2015 Şubat Anneleri

Uçağa binmeye doktoru izin veren var mı? Bazılarına izin vermiyor neden acaba. Doktora soramadım ama acil uçağa binmem gerekiyor.ne yapsam acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bu gece bincem canim ama doktor x-ray cihazlarından geçme sakin hamile olduğunu şöyle. Umarim rapor felan istemezler onun için.

Kızlar günaydın akşam fenalaştım daha öncede olmuştu. Hiç benim gibi kol ve yüz uyuşması yaşayan var mı? Bugün mr a giricem dua edin bana :( sonra da bebeğimi görmeye gidicez. İnşallah mr temiz çıkar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canim. Sonucu öğrendiğini okudum kotu birşey olmamasına sevindim. Benim de ellerim uyusuyor. Özellikle bulasik yikarken. Sularda soguk degil İlginç.

Kızlar şimdi hastaneden geldim bir kez daha kalp atışlarını duydum kuşumun kolları bacakları oluşmaya başlamış :) çok güzel bişey yeniden testler istedi progestan folidose devam dedi coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanılacak diye çok şeker bi doktorum var ne yemek gerektiğini çok güzel anlattı kabıZlık sorunumu anlattı çok memnun kaldım bebeğimin bi görüntüsünü daha aldım :) Allah bunları yaşamayan annelere tez zamanda yaşatsın bugün kontrole gidecek tüm arkadaşlar iyi haberler gelin inşallah

geçmiş olsun canım.baş ağrın çok şiddetlimi oluyor.birde hamilesin inşallah kolay geçirirsin.bendede hamile olduğumu ögrenmeden 1 hafta önce belimde 2 tane fıtık çıktı tedavi olamıyorum ilk haftalar daha zor geçti her gece bel ağrısıyla uyandım ama çok şükür şimdi daha iyiyim zaten dr da demişti hamilelik bazen iyi bile gelebilir normalden fazla dinlenme olduğu için ağır kaldırılmadığı için.bana iyi geldi gibi inşallah sende iyi olursun :49: :49:

Allah'tan çok uzun süreli ağrılarım olmuyor canım ama kollarım ve yüzüm uyuşuyor ondan sonra ağrı başlıyor çok korkuyorum uyuşma olunca. Şükür sadece migren çıktı. Senin de iyi olmana sevindim fıtıkta zordur. Allah sabrını veriyor hamilelikte. Bebişlerimiz iyi olsun da katlanırız bunlara :)

Çok geçmiş olsun canim. Sonucu öğrendiğini okudum kotu birşey olmamasına sevindim. Benim de ellerim uyusuyor. Özellikle bulasik yikarken. Sularda soguk degil İlginç.

Sağolasın canım bende sevindim çok korkmuştuk. Sende ihmal etme b6 vitamini verdi bana. Belki sana da vitamin gibi bişey verir

Kızlar şimdi hastaneden geldim bir kez daha kalp atışlarını duydum kuşumun kolları bacakları oluşmaya başlamış :) çok güzel bişey yeniden testler istedi progestan folidose devam dedi coraspin verdi 32. Haftaya kadar kullanılacak diye çok şeker bi doktorum var ne yemek gerektiğini çok güzel anlattı kabıZlık sorunumu anlattı çok memnun kaldım bebeğimin bi görüntüsünü daha aldım :) Allah bunları yaşamayan annelere tez zamanda yaşatsın bugün kontrole gidecek tüm arkadaşlar iyi haberler gelin inşallah

Canımm ne güzel haber :) doktorunun iyi olmasına sevindim bende bir türlü alışamadım doktoruma. Bugün bugün eski doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır görürüm bebeciğimi

Gozun aydin canim. Sanirim dun agrin vardi korkuyodun. Her sey yolundaymis masallah

samsung

Kizlarr 6+5 kalp atislarini duydukkkk allahim nasil bisey sukurler olsun icim icime sigmiyo ses kaydi yaptik surekli dinliyoruz rabbim herkezin gonlune gore versin en kisa surede su mubarek gunlerin hurmetine tum isteyenlere nasip etsin ins

Evet sorma bunalimdayim resmen allahim cabalarmizi bosa cikartmasin .uc ayi bi atlatalim en kisa surede normale doneriz issallah

selam canım ocak ayında beraber beklemiştik. hatırladın mı beni bilmiyorum ama şimdi bi bakayım dedim güzel haber aldım senden. çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. bende kullanmıştım pregestan. inşallah güzel şekilde atlatırsın 3 ayını ve tamamını. bizim de az kalıyor artık. hayırlısıyla inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza. görüşmek üzere

selam canım ocak ayında beraber beklemiştik. hatırladın mı beni bilmiyorum ama şimdi bi bakayım dedim güzel haber aldım senden. çok sevindim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah. bende kullanmıştım pregestan. inşallah güzel şekilde atlatırsın 3 ayını ve tamamını. bizim de az kalıyor artık. hayırlısıyla inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımıza. görüşmek üzere

Evet cnm hatirladim .allah razi olsun canim,hayirlisiyla sagliklica bebeklermizi kucagimiza almamizi nasip etsin issallah.seninde dusuk tehlikesi icinmi vermislerdi progestani?kac aylik oldunuz?

