- 24 Mart 2014
- 405
- 210
- 63
İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
Ben tutamiyorum batman cok sicak uygun gormedi doktor memlekette olsam ne guzel serin serin tutardim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İftar sonrasi dedin de merak ettim oruç tutuyormusun yani genel olarak oruç tutuyormusunuz
Merhaba kizlar bende sizin gibiyim bencede progeston cok fazla etkiliyor bizi.benim kanamalarim oluyor arada doktor yaticaksin dedi gunde uc defa 200 luk kullaniyorum resmen hayattan soguttu beni migde siskinligide yapiyor sersemlik falan cok fena ,migde bulanyilarimda var cok 😔 umarim en kisa surede duzelir bu belirtilerde iyi bir sekilde gebeligimizi surdururuz.
off bilsem onceden yaptirirdim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen çok içiyormuşsun, benden perişansındır eminim.
benim kanama falan da yok ama kullanıyorum ilki düştü diye.
bir de doktor progestan rahmi yumuşatıyor dedi ne demekse iyi bir şeymiş ama.
bana aslında günde 200-200 çok 100 lük olarak 3 kez al dedi de elimdeki ilaçlar bitsin dedim.
ayrıca kilo da yapıyor.
ne hapmış valla her şeyi ona bağladım.
kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahikan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?
Maşallah her şey yolundaymış.
progestanı düşük riski olan durumlarda veriyor.
ben folbiol kullanıyorum folik asit olarak.
aa ne güzel ramazandan sonra belki biryerlerde bişeyler içeriz![]()
![]()
gemlikteyim ben ama yıldırımlıyım.ilk kontrolümü rentıp ta jasmin hanıma gittim ama bundan sonra kendi dr um yani kızımın doğumunu yaptıran dr um jale gürlüler e gitmeyi düşünüyorum.sen kime gidiyordun canım ve memnunmusun.birde sen bursanın neresinde oturuyorsun.
kizlar merhabalar..uzun suredir giremedim foruma..artik 7+6 gunluguz sukurler olsun bebisim 14 mm olmus kalbi gumbur gumbur atiyor..doktor hersey yolunda dedi icime su serpti vallahikan tahlillerimde yapildi hepsi olmasi gerektigi duzeyde ins bi sikinti olmadan bitiririz hamisligimizi..kizlar bisey sorcam size ben geceleri yuz ustu yatiyorum yatarken yan yana sirt ustu ama gece bi anda uyaniyorum bi bakiyorum ki yuz ustuym suan bi sakincasi olur mu cok korkuyorum bazen bebisime zarar vericem diye ama engelde olamiyorum uykumda donuyorum..bide bu kullandiginiz progestan ne?ne ise yariyor bana oyle bisey vermedi doktor kullandigim folik asiti degistirdi sadece folik iyod diye bisey kullanan var mi bu haptan?
Benim esim de ikiz ama ilki de tekto bu da tek
Em ruyamda ikiz kiz gordum kucagimda
Sanırım deliricem ben.. yine grip nüksetti yuh diyorum kendime yahu. ne çektirdin be annecim ne çektirdin. Burnum tıkandı öksürük geri geldi oyy oyy...oğlana geçmese bari uzak duruyorum ondan. Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Bu kadar şeyin üstüne bi de pıtpıt duyamazsam ben kendimi köprüden atarım valla. psikolojim altüst durumda sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim ikinci gebeliği. Oğlumda bile u kadar olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Herkese acil şifalar versin. yaz sıcak grip bulantı kusma halsizlik baş dönmesi hiiiç çekilmiyor ama minnoşlar için mecbur katlanıcaz artık. Hepinize sevigler....
Canım progestan düşük engelleyici bi hap ben düşük yaptığım için verdi halada kullanıyorum ama düşük tehlikesi olan herkese veriyor aslında önlem ilacı doktorun gerek görmediyse vermemiştir önemli değil yani
Kızlar doktorumu değiştiriyorum hastaneden aradılar randevunuza geliyormusunuz diye evet dedim sordum ki muayene ücreti ne kadar diye 57 tl sadece muayene tetkikler yok dedi normal mi sizce ?
Sanırım deliricem ben.. yine grip nüksetti yuh diyorum kendime yahu. ne çektirdin be annecim ne çektirdin. Burnum tıkandı öksürük geri geldi oyy oyy...oğlana geçmese bari uzak duruyorum ondan. Yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır. Bu kadar şeyin üstüne bi de pıtpıt duyamazsam ben kendimi köprüden atarım valla. psikolojim altüst durumda sürekli ağlıyorum sürekli yatıyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim ikinci gebeliği. Oğlumda bile u kadar olmamıştım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Herkese acil şifalar versin. yaz sıcak grip bulantı kusma halsizlik baş dönmesi hiiiç çekilmiyor ama minnoşlar için mecbur katlanıcaz artık. Hepinize sevigler....
bu SGK lı fiyat mı? hastanelerin anlaşmaları farklı olabiliyor onun için normal olabilir canım. İstanbulda bir hastanede 75 dediler mesela.
bu SGK lı fiyat mı? hastanelerin anlaşmaları farklı olabiliyor onun için normal olabilir canım. İstanbulda bir hastanede 75 dediler mesela.