2015 Şubat Anneleri

değil mi yaaa insan ne çabuk unutuyor öncekini, oysa kızım daha 18 aylık :) olumsuz bir şey olmadığı sürece belirtileri boşver gitsin, herkes kendine özel yaşıyor hamileliği ve anladığım kadarı ile iki hamilelik de farklı olabiliyor. ben kızımda çook rahattım, hala senin doğurduğuna dair şüphelerimiz var diyor arkadaşlar :) ama bu kez sıcağın da etkisiyle zor geçiyor :(

benim kızımda çok olmasa da bulantım olmuştu aslında. özellikle aç kaldığımda.. ama bu defa oruç tutuyorum ona rağmen bulantı yok. iki gündür kaçıncı haftada başlamıştı diye hatırlamaya çalışıyorum eşime falan soruyorum nasıldım diye:9:

Merhaba blackberry34. .
Listeye baktimda.. kese göründü kalbi atiyor gibi durum kısmında, herkese :nazar: nazar işareti koymuşsun bitek bana koymamişsin.
Suan bebegimle ilgili bazı sıkıntılar yaşıyorum. Okadar duygusal ve hassasimki.. bu yasadiklarima neden olarak bu unutkanliginin sebep olabileceği bile geçiyor aklimdan istemsiz. Keşke unutmasaydin...

Boyle dusunmene üzüldüm. Herkes çok hassas bu donemde herkesde korkular endişeler çok fazla ki ben asla endisemi burda paylasmadim hicbir zaman. Kimseyi uzmemek daha çok pozitif düşünmeye yöneltmek için. Ben 10 gün gripten kalkamadim 4 yasinda oglumla ilgilenemedim üstelik bir kap yemek yapip getirenim yok. Ardından şiddetli bulanti ve kusma yüzünden iki gün arayla serumlar yedim. Güncellemesi en son yaptigimda o kadar kotuydum ki laptopun ekranini bile görecek durumda değildim. En sonunda yazdim güncelleme yapamiyorum yapabilecek varsa devredeyim iyi değilim diye. Asla boyle bir şey düşünmedim ki herkesin tek amaci var saglikla bebeklerimizi kucagimiza almak ve inşallah öyle olur. Yine de boyle dusundurdugum için özür dilerim ama bilerek yapilmis bir durum söz konusu bile olamaz. İnşallah bebeginle alakali sorunlar hallolur ve saglikla kucagina aldigin o günleri bende bu sitede okurum.

Sevgiler...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kızımda çok olmasa da bulantım olmuştu aslında. özellikle aç kaldığımda.. ama bu defa oruç tutuyorum ona rağmen bulantı yok. iki gündür kaçıncı haftada başlamıştı diye hatırlamaya çalışıyorum eşime falan soruyorum nasıldım diye:9:

onlar hiç hatırlamaz :))

Kızlar günaydın Cumartesi kontrole gittim daha sonra Dr progestanı vajinadan almamı söledi fakat alıyorum ama belli bi kısmı dışarı çıkıyor bunu yaşayan varmı veya doktoruna soran bi desin ki neden bu arada sabah aç karna kan istedi onuda verdim gelişimi gayet güZelmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tansiyon durumlarınız nasıl,benim çok düşüyo ve başım fena dönüyor.midemde arada bi bulanıyor oyle böyle değil.kahverengi lekelenmem de oluyor arada içim çok huzursuz.dr da 16 sında çağırdı ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bebeği ve kalp atışlarını görebilirmiyiz ki onuda bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

7. haftanın içindeyim. geçen hafta gitmiştim dr a keseyi görmüştük çok şükür. önümüzdeki hafta da kalp atışları için gideceğim. hayırlısıyla bir duysam.. burda aldığım kötü haberlere de çok üzülüyorum evham yapıyorum iyice:18: allah burda umutla bekleyen herkesin yüzünü güldürsün..

Canım hepimiz kaygılıyız bazen telkin etmek de işe yaramıyor biliyorum ama iyiyi çağır kov aklından kötü fikirleri. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar ctesi kontrol vardı ve hiç hayırlı şeyler öğrenmedik maalesef. boş gebelik yaşıyomuşum yarın operasyon yapılıcak. Allah bebişlerinizi size bağışlasın. adımı silebilir black. inş hepiniz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişleirnizi....

Cnm hakkında hayirlisi olsun inşallah çok üzüldüm. En kisa surede tekrar bebeğini sana bagislasin Rabbim. Herşey Allahtan ne olacagimiz belli değil yarin bile. Rabbim hayirli yazilar yazsin canim.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 52,5 kilo ile başladım ama şimdiden 1,5 kg aldım bile :/ ama çok acıktığım için ekmek çok yedim. Bıraktım şimdi

Ya sorma canım. benimde son bı haftadır tansıyonum cok dusuyor. oda mide bulantısı ve feci halsızlık yapıyor. sureklı bıseyler yemem lazım dusmemesı ıcın. canımda hıc bırsey ıstemıyor. tek yıyebıldıgım kuru ekmek ve kaşar peynır. kesın bnedede kılo yaoıcak. benım kılom cok degıl sorun etmıyorum ama baska bısey yıyemedıgım ıcın kendımı kotu hıssedıyorum sankı yeterınce beslenemıyormussum gıbı gelıyor.

