2015 Şubat Anneleri

Zayıf değilim 73 kiloydum.ilk bebek düştü onda da 3,5 ayda 20 kilo almıştım 15 kilo verdim hepsini vermeden hamile kaldım. Bende progestan kilo da aldırıyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım canım ama İnan önemli değil yinede hayırlısı ile bi alalım kucağımıza ben sizi kendimle beraber diyete sokarım :1:

Biyerde okumuştum kadın ikizlerine hamile kaldığında 70
Kilo ymis doğuma 115 le girmiş:27: inşallah bizde o kadar almayız

Oyle dusunup moralinizi bozmayin. Benim arkadasim mayista ikiz dogum yapti. 10 kilo almisti sadece. Ustelik cocuklar 2900 gr dogdular her ikiside. Yani kilo alip almamak bizlerin elinde.

samsung

Canim ya bisey sorucam. Sen simdi 2 gun gecince degerim 82 demissinsin. Benim adetim duzensizdir. Genelde 36-37 gun bazen daha gec gelir. Son adetimden 33 gun gectikten sonra yani en az adetime 4 gun kala ben kan testi yaptirdigimda sonuc 607 cikti. Simdi benim deger vok mu buyuk bu kadar erken zamanda ya da benim yumurtlamam adetin baslangicina gore olnayip erken yumurtluyor olabilirmiyim. Yaa simdi bu degerleri gorunce kafam cok karisti :S
Düzensiz olduğundandır dicem ama değerlere çok takılma önemli olan bebeğin gelişimi. Ben bir gün adet olmadım gittim 3000i çooktan geçmişti. Hatta dedim çok fazla ama değişen bişey yok . Herşey çok şükür normal.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim önceki bebişi görmüştü dr erkekti ama doktorlar bazen söylemek istemiyor emin olmayı bekliyorlar. Neyse artık bayramdan sonra öğrenicez hepimiz.en azından cinsiyet muhabbetine başladık şu ikili testi hayırlısı ile atlatsak

Inşallah az kaldı aslında zaman hızlı geçiyor ama biz çok sabırsız olduğumuz için sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyo ama eşim bu ikili üçlü tarama testi yaptirmami kesinlikle istemiyor
ilk gebeliğimde 12 haftada erkek olduğunu söylemişti doktor.ki erkek oldu.kızlar göstermeye biliyorlar.
Allah bağışlasin oğlunu da karnındaki meleği de inşallah sağlıklı olsunlarda gonlumden geçen erkek hayırlısı artık

Oyle dusunup moralinizi bozmayin. Benim arkadasim mayista ikiz dogum yapti. 10 kilo almisti sadece. Ustelik cocuklar 2900 gr dogdular her ikiside. Yani kilo alip almamak bizlerin elinde.

samsung
:53: 10 kilo mu ben şimdiden 4 kilo aldım Allah sonumuzu Hayır etsin normal mi doğum yaptı arkadasin sezaryen mi sezaryen den çok korkuyorum normal olsun istiyorum inşallah normal olur

kızlar aranızda kahverengı leke gelen oldumu?bebek yerleşirken oluyomus doğrumu acaba?

kızlar aranızda kahverengı leke gelen oldumu?bebek yerleşirken oluyomus doğrumu acaba?

Canim 6. Haftada geldi ben de. Doktoruna gorun istersen. Bi kac gun progestan vermisti bana. Sonrasinda bi sey olmadi sukur..

Canim 6. Haftada geldi ben de. Doktoruna gorun istersen. Bi kac gun progestan vermisti bana. Sonrasinda bi sey olmadi sukur..

cok saol canım ılk defa böyle bsy yasadım o yüzden tedirgın oldum.dr ma ulaşamadım ınş onemlı bsy deıldır:43:

Evet cnm hatirladim .allah razi olsun canim,hayirlisiyla sagliklica bebeklermizi kucagimiza almamizi nasip etsin issallah.seninde dusuk tehlikesi icinmi vermislerdi progestani?kac aylik oldunuz?

amincanım. yok düşük tehlikesi için değil ama pcoslu olduğum için verdi. kullanmam gerekiyormuş. 31. haftadayız artık.

Kızlar dün bebeğim 6mm olmuştu kalp atışları çok derinden geliyordu :) haftaya bidaha gideceğiz. Kıyamam ya içimde minicik bir kalp atıyor. Bu arada progestanı bıraktırdı çok şükür sersem gibi yapıyordu beni. 2-3 gündür canım yemek istemiyor bulantım yok ama sanki yediğim her şey boğazımda duruyor. Umarım sonradan bulantı yaşamaya başlamam.

Bir de ikili test ne zaman yapılıyor

Gunaydin arkadaşlar.
Ruyacim eettigin duayi Rabbim duysun inş. O kadar Yoruldum ki tek dileğim olsun ki artik yavrumu daha iyi bir şekilde buyuteyim. Senin içinde çok sevindim canim benim inş iyi bir doktora denk gelirsin orada.

