2015 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar bende sizin gibiyim bencede progeston cok fazla etkiliyor bizi.benim kanamalarim oluyor arada doktor yaticaksin dedi gunde uc defa 200 luk kullaniyorum resmen hayattan soguttu beni migde siskinligide yapiyor sersemlik falan cok fena ,migde bulanyilarimda var cok 😔 umarim en kisa surede duzelir bu belirtilerde iyi bir sekilde gebeligimizi surdururuz.

sen çok içiyormuşsun, benden perişansındır eminim.
benim kanama falan da yok ama kullanıyorum ilki düştü diye.
bir de doktor progestan rahmi yumuşatıyor dedi ne demekse iyi bir şeymiş ama.
bana aslında günde 200-200 çok 100 lük olarak 3 kez al dedi de elimdeki ilaçlar bitsin dedim.
ayrıca kilo da yapıyor.
ne hapmış valla her şeyi ona bağladım.

:( off bilsem onceden yaptirirdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bızde suan kafamızı taslara vuruyoruz. bıde benımkı beklenen bı gebelıktı . ama ozel sıgorta hıc aklımıza gelmedı. şimdi şimdi dıyoruz nıye yaptırmadık dıye. ama kısmet napalım her ıste bı hayır vardır

Günaydın kızlar :) bugün midem biraz daha iyi ama acayip gerginim biri bişey desede gözünün üstüne yerleştirsem diye bekliyorum kalp çarpıntım var sürekli bi iş yapsam nefes nefeseyim evimiz de merdivenli olunca üşeniyorum üst kata bile çıkmaya dün uzun zaman sonra trafiğe çıktım kavga ediyordum insanlarla hem endişe var tabi bebeğimle ilgili hem de hormonların etkisi manyak etti yalnız kalmamaya ve kurmamaya gayret ediyorum

sen çok içiyormuşsun, benden perişansındır eminim.
benim kanama falan da yok ama kullanıyorum ilki düştü diye.
bir de doktor progestan rahmi yumuşatıyor dedi ne demekse iyi bir şeymiş ama.
bana aslında günde 200-200 çok 100 lük olarak 3 kez al dedi de elimdeki ilaçlar bitsin dedim.
ayrıca kilo da yapıyor.
ne hapmış valla her şeyi ona bağladım.

Evet sorma bunalimdayim resmen allahim cabalarmizi bosa cikartmasin .uc ayi bi atlatalim en kisa surede normale doneriz issallah

kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahi:-) kan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?

kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahi:-) kan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?

Maşallah her şey yolundaymış.
progestanı düşük riski olan durumlarda veriyor.
ben folbiol kullanıyorum folik asit olarak.

Maşallah her şey yolundaymış.
progestanı düşük riski olan durumlarda veriyor.
ben folbiol kullanıyorum folik asit olarak.

bende folbiol kullaniyordum o agir gelir sana degistirelim dedi folik iyod verdi iki.gundur onu kullniyorum vardir herhalde bi bildigi :-)

Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?

aa ne güzel ramazandan sonra belki biryerlerde bişeyler içeriz :49: :49: :49: gemlikteyim ben ama yıldırımlıyım.ilk kontrolümü rentıp ta jasmin hanıma gittim ama bundan sonra kendi dr um yani kızımın doğumunu yaptıran dr um jale gürlüler e gitmeyi düşünüyorum.sen kime gidiyordun canım ve memnunmusun.birde sen bursanın neresinde oturuyorsun.

bende yıldırımda oturuyorudum cnm. kaplıkayada. ama evlenınce beşevlere gectım. bende rentıpta selim beye basşalddım. bılgın var mı onunla ılgılı? forumlarda ve tanıdıgım bırkac kısı cok ıyı oldugunu soyledı. ama genelde sezeryan oluyormus dogumları. hoş artık tum özeller sezeryan yanlısı maalesef ama yınede korkuyorum sezeryandan. ramazandan sonra gorusebılırız gercketn cok sevınırım :)

