde erkek icinde guzel olunca cok yakisikli olmusun derler. Yani benim ananem falan dedm hep oyle derdi ben aliskinim. O yuzden biz erkeklere diyoruz ama doktorun iyi saglikli guzel anlamibda demistir :))

Doktorum genç sayılır. O anlamda dedi sanırım. Sağlıklı, ömürlü olsun yeter benim için zaten :16:

Doktorum genç sayılır. O anlamda dedi sanırım. Sağlıklı, ömürlü olsun yeter benim için zaten :16:

kaç haftalıksın canım 8 haftadan sonra doktorlar kemık yapısından durusundan cınsıyetını az cok tahmın edebılıyormus dıye duydum belkı bı an boslukla seslı dusundu allah hayırlısını versın saglıklı olsunlarda tabı onemlı olan o

bende calısıyorum ve cok zorlanıyorummm bıde patron azıcık catlak olunca hıc cekılcek yanı kalmıyor uyuklaya uyuklaya gun bıtıyor acaıp uykum gelıyor benım ya sızınde oylemı kızlar:32:

aynen yaa
bide erkenden uyuyorum
çok uyuyunca belin felan ağrırya öyle bi durumda yok
hiç doyuma ulaşmıyorum :76:

kızlar actım youtube tan bebek dogum hıkayelerını ızledım. millet ne guzel hastanede beklemelerını bebegın kundaklanmasını ılk gorusunu herseyı vıdeoya cekmıs. her dogan bebekle aglanır mı arkadas agladım valla :) hamılelık cok duygusal yaptı benı :) Allahım sen bızede goster hayırlısıyla o gunlerı bızde oyle mutlukla yasayalım , kucaklarımıza alalım ınsaalah :)

kızlar ya inşallah rabbim utandırmadan üzmeden tamamlatmayı nasip eder yaa
aramızdan elenenler oldu düşük ve dış gebelik çok üzücü :50:
hiç birimizin başına gelmesin inşallah
doğum kilolarımızı nasıl atacağız muhabbeti yaparız inşallah
sırayla birbirimizi doğuma göndeririz
allahım o günleri göstersin... :78:

kızlar actım youtube tan bebek dogum hıkayelerını ızledım. millet ne guzel hastanede beklemelerını bebegın kundaklanmasını ılk gorusunu herseyı vıdeoya cekmıs. her dogan bebekle aglanır mı arkadas agladım valla :) hamılelık cok duygusal yaptı benı :) Allahım sen bızede goster hayırlısıyla o gunlerı bızde oyle mutlukla yasayalım , kucaklarımıza alalım ınsaalah :)

İnaşallah canım ama normal doğumda o kdara şansın olmayabılıyor... benım eşim giremedi doğuma korkudan ... başkada kımseyı ıstemedım ..ancak doğrdum hemen cağırdım eşim gelsin resmını ceksın en azından dıye... aklım başımda ya.. tabıkı onu görmek hıssetmek cok ayrı bişey... Allahım bekleyen tüm annelere o eşsiz anı nasıp etisn...
birilerini ayarlamak lazım da her tarafın açık ... dıkkatlı olmakta fayda var... o anı tekrardan görmek ıstermı ınsan bılemıyorum ... sadece benım göreebıleceğim bır kamera olmalı.. :))

merhaba mutlu göbüşler :49:
hafif bulantılarıma bir de yanma eklendi,dünden beri cayır cayır midem..bir de sabah tuvalet ihtiyacımdan sonra sırtüstü yattım ve karnım her zamanki gibi içeri göçük dümdüz,kemikler pörtlemiş =)) dedim benim bebeğim şu an nerde acaba =)) sanırım iç karnım geniş,göbek namına hiçbir şey yok..sizler ne alemdesiniz acep??