Teşekkür ederim güzel dileğin için.Bende hep çocuğum olursa özelde napardım diye düşünürdüm, şükürler olsun Allah'a.canı yürekten diliyorum canım inşallah size de nasip olur.

Insallah canim hayirlisi olsun. Bir ara kendimi kim 500 bin ister yarisma programinda zannettim ya. Ozellikle bir tanesi cikmisti. Yarisma programlarindan hatirliyorum. Iyice sorular enteresanlasti. Daha nereye gider allah bilir. Kpss yi kazancaz diye beklersek cocukda yapamzdik zaten

Doğru söylüyorsun canım hayatı ertelememek lazım

Masallah bayagi buyutmussun bebisi.kucagina almayida nasip etsin issallah.allahim bizede bu hftlari gormeyi nasip eder issallah.

inşallah. benim için çabuk geçti, çok şükür sorunda olmadı. inşallah böyle devam eder. ama süre bitmeden az da olsa tedirginlik oluyo tabi. Allah yardımcımız olsun hepimizin. yardımcı olabileceğim bişey olursa yazarsın. görüşürüz,

Inşallah az kaldı aslında zaman hızlı geçiyor ama biz çok sabırsız olduğumuz için sanki hiç geçmiyormuş gibi geliyo ama eşim bu ikili üçlü tarama testi yaptirmami kesinlikle istemiyor

Allah bağışlasin oğlunu da karnındaki meleği de inşallah sağlıklı olsunlarda gonlumden geçen erkek hayırlısı artık

İşte bu testlerlede Allah göstermesin bazı durumlarda anne karnında müdahale olabiliyormuş,bu seferde insan ilerde pişmanlık duyabilir.ben de pek istemiyorum ama yapılacaksa da yaptırırım.

Kızlar dün bebeğim 6mm olmuştu kalp atışları çok derinden geliyordu :) haftaya bidaha gideceğiz. Kıyamam ya içimde minicik bir kalp atıyor. Bu arada progestanı bıraktırdı çok şükür sersem gibi yapıyordu beni. 2-3 gündür canım yemek istemiyor bulantım yok ama sanki yediğim her şey boğazımda duruyor. Umarım sonradan bulantı yaşamaya başlamam.

Bir de ikili test ne zaman yapılıyor

Hayırlı olsun canım için rahatlamıştır artık :nazar: Benimde bulantım hiç yoktu bugün sata göre 8 ultrasona göre 7 hafta geride kaldı artık hiç bulanmayacak rahat geçirecem hamileliği derken ilk kez bu sabah çıkardım. Belli olmuyor yani. Bebişler iyi olsunda idare edriz artık napalım. Ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor bu arada. Doktorun uyarır zaten canım :emir_bebek:

Aynen katılıyorum hersey cınsıyete yorar olduk esım tıpsızlestın dıyo bana fark yok gını hatta kendıme güzel gelıyorum oğlumun usg resiminde solda bu da tam sol degıl ama sola yakın Dr soldan yumurtladıgın ıcın dedı cınsıyetı 12. Hafta az çok anlarız dedı

Ben de soldan yumurtlamışım hatta şuan sol tarafımda yumurtlamaya bağlı kistik bir oluşum var. Soldan yumurtlayınca erkek mi oluyomuş ?

Hayırlı olsun canım için rahatlamıştır artık :nazar: Benimde bulantım hiç yoktu bugün sata göre 8 ultrasona göre 7 hafta geride kaldı artık hiç bulanmayacak rahat geçirecem hamileliği derken ilk kez bu sabah çıkardım. Belli olmuyor yani. Bebişler iyi olsunda idare edriz artık napalım. Ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor bu arada. Doktorun uyarır zaten canım :emir_bebek:

Rahatladı canım çok şükür ama kalp çarpıntısı her zaman olacak belli ki :) canları sağ olsun da. Sanırım benim de öyle olacak deterjan sabun kokusuna bile tahammülüm yok. Oturduğum yerde kokular burnuma geliyor :) Allah hepimizin yardımcısı olsun çok şükür yine halimize. İstifra edenlerin tez zamanda geçer inşallah. Benimde sata göre 7 hafta, ultrasona göre 6+2

:53: 10 kilo mu ben şimdiden 4 kilo aldım Allah sonumuzu Hayır etsin normal mi doğum yaptı arkadasin sezaryen mi sezaryen den çok korkuyorum normal olsun istiyorum inşallah normal olur

Sezeryan oldu 37. Haftadan sonra. Doktoru diyet yaptirmisti ona. Biraz dikkat etmek lazim iste. Gereksiz tatli, hamur isi felan yememek lazim sanirim.

samsung

Benim doktorlar bir garip kilo kısmı ile ilgilenmiyorlar ya da daha erken nasıl olsa kilo almaz diye düşünüyorlar oysa biri çıksa bana şunu şunu yiyeceksin kilo alma dese çok uyumlu olurum.sanırım bunun için bile paraları döküp bir doktora gitmek gerekiyor ki her şeyle ilgilensin

Back
X