Sanırım deliricem ben.. yine grip nüksetti yuh diyorum kendime yahu. ne çektirdin be annecim ne çektirdin. Burnum tıkandı öksürük geri geldi oyy oyy...oğlana geçmese bari uzak duruyorum ondan. Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Bu kadar şeyin üstüne bi de pıtpıt duyamazsam ben kendimi köprüden atarım valla. psikolojim altüst durumda sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim ikinci gebeliği. Oğlumda bile u kadar olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Herkese acil şifalar versin. yaz sıcak grip bulantı kusma halsizlik baş dönmesi hiiiç çekilmiyor ama minnoşlar için mecbur katlanıcaz artık. Hepinize sevigler....

Canım progestan düşük engelleyici bi hap ben düşük yaptığım için verdi halada kullanıyorum ama düşük tehlikesi olan herkese veriyor aslında önlem ilacı doktorun gerek görmediyse vermemiştir önemli değil yani

kızlar canım çok sıkkın
en yakın arkadasımla aynı anda gebe kaldık
istanbulda devlet hastanesine kontrole gitti 6+3 demiş doktor
bebek cansız görünüyo ve içte kanama var demiş :50:
düşüklede sonuçlanabilir bişey olmayadabilir demiş :50:
ne demek bu anlayamadık.ağlıyo :43:

Benim esim de ikiz ama ilki de tekto bu da tek
Em ruyamda ikiz kiz gordum kucagimda

benım bıldıgım ıkızlık bı nesıl atlar. sızın bebıslerın muhtemelen ıkızlerı olur :)

Sanırım deliricem ben.. yine grip nüksetti yuh diyorum kendime yahu. ne çektirdin be annecim ne çektirdin. Burnum tıkandı öksürük geri geldi oyy oyy...oğlana geçmese bari uzak duruyorum ondan. Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Bu kadar şeyin üstüne bi de pıtpıt duyamazsam ben kendimi köprüden atarım valla. psikolojim altüst durumda sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim ikinci gebeliği. Oğlumda bile u kadar olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Herkese acil şifalar versin. yaz sıcak grip bulantı kusma halsizlik baş dönmesi hiiiç çekilmiyor ama minnoşlar için mecbur katlanıcaz artık. Hepinize sevigler....

Canım sanki yapıştı o grip sana :) geçemedi ya bi türlü üşütüyomusun acaba çok ondan mı oluyo Dinlen biraz yoksa geçme biliyorsun dikkat et oğlunda küçük karnındakini de düşünceksin iyi bak kendine

Canım progestan düşük engelleyici bi hap ben düşük yaptığım için verdi halada kullanıyorum ama düşük tehlikesi olan herkese veriyor aslında önlem ilacı doktorun gerek görmediyse vermemiştir önemli değil yani

hmm anladim tesekkur.ederim canim merak etmistim bende..

Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?

bu SGK lı fiyat mı? hastanelerin anlaşmaları farklı olabiliyor onun için normal olabilir canım. İstanbulda bir hastanede 75 dediler mesela.

çok geçmiş olsun canım. hamilelik yoruyor tabi insanın direnci düşüyor. inşallah yarın pıt pıt ları duyduğunda tüm sıkıntını unutacaksın:16:

bu SGK lı fiyat mı? hastanelerin anlaşmaları farklı olabiliyor onun için normal olabilir canım. İstanbulda bir hastanede 75 dediler mesela.

SSK çalışan fiyatı buymuş ben başka hastaneye gidiyodum tabi daha küçük çaplı bişey 20 tl vermiştim

sifa hastahanesine gittim bende aydinda 42 lira muayene ucreti emniyet mensuplarina %20de indirim yapiyorlar ayrica hic bi tahlil ucreti talep etmediler bende sasirdim ama gayet uygun geldi..

Back
X