Canımm ne güzel haber :) doktorunun iyi olmasına sevindim bende bir türlü alışamadım doktoruma. Bugün bugün eski doktoruma gidicem inşallah herşey yolundadır görürüm bebeciğimi

İnşallah canım teşekkür ederim

Bende bu gece bincem canim ama doktor x-ray cihazlarından geçme sakin hamile olduğunu şöyle. Umarim rapor felan istemezler onun için.

kan tahlıl kagıdını gösteriver yada ultrason kagıdını olur bence

Gozun aydin canim. Sanirim dun agrin vardi korkuyodun. Her sey yolundaymis masallah

samsung

Evet canım sordum onuda rahim büyümesinden kaynaklanıyor dedi kaslar gerildikte normal dedi kanama yoksa korkma dedi doktor çok rahatlattı yani izmirde olan bütün herkese tavsiye ederim bende tavsiye ile gittim iyiki gitmişim

Merhaba kızlar. Sizleri okuyunca yazmadan duramadım.Gecen yılımı hatırladım ben de. Gecen yıl bende bu aylarda hamileydim. Bulantılar, kusmalar, sorunlar, iştahasızlık,suyumun cok olması. Her ay başka bir sorunla karşılaştım. Hamileliyimi bitire bilecekmiyim?bebeğimi sağlıklı kucağıma ala bilecekmiyim diye çok endişe ettim. Allahıma çok şükürler olsun ki beni ve bebeğimi korudu. 13 şubat 2014 de bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. İşte o anda tüm gecirdiyim zorluklar aklımdan silindi. Şimdi bebeğim tam 5 aylık. Beşiyinde uyuyo melek gibi. İnşallah sizler de bebeklerinizi sağlıkla kucağınızA alarsanız. Allah her kesin yardımcısı olsun. Allahım olmayanlara nasip etsin bu duyguyu tattırsın. Annelik muhteşem bi şey

Sagol canim amin.allah bizede nasip etsin senin gibi kollarimiza almayi

Merhaba uzun zamandır sessizce takipteyim topigi bugün artik bilfiil katilayim dedim kabul ederseniz araniza.kismetse rabbimin izniyle ben de subat annesi olacağım inşallah. İkinci gebelik benim üç buçuk yasinda bir kizim var.cok emin değilim sat tarihimden süpriz bir gebelik olduğu için ama tahminen sata gore 8+0 haftadayiz. Usgde bes gun geriden gidiyor tam çözemedim acikcasi ben de. Kalp atışini gördük cok sukur.ikinci olmasina rağmen cok daha tedirginim niyeyse Rabbim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin

24 ünde gideceğim doktora ama zaman geçmiyor yaa nasıl beklicem o kadar..merak ediyorum fasülyem ne alemde,kalbi hala atıyor mu??peeeffffff :53::26:

Zaman endişesi olana zor geçiyor ne yazik ki ben de öyleyim evhamlardan kurtulabilirsek daha kolay olacak gibi

bu arada uçağa binmeyle ilgili düşük riski yoksa genelde izin veriyorlar ilk gebeligimde bu haftalarda yolculuk yapmistim ben de

24 ünde gideceğim doktora ama zaman geçmiyor yaa nasıl beklicem o kadar..merak ediyorum fasülyem ne alemde,kalbi hala atıyor mu??peeeffffff :53::26:

Ahh banada zaman geçmiyor 4 Ağustos'ta gidicem . Ama ne yapalım , beklicez .. Sonuçta kalbi duracaksa da biz engelleyemiyoruz. Herşey olucağı neyse ona varır. Ama inşallah herşey yolundadır inşallahh ....

Ben ayniyim yine ayniyim.soda leblebi ve cubuk kraker ile yasiyorum.4 kilo oldu kaybim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

2. Veya 3.ye gebe olanlar var aramizda benim gibi.ne zaman soylemeyi dusuniyorsunuz kardes gelecegini.kitaplarda okudugums gore karnimiz iyice sisene kadar soylememeliymisiz.erken soylemek kaygi yaratirmis cocukta.anksiyete olusurmus.sabiha paktuna ve tracy hogg kitsplarinda bole okudum.kizkardesimde okuloncesi ogretmenliginde okuyor.aynisini o da soyledi.ders olarak görmüşler bu konuyu.

Back
X