tansiyon durumlarınız nasıl,benim çok düşüyo ve başım fena dönüyor.midemde arada bi bulanıyor oyle böyle değil.kahverengi lekelenmem de oluyor arada içim çok huzursuz.dr da 16 sında çağırdı ama ben bu hafta gitmeyi düşünüyorum bebeği ve kalp atışlarını görebilirmiyiz ki onuda bilmiyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

inşallah kötü birşey yoktur canım bu dediklerinin hepsi olabilecek normal belirtiler ama kendimden biliyorum dr a gidip duyana kadar insan rahat edemiyor. sen kaçıncı haftadasın? kalp atışının 8 hatta 9 haftaya kadar yolu var deniyor. 6. haftada duyanlar da var değişiyor yani.

Benim de çok düşüyor sürekli yemeği tuzlu yiyiyorum. Ayran iciyorum tuzlu ve tuzlu kreker ve dinlenrbildigin KDr dinlen cnm. Lekelenme için Dr. Aramani tavsiye ederim. İhmal etmemelisin. Güzel haberler alirsin inşallah.

Doktor kullanma desin yakcam o progestanı :) ( yanlış yazmışım hışımla )

hee bende anlamadım dıye mesj attım sana :) ya evet belırtılerı cok kotu ama allaha sukur boyle bı ılac var. olmasa Allah korusun belkı bı cok kısı dusuk yapıcaktı. yıne bulandan , üzerınde calısp önümüze getırenden allah razı olsun :)

hee bende anlamadım dıye mesj attım sana :) ya evet belırtılerı cok kotu ama allaha sukur boyle bı ılac var. olmasa Allah korusun belkı bı cok kısı dusuk yapıcaktı. yıne bulandan , üzerınde calısp önümüze getırenden allah razı olsun :)

Ya sorma Cumartesi gittim kontrole vajinadan al artık dedi eyvallah alıyom da yarısı çıkıyo sanki yatıyom aldıktan sonra yarım saat ama gene geliyo ne kadar etkili bilmiyom

gunaydın canlarrr.. hafta sonu pek takıpleyemıyorum sıızı.. herkes ıyıdır umarım.. bende bır ıyılık bıır ıyılık hıc bır belırtım kalmadıı resmenn cok ıyıyım masallah... ama urkutmuyoda deıl:53:

inşallah kötü birşey yoktur canım bu dediklerinin hepsi olabilecek normal belirtiler ama kendimden biliyorum dr a gidip duyana kadar insan rahat edemiyor. sen kaçıncı haftadasın? kalp atışının 8 hatta 9 haftaya kadar yolu var deniyor. 6. haftada duyanlar da var değişiyor yani.

sat ne göre 7+1 2 hafta önce 8 mm kese görmüştük.

Benim de çok düşüyor sürekli yemeği tuzlu yiyiyorum. Ayran iciyorum tuzlu ve tuzlu kreker ve dinlenrbildigin KDr dinlen cnm. Lekelenme için Dr. Aramani tavsiye ederim. İhmal etmemelisin. Güzel haberler alirsin inşallah.

tuzda hamilelikte özellikle zararlı diye çok yiyemiyorum son aylarda falan şişlikler albumin olabiliyor.ilk hamileliğimde tuz yasaktı hiç yemiyordum bundada korkuyorum fazla yemeye.başka ne yükseltirki tansiyonu acaba.lekelenmeyide en son gittiğimde dr a soylemiştim baktı içerde bi kanama yok normal şimdilik dedi progestan kullanıyorum biraz yorulduğumda tekrar geliyor ilaç kullanmama rağmen.dinlenme konusunu hiç sorma zaten oturamıyorum bile :50:

Ya sorma Cumartesi gittim kontrole vajinadan al artık dedi eyvallah alıyom da yarısı çıkıyo sanki yatıyom aldıktan sonra yarım saat ama gene geliyo ne kadar etkili bilmiyom

progestanı ben ordan kullanmadım ama vajınal yoldan fıtıl kullanmıstım. onunda bı kısmı camasıra gelıyodu. dr normal demıstı. ama sen yıne sor doktoruna cnm

tuzda hamilelikte özellikle zararlı diye çok yiyemiyorum son aylarda falan şişlikler albumin olabiliyor.ilk hamileliğimde tuz yasaktı hiç yemiyordum bundada korkuyorum fazla yemeye.başka ne yükseltirki tansiyonu acaba.lekelenmeyide en son gittiğimde dr a soylemiştim baktı içerde bi kanama yok normal şimdilik dedi progestan kullanıyorum biraz yorulduğumda tekrar geliyor ilaç kullanmama rağmen.dinlenme konusunu hiç sorma zaten oturamıyorum bile :50:

ah ya su tansıyon benıde mahfettı. bıkac gundur sureklı yatıyorum ve uyuyorum. azıcık karnım acıksın elım ayagım tırıyo bulantı ve gözlerim kararıyo dırek. caresı varsa yazsınlar hepımız yapalım valla

Back
X