Ben de gecengun suda dogum videolari izledim yabancilar evde dogum yapiyorlar bu yontemle. Aglaya aglaya helak oldum ve sanirim kastim da kendimi ufak kanamam oldu o gun hatta. O yuzden bida izlemiyorum kasiliyirum diye :) saglikla kucagimiza alalim miniklerimizi cok guzel bir duygu bebek dogunca annenin bebegine o ilk bakisi herseyi anlatiyor videolarda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim annem bu hallerimi yadirgiyor. Boyle seyler yasamamis hic sadece bikere basi donmus bayilmis sokakta o da sicaktan yani. Agrim olmasi bulantim olmasi nazlaniyomusum gibi gelio ona sen de pek zorsun diyo bana napim yani hormonlarim kafayi yediyse benim ne sucum var dimi ama :) dun de crinone jel ilaca basladim vajinal yapiyorum. O benim butun enerjimi emiyor resmen nasi bi ilacsa artik. Ama progesteron ilaclari boyleymis sanirim hep :/

Devir degisti bu deviri cocuklari daha da zorluyor anayi babayi. Biz oylemiydik mirim. Kalk drrlerdi kalkardik yat derlerdi yatardik. :)) babam babaneme kucukken hep ana naprinda zorlandin kulaklarimuzdan cektin de mi buyuttun biz kendimiz buyuduk hep diyormus. Ama is oyle degilmis be kizim. Cocugun olunca anliyon der hep. Insallah anlicaz bizler de.

İnaşallah canım ama normal doğumda o kdara şansın olmayabılıyor... benım eşim giremedi doğuma korkudan ... başkada kımseyı ıstemedım ..ancak doğrdum hemen cağırdım eşim gelsin resmını ceksın en azından dıye... aklım başımda ya.. tabıkı onu görmek hıssetmek cok ayrı bişey... Allahım bekleyen tüm annelere o eşsiz anı nasıp etisn...
birilerini ayarlamak lazım da her tarafın açık ... dıkkatlı olmakta fayda var... o anı tekrardan görmek ıstermı ınsan bılemıyorum ... sadece benım göreebıleceğim bır kamera olmalı.. :))

benım ızledıklerım dogum anını cekmıyodu canım. bebegın dogum haneden cıkısını gosterıyo sonra bebgı kondaklıyorlar sılıyolar falan. annenın kucagını ılk verılısı gıbı. o konuda haklısın dogum anında vıdeo tehlıkelı accık :) en fazla resım olsun ısterım oda sezeryan olursa. bebegın ılk cıkısını kordonun kesılısını falan gormek ıcın. ama normal dogumda olmaz gercekten. zaten normal olursa o anda emınım gözum resım falan gormez :)

Kızlar dün ilk kez gittim doktora
2hafta sonra gel kalp atısını duyalım şuan altı haftalık dedi
bana verdiği talimatlar

-haftada sadece 1 kez cinsel ilişki daha sık olmayacak

-denize girebilirsin ıslak kıyafetle uzun süre durmadan hemen değiştir

-50 faktor guneş kremi kullanmadan asla sokaga çıkma

-günde 5-6 öğün ye ara ara ye dedi

doğru demiş dr eğer kanama vs yoksa haftada bir demişti benim dr da ben kızcemle güneş battıktan sonra denize giriyorum suyun en ılık tatlı olduğu saatler güneş kremi kullanamıyorum maalesef bi çok çeşidini denedim allerji yapıyor sadece kızceme sürüyorum :)

Ben de gecengun suda dogum videolari izledim yabancilar evde dogum yapiyorlar bu yontemle. Aglaya aglaya helak oldum ve sanirim kastim da kendimi ufak kanamam oldu o gun hatta. O yuzden bida izlemiyorum kasiliyirum diye :) saglikla kucagimiza alalim miniklerimizi cok guzel bir duygu bebek dogunca annenin bebegine o ilk bakisi herseyi anlatiyor videolarda.

ya evey ınsan resmen annenın yuzunden anlayabılıyor herseyı. suda dogumları bende ızledım ama o yontem turkıyede olmuyo pek :)

Back
X